Nu heeft ook de Wereldgezondheidsorganisatie de witte vlag gezwaaid over Covid-vaccinboosters. De WHO heeft gisteren een verklaring over Covid vaccins vrijgegeven. Het staat vol met het gebruikelijke volksgezondheidsjargon en van alle kanten indekken, maar één regel springt eruit:

a vaccination strategy based on repeated booster doses of the original vaccine composition is unlikely to be appropriate or sustainable.

(een vaccinatiestrategie gebaseerd op herhaalde boosterdoses van de oorspronkelijke samenstelling van het vaccin is waarschijnlijk niet geschikt of duurzaam.)

Het is voorbij, mensen, schrijft Alex Berenson.

Afgezien van een paar ongelukkige Israëli’s, zal niemand een vierde dosis van het oorspronkelijke vaccin krijgen; iedereen met ogen kan zien dat het niet werkt tegen Omicron. (En als je op dit moment nog geen derde dosis hebt gekregen, waarom zou je? Je krijgt hooguit weken van marginaal verbeterde bescherming voor potentieel ernstige bijwerkingen).

In plaats daarvan belooft/eist de WHO nu vaccins op basis van wat op dit moment de dominante Sars-Cov-2 stam is.

Die belofte is net zo loos als alle andere die de gezondheidsbureaucraten en vaccinbedrijven hebben gedaan.

In het afgelopen jaar hebben zich ten minste vijf belangrijke varianten (“varianten die zorgen baren”) ontwikkeld, en twee daarvan zijn wereldwijd dominant geworden. Zelfs de mRNA-vaccins kunnen niet snel genoeg worden gemaakt en geleverd om de virusstam die de overhand krijgt te evenaren. Covid is sneller dan de wetenschappers.

Toekomstige Covidvaccins zullen hoogstens veel lijken op de huidige griepvaccins (en NIET andersom). Ze zullen jaarlijks worden aangemaakt en aan het begin van het winterseizoen worden toegediend. Ze zullen niet veel uithalen, en niemand zal dat van ze verwachten.

  Ontmaskering van parlementsleden die voor de 'gezondheidspas' hebben gestemd - "Voetbalstadions gereedmaken om de verraders neer te zetten"

Behalve als het gaat om Covid, de WHO wil die vaccins ook niet.

In de verklaring staat expliciet dat toekomstige vaccins tegen Covid

be more effective in protection against infection thus lowering community transmission.

(een effectievere bescherming tegen infectie moeten bieden en zo de overdracht in de samenleving moeten verminderen.)

Twee belangrijke punten zitten verborgen in die 11 woorden:

Ten eerste zijn ze inherent een vernietigende kritiek op het huidige falen van de Covidvaccins om te werken zoals beloofd.

Ten tweede past de WHO die norm NIET toe op griepvaccins, die de overdracht binnen de samenleving niet stoppen en dat wordt ook niet verwacht. Waarom meer van Covidvaccins eisen? Het enige eerlijke antwoord is dat de mRNA- en DNA-Covidvaccins veel ernstiger bijwerkingen hebben dan griepvaccins en dat er dus aan een veel hogere norm moet worden voldaan.

Waarvan ze niet de hoop hebben dat ze aan zullen voldoen.

De oorlog is voorbij. De (mRNA) vaccins hebben verloren. De enige vraag is wanneer hoeveel mensen nog meer schade zullen ondervinden voordat de  volksgezondheidsautoriteiten hun overgave aankondigen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Word wakker! De ‘Boosters’ zijn een valstrikVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken ‘zeer beperkte bescherming’ bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin ‘100% effectief’ was
Volgend artikelCNBC video 2020: Bill Gates verwacht 700.000 slachtoffers van Corona-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Draaien, draaien, draaien.
  Dat lijkt er wel op te wijzen dat het narratief muurvast zit en ze eigenlijk geen kant meer op kunnen en nu proberen hun eigen ass te redden.

 2. Juich niet te vroeg, er staat “of the original vaccine composition” – ze hebben inmiddels een nieuw “vaccin” waar zogenaamd de Omnicron variant bij zou zitten, komt in maart dit jaar.

  • Hoe verrassend. De acute noodverordening voor het huidige experimentele goedje is dan net verlopen….
   Wat is toekomst voorspellen toch makkelijk….helaas

    • Jij?

     Als het over mij gaat: ik vecht op leven en dood tegen elk pilletje, spuitje, ritueel etc.

     Liever strijdend ten onder dan als zombie geleefd te worden. Dat is erger dan de dood.

     • Precies, ik ook Ab! Ik sterf nog liever dan dat ik ooit zo’n spuit laat zetten. Ik vermoed ook dat die nieuwe spuiten geen mRNA maar DNA spuiten zullen zijn, dat is met crispr techniek (of zoiets), dat zijn permanente wijzigingen in je DNA, dan blijf je voor altijd die synthetische rommel aanmaken. Wordt nog gezellig hier op aarde….

