OSeveno / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Het is waarschijnlijk de moeite waard om op dit punt in de geschiedenis op te merken dat het totale aantal kinderen dat is gedood in Gaza zojuist het aantal kinderen heeft overtroffen waarvoor het Internationaal Strafhof de Russische president Vladimir Poetin heeft veroordeeld voor het verplaatsen van kinderen uit een oorlogsgebied, schrijft Caitlin Johnstone.

Volgens een recente schatting van de Gazaanse autoriteiten ligt het aantal Palestijnse kinderen dat gedood is door de Israëlische bombardementen van de afgelopen zeven weken net boven de zesduizend. Dit aantal is afkomstig van het Gaza Media Office, dat alleen onbevestigde schattingen kan maken omdat het Gazaanse ministerie van Volksgezondheid, dat normaal gesproken dergelijke aantallen rapporteert, niet meer in staat is om de doden effectief te tellen vanwege de communicatiestoringen als gevolg van de bombardementen.

In maart van dit jaar – ironisch genoeg op de 20ste verjaardag van de Amerikaanse invasie in Irak – vaardigden ICC rechters een arrestatiebevel uit om Poetin te vervolgen voor oorlogsmisdaden in Oekraïne. De beschuldigingen? De “onwettige deportatie” van zo’n zesduizend Oekraïense kinderen naar een netwerk van “heropvoedings”kampen in Rusland.

Zoals The Grayzone destijds documenteerde, waren de beschuldigingen van het ICC gebaseerd op een rapport van Yale HRL dat bol staat van de tegenstrijdigheden, gaten in het complot en het tamelijk significante belangenconflict van financiering door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Het rapport zelf erkent dat het “geen documentatie van mishandeling van kinderen” heeft gevonden en dat bijna alle kinderen op tijd zijn teruggebracht naar hun families.

  Carlson-interview met Poetin kan westerse elites doen omvallen en oorlog in Oekraïne beëindigen

Maar zelfs als al deze punten onjuist zouden zijn en Vladimir Poetin zesduizend Oekraïense kinderen illegaal heeft ontvoerd om er Russen van te maken, zou dat dan erger zijn dan ze te vermoorden door krachtige militaire explosieven te laten vallen op gebieden waarvan bekend is dat er veel kinderen wonen? Waarom is het ene een oorlogsmisdaad en het andere blijkbaar prima? Rusland is tenslotte net zo min partij bij het Statuut van Rome van het ICC als Israël.

In een recent rapport van de Verenigde Naties staat dat “sinds 7 oktober, toen Hamasstrijders Israël aanvielen, naar schatting 67 procent van de meer dan 14.000 mensen die in Gaza zijn gedood vrouwen en kinderen zijn.” Als we ervan uitgaan dat het er 14.000 zijn en de obsceen genereuze veronderstelling maken dat alle mannen die door Israël zijn gedood, Hamas-strijders waren, dan komt 67 procent neer op een totaal van 9.380 burgerslachtoffers in slechts zeven weken bombarderen.

In de 21 maanden durende oorlog in Oekraïne schat de VN het aantal gedode burgers op ongeveer tienduizend. Het totale aantal gedode kinderen? Ongeveer 560.

De cijfers laten zien dat Israël zich duidelijk veel, veel moorddadiger en crimineler gedraagt in Gaza dan Rusland in Oekraïne, maar wij, goede en trouwe leden van de internationale gemeenschap, moeten alleen verlangen naar de vervolging van de Russische leider in Den Haag.

Echt “internationaal recht” bestaat op geen enkele zinvolle manier en daarom negeren machtige regeringen het gewoon altijd, terwijl de mensen die daadwerkelijk worden vastgehouden door het ICC altijd uit zwakkere landen komen (voornamelijk uit Afrika). Er is misschien wel niets dat deze dynamiek beter illustreert dan de American Service-Members’ Protection Act van de Amerikaanse regering, beter bekend als de Hague Invasion Act. Deze wet uit 2002 staat het gebruik van militair geweld toe om Amerikaans of VS-geallieerd militair personeel te bevrijden van elke poging van het ICC om hen te vervolgen voor oorlogsmisdaden. Met “bondgenoten van de VS” worden ogenschijnlijk ook Israëlische troepen bedoeld.

