Westerse propagandakanalen (ook bekend als “nieuwsmedia”) staan plotseling vol met berichten dat het in Den Haag gevestigde Internationaal Strafhof een arrestatiebevel heeft uitgevaardigd tegen de Russische president Vladimir Poetin. De over-the-top berichtgeving (dat wil zeggen: orkestratie) is bedoeld om de belachelijke juridische truc een indruk van ernst en betekenis te geven, terwijl het zogenaamde arrestatiebevel in werkelijkheid nietszeggend is en druipt van kitsch gepolitiseerd theater, schrijft Finian Cunningham.

Samen met Poetin wordt ook de Russische kinderrechtencommissaris Maria Lvova-Belova genoemd als gezochte persoon voor de vervolging van “oorlogsmisdaden”. De vermeende misdaden houden verband met de vermeende deportatie van kinderen naar Rusland tijdens de speciale militaire operatie van Rusland in Oekraïne die sinds februari 2022 plaatsvindt.

De basis voor de stap van het ICC is even zwak als een verdwaalde weerballon. Het is ook een vermetele verdraaiing van de werkelijkheid. Rusland heeft duizenden burgers, waaronder kinderen, geëvacueerd uit de voormalige Oost-Oekraïense regio’s die nu deel uitmaken van de Russische Federatie, juist om hen uit de buurt te houden van het door de NAVO gesteunde naziregime in Kiev, waarvan de troepen de Donbass en andere gebieden lukraak hebben beschoten.

Als er iemand vervolgd zou moeten worden voor oorlogsmisdaden zijn het de Oekraïense president Vladimir Zelensky en zijn nazi-aanbiddende commandanten, evenals hun sponsors: Amerikaanse, Europese en NAVO-leiders.

Het regime in Kiev beschiet de Donbass al negen jaar lang, sinds de CIA-coup deze fascistische junta aan de macht heeft gebracht. De NAVO heeft het Azov-regiment en andere Waffen SS-achtige paramilitairen opgeleid die met behulp van Amerikaanse, Britse, Franse, Duitse, Canadese en Poolse huurlingen HIMARS-raketten afvuren. Rusland greep vorig jaar in Oekraïne in om een einde te maken aan de genocide waaraan Washington en Europa samen met hun westerse media medeplichtig zijn. In de zogenaamde bolwerken van de journalistiek, de New York Times en de BBC, wordt hierover met geen woord gerept. Zij hebben het te druk met het verkopen van propaganda over het ICC en Rusland.

  Het is al begonnen: Maar de echte energieramp moet nog komen

Is dit de beste zaak die het ICC en zijn westerse handlangers echt kunnen vinden tegen Rusland? Het ontvoeren van kinderen? En wat met alle andere beschuldigingen dat Rusland flatgebouwen en burgers beschiet? Als er enige waarheid zou zitten in deze breed uitgemeten beweringen in de westerse media, waarom zijn deze beweringen dan niet in aanmerking genomen voor vervolging? Omdat er zo weinig bewijs is. Het door de NAVO gesteunde regime in Kiev maakt zich schuldig aan het gebruik van flatgebouwen en menselijke schilden van burgers. Vandaar de terugval op een emotioneel aantrekkelijke kwestie van vermeende kinderontvoering. Alleen al aan de tandenknarsen-waardige zin kun je zien dat het een opzetje is.

Maar de vaagheid van dit alles maakt de westerse beweringen en het ICC nog absurder dan ze al waren.

In ieder geval heeft het ICC geen jurisdictie over Rusland, dus de arrestatiebevelen zijn dode letters. Het is sowieso niet de bedoeling dat ze serieus worden genomen. Dit is allemaal politiek theater om Moskou zwart te maken.

Het hof heeft ook geen jurisdictie over de Verenigde Staten. Maar goed ook, zou men kunnen zeggen, want als er enige echte principes van rechtvaardigheid zouden bestaan, zou de Amerikaanse president Joe Biden in de beklaagdenbank moeten zitten voor meerdere aanklachten wegens oorlogsmisdaden in verband met Amerika’s illegale oorlogen in onder meer Irak, Afghanistan, Libië, Syrië en Jemen.

