Alleen dwazen, misdadigers, achterlijken en perverselingen steunen de voortdurende oorlog van de V.S. tegen de Russen die hun eigen familieleden proberen te redden van de misdadige gekken in Oekraïne, die als patriottische helden verheerlijkt worden door de Amerikaanse drugspushers en kinderverkrachters die van dit arme land hun oorlogszuchtige misdaadcentrum in Oost-Europa gemaakt hebben, schrijft John Kaminski.

Normale mensen die zich niet laten misleiden door het spervuur van leugens in de media weten dat Rusland alleen maar geprobeerd heeft zijn burgers te beschermen die door Amerikaanse huurlingen vermoord worden, en gedwongen was op te treden om een invasie te voorkomen die gepland was door de krankzinnigen die Oekraïne besturen.

Terwijl nu vanuit alle hoeken een eindeloze voorraad nieuwe wapens Oekraïne wordt binnengesmokkeld, vraagt deze griezelige coalitie van bedrijfscriminelen, die bestaat uit corrupte politici, bloeddrinkende miljardairs en uitgebluste journalisten die alles zeggen voor hun salaris en een komiek die miljoenen betaald krijgt om zich voor te doen als een patriottische president, de wereld om haar verzoek om hulp te steunen, zodat zij een dodelijke westerse doorn in het oog kan blijven van Amerika’s eeuwige vijand, de oude Sovjet-Unie.

Nooit genoemd in hun cynische pleidooien om steun is het vergelijkende voorbeeld van hoe de Amerikanen zouden kunnen reageren op Russische raketten in Mexico, en de dreiging die de biolabs van de VS in Oekraïne voor Rusland vormen.

Aanhangers van deze demente Oekraïense onderwereld zijn dezelfde onnadenkende onnozelen die de 20-jarige marteling van Afghanistan, de voortdurende verkrachting van Irak, de vernietiging van Syrië, de vernietiging van Libië, de voortdurende mishandeling van Jemen en tientallen andere illegale aanvallen op weerloze landen in de wereld, die deze jonge 21e eeuw verduisterd hebben met onophoudelijke massamoord en chaos, bejubeld hebben, allemaal gegroepeerd onder de noemer van het bestrijden van een spook-terreur-apparaat dat in het geheim door Washington en Israël gefabriceerd wordt.

De leden van deze kwaadaardige freakshow hebben zich verenigd in een nachtmerrieachtige cabal om de misdadige staat Oekraïne te steunen, die op obscene wijze versterkt is door Westerse omkoperij en dodelijke biowapens, tegen de nobele poging van Rusland om zijn eigen burgers te redden, die de laatste acht jaar afgeslacht zijn door sadistische spionnen en huurlingenmoordenaars, die door de VS gesponsord worden.

  Wetenschappers creëren meelwormpulver om de wereld te redden

Deze eenzijdige sociopathie heeft de rest van de verbijsterde bondgenoten van het Westen ertoe gebracht anti-Russisch beleid te aanvaarden, dat in feite hun eigen landen vernietigt met maatregelen die hun eigen economieën en sociale structuur verzwakken en vernietigen.

Intussen gehoorzaamt het Westerse volk en zijn simplistisch gedienstige politici, totaal misleid door een waanzinnige, totaal psychopathische menagerie van de media, aan hun gemandateerde programmering en juichen de boosaardige manoeuvres toe van de seniele sadist in het Witte Huis, die bereidwillig probeert een derde wereldoorlog te beginnen die een einde maakt aan de beschaving, omdat de internationale oligarchen die hem hebben omgekocht deze hersendode zombie daartoe opdracht hebben gegeven.

Het doet er niet toe dat de roekeloze aanbevelingen van president Biden de gesaboteerde Amerikaanse economie blijven desintegreren en het vermogen van Europa dreigen weg te nemen om te voorkomen dat zijn burgers de volgende winter doodvriezen, maar de comateuze griezels in de totaal corrupte Westerse wereld, misleid en genept door slechte dokters en corrupte financiers, blijven gedachteloos applaudisseren voor de zelfmoordkoers van hun eigen bestaan.

