© Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0)

Op 28 juli publiceerden Pfizer en BioNTech zesmaandelijkse gegevens over een essentieel klinisch “vaccin”-onderzoek waarin werd beweerd dat 15 deelnemers die de injecties kregen overleden, vergeleken met 14 die het vaccin niet kregen. Het blijkt dat het farmaceutische duo loog over de cijfers, aangezien er in werkelijkheid 21 sterfgevallen in verband werden gebracht met de injecties, schrijft Ethan Huff.

Pfizer-BioNTech heeft in feite 30 procent van de sterfgevallen weggesneden om het te doen lijken alsof degenen die de injecties kregen het beter deden dan degenen die ze niet kregen. De werkelijkheid is dat meer mensen stierven nadat ze waren “gevaccineerd” dan nadat ze een “placebo” hadden gekregen (wat eigenlijk gewoon een ander soort injectie was).

“Dit waren niet alleen Covid sterfgevallen,” rapporteert Alex Berenson over deze ontdekking. “In feite waren de meeste niet van Covid.”

“Slechts drie van de mensen in de proef stierven aan Covid-gerelateerde ziekten – één die het vaccin kreeg, en twee die de zoutinjectie kregen. De andere sterfgevallen waren aan andere ziekten, meestal hart- en vaatziekten.”

Onder normale omstandigheden zouden de onderzoekers de sterfgevallen het resultaat van “sterfte door alle oorzaken” hebben genoemd. Maar Pfizer-BioNTech verborg deze informatie in een bijlage bij het rapport omdat het niet het narratief ondersteunde dat de spuiten “veilig en effectief” zijn.

“Maar sterfte door alle oorzaken is aantoonbaar de belangrijkste maatstaf voor elk medicijn of vaccin – vooral een vaccin dat bedoeld is om profylactisch te worden toegediend aan grote aantallen gezonde mensen, zoals vaccins zijn,” merkt Berenson op.

Pfizer heeft gelogen, en mogelijk zullen miljoenen mensen sterven

  Vaccin najagen

Interessant is dat de “verse” gegevens die Pfizer-BioNTech eind juli bekendmaakte, in feite al vier maanden oud waren op het moment dat ze werden gepubliceerd. De twee bedrijven waren blijkbaar op 13 maart gestopt met het verzamelen van gegevens over sterfgevallen als gevolg van vaccins.

Maar zelfs op dat moment waren de cijfers al verontrustend. In het eerste veiligheidsrapport dat Pfizer-BioNTech aan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft verstrekt en dat gegevens tot november 2020 bevatte, zeiden de onderzoekers dat vier “placebo”-ontvangers en twee “vaccin”-ontvangers waren overleden.

Een van de ontvangers van het vaccin stierf na de eerste dosis, terwijl de andere stierf na de tweede. De update van juli draait die trend om door te verklaren dat tussen november 2020 en maart 2021 13 Covid-19 vaccin-ontvangers overleden in vergelijking met slechts 10 placebo-ontvangers.

“Verder waren negen vaccinontvangers overleden aan cardiovasculaire gebeurtenissen zoals hartaanvallen of beroertes, vergeleken met zes placebo-ontvangers die aan die oorzaken stierven,” legt Berenson verder uit.

“De onevenwichtigheid is klein maar opmerkelijk, gezien het feit dat regelgevende instanties wereldwijd hebben vastgesteld dat de Pfizer en Moderna mRNA vaccins in verband worden gebracht met hartontsteking bij jonge mannen.”

In het beste geval, zegt Berenson, bewijzen de door Pfizer-BioNTech gegeven resultaten dat de spuiten, “die nu wereldwijd aan bijna een miljard mensen zijn opgedrongen tegen een kostprijs van tientallen miljarden dollars en ruïneuze en verslechterende beperkingen van de burgerlijke vrijheden” absoluut niets hebben gedaan “om het totale aantal sterfgevallen te verminderen.”

“Erger nog, Pfizer en BioNTech hebben bijna alle placebo ontvangers in de proef gevaccineerd kort nadat de Food and Drug Administration het vaccin goedkeurde voor noodgebruik op 11 december 2020,” voegt hij eraan toe.

  Nee, ik wil uw prik niet. Hier is waarom

Het blijkt dat veel van de commissieleden bij de FDA die de injecties van Pfizer en BioNTech, inclusief de boosters, groen licht hebben gegeven, directe financiële banden hebben met deze twee bedrijven.

