Иоанна Чернова / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Artsen zien iets dat zo vreemd is dat ze het een gloednieuwe naam hebben gegeven: “Turbokanker”. Hoe verschrikkelijk is dat? De naam is precies hoe het klinkt: kanker die zo extreem en agressief is dat je er vaak binnen een paar maanden dood aan bent.

Niets wat artsen ooit eerder in hun carrière hebben gezien, schrijft Noah.

Goh, ik vraag me af wat dat veroorzaakt kan hebben?

Zijn we onlangs begonnen met een grootschalig verkennend nieuw serum of inenting zonder voorafgaande veiligheidstests?

Schiet je zoiets te binnen?

Misdaden tegen de mensheid.

Kijk hier maar eens naar als je het kunt verdragen:

Het treft jonge sporters in de bloei van hun carrière:

En artsen en verpleegkundigen in een extreem tempo als gevolg van hun verplichte COVID-vaccins:

Zo triest!

Bekijk deze korte clip om meer te begrijpen:

Oncoloog: “Ik heb kanker zich nog nooit zo zien gedragen”

  Frankrijk balanceert op de rand

Jonge mensen van 20, 30 en 40 jaar ontwikkelen agressieve en snelgroeiende “turbokankers”.

“Het jongste geval dat ik heb gerapporteerd was een twaalfjarige jongen die één Moderna-vaccin had gehad. Vier maanden later ontwikkelde hij stadium 4 hersenkanker. En zes maanden later stierf hij”, rapporteerde Dr. William Makis.

“Ik heb in mijn carrière waarschijnlijk 20.000 kankerpatiënten gediagnosticeerd. Ik heb nog nooit kanker gezien die zich zo gedroeg.”

TURBOKANKER

De volledige video kun je hier vinden:

Zat er een kankerverwekkende sequentie in de C19 VAX?

Dit is zo tragisch om te lezen, en het wordt alleen maar erger:

NIEUW ARTIKEL: TURBOKANKER in Dokters – Jonge COVID-19 Gevaccineerde Dokters ontwikkelen agressieve Turbo Kanker – 54 dokters en hun tragische verhalen

Ik ontdekte COVID-19 mRNA vaccin geïnduceerde Turbokanker door het monitoren van plotselinge sterfgevallen van volledig gevaccineerde Canadese artsen sinds november 2021.

  Vaccingevolgen waarvoor God ons moge behoeden

Van de 180 volledig gevaccineerde Canadese artsen die onverwacht zijn overleden sinds de COVID-19 vaccins in Canada zijn uitgerold, hadden er 42 kanker.

4 van hen werkten in hetzelfde ziekenhuis (Trillium Health in Mississauga) en stierven binnen 3 weken na elkaar:

19 juli 2022 – Dr.Jakub Sawicki, 36 jaar, stadium 4 maagkanker x 1 jaar (dubbel gevaccineerd).

18 juli 2022 – Dr.Stephen McKenzie, 68 jaar, kanker onbekend

17 juli 2022 – Dr.Lorne Segall, 49 jaar, stadium 4 longkanker x 1 jaar (dubbel gevaccineerd)

26 juni 2022 – Dr.Maselle Virey, 68 jaar, kanker onbekend.

Neem even de tijd om dit te laten bezinken. 4 Canadese artsen die in hetzelfde ziekenhuis werkten stierven binnen 3 weken na elkaar. Alle 4 hadden ze kanker.

Op dit moment lijkt het erop dat COVID-19 gevaccineerde artsen zich gewoon NIET bewust zijn van het zeer reële risico op het ontwikkelen van Turbokanker.

Artikel Link in foto om schaduwban te vermijden, typ de URL over in je browser.

Dr. Harvey Risch zegt dat het waarschijnlijk nog erger wordt.

Van Vigilant News:

“We weten dat de COVID-vaccins in verschillende mate schade hebben toegebracht aan het immuunsysteem bij een fractie van de mensen die ze hebben genomen,” verklaarde Dr. Harvey Risch in een recent interview met The Epoch Times.

“En die schade kan variëren van het vaker krijgen van COVID, het krijgen van andere infectieziekten, en misschien ook kanker op de langere termijn,” waarschuwde hij.

Dr. Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de universiteit van Yale met een professionele achtergrond in kanker. En hij is niet de enige die zich zorgen maakt. Artsen zoals de bekende patholoog Ryan Cole hebben alarm geslagen over een nieuw fenomeen dat bekend staat als “turbokanker”. Turbokanker is een jargon voor de recente opkomst van agressieve kankers die zeer snel groeien.