Na acht jaar heimelijke agressie tegen Russischtalige inwoners van de oostelijke sector van Oekraïne, is Rusland openhartig opgetreden om zijn verwanten te beschermen die heimelijk werden uitgeroeid door met Amerikaans geld gefinancierde moordenaars in de voortdurende agressie van de VS, die de voormalige USSR al tientallen jaren omringt met allerlei militaire machtsmiddelen.

De Westerse pers heeft volkomen verzuimd op te merken dat Rusland zich alleen maar verdedigd heeft tegen Amerikaanse agressie die teruggaat tot de Koude Oorlogsdagen van de jaren vijftig, toen de goedgepubliceerde strijd tegen het communisme door het kapitalisme de oorlogsmakers alle redenen gaf die zij nodig hadden om door te gaan met het vervaardigen van steeds duurdere wapensystemen, die altijd de voornaamste winstgever van de Amerikaanse welvaart zijn geweest.

  AI heeft geleerd hoe mensen te misleiden

Het feit dat zelfs met deze fantastische meevallers uit eindeloze oorlogen, die de V.S. hebben voortgestuwd om het rijkste land op aarde te worden, het Amerikaanse volk nooit ten volle van deze wulpse vrijgevigheid heeft geprofiteerd, komt door de aanwezigheid van Joodse tussenpersonen, die het geldsysteem van de V.S. sinds het allereerste begin, zelfs in de koloniale tijd, hebben gecontroleerd. Door de hele Amerikaanse geschiedenis heen hebben zij het grootste deel van deze vuile winsten, gevoed door het bloed van onschuldige slachtoffers, weggesluisd, zodat Amerika vandaag de dag een land is dat geketend is door een flagrante armoede, die veroorzaakt is door de ziekelijke beheerders van zijn misdadige Joodse geldsysteem.

Dit krankzinnige systeem is vandaag de dag nog verder gesaboteerd door de onevenwichtige benadering van gezond verstand door president Biden, die het overbelaste Oekraïense defensiesysteem financiert met zeven keer meer geld dan hij voor de defensie van zijn eigen land heeft begroot.

Deze overduidelijke daad van zelfsabotage laat wankelende Amerikaanse burgers zonder werk, zonder veiligheid en zonder toekomst achter, nu opzettelijke vernietiging van aanvoerlijnen en afbraak van voedselproductiesystemen methodisch teniet zijn gedaan door politieke besluiten die lijnrecht ingaan tegen wat nodig is om een gezonde bevolking te onderhouden.

Bovendien garandeert de opening van Amerika’s zuidelijke grens voor ontelbare werklozen die niet eens de moedertaal spreken, de totale destabilisatie van een voorheen grote natie die nu geruïneerd is door de opzettelijke ontwaarding van de geldhoeveelheid, duidelijke sabotage van het milieu door het vergiftigen van het landschap en de atmosfeer, en misleiding van de media die de vernietiging van gezonde tradities adviseert en perversie, anarchie en vernietiging van functionele systemen prijst, evenals de ondersteuning van disfunctionele en onproductieve burgers die de sociale en medische steunmogelijkheden overweldigen.

Pedofielen deskundige Joachim Hagopian distilleert deze huidige wereldschokkende crisis tot één enkele alinea, waarin het proces beschreven wordt dat nu iedereen op de planeet wurgt met zijn duivelse bedriegerijen. https://jamesfetzer.org/2022/05/joachim-hagopian-ukraine-world-war-iii-and-elites-engineered-perfect-storm-of-human-genocide-or-their-swan-song/#es_form_f4-n4

  De VS is verantwoordelijk voor de dood van Gonzalo Lira in een geheime Oekraïense gevangenis

De Grote Reset, vergezeld van de georkestreerde samenloop van deze perfecte storm die massale genocidale crisissen brengt, effent snel de weg naar één wereldbestuur, dat volgens plan tegen het einde van dit jaar zal verschijnen in de vorm van de Digital Services Act en het Pandemieverdrag van de VN, dat alle nationale soevereiniteiten verdringt en de demonische machtsstructuur in staat stelt absolute draconische controle uit te oefenen over een digitaal geknechte, drastisch gereduceerde bevolking.