Verborgen in de “Summary Basis for Regulatory Action” van de FDA is een kleine voetnoot die uitlegt dat er veel meer gevaccineerde mensen zijn overleden tijdens de proeven van Pfizer-BioNTech dan de twee bedrijven in hun update van juli lieten weten. Op de een of andere manier had dit geen invloed op het besluit van de FDA om de injecties goed te keuren.

“Pfizer heeft op de een of andere manier het aantal sterfgevallen in een van de belangrijkste klinische proeven in de geschiedenis van de geneeskunde verkeerd geteld – of publiekelijk onjuist gerapporteerd, of beide,” waarschuwt Berenson.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer bezorgde mijn zoon een gezichtsverlamming – Een persoonlijk verhaal van Ab Gietelink



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAartsbisschop Carlo Maria Viganò roept gelovigen op zich te verenigen in een wereldwijde antiglobalistische alliantie om de mensheid te bevrijden van het totalitaire regime
Volgend artikelPandemie van de Gevaccineerden – Officiële gegevens tonen aan dat 91% van de Covid-19 sterfgevallen sinds augustus onder de volledig gevaccineerden waren; maar ze willen de ongevaccineerden in lockdown zetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik wil ook nog graag weten wat de Ct (cycle treshold) waarde was van de RT-qPCR test die Pfizer gebruikte om 170 PCR-positieve gevallen te vinden in de clinical trial, waarop ze uiteindelijk de bescherming van het vaccin tegen besmetting baseren.

  Als de Ct waarde hoger was dan +/- 27 (en dat is vrijwel zeker het geval) dan waren de meeste van die 170 gevallen fout-positieve testresultaten en dan is er geen enkel bewijs dat het vaccin besmetting kan voorkomen (wat in de praktijk ook steeds duidelijker wordt). Oftewel: ik denk niet dat we deze informatie ooit van Pfizer gaan krijgen 😉

  Liegen is een vak en BigPharma verstaat dat als de beste.

  • Hoi V,

   Eens, dit is fraude op het hoogste niveau. Ken de zogenaamde 4th turning? Basically na elke 4 a 5 generaties is het systeem te corrupt en komt het exponentiele karakter van rente naar boven. Vroeger was oorlog de oplossing. Nu kan dat niet meer. Dus scare via Corona is mijn thesis.

   Uiteraard gaan we ooit wel de info krijgen. Dit regime zal snel eindigen denk ik. Of moet ik zeggen hoop ik. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt m wel. Denk je echt dat de niet aansprakelijkheids clausule stand houdt als de geinjecteerden bij bosjes neervallen? Ik niet.

   Ik hoop alleen wel dat de wraak niet uitmond in een Reign of terror regime (van Robberts Piers als ik zijn naam goed schrijf) want dan zijn we nog verder van huis als we al zijn.

   Groeten,
   Hugo

   • Ja Fourth Turning is mij bekend; interessant maar history rhymes and never exactly repeats. Dus voorspellende waarde is vrij beperkt maar wel een goed hulpmiddel om wat grip te krijgen op de soms vreemde ontwikkelingen. Ik heb ook de indruk dat het voor Europa niet helemaal vergelijkbaar is of flink uit de pas loopt (al was het maar omdat bijv. tijdperk Boomer generatie hier anders gedefinieerd is).

    Ik denk dat corona ook een vorm van oorlog is/wordt, net zoals bijvoorbeeld de Forever War (“on terror”) en meer recentelijk CyberWar. Als dit regime niet snel stopt dan vrees ik dat er geen prettig alternatief voor in de plaats komt omdat de economie zal instorten en een deel van de wereld naar enge methodes zal grijpen om te overleven. FED en ECB zijn enthousiast bezig om het 100-jarig jubileum (in 2022) van de Weimar hyperinflatie te vieren; die ellende was na een paar jaar over maar we weten waar het op uitliep, het zou zomaar opnieuw kunnen gebeuren maar dan op wereldschaal 🙁

 2. Pfizer heeft geen placebo gebruikt maar iets anders met negatieve gezondheidseffecten om de uitkomsten op te krikken. Er is geen zoutoplossing gebruikt voor de placebo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in