Wat meer recente misdaden betreft, zouden Biden en zijn NAVO-misdaadpartners in de beklaagdenbank moeten zitten voor het opblazen van de Nord Stream-gaspijpleidingen.

Of voor het sponsoren en bewapenen van de hernieuwde oorlogsmisdaden van het Israëlische regime tegen de Palestijnen.

Of voor het vervolgen en martelen van journalist Julian Assange omdat hij de waarheid over Amerikaanse en Britse oorlogsmisdaden durfde te onthullen.

De verbazingwekkende hypocrisie en dubbele standaarden zijn het zoveelste bewijs – als dat nog nodig was – dat de laatste manoeuvre van het ICC tegen Rusland een goedkope politieke stunt is om de Verenigde Staten en hun westerse handlangers het hoognodige gezag te verschaffen.

  De voorzitster van de Europese Commissie kondigt aan dat de EU zich aansluit bij de oorlog tegen Rusland

Deze week, terwijl Amerikaanse en Britse leiders de aanklachten van het ICC tegen Rusland toejuichen, is het ook 20 jaar geleden dat de door de VS geleide oorlog in Irak begon. Een oorlog die maar liefst een miljoen burgers het leven kostte en een natie vernietigde, gebaseerd op regelrechte leugens, leugens die Biden als toenmalig senator hielp bevorderen. De belangrijkste architecten van deze misdaden, George W. Bush en Tony Blair, zijn door de advocaten van het ICC zelfs nooit terloops genoemd. Waarom niet? Omdat het ICC een schertsrechtbank is en een politiek speeltje dat het westerse imperialisme gebruikt om politieke vijanden te vervolgen.

Ondertussen, in ander nieuws…

We hebben meer rapporten die eerdere beschuldigingen bevestigen dat Joe Biden en zijn familie illegale betalingen ter waarde van miljoenen dollar hebben ontvangen van Chinese bedrijven. Biden en zijn harddrugsverslaafde zoon Hunter (die de weduwe van zijn overleden broer bonkte) zitten tot over hun oren in de corruptie van het schimmige wheelen en dealen met het politieke ambt van “de grote man” als onderpand. Dezelfde oplichtingsroutine werd gebruikt bij Biden’s onofficiële zakelijke transacties met Oekraïne na de CIA-coup in 2014.

Ondertussen heeft het Amerikaanse banksysteem de afgelopen week gewankeld op een nieuwe historische ineenstorting na de implosie van de Silicon Valley Bank met schulden en andere banken. Om de komende financiële lawine in de hele financiële sector te ondersteunen, gooit de regering-Biden opnieuw honderden miljarden aan belastinggeld in de strijd om Wall Street te redden.

Ondertussen gaan in de VS en in heel Europa miljoenen arbeiders de straat op in ongekende stakingen en protesten tegen corrupte kapitalistische regimes. De revolutionaire omstandigheden zijn op het kookpunt in Frankrijk, waar de elitaire president Emmanuel Macron (een Lodewijk de XVI-figuur als nooit tevoren) per decreet bezuinigingen op de overheidsuitgaven erdoorheen ramt, waarbij hij het parlementaire proces opzettelijk omzeilt (dat is sowieso een farce). Maar overal in Europa en de Verenigde Staten wordt de publieke stemming steeds intoleranter en minachtender tegenover zogenaamde regeringen die honderden miljarden uitgeven aan het sponsoren van een krankzinnige proxy-oorlog in Oekraïne tegen het door kernwapens bewapende Rusland, terwijl diezelfde westerse elitaire machthebbers tegelijkertijd meer economische bezuinigingen eisen van de lijdende bevolking. En dat terwijl ongelijkheid, ontbering, dakloosheid, honger en armoede de samenlevingen verpletteren.

  Is het keerpunt van de NAVO gestopt met keren?

