Peter van der Sluijs / Wikimedia / 4.0 International, 3.0 Unported2.5 Generic2.0 Generic en 1.0 Generic license.

Een van Europa’s meest vooraanstaande globalisten zal zijn ambt neerleggen en zijn gehoopte vervanger, een PvdA veteraan-Eurocraat, is ruim verslagen in de Nederlandse verkiezingen, wat een golf van verdriet teweegbrengt nu de veteraan anti-islamitisch campagnevoerder Geert Wilders naar de eerste plaats stijgt, bericht Breitbart.

Met 99 procent van de stemmen geteld van de nationale verkiezingen van woensdag in Nederland, is de Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders bevestigd de grootste politieke kracht in het land met een aanzienlijke marge. Wilders heeft meer dan het dubbele aantal zetels behaald sinds de volgende verkiezingen en overtrof zelfs de hoogste peilingen met 37 zetels in het Nederlandse parlement met 150 zetels.

Critici zeggen nu dat democratie, mensenrechten en de rechtsstaat in Nederland onder vuur liggen nu linkse en centristisch-globalistische activisten zich aanpassen aan de nieuwe realiteit dat veel kiezers hun partijprogramma’s hebben verworpen.

Coalitievorming zal moeilijk zijn – dat is het altijd na Nederlandse verkiezingen en het ondertekenen van overeenkomsten om regeringen te kunnen vormen heeft in het verleden honderden dagen geduurd – maar het zal moeilijk zijn voor andere partijen om niet alleen de verkiezingsuitslag te negeren, maar ook nieuwe peilingen waaruit blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders zegt dat ze liever een rechtse coalitie zien dan een centristische of linkse.

De uitslag is echter niet door iedereen met gejuich ontvangen en sommige reacties op de opkomst van Wilders, een voormalig gastschrijver van Breitbart News die al jaren 24 uur per dag politiebescherming geniet nadat er een Fatwa op zijn hoofd werd geplaatst vanwege zijn kritiek op de islam, doen denken aan de liberale reacties op de Brexit en Trump-stemmen van 2016.

  Nederlandse legercommandant zegt dat Nederland zich moet voorbereiden op oorlog met Rusland

Zoals door verschillende media is gemeld, onthult een uitgelekte e-mail van de Nederlandse omroep BNNVARA de uitnodiging van het management aan medewerkers om vandaag samen te komen om tijd te nemen om samen te rouwen, waarbij de mededeling spreekt van een “donkere ochtend, bedreiging voor de samenleving.” Dat het personeel van de omroep een instinctieve linkse vooringenomenheid heeft, zal voor velen in Nederland niet als een verrassing komen, aangezien de omroep in 2017 het onderwerp was van een klein schandaal over een documentaire over de landelijke partij GroenLinks, die volgens critici duidelijk bevooroordeeld was.

De leider van GroenLinks–PvdA coalitie Frans Timmermans, een veteraan eurocraat en vijand van Brexit die eerder werd beschouwd als de belangrijkste kanshebber om de volgende premier van Nederland te worden, vertelde zijn aanhangers op een neerslachtige partijbijeenkomst die hun slechter dan gehoopte resultaat van 25 zetels begroette dat “het nu tijd is om de democratie en de rechtsstaat te verdedigen”. De naam van Wilders werd uitgejoeld toen hij werd genoemd en Timmermans sprak over zijn overtuiging dat sommige mensen in Nederland zich nu niet meer welkom zouden voelen in het land nu Wilders, een lange tijd criticus van de invloed van de Islam op Westerse naties, de grootste partij van het land zou leiden.

Nederland is relatief ongebruikelijk in Europa omdat het een electoraal succesvolle politieke partij heeft alleen voor moslims en islamitische kwesties, Denk. Hun leiders spraken ook over dezelfde beschuldiging als Timmermans, waarbij de staatsomroep NOS de woorden van hun partijleider Stephan van Baarle meldde, die de overwinning van Wilders een “bedreiging voor de mensenrechten en de rechtsstaat” noemde, die “tot angst heeft geleid”.