     • Gisteravond `fakkeltocht` in Veendam. ( Het was meer kerstverlichting) . Er waren , denk ik, meer dan 300 mensen. In de groep hoorde ik regelmatig: die en die wilden ook wel maar durven niet/kunnen niet/ kunnen de mars niet volhouden…
      Wat heerlijk dat in een gewoon dorp er zóveel mensen zijn die hetzelfde denken. Het voelde ook erg fijn. de harmonie spatte er af. Als je met zo´n mars meeloopt weet je dat je niet alleen staat.
      Hoe puberaal dat er tóch weer een auto met bloedgang bij je langsrijdt…..

 3. Inderdaad Spooked, dat viel mij ook meteen op. We zijn er nog niet uit. Die vuile hufters hebben de volgende BS prik bijna klaar. En dan die pillen van schizer: ivermectine in een duur jasje. De “vaccin” zeloten zijn toch te dom om ook maar iets verdacht te vinden. Collega ging KO op de wc, net 3e prikkie gehad. Andere gast die ik sprak terugval hoge bloeddruk (210 boven waarde) moest direct naar ziekenhuis. Moest prikkie vanwege werk. Ik vroeg of ie nu eindelijk overtuigd is, ja dat was ie… Voor het eerst zie ik dit soort gevallen nu in mijn omgeving.

  • Heftig van die collega’s!!! Man wat doen ze de mensen toch aan. Wat zal ik genieten als de hele teringzooi afgelopen is, opgesloten of opgehangen. En die pillen, die heb ik al onder de loep genomen, heeft niets met Ivermectine van doen, het zijn pillen die wederom met je celdeling liggen te rommelen en met extreme bijwerkingen. Niets moet je nemen van die gasten. Zelfs voeding van de supermarkt begin ik de wantrouwen en water uit de kraan (Soros heeft onze watersystemen overgenomen)

 4. In nederland zijn ze van plan om zaterdag alles open te gooien maar de QR code blijven ze controleren Dus ze gaan akkoord met de regering en werken het dwingelandij nog steeds in d hand van de zwalkende overheden Een burgemeester kondigde aan om geen boa erop af te sturen als de horeca durft open te gaan om binnen in de tent een kopje koffie te mogen drinken als men de code kan laten zien Als je dan lef hebt dan laat dat ook,,,,, stelletje sufferds en laat dan iedereen binnen!!!!!!!een boete krijg je toch maar dan heb je wel een goede zet gedaan tegen QR code waanzin controle!!!!!!

  • Hoi marcel zaar,

   Ik ben niet van plan om de middenstand te helpen in de strijd die zij moeten voeren. Ik ben best burgerlijk ongehoorzaam maar ga niet naar een tent of toko onder de eis dat QR moet. Ik vond het heel goed dat de organisaties nee zeiden tegen QR voor winkels etc. Dat ze zo snel na het invoeren van een lockdown zijn gedraaid vind ik meer dan zwak. Is gewoon bezwijken voor chantage. Als iedereen daar niet aan mee doet zijn we er snel vanaf. Dat moet het doel zijn.

   Groeten,
   Hugo

   • Ik koop NIETS bij bedrijven die aan de Chinese QR doen. Nada noppes, ik boycot die zwakkelingen die onze gevangenis helpen opzetten. Ik zou nog liever failliet gaan. En ik denk VELEN hier en uit de wakkere wereld die hier exact hetzelfde over denken.

     • Horeca’s boeren nog zat aan de vaxxies. Ze hebben geen niet-vaxxies nodig. Maar ik doe zelfs geen take-out van horeca die mensen er vals van beschuldigt ziekteverspreider te zijn. Ik beschuildig hun toch ook niet van voedselvergiftiging? En hebben zij een Groene Vink dat ze virus-vrije maaltijden op je tafel zetten? En dat die bereid zijn door ras-virus-vrijen? Nee dus. Niet dat het hun interesseert. Maar ga ze maar eens beschuldigen van voedselvergiftiging en dat je de hele nacht hebt moeten kotsen en meer. Doodziek ben je na hun take-out maaltijd. Zijn ze daar blij mee?

   • Bovendien zijn die “vaccines” vrijwillig. Dus iedereen die aan dwang doet, heeft geen respect voor vrijwilligheid. Dat is net zo erg als de gifspuit zelf. Bovendien is het eisen van een qr code iemand er vals van beschuldigen een gevaar te zijn voor de medemens. Wat voor een lul ben je dat je zomaar iemand vals beschuldigt van ziekteverspreider te zijn. Ik hoop dat ze allemaal kapot gaan een de rochelende tuberculosis of de mega-corona super dodelijke variant die de horeca bezoekers met zich meedragen. Stel je voor dat ik mensen verbied in mijn cafe te komen omdat ik vind dat zij gevaarlijke ziektes bij zich hebben…mensen zouden denken dat ik gek was.

