De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 44.348 dodelijke slachtoffers en 4.279.200 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.946.847 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 7 mei 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 20.749 doden en 2.166.345  gewonden tot 07/05/2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin SPIKEVAX/mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 11.839 doden en 704.650 gewonden tot 07/05/2022.

  Biotechnologe weigert Covid-vaccinatie van haar kind - rechtbank trekt voogdij in

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 8.940 doden en 1.257.036 gewonden tot 07/05/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.820 doden en 150.173 gewonden tot 07/05/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin NUVAXOVID (NVX-COV2373) van Novavax: 0 doden en 996 gewonden tot 07/05/2022.

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Uit de laatste documenten van Pfizer die door de FDA zijn vrijgegeven blijkt dat er nog meer fraude is gepleegd tijdens de proeven met het COVID-19 vaccin.

Het aantal mensen dat naar verluidt voor de studies was ingeschreven, bleek zeer snel te gaan, wat erop wijst dat er fraude gepleegd is.

Steve Kirsch heeft hierover een artikel en een video gepubliceerd.

De Pfizer documenten die zojuist zijn vrijgegeven laten bewijs zien van klinische proefinschrijvingen op één site die vrij snel lijken te gaan.

Is het fraude of gewoon een heel goede uitvoering door de site? Als ik met deskundigen spreek, is het heel goed mogelijk dat hier niets te zien is.

Het is een proef met een vaccin en het is gedaan midden in een pandemie. Bijna iedereen is dus kandidaat. Dat feit maakt een snelle aanwerving mogelijk.

  Zweden gooit 8,5 miljoen doses covid-vaccins weg

Uit dit artikel van 10 september 2020 blijkt dat ze over een indrukwekkende infrastructuur beschikken.

Er is geen manier om het zeker te weten zonder meer informatie. Helaas is het onwaarschijnlijk dat we die zullen krijgen.

Als het fraude is, betekent het dat Pfizer aansprakelijk is voor alle sterfgevallen en invaliditeit die door hun middel veroorzaakt zijn.

The Exposé heeft zojuist ook een artikel gepubliceerd over de Pfizer documenten waarin gemeld wordt dat Pfizer tijdens de proeven wist dat hun COVID-19 vaccins “shedden” en anderen infecteren die de prik niet genomen hadden, en dat een nieuwe studie dit bevestigt.

Nieuwe Studie & Vertrouwelijke Pfizer Documenten. bewijzen dat COVID “Vaccine Shedding” heeft plaatsgevonden en nog steeds plaatsvindt, met gevaarlijke gevolgen

Uittreksels:

Een nieuwe studie, uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Colorado, bevestigt dat de overgrote meerderheid van de mensheid absoluut geen keuze heeft gehad in het al dan niet krijgen van de Covid-19 injectie, omdat de gevaccineerden de door de injecties opgewekte antilichamen via aërosolen hebben overgedragen.

De bevindingen hoeven echter niet te verbazen, want een vertrouwelijk document van Pfizer had al bevestigd dat blootstelling aan de mRNA-injecties perfect mogelijk was door huid-op-huid contact en door dezelfde lucht in te ademen als iemand die de Covid-19 prik had gekregen.

Zij geven helaas ook meer gewicht aan de beweringen van Dr. Phillipe van Welbergen, die heeft aangetoond dat grafeen, een naar verluidt niet bekend gemaakt ingrediënt van de Covid-19 injecties, van de gevaccineerden op de ongevaccineerden wordt overgedragen en rode bloedlichaampjes vernietigt en gevaarlijke bloedklonters veroorzaakt.

  We naderen het Covid-19 "Kritische Massa Kantelmoment": Is Neurenberg 2 het volgende?

Lees het volledige artikel hier.

Begrafenisondernemingen en verzekeringsmaatschappijen zien nog steeds meer sterfgevallen na COVID-19-vaccins

Ed Dowd, een leidinggevende op het gebied van aandelenbeleggingen, schoof vorige week aan bij Steve Bannon in The War Room. Dowd deed verslag van de cijfers over het eerste kwartaal van begrafenisondernemingen en verzekeringsmaatschappijen. Het overkoepelende thema is dat de oversterfte hoog blijft, tot verbazing van veel leidinggevenden…

…Wij hebben een sterfteoverschot van ongeveer 20% in het eerste kwartaal. We zullen zien of dat in het tweede kwartaal zo blijft.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Vaccin shedding eindelijk bewezen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGevechten in Azovstal duren voort – Oekraïense nazi’s smeken om evacuatie (video’s, foto’s)
Volgend artikelEU: lidstaten moeten zich garant stellen voor tien miljard euro schuld voor Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Test. (email-adres door moeder overste wordt niet herkend.

  Raar hè?

  Wanneer ik zeg dat ik een nieuwe horloge op het oog heb, krijg ik allemaal gepersonaliseerde advertenties van horloges.

  Word ik ‘opgevolgd?’

  Laatst de BINNENLANDSCHE BATAAFSE COURANT: Ik schreef daar graag, omdat het een samenvattende website is, waar iedere gedachte ‘welkom’ is.

  Ik had een post gemaakt waarom deze draconische maatregelen van toepassing zijn, dat ze via de perceptie-oorlog u de indruk willen geven dat je een minderheid bent, maar dat de realiteit omgekeerd is.

  Twee dagen later, was de comment-sectie gesloten.

  Wanneer u bepaalde test-berichten van mij niet plaatst, dan valt u door de mand als gecontroleerde opposite.

  Het zijn JULLIE dat ons aanvallen, wees dan niet boos dat wij hierover online zitten te praten, en oplossingen zoeken.

 2. Ja wij weten hier op de deze pagina wel dat de vaccins gevaarlijk zijn.
  Dat het voor bloedproppen zorgt dat het voor hartstilstanden zorgt dat je kanker ken krijgen door die prikken.
  Maar mensen zullen dit soort berichten toch eens moeten gaan delen op Twitter of in facebook groepen of op je eigen facebook pagina.
  Het is tijd om mensen wakker te maken
  En dit soort berichten massaal door te sturen of wachten jullie lekker af dat kuipers straks een wet gaan tekenen en mocht er dan een virus uitbreken dat ze het verplicht gaan maken?
  Dan gaat de who het bepalen ik zit me tijd wel uit maar straks willen ze dit vaccin gaan verplichten willen jullie dat ja of nee zo niet zou ik dit soort berichten toch eens gaan delen met mensen en er voor zorgen dat veel mensen deze site bezoeken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in