© mana5280 op Unsplash

In een rapport over de effectiviteit van het COVID-19 vaccin dat gisteren is vrijgegeven, heeft Dr. Geoff Mitchell MD, JD vastgesteld dat de injecties “noch veilig noch effectief zijn,” en geconcludeerd “dat de beste data ons vertellen dat de COVID-19 vaccins falen.” bericht Globalresearch.ca.

Volgens die data, zegt Dr. Mitchell,

“Landen met actieve vaccinatieprogramma’s hebben meer COVID sterfgevallen dan landen die dat niet hebben.” Bovendien, “Landen met een hoger percentage van hun bevolking gevaccineerd hebben meer COVID-sterfgevallen,” en “COVID-sterfgevallen zijn toegenomen met vaccinatie nadat vaccinatieprogramma’s werden geïmplementeerd.”

“Het eindresultaat van zestien maanden Afrika studie is dat Hydroxychloroquine en Ivermectine  beide ongeveer 70% effectief zijn in het verminderen van sterfte,” merkt hij op, “maar Artemisinine en atovaquone-proguanil zijn (onbedoeld) 95% effectief in het verminderen van COVID-sterfte. Artemisinine wordt naar verluidt in vier landen opzettelijk gebruikt om COVID te behandelen. Het bekendste land waar artemisinine wordt gebruikt is Madagaskar, dat 954 COVID-doden telt, een percentage van 35 dpm. Dit is 2% van het Amerikaanse percentage.”

Dr. Mitchell schrijft:

“Onder de 104 landen die geen aantoonbare COVID-vaccinatieprogramma’s bieden, lagen op 16-08-2021 hun COVID-sterftecijfers gemiddeld op een onverwacht lagere 690 doden per miljoen.”

Echter, “In de 82 landen die vaccinatieprogramma’s aanbieden, lag het COVID-dodental op 16-08-2021 gemiddeld op 828 doden per miljoen, wat contra-intuïtief hoger is dan het COVID-dodental voor ongevaccineerde landen.

“In de 82 landen die vaccinatieprogramma’s aanbieden, was niet alleen het gemiddelde COVID-sterfgevallen hoger dan in ongevaccineerde landen, maar nam het aantal sterfgevallen toe naarmate het aantal of percentage gevaccineerde inwoners toenam.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder van het mRNA-vaccin: “Gevaccineerden worden superverspreiders en scheiden spike-eiwitten af”Volg Frontnieuws op Telegram

  We worden binnenkort 'gevaccineerd' door 'chemtrails' die in topgeheime militaire operaties in de lucht worden gespoten zonder dat we het weten of ermee instemmen
Vorig artikelPijntherapie Duitsland: Geen behandeling voor de ongevaccineerden
Volgend artikelDe gevaccineerden worden in rap tempo ziek en wetenschappers weten niet waarom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in