  Nederland heeft na Duitsland de uitputting van de militaire middelen voor Oekraïne aangekondigd: Magazijnen defensie bijna leeg

Desondanks zwoer Baarle strijdbaar te zijn tegenover een mogelijke regering-Wilders en zei dat moslims zich niet zouden laten intimideren. Hij vertelde de omroep: “We laten ons niet intimideren, vanaf de eerste dag zullen we een schild vormen tegen extreem-rechtse retoriek en vechten voor minderheden in dit land. Denk is meer dan ooit nodig in de strijd tegen racisme en discriminatie. Het bestrijden van uitsluiting en moslimhaat zit in ons DNA.”

Zijn perschef Abdellah Dami was nog feller in zijn opmerkingen en zei dat het voelde alsof Nederland moslims zojuist had verteld dat ze niet langer gewenst waren. Dami vergeleek de verkiezingsuitslag met een van de dodelijkste terroristische aanslagen in de geschiedenis en zei tegen de omroep dat: “Dit is niet goed voor de democratie… Ik zei net tegen iemand hier. Ik zei dat dit voelt als mijn 9/11. Ik zal deze avond nooit vergeten.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NEDERLAND DOSSIER

Poetins propagandisten juichen de verkiezingsoverwinning van Geert Wilders toeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetins propagandisten juichen de verkiezingsoverwinning van Geert Wilders toe
Volgend artikelEen pyrrusoverwinning voor Geert Wilders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

84 REACTIES

 1. Dit is niet wat het lijkt, alles is op voorhand gepland. Kiezers doen enkel voor spek en bonen mee, om de illusie hoog te houden dat we in een democratie leven. Het echte probleem is, dat het fiatgeld op is. Met de nieuwe geld reset naar goud gedekt valuta, zullen alle immigranten in het westen door hun eigen thuislanden betaald moeten worden. Dus we krijgen dan met een massale omgekeerde immigratie te maken. Dan wordt het zo gespeeld dat Wilders daar een rol in zou spelen. Want het spel van de linkse klaplopers is afgelopen. Want hun klimaatzwendel is op de klippen gelopen.

  • Vergeet de klimaatpaus Timmerfrans niet, deze is niet voor niets door Brussel uitgezonden om hierzo het landje verder om zeep te helpen.

  • De “klimaatzwendel” is globaal , niet alleen lokaal. De WHO/VN/WEF hebben het voor het zeggen, niet de plaatselijke overheid.

   Geert zal dus gewoon braaf het uitgezette plan moeten uitvoeren!

   • Time will tell where Wilders is standing. This situation was not planned by Brussels. It is more important that the PVV is getting a gov together. Big question. More so that the lefties in Holland are getting sicker and sicker

  • Ik wil niet alle kiezers van de PVV en de andere rechtse partijen, in een negatieve stemming brengen, maar wel de realiteit meegeven.
   Europa en dus ook Nederland, is sins mei 1945 een Kolonie van Amerika..!!
   De leiders zijn de Amerikaanse “DEEP STATE”, oftewel de RIJKSTE DER AARDE..!!
   President Biden bijv. is een poppetje dat danst naar de wens van de “DEEP STATE”..!!
   Ook Ursula von der Leyen danst naar de wens van de “DEEP STATE”..!!
   Ook de NAVO staat onder controle van de DEEP STATE”, en onder COMMANDO van Pentagon in Washington.
   De “DEEP STATE” hebben Amerikaanse en Europese BURGERS opgezadeld met een ENORME
   ONOVER BRUGBAAR SCHULDENLAST. (de BURGERS.!, niet de “DEEP STATE”..!!) en zo hebben ze de MACHT OVER DE VOLKEREN VAN AMERIKA EN EUROPA..!!
   De enorme Derivaten, Schuldpapieren en waardeloze Obligaties, plus de in zakkende petrodollar en de euro, door de inflatie oftewel geld ontwaarding..!!
   Amerika, (met welke president ook) zal net als Europa (met welke EU voorzitter dan ook) en (dus Nederland ook onder controle staan van de “DEEP STATE”)
   Het Westen is FAILLIET en Verloren, maar NIET de “DEEP STATE”..!!
   Alleen de BRICS kan straks met de nieuwe wereld reserve munt gedekt door GOUD..!!,
   Het Amerikaanse “DEEP STATE” aanvallen.
   Maar wat gaat de “DEEP STATE” dan doen?
   Een Kat c.q. Amerika c.q. de “DEEP STATE” in het nauw kan hele rare sprongen maken…!!!