  Het "plan" - Vaccin Holocaust zal totale anarchie ontketenen

“Vanwege de ontregeling van de immuunreacties en de onderdrukking van het immuunsysteem door deze op genetica gebaseerde injecties… groeien deze kankers, die normaal gesproken door het lichaam onder controle worden gehouden, onverwacht heel snel,” zei dr. Ryan Cole in een eerder interview met Children’s Health Defense.

Maar het ergste moet misschien nog komen.

“Het idee dat een nieuw product zoals de [COVID] vaccins kanker zou kunnen veroorzaken is niet iets dat van de ene op de andere dag waarneembaar is,” legt Dr. Risch uit.

“Kanker heeft als ziekte een lange tijd nodig om zich te manifesteren vanaf het moment dat het begint, vanaf de eerste cellen die op hol slaan totdat ze groot genoeg zijn om gediagnosticeerd te worden of om symptomatisch te zijn. Dit kan twee of drie jaar duren voor bloedkankers, zoals leukemieën en lymfomen, tot vijf jaar voor longkanker, tot 20 jaar voor blaaskanker, of 30, 35 jaar voor darmkanker, enzovoort.”

“Dus dit zijn langetermijngebeurtenissen,” zei Dr. Risch, “en als je plotseling een nieuw product introduceert zoals de vaccins, zou je als eerste de bloedkankers verwachten die ik noemde, maar niet de andere soorten kanker.”

Voor de visuele leerlingen:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDOCUMENTEN: Jeffrey Epstein exploiteerde tienermeisje om “chantage-informatie te verkrijgen” over “prominente Amerikaanse politici”
Volgend artikelWat hebben we geleerd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Had het al geplaatst, werknemer van mijn ex had 7 uitvaarten in 2023 waarvan de laatste rond de kerst en tevens de oudste 53 jaar , die viel ineens omver met hartkwaal. 3 hadden een ‘ineens hartkwaal ‘en 4 ‘turbokanker’. De rest was allemaal in de 40 Tja….,toont aan dat dus nu de 50 tigers en 40 tigers aan de beurt komen.

 2. @joris 111, dat is nu juist het probleem . Die zijn nu in deze tijd waarin het normaal is, aan het snotteren ,en staan al weer voor in de rij, voor een stok in hun neus , en de booster te halen .en noemen ons wappies

 3. Turbokanker wordt veroorzaakt door Pfizer en die hebben straks de oplossing via een ander kanaal. Zij hebben een bedrijf opgekocht die middelen maakt tegen kanker voor bestrijding tegen kanker.
  Dus Pfizer veroorzaakt een probleem en bieden daarna de oplossing. Dus win win.

   • Guillotines buiten rollen en de wet toepassen

    Soms geldt het algemeen belang Loekie. Dan wordt de wet even opzij gesdchovern. Maar ik ben er niet zo voor, als ik toch dood zou moeten gaan doordat ik mijn medemens verraden en verkracht heb, dan zou ik meer vrezen voor Vucht. Maar dat is een persoonlijke keuze geloof ik.

 4. Tja, triest. Diep triest!

  Even terug in de tijd kijkend naar mijzelf. Ben nu 51 jaar oud en heb zo’n beetje iedere kinderziekte gehad,… mazzelen, waterpokken, rodehond, de bof,… noem maar op. Vroeger als jong persoontje geprikt. Mijn ouders wisten ook niet beter.

  Best wel eens lopen kwakkelen met mijn gezondheid tussen de 15 en 35’ste levensjaar. Niet ernstig maar regelmatig ziek. Toch een leeftijd waar je normaal gesproken sterk en gezond bent. Verder nooit meer enige prik gehad en nu, 51 jaar oud, nooit meer ziek geweest. Behalve een sniffelend neusje dan.

  Mijn dochter van 12. Nooit enige prik gehad tegen de zogenaamde kinderziektes,…. meisje is nooit ziek. Joh,… toeval?

  Dat tuig probeert je ziek te spuiten. Al decennia lang en de zogenaamde experts/artsen/dokters (uitzonderingen daargelaten) trekken hun bek niet open.

