Jack Teixeira, 21 jaar oud lid van de nationale garde, werd thuis gearresteerd door een grote special forces uitziende eenheid terwijl hij blijkbaar zijn huiswerk aan het maken was op het achterterras.

Blijkbaar werkte Teixeira als IT- of technische ondersteuningsmedewerker voor de Massachusetts Air National Guard en had hij toegang tot een intern DoD-computernetwerk met topgeheime informatie. Hij gebruikte het om de gegevens te downloaden en vervolgens “te laten zien” aan zijn vrienden op een privé-videogameserver op Discord, allemaal omwille van internet “slagkracht”, zo luidt het mantelverhaal dat de MSM ons wil doen geloven, schrijft Simplicius The Thinker.

Zoals Larry Johnson voor ons aangaf, betekende de NOFORN op de documenten dat ze niet voor buitenlandse ogen bestemd waren, en alleen voor interne Amerikaanse DOD-consumptie. Op veel van de documenten stond echter ook “Rel to US / FIN / UKR / 5VEY”, waarmee Oekraïne en Five Eyes-landen worden genoemd, namelijk VS/VK/Canada/Nieuw-Zeeland/Australië. De reden waarom ik dit onderscheid maak, is dat het logischer zou zijn als de documenten die voor verschillende bondgenoten bedoeld zijn, toegankelijker zouden zijn, omdat ze misschien op meer “open” soorten servers stonden, maar de NOFORN-documenten stonden er blijkbaar tussen. Het is dus nogal verrassend dat deze jonge Nationale Garde-man toegang had tot computersystemen vol met dit spul.

Nog verrassender is echter het feit dat nog niemand van de Epstein-vluchtloglijst op deze manier op nationale televisie is aangehouden door een SWAT-team of Special Forces. Maar in het land van de dapperen en het land van de vrijen worden Julian Assange en jonge Minecraft-spelers meedogenloos achtervolgd en vervolgd als Vijand nummer 1, omdat zij in feite de enorm illegale imperialistische buitensporigheid van de Deep State cabal blootleggen.

  Oekrainse nazi's vermoordden minstens 12 burgers in de Donbass (Video's)

De lekken waren overigens veel omvangrijker dan aanvankelijk leek. Sommigen schatten nu dat het om honderden pagina’s gaat, en ze druppelen langzaam het internet op, waarbij elke dag tientallen nieuwe documenten verschijnen.

De nieuwe lekken bevatten een aantal nogal “interessante” onthullingen; ik zal er een paar noemen:

1.) Amerikaanse inlichtingenbronnen beweerden dat de ruzie tussen Prigozhin Wagner en de Russische MOD over de levering van munitie te wijten was aan het feit dat de Russische MvD eigenlijk niet wist hoeveel munitie Wagner kreeg. Volgens de Amerikaanse “signals intelligence” wordt de munitie van Wagner niet rechtstreeks door de MvD geleverd, maar via de “Grouping of Forces” in Bakhmut. Het is onduidelijk wat ze hier precies bedoelen. Maar het punt is dat, volgens de lekken, het Russische ministerie van Defensie niet kon controleren hoeveel munitie Wagner kreeg, en Prigozhin werd vervolgens opgeroepen voor een vergadering met Poetin en Shoigu zelf om dit uit te praten.

Dit lijkt dus een geheime erkenning van de VS dat het Russische ministerie van Defensie Wagners munitie niet opzettelijk achterhield, maar de distributie van munitie had gedelegeerd aan een onderafdeling van het inzetgebied.

2.) De Amerikaanse inlichtingendienst beweert dat de Russische FSB van mening is dat het ministerie van Defensie het aantal Russische gevechtsdoden te laag opgeeft. In het rapport staat echter dat het “echte aantal” Russische verliezen “dichter bij 110.000” ligt, zowel voor doden als gewonden. Voor iedereen die de gebruikelijke verhoudingen tussen WIA (wounded in action) en KIA (killed in action) kent, bevestigt dit dat de Russische KIA veel lager zijn dan we dachten, aangezien de typische schattingen van WIA alleen al voor Rusland vaak tussen de 150 en 250.000 liggen.

  Poetin: "Vernietig Westerse tanks" - Oekraïense wapendepots geraakt door Zircon supersonische raketten

De VS geven in het geheim toe dat de totale Russische verliezen 110.000 bedragen, wat betekent dat de KIA waarschijnlijk ergens in de orde van 20-30.000 liggen, misschien hooguit 40.000, en dat is precies wat het eerste lek liet zien voor alleen KIA: 35-45.000. Dit zijn natuurlijk de totale geallieerde verliezen, wat betekent dat de verliezen voor Rusland alleen 15-20.000 KIA zijn, wat precies is wat iedereen die de verliescijfers heeft gevolgd weet, en precies wat MediaZona momenteel aangeeft.

