In een nieuwe video lijkt de Russische president Vladimir Poetin mank te lopen tijdens een bezoek aan de door Rusland bezette Krim. Volgens Metro bezocht Poetin het schiereiland de Krim om de negenjarige verjaardag te vieren van de annexatie van de regio door Rusland van Oekraïne in 2014, schrijft Peter Partoll.

Dit bezoek komt een dag nadat het Internationaal Strafhof een arrestatiebevel tegen Poetin had uitgevaardigd, omdat Poetin Oekraïense kinderen naar Rusland zou hebben gedeporteerd voor gedwongen adoptie.

In zijn laatste bezoek lijkt de Russische president mank te lopen terwijl hij een kunstschool en een kindercentrum binnengaat, waardoor velen zich opnieuw afvragen of Poetin gezondheidsproblemen heeft.

Om eerlijk te zijn, als Poetin mank loopt, valt dat nauwelijks op. De meeste mensen die dat filmpje bekijken, zouden waarschijnlijk niets ongewoons merken aan de manier waarop hij loopt, als de titel van de video hen dat niet al vertelde.

Natuurlijk, als Poetin echt mank loopt, zal de rest van de wereld daar nota van nemen en het gebruiken als bewijs dat Rusland zwak geleid wordt en zich in een precaire positie bevindt.

De implicaties van deze lezing van de video stellen de Verenigde Staten echter voor enorme problemen: als deze video van Poetin die schijnbaar mank loopt hem zwak doet lijken, hoe zwak komt Biden dan over bij onze tegenstanders?

Sinds hij president is geworden, heeft Biden meer dan zijn deel aan fouten en gênante momenten gehad die hem tot een lachertje in de ogen van de wereld hebben gemaakt.

De vermeende mankheid van Poetin wordt overtroffen door het feit dat Biden zeer openlijk en herhaaldelijk moeite heeft gehad met traplopen, met name de trap van Air Force One.

Maar het wordt nog erger voor Biden, want Poetin heeft geen van de gênante spreekfouten gemaakt die een kenmerk zijn geworden van het presidentschap van Biden.

Het cognitieve vermogen van Biden wordt ook in twijfel getrokken, omdat hij keer op keer midden in een toespraak pauzeert, vergeet wat hij wilde zeggen, een woord of zin verkeerd uitspreekt of de naam van de persoon naast hem vergeet.

Door al deze dingen lijkt Biden in de ogen van de wereld een zwakke en zielige leider. Poetin mag dan mank lopen, maar dat is niets vergeleken met de parade van Biden-flops.

Wat dit nog erger maakt, is het feit dat we mogelijk op de rand van een oorlog met Rusland staan. Het is meer dan ooit noodzakelijk dat we een sterke leider hebben die het tegen Poetin opneemt, en Biden is gewoon niet die leider.

Maar het is niet alleen Rusland, want China stelt zich nu steeds agressiever op tegenover Taiwan, en velen waarschuwen dat er in de komende jaren een conflict met China kan ontstaan.

De vijandigheid van Rusland en China wordt alleen maar aangemoedigd door het feit dat de leider van de vrije wereld een zwakke, ongevaarlijke oude man is, en dat wij alleen maar kunnen zeggen dat Poetin mank lijkt te lopen.

Het vermeende mank lopen van Poetin is misschien geen goed teken voor het leiderschap van Rusland, maar dat is echt niets vergeleken met de talloze gênante momenten van de regering-Biden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Tactiek zonder strategie is het lawaai vóór de nederlaagVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische drones vernietigen drie M777, twee M109 houwitsers en RM70 MRL van Kiev regime (Video’s)
Volgend artikelPoetin arresteren – Of een totale westerse publieke opstand?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. Het moet niet gekker worden….pedo club den haag heeft een arrestatie bevel voor poetin omdat ie kinderen gered heeft? Natuurlijk, de pedo club grijpt mis, al dat maagdelijke vlees dat aan hun neus voorbij gaat.

  • Biden schijnt het eiland van Epstein te hebben over genomen.
   Die Hagenezen van het ICC kunnen hun hart ophalen met hun vrienden daar, kinderen genoeg daar.

   • Veel opstallen op Jeffrey Epsteins gewezen pedo-eiland Little Saint James zijn reeds gesloopt, om uiteraard sporen uit te wissen van de door de mossad geïnitieerde misdadige pedopraktijken om zoveel mogelijk hooggeplaatsten chantabel te maken, zodat deze puppets werkelijk alles doen wat hen wordt opgedragen door de duistere krachten aka Deep State/ khazaarse maffia/ illuminati.

 2. En Biden is niet de leider van de VS. Het is een trekpop van het militair-industrieel complex. Zoals al zijn voorgangers.
  Dat moge toch onderhand duidelijk zijn.

 3. Putin is verstandig.
  Als ik het goed zie, is deze man een stand-in, voor bezoek aan Krim en Mariupol.

  En die zogenaamde “aanklacht” door I.C.C. :
  zowel de V.S, als R.F. , erkennen dat zelf-verzonnen kantoor, niet.
  En China en India ook niet.

 4. mijn vriendin viel op dat ik ook zo loop. als ik een harde leuning in de broekspijp heb.
  maar dan moet hij rechtsdragend zijn toch?
  wauw wat een nieuws hè…

  valt u ook op dat inzake oekraïne, klonterspuiten en verkiezingen de betrokkenen zich steeds meer over futiliteiten uiten en daadkrachtige angstporno achterwege blijft? zijn de instructies voor het narratief op?

 5. Rusland moet zich niet voor elk dingetje verontschuldigen, dat werkt juist avenrechts. Ze moeten juist brutaler worden en schijt aan het westen hebben.

 6. Poetin heeft waarschijnlijk zijn enkel verrekt door lichaamlijke activiteiten tijdens de spaarzame monementen dat ie even aan sporten kan toekomen, meteen schrijft een achterlijk Amerikaanse flapdrol van The Western Journal een smerig suggereerend opinie stukje, alles wat nu uit het land of the Free and home of the Brave komt is shit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in