   • Klopt. Ik haal af in een restaurant ( gewoon binnen en zonder mondkapje), waar normaal de gasten zitten.
    En winkels…tja…there´s always bol. Alleen doe-het-zelf-zaken is lastiger.
    Je zult maar een lekkende kraan hebben ofzo.
    En zo gek…mijn telefoon is kapot…telefoonwinkel niet essentieel….hoe moet 112 bellen dan?

    • En hoe moeten ze jou kunnen bespieden via je kapotte mob…? hihihihi….Stomme idioten. Die mobiel, die is juist centraal in de hele pandemie dictatuur.

  • Ik ga nergens heen waar ze meedoen met die dwang, boete of niet. je bent een zakenman of je bent een lul. De horeca doet het prima met het merendeel dat vax is, dus zij blij. Ik ga er niet tussen zitten, met die shedding, en zeker niet onder dwang van een “qr” code. Ik ben geen gmo. Zijn ze gek geworden met zijn allen. Ik denk het wel. Al twee jaar nu. En reken maar dat die volgende spuit nog meer gif is. Maar ik waarschuw ook niemand meer. Laat ze maar… En die pillen, vertrouw dat nooit. Ik waarschuw alleen mensen die opstonden tegen de dictatuur, maar niemand anders meer. En verder heb ik het over het Nederschaap als ik zeg dat je je boester moet halen, want dat vinden de Nederschapen fijn om te horen. Die lezen mee.

  • voor mij geen:
   1 masker
   2 geen test (0 keer gebeurt)
   3 geen prik (3 keer uitgenodigd)(toiletpapier)

   mensen/bedrijven die meedoen met deze cult/onzin =NSB ers 2022

   • Ik ben ook klaar met bij bedrijven kopen die voor hun sociale punten score gemaskerde bal reclames maken.
    En ik weet nu niet meer hoe ik mijn laatste paar centen kan uitgeven…
    (het beeld wordt erin geramd om die onderwerpingslappen “normaal” te accepteren. Ik weiger zelfs naar die onverstaanbare mafterts te luisteren (Als kind moest ik ook mijn mond vrij houden om goed verstaanbaar te zijn)

  • Nog voor de covid hysterie was het al lang geweten dat de griepprikken ook een dikke zwendel waren.

   Men trachtte ze te verkopen aan landen over de hele wereld, maar niemand had ze nodig of wenste ze. Dan is door lobbyisten (ik dacht ook mede door CEPI of GAVI) en Big Pharma de boel opgelicht geweest. Ze waren namelijk niet profijtig genoeg en daar wensten ze verandering in te brengen!

   Van zodra oudere mensen stierven en er was geen duidelijke doodsoorzaak en de personen in kwestie hadden wel nog ‘koorts’ en/of wat griepachtige symptomen, werden deze overlijdens bij de griep-overlijdens cijfers gepropt, ook al wist men het niet eens zeker. Voor de lobbyisten begonnen met hun smerige manipulaties, waren de griep-overlijdens minstens een factor 10 keer lager!
   “Goh, hoe kan dat nou? Plotseling zoveel meer griep overlijdens gemeld in tal van landen!”.
   Trouwens, het gemelde “dodental” door griep is eigenlijk door hun ontworpen prikken niet zo drastisch gedaald, over effectiviteit gesproken!

   Het zijn gewoonweg verdorven figuren, altijd al geweest.
   Dus het zou me inderdaad niet verbazen dat men hier nog wat extra mensen mee bedonderd, de griep prikken vervangen door hun nieuwste vergif en zo degenen die eigenlijk geen vertrouwen hadden in hun mRNA troep dan toch nog even mee pikken in hun zwarte agenda…

  • maar er staat toch ook duidelijk in het artikel dat men een vleermuis medicijn> of kuur heeft tegen het vleermuis virus??!!??!?!?!

 5. …”de oorlog is voorbij, de mRNA vaccins hebben verloren.”… weer zo’n complete BS. De WHO roeptoetert elke keer dat het zo niet kan , maar intussen blijven ze hier in NL zo snel en zo veel mogelijk slachtoffers maken door die zooi in het lijf te pompen… geloof er geen flikker van.

 6. Ik vrees voor ons nageslacht. De kinderen die worden geboren uit mrna gemanipuleerde moeders zullen zich proberen voort te planten. Wat zal er met hun genen zijn gebeurd? Zijn ze nog vruchtbaar? Krijgen we een soortgelijke softenongolf met misvormingen? De mens is een kortzichtig wezen

  • Ik heb dit al een paar keer gevraagd en nog niemand heeft er antwoord op gegeven..
   Kent iemand een baby die geboren is uit een gevaccineerde moeder?
   Kent iemand een baby die covid heeft gehad?