Ondertussen krijgen we deze week zogenaamd opbeurende berichten in de westerse media dat de door de VS geleide NAVO-as nu oorlogsvliegtuigen gaat sturen naar het regime in Kiev, bovenop eerdere stappen om Leopard-, Abrams-, Leclerc- en Challenger-gevechtstanks te leveren – waanzin die zal leiden tot een totale oorlog met Rusland. De dissonantie tussen de westerse elites en hun media-echokamers is zo groot dat het revolutionaire woede oproept, à la Marie-Antoinette en haar befaamde “laat ze maar taart eten”-opmerking.

De lijst met beschuldigingen van dagelijks toenemende woede en walging over de ineenstorting van de corrupte westerse oplichterij die ook wel de westerse kapitalistische democratie wordt genoemd, ook wel bekend als de dictatuur van miljardairs en oorlogszuchtigen.

Biden, Macron, von der Leyen, Stoltenberg, Trudeau, Sunak, Scholz & Co (vul hier de naam van uw clown in) maken zich eigenlijk niet druk over het arresteren van Poetin. Ze schijten in hun broek om de toenemende publieke opstand tegen de westerse kapitalistische clownshow te arresteren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Lees deze tekst, als u Europeaan bent zal zij u pijn doen, u zult lijden, maar u moet haar lezen – “Wat u nu ziet is de dood van Europa”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls Poetin zwak lijkt voor het Westen in nieuwe video waarop hij mank zou lopen, stel je dan eens voor hoe zwak Biden lijkt voor Rusland
Volgend artikelVideo’s – Mislukte Oekraïense infanterieaanval op Wagner-troepen in Bakhmut
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Het in Den Haag gevestigde Strafhof kan het beter dichterbij zoeken, de kinderen die door Rutte’s toeslagen affaire onterecht van hun ouders zijn gedeporteerd, zijn nog steeds niet bij hun ouders terug.

  • Als je weet wie de rechters van het ICC instrueert dan weet je hoe door en door corrupt het hele fake ICC is.

   Dat is namelijk de crimineel Donner.

  • Rutte verklaarde bij Vandaag Inside, op de vraag van Johan Derksen of hij nog NEUKT.
   Zei Rutte, er zijn mensen die er NIET over praten, maar volop DOEN.
   En er zijn mensen, die er VEEL over praten maar het nooit DOEN.
   Moet er niet aan denken, al die arme kinderen van het kindertoeslagen schandaal,
   en die nu zoek zijn.

 2. Ben niet anti Amerikaans. Het zijn daar alleen de fascistische neocons die steeds weer oorlog willen om hun belangen te verdedigen. Die oirlog is een proxyoorlog, goed voor de wapenhandel. Stoppen ermee en gewoon weer handel drijven met Rusland.

 3. Hierbij wil ik Trump bedanken dat door zijn toedoen de corrupte instanties wereldwijd zich zelf laten zien hoe corrupt ze zijn. Dank u dank u dank u. De geest is uit de fles en zij zullen allen ten val komen.

 4. Ik denk hier weer aan het diner in de speelfilm Hannibal the Cannibal waarin ter consumptie de eigen hersenen werden voorgeschoteld aan een ijdele politicus in Washington.

  • De voorzitter die de steekpenningenaffaire van boefBernhard in 1976 onderzocht was de vader van Piet Hein Donner. Piet Heins opa Jan was tussen 1946 en 1961 voorzitter van de Hoge Raad. Mooi gevalletje ons-kent-ons.

 5. Hierbij heeft het ICC zijn laatste restje geloofwaardigheid verloren . Vrouwe justitia zonder blinddoek op net zoals alle rechtbanken in het corrupte westen , tijd voor een grote schoonmaak.