 2. Rommel ik zie de reacties niet meer. Ze verdwijnen steeds . Ook als ik op het woordje frontnieuws klik komen er geen artikelen meer. Is al heel de week aan de gang.lijkt net of er maar 1 persoon kan en mag reageren op een artikel. Alleen op mijn telefoon komen wel alle artikelen te zien. Maar ook geen reacties.

  • Bij mij ook. Op m’n telefoon werkt het prima (als ik pagina vernieuw) op m’n laptop komen alle artikelen en opmerkingen niet of met vertraging online.

  • Als je eerst de coocky van Frontnieuws verwijdert en dan opnieuw de pagina laden werkt wel bij mij.

   Is wel heel erg ongebruikelijk en omslachtig/lstigdus er is iets met de doorgifte via de provider misschien?

  • Je hebt gelijk, ik merk het ook voortdurend. Het wordt hoog tijd dat Bosma alle mainstream media volledig saneert en al het extreem-linkse fascistische tuig eruitgooit, maar ook de ambtenarij moet worden opgeschoond, net zoals het OM en de rechterlijke macht. En we moeten natuurlijk zo snel mogelijk uit de EU.
   De waarheid is dat links de echte democratie niet respecteert: Nederland heeft duidelijk gekozen VOOR Wilders, en tegen het links-globalistische beleid. Die enge Heks Kaag stelde dat het “een slag is in het gezicht van de democratie”. Wat betekent democratie dan voor dat walgelijke fascistische mens?? Democratie geldt alleen als mensen precies stemmen zoals zij dat wil?? Dat soort denken is puur fascisme, en het echte fascisme vinden we ook alleen maar bij links en dan vooral bij D666: partijen willen verbieden, omroepen willen verbieden, mensen willen censureren, etc. HOE DURFT dat smerige tuig anderen van fascisme te beschuldigen? Maar dat komt regelrecht uit het boek “Rules for Radicals” van Saul Alinsky.

 3. Je merkt al 1 dag na de overwinning van Wilders dat de immigranten voor het eerst angstig gedag zeggen. Die vernedering van de opportunisten moeten we nog steeds dankbaar aannemen. Hun sympathie is altijd een belang. Daarom is heel Nederland met die spleetogen en roetmoppen die ieder gezin zijn opgedrongen totaal hypocriet, en dat is de norm met het intellectueel materialisme van D66, paraderen met secularisme tot in de opvoeding: de debiliteit van de landverrader die zich ziet als helden-dom, meer dom dan helden.
  Er zijn ook mensen die niet stemmen, overmacht is oké. Maar zij zijn degenen die in de hand werken dat het verplicht wordt naarmate het zinlozer is. Zoals in België.
  Wat betreft de suggestie van de natuurlijke leider in de straat, ik heb gezien hoe dat werkt. Het recht van de sterkste, steroïden, spieren, sportschool maffia, of dacht je dat het liefde is en dat er overal een Messias rondloopt.

  • alsjeblieft niet zeg! Dan gaat Nederland helemaal naar de kl’te het laatste zetje of moet je zeggen een schop de afgrond in. Voor zover dat nog niet al aardig op weg is.
   Die mafkees met zijn ‘Green Deal’ was zelfs Brussel te gortig dus werd hij naar Nederland afgevoerd om hier de boel te vernaggelen!
   Zo denk ik er over. Maar Geert Wilders samen met de VVD…..ahhh!

