In een andere schokkende video van Project Veritas is een hooggeplaatste medewerker van Pfizer op camerabeeld te zien terwijl hij toegeeft dat de experimentele COVID-19 vaccins van het bedrijf een “verontrustende” invloed hebben op de reproductieve gezondheid van vrouwen, bericht LifeSiteNews.

De video, donderdagavond vrijgegeven door de onderzoeksorganisatie, toont opnieuw de man geïdentificeerd als Jordon Trishton Walker, Pfizer’s directeur van onderzoek en ontwikkeling voor strategische operaties en mRNA wetenschappelijke planning, die toegeeft wat LifeSiteNews en andere nieuwskanalen al sinds 2021 melden, namelijk dat als het gaat om de COVID-19 injecties, “er iets onregelmatigs is met de menstruatiecycli.”

“Er is iets onregelmatigs aan de menstruatiecycli. Dus, mensen zullen dat verderop moeten onderzoeken,” vertelde Walker onbewust aan de undercover journalist in een clandestien opgenomen video.

“Het [COVID] vaccin zou dat [menstruatiecycli] niet mogen verstoren. Dus we weten het eigenlijk niet,” voegde de directeur eraan toe.

Terloops hypothetiserend over wat deze “verontrustende” bijwerking zou kunnen veroorzaken – een bijwerking die voortdurend werd ontkend door het mainstream medisch establishment, inclusief de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) – zei Walker tegen de undercover journalist: “Ik hoop niet dat we erachter komen dat dit mRNA op de een of andere manier in het lichaam blijft hangen – want het moet iets hormonaals beïnvloeden om de menstruatiecyclus te beïnvloeden.”

“Ik hoop niet dat we later iets heel ergs ontdekken,” vervolgt Walker, en voegt eraan toe: “Als er later iets zou gebeuren en het was echt heel erg? Ik bedoel, de omvang van dat schandaal zou enorm zijn.”

Walker meldde ook dat Pfizer zich nu meer richt op “mRNA buiten COVID,” wat suggereert dat de farmaceutische reus van plan is deze nieuwe en experimentele technologie te blijven gebruiken ondanks de mogelijk ernstige schade die het toebrengt.

  Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen

“Er is een hele lijst van dingen waarvoor we het ontwikkelen,” legde Walker uit. “Niet alleen voor virussen, we passen het toe voor bijvoorbeeld oncologie … genbewerking … in ieder geval intern zal onze focus verder gaan dan COVID.”

Vragend naar informatie over het COVID-vaccin van het bedrijf, vroeg de Veritas-journalist ook aan Walker of hij dacht dat Pfizer ooit aansprakelijk zou worden gesteld “voor verwondingen door vaccins.”

“Ik denk het niet,” antwoordde hij. “Want meestal als je medicijnen aan mensen geeft en er is een bekende bijwerking, dan staat dat op het etiket van de FDA (Food and Drug Administration).”

Dit is niet de eerste keer dat Walker het onderwerp is van een in het geheim opgenomen Project Veritas-video waarin Pfizer wordt ontmaskerd.

Walker is namelijk dezelfde Pfizer-directeur die het onderwerp was van de Veritas-video van vorige week.

In die video verklaarde Walker dat Pfizer overweegt opzettelijk gemuteerde vormen van COVID-19 te creëren om preventief nieuwe injecties te ontwikkelen, waardoor velen het farmaceutische bedrijf ervan beschuldigen zich bezig te houden met het nu beruchte “gain of function”onderzoek.

De laatste verklaringen van Walker, als ze accuraat zijn, lijken te bevestigen wat velen die sceptisch waren over de experimentele COVID-injecties hebben gemeld sinds hun grootschalige uitrol in 2021.

In april 2021 publiceerde LifeSiteNews een rapport waaruit bleek dat het vaccin adverse event systeem van het Verenigd Koninkrijk meer dan 2.200 meldingen had verzameld van voortplantingsstoornissen na coronavirus-injecties, waaronder overmatige of afwezige menstruatiebloedingen, vertraagde menstruatie, vaginale bloedingen, miskramen en doodgeborenen.

In augustus publiceerde LifeSiteNews nog een rapport waarin Dr. Michael Yeadon, voormalig Pfizer vice-president en wereldwijd wetenschappelijk hoofd voor respiratoire farmacologie en toxicologie, werd geciteerd.