 6. @ redactie
  Deze zin en vergelijking schiet mij volledig in het verkeerde keelgat en geeft aan, dat ook deze site woke is, of minimaal geen enkele kennis beschikt over de geschiedenis van Israël: “Of voor het sponsoren en bewapenen van de hernieuwde oorlogsmisdaden van het Israëlische regime tegen de Palestijnen”……

  Toon mij ook maar 1 voorbeeld uit archeologische ontdekkingen, opgravingen of geschiedenis , waaruit blijkt datde zgn. Palestijnen ooit in de vroege geschiedenis dit land heeft bewoond. De Bijbel geeft enorm veel geschiedenis weer en wat blijkt? Bijna alle namen die in de Bijbel genoend wordt, inclusief locaties etc. zijn teruggevonden, in voorwerpen, fundamenten (nederzettinfen, dorpen, steden etc. ) en vevonden geschriften….. Toon mij 1 tekst in de kiran, waar Jeruzalem, of het land Israël wordt genoemd! Het stast er NIET in, ook niet 1 keer, zelfs geen verwijzing. In de Bijbel wordt honderden keren Jeruzalem genoemd als heilige stad van Israël. Nergens, ook maar niet 1 keer wordt Jeruzalem in de koran genoemd.
  Er is daarom ook geen enkele historische, archeologische fondst gedaan, waaruit blijkt dat de zgn. Palestijnen daar ooit woonden, of recht zouden hebben op dit land (met uitzondering van de Gazastrook) …. Auteurs schaam u diep!

  Begin minimaal te lezen uit de onderzoeksresultaten van Mark Twain, die in 1867 het land Israel bezocht en van oost/west/noord/zuid het land doorkliefde. 2000 jaar geleden werden de joden (diaspora) door de Romeinen vermoord en de overgebleven inwoners hun land uit gejaagd en zij, de Romeinen, gaven het land Israel een ‘nieuwe’ scheldnaam: Palestina, vernoemd naar de eerdere vijand van Israel, de Filistijnen. Dit volk echter, was 500 jaar daarvoor totaal verwoest en uitgemoord (Nebuchadnezzar)
  Mark Twain beschrijft de desolate onherbergzame en onbewoonbare toestand van dit land, waar sechts een paar duizend (!) rondtrekkende schaapherders/nomaden leefden, zonder vaste verblijfplaats.
  Overigens geeft Abraham Kuiper ietwat later exact dezelfde beschrijving van dit lege onbewoonbare land….. Geen steden met Palestijnen, zelfs geen dorpen….

  Zoek na het eerste filharmonisch orkest na 1948… Dit werd toen Palestijns genoemd, maar waren 100% joden.
  Dankzij de Egyptische terrorist Jassar Arafat kwamen duizenden arabieren naar het land Israel, om zich daar te vestiven. Bekijk hun achternamen en zie uit welke (Arabische moslim) landen deze namen afkomstig zijn.
  Uiteraard geholpen door de elite, die toen al bezig was de wereld naar hun hand re zetren in een asnlooo nasr de NWO. Bijna alle zich Palestijn noemdende inwoners in Israel, zijn na 1948 pas in dit land gekomen als onderdeel van de jihad.
  Bestudeer de eerdere grenzen van het land Israël, waarbij Jordanië ook tot het land Israël behoirde. Het was Winston Churchill die Jordanië aan de eerdere rondtrekkende nomaden gaf. Daar konden zij wonen, al was dit land in de geschiedenis ook Israël.

  Nu hebben de Molukkers voor ons gevochten in WO2, hebven wij veel aan hen te danken, de staat beloofde hen gouden berger, masr in Nederland jregen zijn oude houten barakken en droog brood. Van de Molukjers en Indonesiërs zou je kunnen zeggen , dat zij ‘recht’ hebben op een deel van Nederland. Dit hebben zij niet gekregen…… Ik wijs de terroristische aanslagen van destijds absoluut af, masr zij hadden wel een punt en js, de Nederlandse strijdmacht heeft met grof geweld een einde gemaakt asn de gijzelingen.
  De terroristische aanslagen echter hadden slechts de jihad als reden en ook Israël zet de strijdkrachten tegen hen in. Bij een raketaanvalcwirdtceerst van te voren gezegd en gewaarschuwd , dat het huis vanwaar de raket is afgeschoten (met het doel om Israëlischeburgers te doden !) zal worden verwoest. De burgers hebben tijd de woning te verlaten
  Appels en peren?