  • Als je 4 van de 5 WEF partijen bij elkaar opteld (GLPvdA, VVD, NSC, BBB) kom je al op een kamermeerderheid (76), dus dat gaat het worden. Voor de vorm krijgt PVV even de illusie dat het mag regeren, maar vergeet het maar. De demonisering van Wilders is al volop begonnen vandaag in de ultra linkse media. Tot gisteren was PVV een onschadelijke oppositie, die onder controle was, nu is dat anders en moet er met zwaarder geschut een anti-PVV stemming gemaakt worden. In het uiterste geval krijgt Wilders de Fortuyn behandeling.

   • Je bedoelt zoals het Vlaams blok verhaal, we vegen alle zooi bij elkaar hoe tegenstrijdig ook als die ene partij maar niet aan de macht komt.
    Heb ik ook aan gedacht, dan gaat het nog gekker worden dan bij de oosterburen waar de psychopaten het roer overboord gegooid hebben.
    Ik denk dat met een paar scherpe kantjes eraf het weleens een goede zaak zou kunnen zijn.
    Ophouden met miljarden aan Amerikaanse oorlogen te verkwanselen of klimaat leugens en dat in de Nederlandse ontwikkeling te steken.
    En als je niet van Nederlandse cultuur houd dan zou je je ergens anders moeten oriënteren.
    Dus als er iets gekickt moet worden…

    • Zou dat niet de bedoeling zijn om alle zooi bij elkaar te vegen? Zodat Timmerfrans toch MP wordt??
     Als ik Kloot Schwabbes hoor dat ie in de regeringen geinfiltreerd is, denk ik dat dit hier het geval is….

   • Zo zie ik het scenario ook gebeuren inderdaad! GL/PVDA, DENK,VVD,D66 hebben hun haat campagne nu vol op Wilders gericht door Moslims en migranten vol te pompen met illusies dat ze het land uit moeten, Wilders een bedreiging zou zijn en gevaar is voor hun democratie en zo de rode loper uit leggen voor een aanslag op Wilders door een linkse terrorist, om hem uit te schakelen, en dat ze daarna hun handen in onschuld kunnen wassen en zeggen, zie je wel…dit gebeurt er als je mensen buiten sluit! Er komt idd geen kabinet met Wilders als premier, dat zal Brussel niet toestaan, de linkse verliezers niet, en ik hoop echt dat Wilders niet naïef is door te denken dat er geen ingehuurde moordenaars klaargestoomd worden net als Volkert vd Graaf om een politicus uit te schakelen…want een kogel en 37 zetels stellen niets meer voor!

    • Wat Lee Harvey Oswald is bij de moord op president John. F. Kennedy op 22.11.1963 is Volkert van der Geest bij de moord op Pim Fortuyn op 06.05.2002, niets meer of minder dan een patsy/ psyop of te wel een afleidingsmanoeuvre om alle aandacht af te vangen.
     De werkelijke moordenaar van Fortuyn is de door de Dutch Deep State ingehuurde Libanese huurmoordenaar Abu Fatah.
     Lees het boek ‘Moord namens de ‘kroon’?’ van Ine Veen uit 2007.
     Bilderbergbitchbeatrix wilde Fortuyn onder een beding naast haar op het bordes na een eventuele beëdiging van een nieuw kabinet onder zijn leiding.
     Anderzijds liet Fortuyn zijn minachting jegens het ongekozen staatshoofd blijken door te verklaren, dat na zijn aantreden zij haar werkpaleis Noordeinde mocht ontruimen.

 4. Goederen als personen, personen als goederen.

  Ik snap niet hoe de linkse partijen of hun aanhang zo seniel zijn dat ze zich als sociaal zien met immigratie, terwijl het economisch het meest extreme commercialisme is.

  • Gewetenlozen hebben geen reflectie en zijn door levenloos opportunisme pure hypocrieten. Parasieten zien zichzelf niet als parasieten, ze wijzen alle anderen aan als parasieten. Het zijn laffe bodemeters die in duizenden jaren tijd alle mensen van hun persoonlijke leiderschap obv liefde hebben ontdaan. Wij zijn leeuwen, zij zijn laffe hyena’s, maar ze hebben ons het omgekeerde aangeleerd, waardoor wij bang voor hen zijn. Wij doen al het werk en zij roven ons kaal en buiten ons uit.

