Foto's: Screenshots Twitter / Report24.news

Dit is de definitieve uitbreiding van het sociale kredietstelsel met totale dwangcontrole – precies zoals het WEF en zijn handlangers voor Europa dromen. In Shenzen zijn sommige burgers er niet in geslaagd hun verplichte PCR-tests op tijd af te leggen. Het resultaat: het certificaat gaf “rood” aan en de woonplaats weigerde de toegang, schrijft Willi Huber.

Men zou eens goed moeten kijken wat voor toekomst dit is, waar wij momenteel ook in Europa met reuzenstappen op afstevenen. Dit wordt mogelijk gemaakt door gekochte helpers in de politiek en de media, die er natuurlijk van dromen om in de komende “betere wereld” meer voorrechten te krijgen en tot de heersende en regerende klasse te behoren. Ook voor hen zal er een ruw ontwaken zijn.

Terug naar China. In Shenzen moesten gisteren veel mensen op straat slapen. De toegangssystemen van hun volledig geautomatiseerde huizen openden de deuren niet. Dit was omdat zij geen geldige PCR-test hadden. Dit zou bevestigd hebben dat zij niet leden aan de “gruwelijke” Corona-ziekte, die in de Omicron-variant vooral leidt tot een groter verbruik van zakdoekjes. Misschien heeft deze maatregel ook te maken met klimaatbescherming. Wie heeft hier iets gezegd over socialistische dictatuur? Maar, maar, altijd solidair zijn, wilt u dat niet?

Shenzen is waarschijnlijk een primaire proeftuin voor de nieuwe wereldorde. Ook de straatverlichting wordt daar ’s nachts uitgeschakeld – “om milieuredenen”. De timing van deze maatregel is zeer interessant, want niemand in China heeft te kampen met energie- of gastekorten. Deze waanzin wordt overgelaten aan de Europeanen, die blindelings hun leiders in de EU en de Duitse politiek naar hun ondergang volgen. Shenzen werd ook al herhaaldelijk getroffen door volledige lockdowns.

Een andere scène uit Shenzen toont het barricaderen van een quarantaine-zone met een speciaal prikkeldraad waaraan op korte afstand scherpe mesjes zijn bevestigd. Wie in Europa toestanden zoals in China wenst, wenst precies deze taferelen in landen die ooit lange tijd gekenmerkt werden door vrede, democratie en veiligheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het bloed van COVID-gevaccineerde mensen heeft een vreemd artefact… dat van mij ook!Volg Frontnieuws op Telegram

  Dit zijn geen vaccins. Stop met ze vaccins te noemen

Lees meer over:

Vorig artikelHet bedrieglijke Westen en zijn “ontaarde” elites: Poetin beschuldigt de Westerse leiders ervan hun eigen volk door incompetentie te schaden
Volgend artikelOekraïense troepen schetsen treurig beeld van gevechten in Kherson + video ambush
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. kuttig. Maar de Chinezen hebben als volk eerst nog een ‘verlichting’ door te staan.
  Zoals het Westen daar al een aantal van heeft gehad (waarna het ook eens totaal AF zou moeten zijn).

  De miljarden Chinezen ‘over het algemeen’ moeten zelf eerst maar eens loskomen van hun dooretterende leren en ethiek. Want ze zijn bijvoorbeeld vrij eenkennig als volk. Hun eigen dochters verkopen of vermoorden is ook nog heel vers. Dat doen ze nog eerder dan zo’n hedendaagse dictator en volgelingen ombrengen. Al die smerige natte markten daar. Etc. etc.
  Dankzij dat slavenvolk daar lijken vele dingen normaal. Zaken die hier ook al in Westen voorkomen.
  Big-tech en big-pharma zaken en zo.

  China is trouwens gigantisch. Vele Chinezen zullen en moeten hoe dan ook in de grote steden wonen.
  Waarom zo weinig Chinezen die naar de kant van de Oeigoeren trekken/steunen? Die mensen die wat meer in de natuur weten te overleven. Waar heus wel genoeg zal zijn voor iedereen.

  Ik zou Japen en Zuid-Korea nog graag willen aanhalen. Over die landen weinig nieuws de laatste jaren.
  Die extreem Westerse landen.

  Ik denk weleens dat die Taiwan straks over gaan nemen.

  • Welke verlichting in het westen?
   Wij hebben in het westen de laatste 2-3 jaar laten zien dat ook wij graag slaaf willen zijn van de politieke griezels en de criminelen van het WEF. Denk aan in de rij staan voor gifprikken van bloemschoen, verplichte bekpampers op, omdat we in onze lorren sch*ten om besmet te worden met een “afgrijselijk dodelijk” virus (?), een penispianospelende dictator van de Oekraïne steunen, die zijn volk laat creperen en over diens ruggen steenrijk wordt en noem maar op.
   Als je dat onder verlichting van het westen verstaat, ben ik bang dat we nog steeds in de donkere middeleeuwen leven.

 2. Ik gun al die Chinezen een mega zonne-uitbarsting, dan werkt al die elektrische troep niet meer. Heerlijk, in een paar seconden met z’n allen 400 jaar terug in de tijd gezet worden.

 3. Ik geloof hier niets van. Net als dat er aan het begin van de Corona crisis acteurs werden ingezet die ter plekke dood neervielen vanwege een dodelijke en besmettelijke ziekte. Dit is puur om mensen bang te maken en te manipuleren om zich (weer) te laten prikken met een dodelijk ‘vaccin’. Trap er niet in. Blijf bij jezelf.

  • Precies wat ik dacht.
   Filmpjes en foto’s zeggen mij helemaal niets meer. Onmogelijk om te weten of het echt of in scene gezet is. Of erger, gejat van iets heel anders…
   In mijn eigen (“echte”) wereld is er nog weinig te zien van wat er allemaal in de verschillende media komt.

  • Ik heb een tijd lang in China gewoond en ben er later vaak voor enkele weken of maanden teruggekeerd.
   Het land is in de zomer best warm (en in het Zuiden, zoals Shenzhen zelfs in de winter) en het is daar voor vele mensen normaal om overdag een soort siesta op straat te doen.
   In 2005 verbaasde ik me dus over het soort taferelen als in het 1e filmpje, maar inmiddels weet ik dat dit dus al normale toestanden waren rukm 14 jaar voor Covid.
   Ik denk dus niet dat dit crisisactuers zijn in gemanipuleerde beelden om ons schrik aan te jagen, doch eerder opnamen van een niet-Chinees, die “niet weet wat ie ziet” en (figuurlijk zowel als letterlijk) en dan een eigen amateruristische interpretatie aan de zaken geeft. Een klassiek geval van “jumping to conclusions”.

 4. Geloof deze beelden niet, deze dramatische beelden zouden China nooit uitkomen als ze geen doel hadden. Want dit soort beelden geeft China gezichtsverlies en dat willen Chinezen ten allen tijde voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in