Ik moet opmerken dat een nieuw “gerucht” dat gisteren in de media werd gemeld, inhield dat het totale aantal slachtoffers (gewonden en doden) voor beide partijen meer dan 450-550.000 bedraagt. Deze geruchten leken te zijn geplaatst door inlichtingenbronnen. Als de Russische slachtoffers intern worden bevestigd als 110.000 daarvan, dan kunnen we alleen maar concluderen dat Oekraïne de overige 350-450.000 voor zijn rekening neemt. Dit zou Oekraïne op ongeveer 100-150.000 KIA en 250-350.000 WIA plaatsen, ongeveer.

En trouwens, voor iedereen die tussen de regels en de geheime dubbelzinnige taal van de MSM door weet te lezen, is de reden waarom zij het zo meldden, met de “gecombineerde” verliezen als geheel, de gebruikelijke truc van liegen door weglating. U ziet, het geeft hen de mogelijkheid om ogenschijnlijk “de waarheid te schrijven” door het juiste totaalcijfer te geven en daarmee te suggereren dat het aandeel van Rusland in die verliezen gelijk of groter is dan dat van Oekraïne. In werkelijkheid weten ze de verdeling maar weigeren ze die te melden, door het vaag te houden kunnen ze de schertsvertoning voortzetten.

  De vaccin "Berlijnse muur" wordt eindelijk neergehaald nu het Hooggerechtshof van NY het "grillige" vaccinatiemandaat van NYC verwerpt

3.) Het laatste en vreemdste van de nieuwe lekken klinkt als iets uit een waardeloos Brits roddelblad. Daarin staat dat de stafchef van het Oekraïense presidentiële bureau, Andrej Jermak, “kennis heeft genomen” van een complot om Poetin in Rusland ten val te brengen. Insiders in het Kremlin “vertelden hem” dat Patrushev en Gerasimov geloven dat de Oekraïense strijdkrachten superieur zijn aan die van Rusland en dat als Rusland een offensief lanceert, zij zware verliezen zullen lijden. Daarom plande Gerasimov om het toekomstige Russische offensief te saboteren en de SMO tegen 5 maart volledig te laten ontsporen, wat blijkbaar nooit is gebeurd (quelle surprise). Maar de clou: de datum van 5 maart werd gekozen omdat “Poetin dan met een chemokuur zou beginnen en dus niet in staat zou zijn de oorlogsinspanningen te beïnvloeden”.

Is dit het soort onzin waar de CIA miljarden Amerikaanse belastinggeld aan uitgeeft?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

BELANGRIJK: Navo-plannen voor Oekraïne uitgelekt – Meer informatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Plotselinge en onverwachte” dood van “gevaccineerde” dierentuindieren
Volgend artikel“Ze gaven de ongevaccineerden bewust een lagere zorgstandaard” – Een eerlijke arts spreekt zich uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Vraag me af of deze “lekken” wel lekken zijn. Het gebeurt wel meer dat er “geheime” informatie op straat komt te liggen. Je maakt mij niet wijs dat iedereen zo maar bij geheime informatie kan komen. De persoon lijkt me in ieder geval niet iemand die “zomaar” informatie kan ontvreemden. Het is Tom Cruise niet! Dit verhaal klopt voor mij niet.

 2. Euh als die nieuwsgierig is en net zo handig met een computer als mijn zoon dan gaat die vanzelf zoeken en vinden waar die bij kan. Zo moeilijk is het niet om in te breken in een systeem.

 3. Dit is gewoon : “show business”.

  De “lekken” circuleerden al van begin Maart op internet.

  Een onbetekenend National Guard lid, kan nooit bij geheime documenten.
  En “natuurlijk” houdt-ie opeens van nazi-memes”.
  Een echte arrestatie, zou ‘onder cover’ gebeuren.
  Deze arrestatie was hllarisch overrokken : grote inzet materieel en manschappen. Maar de verdachte zat tot slot te babbelen op de klep van de vrachtwagen, met de militairen.

  Overigens : die “lekken” stellen weinig voor :
  er staat amper kennis in, die niet al bekend was bij insiders.
  Behalve dat de V.S. op iedereen spioneert – maar ook dat was al bekend – staan er vooral alleleri slordige verhalen in.

 4. Oude spreuk: “alles komt uit al moesten de kraaien…” De huichelaars in de USA moeten niet zo’n leugenachtige komedie opvoeren, liegen en bedriegen. Nu staan ze in hun hemd en gaan ze de frustratie van hun geklungel botvieren op dat jochie dat goed overweg kan met een computer en zich van geen kwaad bewust is.

 5. Als ge wilt dat er gevoelige high topsecret documenten moeten openbaar komen, zet dan een ventje van 20 aan de knopjes haha

  Waar is die 5-staps beveiliging, lamenilachen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in