  Mijn ogen zijn open (op vele vlakken) en gaan nooit meer dicht. Wat een satanische wereld leven we. Wist ik al maar moet het even kwijt. 😉

  • Beste Michael,
   De Pharma creëert geen gezonde mensen, ze creëeren klanten……
   Over het algemeen praten ze niet over onze gezondheid, maar over hun winsten en aandelen.

   Hoe meer ze hun best doen om de negatieve gevolgen van hun producten te bagatelliseren Hoe het meer bovenstaande bevestigt.

   Gezonde mensen medicatie geven of iets inspuiten ter voorkoming van ziekte is bizar.
   helaas wist ik vroeger niet beter en heb mijn kids de prikken tegen DKTP laten krijgen.
   Gelukkig zijn mijn kleinkinderen die dans ontsprongen.

 5. De medische wetenschap/artsen e.d. praten over kanker, maar niemand legt uit wat nu kanker in werkelijkheid is. Er wordt bewust heel vaag en schimmig gehouden. Want de gewone man/vrouw mag er niet achter komen, dat kanker heel makkelijk te voorkomen is onder normale omstandigheden.

  Oorzaak nummer 1 = verzuring van het lichaam. Normaal gesproken moet jouw bloed 7,4 PH zijn, bij 7,3 PH ben jij al (erg) ziek, bij 7,2 PH ben je al zo goed als dood. Hoe lager jouw PH waarde van je bloed wordt hoe dikker je bloed wordt dat kan resulteren dat je verstoppingen verkrijgt in je kleine haarvaatjes. Jouw eigen lichaam probeert dit zelf op te lossen om bay-pas bloedvaatjes te creëren. Maar dat ziet de medische wetenschap aan voor een tumor. Is het kleiner dan 1mm noemen ze het goedaardig en als het groter als 3mm wordt is het kwaadaardig en wordt je geadviseerd om onder het mes of een chemokuur te volgen. Maar er wordt geen woord gezegd dat jij je lichaam moet ontzuren.

  Met het biowapen, wat we liefkozend vaccin noemen. Veroorzaakt een omkering van jouw polariteit van je rode bloedcellen, waardoor ze gaan klonteren en het bloed in een no time stroperig maken. Hoe meer injecties hoe ernstiger het zal worden. Waardoor je verstoppingen krijgt in je haarvaatjes. Ons hart is geen aanzuig pomp of perspomp, maar polariserende pulzering. Zou de polariteit van het hart en het bloed het zelfde worden, kan het hart niet meer zijn werking doen. Bij intensieve inspanning wordt er veel bloed rond gepulseerd door het hart. Maar als door het vaccins de polariteit bijna het zelfde wordt, krijg je pijn op de borst omdat het niet meer door stroomt en zo een zuurstof te kort krijgt en dan is het vaak al te laat. Want het hart kan niet meer zoveel zuurstof rijk bloed door het lichaam pulseren.

  Als nu artsen blijven verkondigen dat ze niet weten waar dat vandaan komt, zijn het geen artsen maar charlatans. Die niets om hun patiënten/medemens geven en/of laffaarts zijn die niets durven te zeggen anders zijn ze hun baantje en/of hun licentie kwijt.

  Alle medicijnen/vaccins van de farmaceuten zijn van olieproducten afgeleid en zo zeer verzurend voor de mens en zeer giftig. En hoe ouder je wordt hoe dikker je bloed wordt (wat eigenlijk komt door jaren lang zure voedingsmiddelen te nuttigen en veel medicijn verbruik). Daarom werd vroeger kanker hoofdzakelijk bij ouderen geconsenteerd. Totdat we massaal fastfood, fabrieksvoedsel, snacks/snoep en frisdranken naar binnen gingen werken als maagvulling. Want dat is geen voedsel/voeding. Dat is zo snel mogelijk ziek worden en kanker is 1 van deze resultaten.

  Remedie = baking soda om je PH waarde weer richting 7 tot 7,5 PH te krijgen.

  • “Remedie = baking soda om je PH waarde weer richting 7 tot 7,5 PH te krijgen.”

   Wat ook goed is is om de dag te beginnen met een of twee glazen water met versgeperst citroensap om het lichaam te hydrateren na een half uur gevolgd door versgejuiced bleekselderijsap om de mineralencelzouten aan te vullen.

   Voor mezelf vind ik veel voedingstips om het lichaam te ondersteunen in de boeken van Anthony William waarmee mijn kwaliteit van leven behoorlijk is verbeterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in