De EU heeft als marionet van de misdaadcabal onlangs wetgeving aangenomen die de Digital Services Act heet, en die de toegang van het publiek tot waarheidsgetrouwe informatie en echt nieuws effectief elimineert. De uitrol door Biden van een lachwekkend afzichtelijke en valse desinformatiestsaar onder auspiciën van de US Homeland Security is bedoeld om de weg te bereiden voor de Amerikaanse regering om haar eigen Digital Services Act aan te nemen, die de vrije meningsuiting criminaliseert.

Intussen ligt de andere marionet van de cabal, de Verenigde Naties, op schema om in minder dan een maand tijd haar Pandemieverdrag goed te keuren en tegen november te ratificeren. Deze beide NWO-maatregelen worden nu versneld doorgevoerd om de aloude globalistische agenda voor één wereldbestuur veilig te stellen.

Intussen marcheren de mensen van de wereld tandeloos naar de irrationele mandaten van halfbewuste politici die meestal onwetend hun veel te hoge salarissen ontvangen voor het gedachteloos herhalen van wat hun gezegd wordt, terwijl zij de hele wereld naar haar ondergang leiden zonder te beseffen dat deze vreselijke, demonische plannen ook hen zullen overspoelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-economie zal dit jaar instorten – “Vanaf oktober zal het Westen niets meer krijgen. Niets!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuidelijk: Turkije stopt Zweedse en Finse toetreding tot de NAVO
Volgend artikelMainstream media weigeren de massale overgave van de in de Azovstal-fabriek opgesloten Azovnazi’s een overgave te noemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Door te stellen dat Rusland nobele doelen heeft, verwordt dit artikel tot propaganda. Machthebbers zijn per definitie uit op het verkrijgen, consolideren en uitbouwen van macht en daarop vormen Russen geen uitzondering.
  In mijn beleving vervult Rusland braaf de WEF-opdracht om mee te helpen chaos te creëren, zodat het volk gaat smeken om ‘redding’ die aangeboden wordt door een wereldregering.

   • Het gevaar is hetzelfde als in de jaren 30 in Mofrikana: de volgszaamheid van de bevolking; hun “politiek correct”gedrag, hun conformisme.

    Zij zullen massamoord–net als in mofrikana–goedkeuren en er aan meewerken.
    ————————
    Er is maar EEN ontsnapping aan deze hitleriaanse waanzin–want het is waanzin–: links eruit , definitief; het omschrijven van het volgen van WEF en NWO als zijnde landverraad, met als straf 20 jaar dwangarbeid, en dwangarbeid dus weer invoeren, met dicipline zoals ooit in Nieuwersluis.

    Daarnaast: uit Nato, uit EU, uit euro, grenzen dicht en ander politiek systeem
    Huidige systeem heeft bewezen absoluut niet te functioneren en voert tot massieve repressie en landverraad.

    • Slava Hongarije.
     Ik heb ingezet op Hongarije, hopelijk vertrekt die binnenkort ook uit de EU. Zo niet, ach ja, ik heb mijn abonnement op het menszijn ook al opgezegd.
     Gelijk heb je, PHMvdK…

  • Met uitzondering van de eigen bevolking dan? Russen gaan het gelul dat wij tot nog toe braaf geslikt hebben echt niet accepteren.