  • Ze zijn voornamelijk dom en betoverd door hun linkse propaganda welke ze niet ter discussie stellen en waarover ze ook niet verdere vragen stellen, ze zijn de Staphorsters van links!!Alsof Nederland totaal aan de linkse ketting leggen mondiaal ook maar iets uithaalt qua rendement??? NUL mensen NUL maar dat krijg je bij die snelweglijmende huillie huillie mensen er maar niet in!!!

 5. Timmermans-Crapuul én andere vuil bekken willen de Marokkanen en aanverwante op straat hebben om via straatgeweld..een andere beslissing af te dwingen…de meeste mensen echter zijn rechtshandig, de vuist die het de Timmerkrapuulen op hun Bakkes gaan meppen…enfin zo denk ik dat het gaat gebeuren..👊👊👊👊👊👊

 6. De club van de kabinetten van Rutte en de stemmers daarop, willen maar geen hand in eigen boezem steken en erkennen dat zij zelf de stemmers rijp hebben gemaakt om iets anders te willen.
  Slechte verliezers zullen doorgaans naar anderen wijzen voor hun verlies.
  Daar zijn diverse voorbeelden van o.a. (Zelensky)
  Het is voornamelijk te wijten aan het regeringsbeleid van de afgelopen kabinetten met Rutte dat er mede voor zorgde dat mensen de leugens, onrechtvaardigheden, uithuisplaatsingen, en talloze andere gebeurtenissen niet meer accepteerde.
  ( vooropgesteld dat deze verkiezingen niet gemanipuleerd waren)

  Aan de ene kant ben ik blij dat er veel mensen het anders willen, aan de andere kant heb ik een gezond wantrouwen of er iets ten goede gaat veranderen.
  Ik heb liever te maken met een valse hond dan met een politicus.

 7. Dan hebben ze het over donkere wolken en angst vanwege Wilders, maar je hoort de NPO niet erover jammeren dat een politicus die meerdere malen loog, diverse rampzalige dossiers, zoals Groningen en toeslagenaffaire voorzitter wordt van de NAVO terwijl we (Rutte’s eigen woorden) in oorlog zijn met Rusland. Daar maak ik me dan meer zorgen om dan om Wilders, maar ja… ik ben dan ook geen hoogleraar politicologie of zo….

 8. Jaja, nu komt het achterbakse zure linkse socialistische azijngezeik pas echt goed in beeld. Het is als pissen tegen de wind in: Ik ben geen fan van de De Grote Blonde Fascist, maar dat hij “een gevaar voor de democratie” zou zijn nu wordt unaniem uitgekotst door moorddadige volksverlakkers en oorlogszuchtige zakkenvullers, degenen die andere politiek partijen en willen verbieden en critici monddood maken, demoniseren en criminaliseren! Een waar ’toonbeeld’ van hoe het NIET MOET!

  Het is een zielige linkse fascistische lafheid bijeen op deze “donkere ochtend”, en de msmedia zijn allemaal hoeren van dat soort landverraders. Het gevaar is nu dat zij net als dat demonicratische tuig in de VS alles zullen proberen te torpederen en via de ‘systeemrechtspraak’ zullen tegen werken.

 9. Dit is zo mooi…ik had na al die jaren nooit meer durven hopen dat dit gebeuren zou…mijn grote favoriet heeft gewonnen…ik ben zo gelukkig 😁

   • Gerard. Remember the BS from the Rutte administration of the last 10 year ?
    Use your brain man , at least what is left of it ,after all the shots you did have

    • Hahahahahahahahahahahahahahahahaha! Mindless blinded sheople will never learn to think for themselves, aye??

     Wilders has been VOTING for VVD government since Rutte came to power, remember that Wilders is from the VVD!!!