  Prof. Mattias Desmet: Propaganda, oprechte spraak en de intuïtie van de samoerai

“U wordt niet de waarheid verteld … Als ik hierover nadenk, probeer ik me voor te stellen dat ik tegen mijn eigen jongvolwassen dochters spreek, voor wie ik me grote zorgen zou maken als ze deze vaccins zouden krijgen,” zei hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Phreakazoid Pfizer topman gaat BERSERK wanneer hij wordt geconfronteerd door Project Veritas over ZIJN EIGEN beweringen over onderzoek naar virusmutatie en winstbejag bij vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: De waarheid over tanks – Hoe de NAVO haar weg naar een ramp in Oekraïne loog
Volgend artikelJoe Biden bood Vladimir Poetin 20 procent van Oekraïne aan om oorlog te beëindigen: Rapport
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Weer een skeletje uit de kast. Maar het Grote Skelet grijnst nog steeds achterin de kast. Ze wisten donders goed wat ze aan het doen waren, toen ze begonnen te experimenteren met het controle centrum in de hersenen – de pijnappelklier voornamelijk. De rotzooi in de mRNA gifspuit richt zich daar zeer specifiek op. Iedereen kan dat lezen met een beetje moeite. Waarom de medicijnmannen en rechters dat nog steeds niet willen erkennen, is de Grote Vraag. Hier is jaren werk en research in gestoken. De pijnappelklier heeft met dergelijke processen als voortplanting te maken. Deze klier is de sleutel tot het menselijk bewustzijn, zijn voortplanting en zijn algemeen welzijn op aarde. Als je die klier kan vernielen, dan kun je macht uitoefenen op mensen – en Gates is toch al heel lang aan het asen op bevolkingsvermindering? Dit soort experimenten kun je dan toch verwachten van hem en zijn maten? Verder veroorzaakt deze mRNA smeerlapperij niet alleen problemen met de menstruatie, maar ook met de ontkoppeling aan de levens energie die een mens nodig heeft, het licht, wat dan weer tot neurologische problemen leidt.

  Lees hier – Geoengineering and consent, zonderreden.substack.com om het uitgelegd te krijgen in mensentaal.

  Zolang de establishment zijn kop in het zand blijft houden voor de echte reden achter de mRNA gifspuit, komen we nergens. En elke keer een beetje toegeven pakt de misdaad niet bij de wortel aan. Maar het zij zo… mensen geloven ook nog in de maanlanding, Sinterklaas, global warming, etc. Een mens gelooft toch alleen wat hij geloven wilt.

 2. p.s. maar wat betreft die vent, het lijkt wel een mongool zoals hij praat. Ik vraag me af of die vent echt wel ooit voor Pfizer heeft gewerkt, maar ik ga me er niet in verdiepen. Dat over de menstruatie is absoluut waar, maar om naar die kerel te luisteren is als Malle Loewietje aanhoren.

  • Een of andere relnicht. Heb je de rest van de opnames ook gezien? Hoe hij zogenaamd de politie wil bellen? Zo vreselijk nep. Staged! Ik geloof er niets van; dit is allemaal toneel.

 3. p.s. p.s. Wat die gast zegt, gebeurt trouwens echt wel. Ik sprak in de VS ooit een jonge student in de moleculaire biologie die me doodleuk vertelde dat ze meewerkte aan onderzoek in het maken van iets nieuws uit de bubonic plague en e-coli. Waarom, vroeg ik. Omdat we dan medicijnen kunnen verkopen, zei ze. Wat die Jordon vertelt, klopt echt wel. Maar wie die vent verder is, raadselachtig.

  PV : Pfizer ultimately is thinking about mutating COVID?
  JTW : Well, that is not what we say to the public. No.
  JTW : Don’t tell anyone this by the way, you have to promise you won’t tell anyone.
  JTW : We’re exploring like – you know how the virus keeps mutating?
  JTW : Well one of the things we’re exploring is like, why don’t we just mutate it ourselves so we could- we could create preemptively develop new vaccines, right? So we have to do that. If we’re gonna do that though, there’s a risk of like, as you could imagine, no one wants to be having a pharma company mutating fucking viruses.

 4. Pfizer daar werken allemaal flikkers en onderkruipsels met Khazaren aan de top die iedereen dood willen. En het is ze gelukt die 80% intuintuimers moeten even goed hun uitvaart polis alvast lezen, geef ze max 2-4 jaar nog en dan koffie en cake.

 5. Het blijft frappant dat gewezen plaatsvervangend Pfizer-CEO dr. Michael Yeadon sinds 2020 waarschuwt tegen de corona’vaccins’ en CEO van Pfizer + veearts Albert Bourla gelooft nog altijd onvoorwaardelijk in de zegeningen van Pfizer van het gebied van ‘vaccins’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in