  Vanuit mijn professie heb ik de koran, hadith, de Arabische cultuur en geschiedenis besudeerden heb daarvoor tig keer Arabische landen bezocht.
  Ook heb ik als afgestudeerd theoloog meer dan tien keer ook het land Israël bezocht om alle archeologische sites te bezoeken en te bestuderen.

  De lastse decennia heeft Israël steeds land afgeeven voor vrede. Kwam deze vrede en verdwenen de terroristische aanvallen ? Nee, in tegendeel …! Tientallen aanvallen per jaar op (jawel) burgers…..

  Iedere Palestijn kan waar dan ook in en uit het land gaan, zonder gevaar. Maar geeft u die rode grote borden wel eens gezien, aan de grens van zgn Palestinnse gebieden? Weet u waarom die er staan?
  De media/elite is als sinds WO2 (ja, zelfs daarvoor al) gecorrumoeerd. Bekijk de voedingsbodem twee zgn christelijke presidenten Lubbers , Balkenende, die net als Joop den Uyl toegetreden waren tot de illuminatie, net als ons koningshuis, etc. etc….

  De beschuldiging

  • Wie zijn de echte Semieten?

   De verwarring rondom de begrippen Semitisch, Jodendom, Zionisme en zelfs Rothschild-zionisme blijkt groot. De ontvoering van het begrip ‘Jodendom’ door de geldberg-bezitters van deze wereld, de Rothschild’s, heeft ertoe geleid dat dit Rothschild-zionisme de oorzaak van die verwarring personifieert. Een geloof als camouflage. Een geloof als ‘vrijbrief’ om de wereld aan je voeten te krijgen, door manipulatie en het middel van de ‘valse-vlag-operatie’.. Dat middel staat continue symbolisch voor hetzelfde principe van de daders/vertegenwoordigers van het Rothschild Zionisme: ‘doen alsof je iemand anders bent’..

   Het Zionistische gedachtegoed, is voor velen het synoniem voor het Joodse streven naar een eigen staat.. Maar wat wij inmiddels geleerd hebben, is dat de camouflage van de staat Israël, bestaat uit het misbruiken van het Jodendom. Kijk eens naar de uitspraak van Joe Biden, vicepresident van de VS, hiernaast op de foto. De vraag die hieruit keihard naar voren komt, is ‘Is Jodendom dan niet hetzelfde als Zionisme..’..!

   En ja, natuurlijk is er dan de vraag, die dringend invulling en beantwoording behoeft, wat het échte Semitisme is. Preciés daarover schreef Arend Zeevat hieronder zijn artikel. Dat we je natuurlijk van harte aanraden te lezen, teneinde -wellicht langzaam maar zéker- onderscheid te kunnen blijven maken. In ieder geval tussen de begrippen ‘Israël’, de naam van het juridische land, het ‘Jodendom’, de feitelijke geloofsstroming en ‘Zionisme’, één van de meest uitbuitende, onderdrukkende en manipulerende machtsblokken in de wereld.

   https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/wie-zijn-de-echte-semieten/

   De kwestie zoals we die vandaag kennen is een gevolg van ontwikkelingen in Europa. In reactie op het welig tierende antisemitisme in met name Midden-Europa, ontstond eind 19e eeuw onder joden een beweging die de stichting van een joodse staat in Palestina propageerde. Belangrijkste wegbereider van deze zogeheten zionistische beweging was de in Boedapest geboren journalist Theodor Herzl, die het voornemen in 1896 uitwerkte in zijn boek Der Judenstaat.

   Theodor Herzl
   Hoewel er in joodse kring grote verdeeldheid bestond over het idee, en Herzl naast Palestina ook Argentinië als vestigingsplaats opperde (en van andere kanten ook bijvoorbeeld Oeganda en Guyana werden gesuggereerd), richtte de beweging zich op Palestina. Dat was immers het oude ‘Land Israël’, het nog oudere ‘Land Kanaän’, dat volgens het Bijbelboek Genesis door God aan Abraham en zijn nakomelingen was beloofd en door Abrahams kleinzoon Jacob (alias ‘Israël’, en als stamvader van de joden beschouwd) was veroverd. Ook Herzl refereerde in zijn boek aan deze historie, waaraan onder Romeinse heerschappij een einde was gekomen. De naam Palestina alleen al zou volgens hem de beweging een stevige impuls geven:

   https://rightsforum.org/achtergronden/dossiers/de-kwestie-palestinaisrael/de-kwestie/