 10. Dat er een andere wind is gaan waaien, dat is nu al voelbaar maar of die wind zo fris blijft moeten we maar afwachten. Uit de geschiedenis blijkt steeds weer dat als het volk wanhopig is en roept om een nieuwe held, dat de cabal dan wel zorgt dat ie (m/v) er komt. Zo blijven ze alle partijen controleren, zowel links als rechts. Ik verwacht dus niet dat we erop vooruit zullen gaan, alleen maar dat we wel weer andere al dan niet gecreeërde problemen zullen krijgen. Of je nou door de hond of door de kat gebeten word…

  • Helemaal mee eens. Timpie was niet voor niets vooraf al in het torentje. De weg voor hem moest bekonkeld worden. Een regering vormen zal nu veel tijd kosten en in die periode is NL nog verder verraden aan EU, who, nwo.
   M.I. Is er weer een groot toneelstuk opgevoerd om het volk te laten geloven dat er veranderingen kinnen komen.
   Wie zegt mij dat alles eerlijk verlopen is?

 11. Voorspelling: PVV wordt buitenspel gezet of onderhandelingen lopen stuk.

  Vervolgens komen PVDA/GroenLinks, VVD, NSC en D66 samen in een meerderheidskabinet met 79 zetels, is Timmermans de nieuwe Premier en gaat de uitrol van #Agenda2030 gewoon verder!!!

  • Dat is inderdaad een reële optie en vrij voor de hand liggend. Een rechtse coalitie is lastiger te formeren tot een meerderheid. Wat ook een probleem is, vind ik, dat als het formeren heel erg lang gaat duren, dat het demissionaire kabinet gewoon kan doorgaan met het slopen van Nederland. Ik weet alleen niet hoe dat staatsrechtelijk geregeld is, of een demissionair kabinet blijft regeren tot het stokje wordt overgenomen en wat ze dan mogen doen, ik zal het eens opzoeken. Dat er gewoon toch belangrijke besluiten genomen worden, ondanks het demissionaire is een feit en we zijn al vaker zo belazerd.

   • Over staatsrechtelijk gesproken, de avond lockdown (na 22.00 verboden naar buiten te gaan) werd door de rechter afgewezen.
    Dit vonnis werd binnen enkele uren ongedaan gemaakt door Rutte.

  • Ik denk ook dat dat het geval is. Ik ben erg teleurgesteld dat die kartelpartijen samen nog steeds een meerderheid kunnen vormen. Waarom toch zoveel schapen nog op dat schorem gestemd hebben begrijp ik niet.

 12. PSSSST !
  Hebben jullie wel eens van de Moszaad gehoord ?

  https://jamesperloff.net/from-the-arab-platoon-to-hamas-israels-abu-nidal-strategy/

  “Boze” tongen beweren trouwens dat ‘onze’ Geert W. er OOK een recruutje van is, en al wel sinds de jaren tachtig toen hij met z’n VW Kevertje van de ene kibboets naar de andere sjeesde !

  Tijdens een kerstborrel voor de 2e Kamerleden eind jaren negentig zou Geertje (toen nog VVD) in zwaar beschonken toestand allerlei jiddische strijdliederen hebben gezongen tot grote ontsteltenis van de andere Kamerleden. Twee Kamerleden schijnen er een melding van hebben gemaakt / een klacht over hebben ingediend. Ook zou hij tussen zijn glazen cognac hebben lopen brallen dat hij ooit “de minister-president van Nederland” zou worden.

  Een nederlands moszaadje dus !

  Maar dit blijft tussen ons, hè ?

  • Zou…….. Schijnen…….. Is het nou wel zo of niet. Typisch trollentaalgebruik. Daar trapt geen weldenkend mens meer in. Even terug naar school, jij.

  • Ik heb ook gelezen dat hij op de post is gezet omdat hij opgeleid is door de mossad en ook dat dit huwelijk gearrangeerd zou zijn. Voor wat ervan waar is.
   We worden nog steeds voor de gek gehouden met alles, dus blijf kritisch kijken en luisteren

 13. Is er in Nederland per computer gestemd, of op veel plaatsen eventueel ?
  Dacht eigenlijk dat dit bij jullie verboden was, maar goed.
  Kan er gemanipuleerd zijn net na diverse tellingen, dus wanneer bepaalde resultaten worden doorgeseind, of zo iets ?
  Alles wijst op MANIPULATIE, om Het echte WAKKERE NEDERLAND , stemmers voor 2 partijen weg te manipuleren, nl. FVD en BVNL.
  Wilders is namelijk helemaal niet zo wakker (corona, spuit, WEF, Israël, enz.)
  Hoe stonden FVD en BVNL er voor bij recente peilingen ?