  Wat is Rusland nu verder van plan in Oekraïne?

In werkelijkheid wordt onze wereld geregeerd door tirannen die doen wat ze willen en hun daden worden gerechtvaardigd door de massamedia die fungeren als propagandisten voor de gecentraliseerde machtsstructuur van de VS. Pundits huilen en scheuren in hun kleren over de misdaden van Rusland, terwijl ze de veel grotere misdaden van Israël verdedigen, minimaliseren en verdoezelen, omdat Israël deel uitmaakt van die wereldomspannende machtsstructuur en Rusland niet.

Ik ben nooit bijzonder geïnteresseerd geweest in het verdedigen van de Russische regering. Waar ik wel in geïnteresseerd ben, is in het verzet tegen de moorddadigheid van de wereldomspannende machtsstructuur waaronder ik leef, en tegen alle leugens, dubbele standaarden en hypocrisie die gebruikt worden om het moorden gaande te houden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israëls cultuur van bedrogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin vraagt waarom wereldleiders “niet geschokt” zijn door de massale dood van kinderen in de Gazastrook
Volgend artikelVVD-leidster Dilan Yeşilgöz wil niet met Geert Wilders in Nederlandse coalitie, maar is bereid om een centrumrechtse regering vanaf de zijlijn te steunen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • …terwijl de NL’se ‘regering’ de duizenden kinderen van het “toeslagen” schandaal nog steeds niet naar de ouders terug brengt! Het ICC is een corrupt affront en een juridische devaluatie voor de mensheid in nood!!

  • Calimero Joden, met hun “MEDELIJDEN POLITIEK”.
   Wij zijn klein en zwak, en daarom mag het ICC de joden niet veroordelen voor de tot nu toe vermoorden van ruim 6000 kinderen.
   Vanaf 1946, hebben de joden meer Palestijnen vermoord, dan joden zijn omgekomen bij de Holocaust..!!
   Het WESTEN is Hypocriet of staan onder controle van de JODEN.
   Ook Amerika en durft niet op te treden tegen de joden.
   Ik heb een jood ooit horen zeggen, die Holocaust is voor ons een geschenk uit de hemel.
   Wij kleine Calimero joden, mogen en kunnen nu als doen doen wat wij maar willen, iedereen heeft “MEDELIJDEN” met ons, wij zijn zielig.
   En dat de joden zich nergens van aan hoeven te trekken ziet U door hun “MEDELIJDEN” politiek.
   De joden hebben, (omdat ze zielig zijn) van Amerika ruim 200 Atoomwapens ontvangen.
   En die mogen ze vrij gebruiken, en wanneer ze maar willen, en zelf afschieten, (wat anders is voor de landen waar Amerikaanse Atoomwapens liggen opgeslagen, zoals in Nederland, die bewuste landen mogen er niet aankomen).
   Ook hebben alle landen met Atoomwapens, een afspraak gemaakt nooit als eerste het wapen in te zetten, “BEHALVE DE JODEN”, die hebben nooit getekend voor deze afspraak.
   Steeds meer volkeren doorzien, het joodse “MEDELIJDEN” politiek.
   Calimero joden zijn zielig, daarom zeggen wij er maar niets van, wat de joden allemaal aan ellende op de wereld uitvreten, nee we houden strak onze mond DICHT.

   • De fout die gemaakt wordt over de “Joden” is dat er een onderscheid moet gemaakt worden tussen Zionisten, die in oorsprong geen echte joden zijn en die de touwtjes in handen hebben in de genocide in Israël en tussen echte Joden die hun oorsprong hebben in de Hebreeuwse geschiedenis.