   • Rutte is een Nederlander, Kaag, maar ik ook. Ben ik daarmee gelijk aan hem? Hitler was een ‘halve’ jood…. Yuval Noah Harari is van afkomst een jood, maar de rechterhand van Klaus Schwab. Zijn gedrag en handelen staat 100% haaks op hetgeen in de TeNaCh staat. Zegt dit iets over de jood, iets over Israël? Welnee, maar alles over die gruwelijke gast met zijn demonische ideeën.
    Hielden de genoemde joodse mensen zich echt aan de Thora, de voorschriften de TeNaCh? Leefden en gedroegen zij als echte Joden? Wel nee en deden ze iets, was het schadelijke schijn, waarover hun geloof zware straffen op geeft.
    Net zoals het CDA zegt ‘christelijk’ te zijn, maar dit blijkt nergens uit en het is louter valse schijn….. Een echt christen houdt zich aan de voorschriften van de Bijbel. Wanneer zij echter de beest uithangen, zegt dit niets over de Bijbel of hun geloof , maar wel, of alles over hen als mens (behoudt svp het onderscheid).

    Wat ik ook in een ander commentaren zag en dit hier maar even plaats, is het volgende.
    Verklaar het feit, dat na de diaspira (Balfourverklaring) de echte joden zich nog steeds hielden aan hun godsdienstige roots, hun gebruiken (waaronder de besnijdenis etc.) , ja zelfs het Ivriet (Hebreeuws) na 2000 jaar verspreid over de wereld te zijn geweest, in stand hebben gehouden….
    Iedere socioloog acht het voor uitzonderlijk, zo niet onmogelijk, om na zoveel eeuwen je culturele achtergrond te behouden. Dit ondanks het feit, dat zij (wereldwijd) zich simultaan geïntegreerd hadden in de betreffende culturen.
    Zo kan ik nog wel eben doorgaan. Het antisemitisme, waaronder de pogroms, de discriminatie, het leed etc. hebben hen niet van hun godsdienstige roots kunnen halen. Dit zijn dan ook echte joden. De genoemde elite zijn schandelijke figuren, maar staan niet model voor de jood, hun geloof, laat staan Israël. Dit net zo min als Rutte, Kaag en andere onmensen ‘model staan’ voor de burgers van Nederland.

    Het klopt en ik kan heel wat figuren opniemen met een joodse achtergrond, die of wel uitzonderlijke ontdekkingen hebben gedaan, die tot op de dag van vandaag bijv in de medische wereld levens hebven gered. Maar ik ken ook de namen van hen, die het in de elite (illuminatie) zich gruwelijk verrijkt hebben ten koste van alles en iedereen.

    Mijn vader en moeder zaten tijdens WO2 in het verzet, masr wisten na de tijd heel wat Nederlanders als NSB-er te identificeren. Hmmmm noet je daar dan maar hun families maar het etiket opplakjen?

    Onderscheid svp zaken, gebruik feiten, doe empirisch onderzoek en kom dan pas met stellingname

 7. “Poetin arresteren – Of een totale westerse publieke opstand?”

  Vroeger werd er vaak gezegd wanneer iets niet goed gedaan werd of laks uitgevoerd dat het met de Franse slag werd gedaan, herinnert u nog de strak georganiseerde arrestatie van Desi Bouterse de drugsdealer die Suriname in de afgrond stortte, de Nederlandse media stonden bol van zoveel ondernemingslust de tering idioten die het land besturen, het leger van bijna 1 miljoen compleet gekgeworden ambtenaren en over de gekochte media die grotendeels in de handen van Belgische ondernemers zijn niet gesproken.