  • Misschien toch eens gewoon de woorden van tegenstanders respecteren en voor waar aannemen totdat je het tegendeel kunt bewijzen. Dus ja Nobele doelen. De bescherming van de inwoners van Donbass waartegen de NAVO/Ukraine al 8 jaar meedogenloos oorlog voert. Tevens met de historische kennis in het achterhoofd dat dezelfe machten beide partijen aansturen, orkestreren en bewapenen. Ondertussen de winsten wegsluizen. De gedoneerde wapens worden kennelijk via Telegram verkocht aan wie ze maar wil.

 2. Verlies dit niet uit het oog met dat oorlogs geduvel (dankzij reaguurder Jan):

  bekijk deze 15 min video om over de feiten te horen die al in 2015 door Rutte werden ondertekend. Je wordt ontzettend genaaid:

  https://www.youtube.com/watch?v=3rc6YWOWgpM

  Deze video maakt deel uit van het DVO NIEUWS #5 met juridische antwoorden van Mr. Drs. Arno van kessel. ( Volledige uitzending bekijken: https://odysee.com/@devrijeomroep:6/d… )

  Het world economic forum formuleert voor Nederland en voor een groot deel van de wereld plannen zoals dat ook in de communistische russische planeconomie gangbaar was. Daar maakte men telkens plannen voor periodes van 5 jaar. Op zich lijkt daar niets mis mee maar hun plannen worden ook gevolgd als de eigen bevolking daar tegen was. Dat hebben we al gezien toen we nog referenda hadden. Het ukrainse asociatieverdrag werd met ruime meerderheid weggestemd, net als de europese grondwet, maar onze overheid trok zich daar allemaal niets van aan. Hoe ver dit gaat, bespreken we hier met advocaat Arno van Kessel.

  VACCINATIE PASPOORT EU
  https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

  ROADMAP 5G
  https://5g-ppp.eu/

  PATENT 5G
  US 2021/0082583 A1

 3. De gifspuit en bevolkingsreductie:
  Ik hoorde gisteravond dat een kennis (72) in Duitsland met een hartaanval naar spoed werd gebracht. Ook bleek ze bij onderzoek een longembolie te hebben. Ja, gevaxxed. Waarschijnlijk heeft ze stress meegemaakt, zei de arts. Ja, natuurlijk. De longembolie moet geopereerd worden.

  Ik begin dit wel steeds vaker te horen, en ook de ambulances hier in het landelijke gehucht.

 4. Ik geloof dat de Russen wel doen door hun bestookte broeders te hulp te schieten. Wel een beetje laat vind ik. Maar goed, in tegenstelling tot poedelhondje Rutte verdedigen ze zichzelf nog tenminste. Communistisch is Rusland niet meer. Oekraïne staat wel onder controle van de Karl Marxisten.

  • Karl marx Illuminati getraind in de USA. Lees het boek van Juri Lina Uiteindeijk dus 1 pot nat met hen die in de USA alles orkestreren.

  • Dan gaan we dus inderdaad links of rechts op. En dan kan je kiezen of je bij Noord Aarde wilt behoren of bij Zuid Aarde. Ik denk zelf liever bij Noord Aarde. Het Reich Rusland. Andere keuze heb je straks niet meer als luldebehangermenschdier.

 5. De moffen hebben altijd beweerd dat de holocaust werd uitgevoerd door de SS en einsatz gruppe.

  Niet waar dus.
  In 2001 was in Hamburg een grote tentoonstelling waar de moffen pisnijdig om waren; hier werd getoond dat de WEHRMACHT tenminste de helft had uitgevoerd.
  Films, foto’s, brieven verslagen.

  Ook de ECHTE oorzaak van de WO2 werd gemeld.
  Waren de moffen echte nazi’s? Maar een paar.
  Hadden ze echt haat jegens joden? Welnee.

  De echte oorzaak: conformisme.
  Conformisme wordt sterker naarmate het welvaartspeil stijgt.

  Voila, see 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in