   ( ik heb sws nog nooit van een baby met griep gehoord)

   Tn in de media 1 verhaal van een kindje dat al zeer zware aangeboren aandoening had waarvan werd gezegd dat als dit kindje een covidprik zou krijgen hij het niet zo oncomfortabel zou hebben áls hij griep zóu krijgen….
   ( ja hoor…een kind met zeer ernstig aangeboren afwijkingen gaan prikken met covid…..als het sterft kunnen ze zeggen: Já, overleden aan covid, net als al die mensen in verpleeghuizen die ná de spuit opeens massaal corona kregen of stierven. In het verpleeghuis van mijn tante: 17 dood en 34 acuut corona).

   • Alles wat op griep lijkt, is tegenwoordig de corona. Wb je vragen, ik ken er geen; geen van elke soort. Maar ik vraag me wel af hoe veilig een foetus is in de gevaccineerde moeder. Voorheen was de moeder een heel veilige omgeving voor de ontwikkeling van het nieuwe mensje, in een veilige warme baarmoeder. Maar nu? Nu dat er allerlei troep in die moeder ingespoten is? Kan die troep ook de baarmoeder in, via het bloed? Wie weet. Het lijkt wel zo te zijn met de ingredienten die in de spuit zitten; ook wordt er voor gewaarschuwd.

    Zelfs de veiligste plek op aarde is nu kapot gemaakt. Straks moet de foetus ook al in de baarmoeder gif-gespoten worden. Omdat hij “anders met covid geboren kan worden”. Je komt niet meer bij van het lachen. Of huilen.

    • Een tijd geleden heb ik een artikel gelezen met hoe vergiftigd een baby de afgelopen jaren al ter wereld kwam door alles wat de gemiddelde moeder consumeert…

     En ook hoeveel gif een overleden persoon aan de aarde teruggeeft. En dat is straks nog veel meer met het stoffelijk overschot van die boosterjunkies.

     • De boosterjunkies worden met loog geliquideerd. Dit is een vorm van cremeren, maar dan met loog. Ben de naam effe kwijt, maar heb er eerder al iets over geschreven bij een ander artikel. Dit filtert de troep er uit, en wat er over blijft wordt over de landbouw gesproeid. Is op te zoeken, lijkt of Soylent Green, de film.

 7. Laat ze allemaal maar barsten, maar laat mij met rust. Als iedereen zo nodig gif wil spuiten, om GMO te worden, prima. Ik gun het je van harte. Ga boesters halen, ga de nieuwe gifspuit halen, maar laat mij AJB met rust….Ik eis ook niet van jou dat jij de gifspuit NIET neemt, toch? Dwing mij nergens toe, ik dwing jou ook niet. En dan heeft iedereen zijn zin, en Gates ook, met zijn nieuwe besturingssysteem – de Hybride Mens 2.0 – en kan iedereen weer lekker zijn ding doen, wat er nog over moge zijn van lekker je dingen doen.

 8. Spooked daar zeg jij zowat over dat water uit de kraan. 1 Van mijn katten dronk tot een paar weken geleden gewoon normaal kraanwater, maar hij moet het echt niet meer. Hij drinkt nu binnen bronwater uit een fles en buiten regenwater uit de vogeldrinkschaal. Ik probeer het af en toe nog om hem water uit de kraan te geven, maar geen sprake van dat hij het drinkt. Ik sprak toevallig net met een paar hondeneigenaren hierover en die zeiden allebei: oh vandaar dat de dieren zo weinig drinken.
  Er zit af en toe ook gewoon een rotsmaak aan, dat was me allang opgevallen met tandenpoetsen. Kook altijd je kraanwater minimaal 2 minuten goed door in een pan of fluitketel en laat het daarna afkoelen, dan ben je in ieder geval een hoop rottigheid kwijt. De meeste waterkokers stoppen als het water kookt, dus daar heb je niets aan in dit geval.

  • Van een oud werknemer weet ik dat ze in Nederland beter/slechter drinkwater mengen om het overal “redelijk” te houden.

   Hier in Frankrijk op het platteland staat openlijk op de factuur dat “de pesticides binnen de norm zijn”.

   Uiteraard een door hun betaalde wetenschappers bepaalde norm waarop niet onomstotelijk lichamelijk letsel/dood kan worden vastgesteld.

   Dieren hier krijgen alleen nog maar regenwater.

 9. In maart/april hebben de vaccinboeren alweer hun nieuwe Omicronspuitje klaar. Ik ben benieuwd of men zich weer massaal laat prikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in