 8. Laat je verbazen: de aanklager van het Internationaal Strafhof, Karim Khan, die Poetin beschuldigde van oorlogsmisdaden voor het evacueren van kinderen uit een oorlogsgebied, liet zijn veroordeelde pedofiele broer Imran Khan een maand geleden met strafvermindering uit een Britse gevangenis vrijlaten.

  https://twitter.com/KimDotcom/status/1636999997639254019?s=20

  Pedofiel Wakefield Tory-parlementslid Imran Ahmad Khan vrijgelaten uit de gevangenis
  Hij zat vorig jaar in de gevangenis nadat hij was veroordeeld voor het seksueel misbruiken van een jonge jongen

  Een voormalig parlementslid van Yorkshire die gevangen zat wegens het seksueel misbruiken van een jonge jongen, is vrijgelaten uit de gevangenis.

  Imran Ahmad Khan, 49, werd in mei 2022 veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf nadat hij was veroordeeld voor aanranding na een proces bij Southwark Crown Court. Juryleden hoorden hoe Khan een tienerjongen seksueel had misbruikt na een feest in 2008. De jongen kwam naar voren slechts enkele dagen nadat Khan zijn zetel in Wakefield had gewonnen bij de algemene verkiezingen van december 2019.

  Het voormalige parlementslid werd uit de Conservatieve Partij gezet en nam ontslag. Zijn aftreden leidde tot tussentijdse verkiezingen. Khan ging eind vorig jaar in beroep tegen zijn veroordeling en veroordeling en het Hof van Beroep hoorde van zijn advocaten die beweerden dat zijn veroordeling “onveilig” was omdat de zaak tegen hem “zwak” was en werd ondersteund door “slecht karakterbewijs”. Ze voerden ook aan dat zijn gevangenisstraf te lang was voor het misdrijf en had moeten worden opgeschort. Beide beroepen werden echter afgewezen door drie hogere rechters.

  https://www.examinerlive.co.uk/news/west-yorkshire-news/paedophile-wakefield-tory-mp-imran-26291162

 9. Die kolonialen met hun ICC denken dat ze met een een bantoe-opperhoofd te maken hebben. Puur kolonialisme. Wie zet dat gespuis eens voor de spiegel?

 10. Heel deze toestand om Putin is alleen maar omdat oekraine aan het verliezen is ,volgens martin armstrong zijn er nu 250. 000 doden soldaten en 35.000 vermist. Dat de wefhoeren nu in paniek schieten is duidelijk en de laatste stuiptrekkingen zijn Putin als oorlogsdader wegzetten.maar goed, 70% van de wereld staat achter putin, dus deze wefhoeren en schijtlaarzen zijn als een kat in het nauw en we weten allemaal dat die rare sprongen maken . Geen zorgen wij winnen. Heb beetje vertrouwen. Van de zomer zijn al die achterlijke braaf woke geprikte mensen in paniek omdat ze denken dat ze allemaal met gif zijn geprikt en dood gaan. Om dus die aandacht te verleggen hebben ze ook weer putin nodig. Bedenk maar dat ze flink in het naauw zitten die wefhoeren.🤣🤣🤣🤣

 11. Is toch alleen maar bedacht om vredesbesprekingen de kop in te drukken. Vandaag komen de justitie ministers in Londen bijeen om Poetin aan de galg te praten. De bedoeling is, met een oorlogsmisdadiger kun je geen vrede sluiten.

 12. Dat ICC is het hoogtepunt van corruptie en belachelijkheid.
  Denk even terug aan Joegoslavie tribunaal.

  hebben ze verteld/-vermeld WAAROM de Serven die 8000 doodschoten? nee dus
  hebben ze de mogelijkheden vermeld die Karremans had-/ Nee dus
  Hebben ze corruptie van de Franse opperbevelhebber Nato vermeld? Nee dus

  Hebben ze een zaak aangespannen tegen Nato om de aanval op Servie in 19999? nee dus.
  Hebben ze een zaak aangespannen tegen Nato wegens inval in Irak nee dus.
  hebben ze een zaak aangespannen tegen de aanval op Lybie-? nee dus
  -Hebben ze een zaak aangespannen tegen de invasie in -yrie door -Turkije–??
  -Voor het opblazen van -Nordstream-aanval op oorlogschip

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in