Meer dan 5.000 wetenschappers en artsen uit de hele wereld hebben een verklaring ondertekend waarin zij beleidsmakers veroordelen van “misdaden tegen de mensheid” voor het beperken van levensreddende behandelingen en het onderdrukken van debat en wetenschappelijk onderzoek, bericht Wnd.com.

De “Physicians Declaration” (Verklaring van de Artsen) werd eerder deze maand in Rome uitgegeven op de International COVID Summit, meldt Amgreatness.com.

De beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg betreuren dat een “one size fits all” benadering van mitigatie en behandeling hebben geleid tot “onnodige ziekte en dood”.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie van de vaccins van Pfizer en Moderna, las de verklaring voor op de conferentie in Rome. Hij stelt dat de COVID-vaccins niet universeel moeten worden toegediend, maar gericht moeten zijn op de meest kwetsbaren, omdat de injecties zowel bekende als onbekende risico’s voor de gezonden met zich meebrengen die groter zijn dan de potentiële voordelen.

De verklaring begint met de constatering dat “duizenden mensen zijn gestorven aan Covid omdat ze geen levensreddende behandeling in een vroeg stadium hebben gekregen”.

“De verklaring is een strijdkreet van artsen die dagelijks vechten voor het recht om hun patiënten te behandelen, en het recht van patiënten om die behandelingen te krijgen – zonder angst voor inmenging, vergelding of censuur door de overheid, apotheken, farmaceutische bedrijven, en big tech.”

De gezondheidswerkers eisen dat “deze groepen een stap opzij zetten en de heiligheid en integriteit van de relatie tussen patiënt en arts, de fundamentele stelregel ‘eerst geen schade berokkenen’, en de vrijheid van patiënten en artsen om weloverwogen medische beslissingen te nemen, eerbiedigen.”

Ze roepen op tot het herstel van de arts-patiëntrelatie.

“Het hart van de geneeskunde is deze relatie, die artsen in staat stelt hun patiënten en hun ziekten het beste te begrijpen en behandelingen te formuleren die de beste kans op succes geven, terwijl de patiënt een actieve deelnemer is in hun zorg”, stellen zij.

De ondertekenaars “nodigen de wetenschappers van de wereld, die bekwaam zijn in biomedisch onderzoek en de hoogste ethische en morele normen hooghouden, uit om aan te dringen op hun vermogen om objectief, empirisch onderzoek uit te voeren en te publiceren zonder angst voor represailles voor hun carrière, reputatie en levensonderhoud”.

Ook “nodigen zij patiënten, die geloven in het belang van de arts-patiëntrelatie en de mogelijkheid om actief deel te nemen aan hun zorg, uit om toegang te eisen tot op wetenschap gebaseerde medische zorg”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDokter spreekt zich uit nadat zij “afschuwelijk ziek” en “arbeidsongeschikt” is geworden als gevolg van het Pfizer Covid-19 Vaccin – “Soms heb ik zoveel pijn dat ik niet meer wil leven”
Volgend artikelUitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, Robert Malone: 15 redenen waarom massavaccinatie een heel slecht idee is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het feit dat ze schijnbaar nog steeds denken dat het een vaccin is maakt mij zeer ongerust en verbetert geen enkele relatie van mij als patient met welke arts dan ook. Als dat hun doel is, dan schieten ze mis.

  2. Wetenschappers en medici wereldwijd die met hard bewijs kunnen aantonen dat de covid ” vaccins ” levensgevaarlijk zijn voor de gezondheid van mensen, worden volledig genegeerd en/of monddood gemaakt.
    Dit toont het harde BEWIJS dat de ” vaccins ” als doel hebben, wereldwijde genocide!

  3. Wat me opvalt, meer dan 5000 artsen en wetenschappers, wereldwijd, lijk mij echt heel weinig, het dienen er 10,20, 30, 50 100 duizenden te zijn, 5000 op een massa is als een naald in een hooiberg, stelt niets voor, waar zijn al de echte dokters, ik ga mijn arts vragen om ivermectine, niet dat ik het nodig heb, ik wil weten wat zijn reactie hier op gaat zijn.
    Men heeft voor de vaccins een noodgoedkeuring gedaan, een noodgoedkeuring is geen goedkeuring, een noodgoedkeuring, kan enkel tot stand komen, als er zich een noodsituatie voordoet, die is er niet, vb. stel dat het Russisch leger morgen aan de grens zou staan om een land binnen te vallen, dan kan je als overheid een noodtoestand afkondigen, kan de overheid ook beslissen dat er een noodwet komt, etc….dan dienen in belang van de veiligheid, van het land, de burger, de instellingen, deze wetten ook te respecteren, dit alles is in de hele corona leugen, niet eens aan de orde, daar dien je geen jurist, wetenschapper ect … voor te zijn, mondmasker dienen enkel om de mensen psychologisch te kraken, plat gezegd, “bek houden”, de overheid kan niets aantonen over het bestaan van een virus, de bijwerkingen van een vaccin, wat er in de vaccins zit, de coronapas invoegen, dat is ongrondwettelijk, dat is idioterie in zijn puurste vorm, ik las vandaag in een krant, “ik ben geen volger van msm, ik lees meestal vlug de hoofdpunten, ik las vandaag, een meisje van ca 10 jaar, is aan het sporten in de school, ze voelt haar ineens niet goed, valt flauw, ambulance ter plaatse, reanimatie, het kindje is overleden op de speelplaats, een verklaring gaven ze niet, het is duidelijk dat het hier gaat om een kind dat gevaccineerd was, een andere verklaring kan je er niet aan geven, men stelde wel dat het kind geen gezondheids problemen had, de ware toedracht vertellen ze niet, hoewel ze dit toch onbewust gedaan hebben, dan moet je echt niet ver gaan zoeken, daar heeft de overheid schuld aan, gezonde mensen, kinderen vaccineren voor iets wat er niet is, voor zulke beleidmakers heb ik geen genade, het menselijk lichaam is zo miraculeus opgebouwd, bij indringers komt je lichaam in actie, je snijdt je in je vinger, er komt bloed uit, “bloed spoelt het vuil weg, je houd het even onder de kraan, pleister of niet, een week later zie je er niks meer van, daar heb je dan niks voor moeten dien, zo eenvoudig is het.
    Zo miraculeus en eenvoudig is het. Het virus is de club van Schwab, Gates, Soros, Fauci, Rothschilds, en nog een hoop andere verachterlijke despoten, plutocratische zwijnen, die denken met geld alles te kunnen kopen, zelfs het leven van zovele mensen, kinderen, vrouwen, mannen, zij hebben de boemerang gegooid, zij zullen hem terug krijgen, die zal zich 1000 malen harder zijn dan ze zich als mens nog maar kunnen voorstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in