© NoJab nojab.imgbb.com

Pfizer haalt opnieuw de krantenkoppen nadat de CEO van het controversiële bedrijf Albert Bourla onlangs een verklaring aflegde over de doeltreffendheid van de COVID-prik. Hij zei onlangs in een video die overal op Twitter te zien is dat twee injecties van het covid-vaccin beperkte bescherming bieden tegen covid 19, “als die er al is,” bericht Healththoroughfare.com.

Bekijk de betreffende tweet hieronder:

Pfizer CEO: “Two doses of the vaccine offers very limited protection, if any. 3 doses with a booster offer reasonable protection against hospitalization and deaths. Less protection against infection.”@US_FDA -Come get your boy! pic.twitter.com/PPRJjbyKjY

— Tyler Carditis (@TyCardon) January 10, 2022

(Pfizer CEO: “Twee doses van het vaccin biedt zeer beperkte bescherming, als die er al is. 3 doses met een booster bieden redelijke bescherming tegen ziekenhuisopname en sterfgevallen. Minder bescherming tegen infectie.”@US_FDA -Kom je jongen halen!)

De controversiële video leidde tot massale reacties gezien het feit dat in 2021 de CEO van Pfizer beweerde dat het vaccin dat zijn bedrijf heeft gemaakt 100% effectief is in het voorkomen van covid-19 gevallen. Het is van Twitter gehaald, maar u kunt het nog steeds op deze website zien [inmiddels ook gecensureerd, red].

Bekijk zijn tweet van april 2021:

Excited to share that updated analysis from our Phase 3 study with BioNTech also showed that our COVID-19 vaccine was 100% effective in preventing #COVID19 cases in South Africa. 100%! https://t.co/E2ksTJSopU

— Albert Bourla (@AlbertBourla) April 1, 2021

(Opgewonden om te delen dat bijgewerkte analyse van onze fase 3 studie met BioNTech ook aantoonde dat ons COVID-19 vaccin 100% effectief was in het voorkomen van #COVID19 gevallen in Zuid-Afrika. 100%!)

  Waarschuwing dat door het vaccin het komende verkoudheids- en griepseizoen dodelijk kan zijn

Het internet is tegenwoordig gevuld met een gebrek aan vertrouwen, na zulke tegenstrijdige bevestigingen.

Nieuw Omicron-vaccin van Pfizer komt binnenkort uit

Eerder vandaag onthulden we dat Pfizer CEO Albert Bourla maandag heeft gezegd dat twee doses van het vaccin van het bedrijf mogelijk geen sterke bescherming bieden tegen besmetting door de Omicron Covidvariant.

Meer dan dat, het is ook onthuld dat de oorspronkelijke injecties ook een deel van hun doeltreffendheid hebben verloren bij het voorkomen van ziekenhuisopname.

Hij verklaarde ook het volgende:

“De derde dosis van het huidige vaccin biedt een vrij goede bescherming tegen sterfgevallen, en een behoorlijke bescherming tegen ziekenhuisopnames.”

Hij legde ook uit dat deze variant van het virus een moeilijker doelwit is dan eerdere varianten.

“Omicron, dat tientallen mutaties heeft, kan een deel van de bescherming die Pfizer’s oorspronkelijke twee injecties bieden, omzeilen.”

Controverse FDA en Pfizer

Er is een enorm schandaal geweest in verband met het feit dat de FDA 75 jaar heeft gevraagd om veiligheidsgegevens van Pfizer-vaccins te produceren. Nu lijkt het erop dat de zaken aan het veranderen zijn, en u zou de laatste rapporten over de kwestie hieronder moeten bekijken.

Er is zojuist gemeld dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) acht maanden de tijd krijgt – en niet de gevraagde 75 jaar – om alle documenten vrij te geven die verband houden met de vergunningverlening voor Pfizer’s Comirnaty covidvaccin. Dit is wat een federale rechter een paar dagen geleden heeft beslist.

Bekijk ook het laatste schandaal rond het virus dat we eerder vandaag onthulden. En kijk eens naar een zeer interessant interview dat Joe Rogan had met de mRNA uitvinder, Robert Malone.