 1. “Poetin is tot oorlogsmisdadiger verklaard omdat hij hetzelfde aantal kinderen heeft *verplaatst* als Israël zojuist heeft *vermoord*”

  De satanische bekende leugenaars en leiders draaien alles wat goed is, in kwaad om.

 2. Dat was in het gebied van Kerson dat door de Russen veroverd was. De kinderen kregen een vakantie in Rusland aangeboden.Toen de russen zich terug trokken uit Kerson konden de kinderen niet meer naar huis.
  De ouders hadden wel het vakantieadres van hun kinderen en er zijn nu al vele kinderen weer terug naar hun ouders over de moeilijke weg via Polen, Letland, Belarus en Rusland

 3. He rat rutte ..WAAR ZIJN DE KINDEREN GEBLEVEN VAN DE TOESLAGENAFFAIRE?
  He rat rutte…WAARAAN ZIJN DIE 4A5OO KINDEREN GESTORVEN ZOALS JIJ RAT RUTTE AANGAF?
  He rat rutte… WAAR ZIJN DIE LIJKJES GEBLEVEN…WIE HEEFT DE DOODSOORZAAK ONDERZOCHT….EN VOORAL RAT RUTTE….WAAR ZIJN DEZE KINDEREN OVERLEDEN?

 4. Hey Adrenochrome Junkies ..
  You played the Hotel California piramide game.
  You’ve Sold your soul.
  To the All seeing eye.
  Got you on record.
  You can never leave !

  And we’ve all lost our freedom

 5. Maar nu Wilders aan de macht komt zal er zeker alle misdaden van EU, VVD Rutte, CDA, PVDA, GROEN LINK, Drama66 Terroriste KAAD WIJF, CU boven water komen van en door die Pedofielen club DEMMINK zaak waar veel machthebbers er aan mee gespeeld hebben waar veel foto,s en bewijzen voor zijn die geen mens nog vergeten zijn Macht verspeelt zijn macht RUTTE de STAATGREEP PLEGER en oorlogshitser van criminele zaken!!!!!!!

 6. De huichelarij, hypocrisie en dubbele moraal van de leiders van Het Westen hebben geleid tot een haat tegenover “het systeem” met zijn slippendragers, de media, de politiekers … Grote schuldige is het liberalisme, de idiologie van Ikke, ikke, en de rest kan stikken.

  • Lepoudre Luc november 25, 2023 Bij 10:49

   Grootkapitalisme en globalisten.
   Bedrijven die groter zijn dan de begroting van menig land.
   En dit word (werd) gestimuleerd door one roverheid.
   Shell bij Moerdijk krijgt 5000 ha voor 20 gulden.In 1967!
   Chemourd/Dupont mocht jaren lozen in de Schelde.
   Als de regering zo betrokken was,met de volksgezondheid was Tata Dupont en Chemie-pak allang gesloten.
   Ik ben gestopt met koffie drinken en banaan.
   Ik voel me er niet prettig bij,dat voor mijn beetje genot iemand aan de andere kant van de wereld een armeluis bestaan heeft.
   Zo wil ik ook geen elec. auto.

   • Chemisch bedrijf Chemours (voorheen DuPont) in Dordrecht heeft jarenlang van alles gedaan wat God verboden heeft en kwam dankzij de wegkijkende autoriteiten overal mee weg. Aangezien ons landje onderdeel moet gaan worden van TriState City met Vlaanderen & Noordrijn-Westfalen dient de industrie te verdwijnen en mogen de overlevers hun schamele brood verdienen in de dienstensector.
    Hetzelfde laken en pak geldt voor o.a. Schiphol en Tata Steel in IJmuiden.

 7. Putin is een heel liefdadige man en heeft 100derden zo niet duizende pedo kinder het leven gered. Dat wordt door de globalisten allemaal verborgen gehouden, erger, verboden deze zaken te communiceren zoals heel veel in de media wordt gesensureerd. Zo moet door de westerse pers continue worden vermeld dat Ukraine successen boekt en de Russen terugdringen wat allemaal niet waar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in