 14. Wa een gezever. Wilders is meer socialist dan wat anders net als de PVV. Als je mee stemt met het kartel over economie en corona. Het zal idd niet veel veranderen helaas.

    • @Harm…

     Wilders is pro gentherapie.
     Wilders was pro 2G.
     Wilders is pro Zelensky.
     Wilders is dus pro oorlog in Oekraïne.
     Wilders is pro Israël.
     Wilders is dus pro oorlog midden oosten.
     Wilders praat met geen woord over WEF.
     Wilders was de mentor van Mark Rutte.
     Wilders zijn vrouw heeft Mossad connectie.

     Wilders doet al 20jr een beetje blaffen, maar hij bereikt helemaal niks. Wilders is duidelijk een intrigant, een mol. Wilders is voor Mark Rutte, wat Obama is voor Joe Biden.

 15. Net als Meloni en Le Pen zal Wilders netjes door het establishment worden gerecupereerd, met dreiging van burgeroorlog als kers op de angsttaart.

 16. Vooropgesteld dat ik iedereen zijn eigen geloof gun (mits vreedzaam).
  Wat ik niet begrijp ishet huilihuili van de genoemde moslims over de overwinning van PVV (ook niet mijn partij)
  Er is in Nederland een partij speciaal voor islam mensen/moslims (DENK). Waarom blijft deze partij dan steken op een marginaal aantal zetels als deze gelovigen hun gedachtengoed zo belangrijk vinden., M.i. typisch een geval van eigen schuld……

 17. Had je wat Wilders verwacht?
  Wat een wakkermaker is dit.
  En ja Timmermans is geen sprinter!
  Geen zegeloop!
  Gewoon aansluiten in de lange wachtrij van distopische heersers.

 18. Wilders heeft de laatste jaren bakken van tegenwerking gekregen. De gevestigde orde die aan het roer was en de boel verkloot heeft, presteert het zelfs nu nog om hem de schuld van de puinhopen te geven.
  Walgelijke hypocriete verliezers.
  En Timmermans met zijn erfbelasting kan helemaal de boom in.
  De rijken zorgen wel dat ze de erfbelasting slim omzeilen en de armen raken een rib kwijt van hun opgebouwde centjes.
  Volgepropte salonsocialist.

 19. Wilders is 100% systeem compatibel. Hij is een uitlaatklep voor frustratie maar is volledig onder controle. Hij zal misschien de militaire steun aan Oekraïne terugschroeven maar dat willen vele systeempolitici ook al gewoon omdat de voorraden op geraken. Oekraïne is maar de tweede liefde, Israël is de eerste liefde van de westerse globalisten. Daar is Wilders 1000% compatibel. Hij zei bij zijn bezoek daar in 2010 dat Israel essentieel is voor ons westerse systeem (het is de “linchpin”, de sluitende pin). U vindt het zo op Google als u “Wilders”, “Israel” en “linchpin” intikt.
  Het Palestijnse probleem bestaat niet voor Wilders, het zijn de Arabische landen die zo egoïstisch zijn dat ze die Palestijnse nomaden niet willen opnemen. Met types als Wilders en super zionist Le Pen (de dochter, niet de vader) zal de westerse destabilisatie van West-Azië gewoon verder gaan, miljoenen vluchtelingen veroorzaken die dan weer geblameerd zullen worden als niet integreerbare moslims.

  • Critici zeggen nu dat democratie, mensenrechten en de rechtsstaat in Nederland onder vuur liggen.

   Dus een land ondersteboven gooien met miljoenen migranten is een mensenrecht ?

   Ook hier klopt de tekst niet , er moet staan : Critici zeggen nu dat fascistendemocratie, vals verzonnen mensenrechten en de fascistenrechtsstaat in Nederland onder vuur liggen,

   nu klopt de tekst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in