  Als je het had geweten, zou je dan de prik hebben genomen?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNaleving is stom: 3,8 miljoen volledig gevaccineerde Oostenrijkers staan op het punt als ongevaccineerd te worden beschouwd en hun vrijheden te verliezen
Volgend artikelBoosters zijn voorbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  • Lichaam als pas, als dat het enige was. Maar ook het beïnvloeden van dat lichaam van buiten af maakt deel uit van de externe beheersing daarvan.
   De transhumane “mens”, althans wat er dan nog van over is.

 2. Ongevraagd doet men alsof we dolblij zijn met onze opperbillie die ervoor gaat zorgen dat we nooit meer griep krijgen.
  (Dat is nu al gelukt want niemand heeft meer griep)

  Er worden 2 “problemen” opgelost die veel goedkoper en éénvoudiger kunnen.
  1. Teveel mensen => stoppen met fokpremies, misschien zelfs kinderen progressief belasten
  2. Griep kost werkgevers geld => ziektedagen niet meer vergoeden.

  Dat geen enkel land op deze hele bol (of pannekoek) tot zo’n voorstel komt..

  Duidelijk doel: volledige controle d.m.v. modern lijfeigenschap van het proletariaat

 3. IK had Pfizer gebeld en wat ze daar mede delen wow!! het intelligentie niveau is minder… dit was al in 2020> het vaccin geeft een injektie spike-eiwitten zodat je lichaam anti-stoffen aanmaakt als een soort wanted poster tegen het virus en als dan het criminele virus komt dan word ie gelijk gepakt>>!>!>!>!>!>1 dit was een topman van Pfizer Nederland> doorvragen van mijn kant,men was er toch niet zo zeker van ,maar als het helpt> alle kleine beetjes helpen nietwaar…..na het gebruik heb je weinig tot geen last…en dat = een manager bij Pfizer met een IQ van een kleuterschool kind

 4. F@ckyouall, Haha, had je dan wat anders verwacht van die pannenkoek van Pfizer aan de andere kant van de lijn? ?
  Meesters in het verdraaien van de waarheid om geld te verdienen, en het ergste is nog dat ze ervan uitgaan dat er wat aan ons IQ mankeert zodat we erin trappen.
  Het lijkt wel of hij reclame stond te maken voor een of ander schoonmaakmiddel in plaats van een zogenaamd medisch preparaat, doodeng! Brrr…

 5. Er is nu een website aangemaakt waar je kunt zien welk Batch nummer v/e zgn. ‘vaccin’ de meeste ellende veroorzaakt. “How Bad Is My Batch ?” https://howbad.info/
  Er wordt tevens vermoed dat er een gerichte strategie achter zit welke batch waar moet komen. Want indien met meteen met de dodelijkste batch zou beginnen zou dat bij de populatie veel te snel onrust en verdachtmaking teweeg brengen. Dus het lijkt op zo’n manier gedaan te worden, dat de bevolking in het ongewisse blijft EN dat er tòch zoveel mògelijk mensen eraan overlijden.
  Het vermoeden dat sleutelfiguren / politici / celebrities e.a. een nep-vaccin krijgen toegediend lijkt ook in deze strategie te passen.

  Zoals we weten wordt de inhoud van de zgn. vaccin onderzocht, door o.a. een groep Duitse pathologen, Spaanse med. deskundigen e.a. en men durft nu al te zeggen dat zo’n 75% wat er in zo’n serum zit er NIET in thuis hoort. Eitjes waar lange dunne wormen uit komen en bewegen, allerlei andere bewegende dingen, kaatsrechte vormen, die duidelijk geconstrueerd zijn, en vele andere bizarre shit.
  Dus zo’n ‘onthulling’ van zo’n CEO van de misdaadorganisatie Pfizer , daar GAAT het in feite helemaal niet om. Hoezo wel bescherming, geen bescherming en dan weer wel ? De vloeistoffen ZELF zijn dodelijk.

  Vlak voordat Socrates een slok nam uit zijn gifbeker zei men ook niet – zo even tussen neus en lippen door – dat hij wel moest weten dat het zeer beperkte bescherming heeft tegen een griepje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in