De Duitse publicatie Die Welt heeft de verhalen blootgelegd van patiënten die ernstig gewond raakten en stierven door de klinische proeven met Covid-19 vaccin van Pfizer. Pfizer probeerde deze rapporten 75 jaar lang te verbergen, maar werd op gerechtelijk bevel gedwongen de gegevens van de klinische proeven vrij te geven.

Tijdens de overhaaste klinische proeven voor het covid-19 vaccin van Pfizer raakten deelnemers aan de studie gewond en kwamen om het leven. In plaats van het experiment onmiddellijk stop te zetten, probeerde Pfizer de bijwerkingen te verdoezelen door de blindering van het onderzoek op te heffen en de gewonde en gedode patiënten te verwijderen. Een Duitse publicatie, Die Welt, heeft de verhalen onthuld van patiënten die ernstig gewond raakten en stierven door de frauduleuze klinische proeven van Pfizer. Vergeet niet dat Pfizer en de FDA deze verhalen 75 jaar lang in de doofpot wilden stoppen, maar via een gerechtelijk bevel werden gedwongen de gegevens van de klinische proeven vrij te geven, schrijft Lance D. Johnson.

Pfizer dwong deelnemers aan het onderzoek om een aansprakelijkheidsverklaring te tekenen, waardoor Pfizer werd vrijgesproken van fraude

Toen proefpersonen zich aanmeldden voor de klinische tests, werden ze gedwongen een aansprakelijkheidsverklaring te ondertekenen die Pfizer vrijwaart voor nalatigheid en voor “fraude of kwade trouw van Pfizer zelf.” Deze sadistische contracten van Pfizer zouden nietig kunnen zijn omdat aantoonbare fraude alle contracten ongeldig maakt en de openbare orde schendt door het aanmoedigen van FRAUDE. Individuen die tijdens de klinische proeven gewond raakten, werden echter uit de wetenschappelijke literatuur verwijderd en geïntimideerd om te zwijgen. Hun verwondingen werden beschouwd als “niet afkomstig van het vaccin”.

  MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over '10 tot 15 jaar' ziekten veroorzaken

Op 31 augustus 2020 hief het testmanagementbedrijf voor Pfizer de blindering op van 53 proefpersonen in hun testcentrum in Buenos Aires. Deze proefpersonen werden op de hoogte gesteld van hun vaccinatiestatus en mochten zich laten prikken, waardoor de controlegroep werd vernietigd en het verschil in symptomen dat werd waargenomen bij de gevaccineerde proefpersonen werd verdoezeld. Deze daden van kwaadwillige fraude maakten de weg vrij voor Pfizer om de dood van deelnemers aan het onderzoek schaamteloos in de doofpot te stoppen.

Seriemoorden kunnen niet voor altijd onder het tapijt worden geveegd

Pfizer Proefpersoon C4591001 1162 11621327 was een 60-jarige man die drie dagen na ontvangst van zijn eerste dosis Pfizer covaccin overleed aan slagaderverkalking. Hoewel er geen autopsieresultaten beschikbaar waren en relevante tests niet bekend waren, beweerde de arts dat het overlijden het gevolg was van “progressie van atherosclerotische ziekte.” Pfizer was het eens met de keuringsarts en er werd geen onderzoek ingesteld om uit te zoeken waarom de pas gevaccineerde man overleed, en wel zo plotseling.

Pfizer proefpersoon 11621327 kreeg een beroerte slechts drie dagen na ontvangst van een tweede dosis van het Pfizer covid vaccin. Hij werd dood aangetroffen in zijn appartement.

Pfizer proefpersoon 11521497 kreeg een hartstilstand slechts twintig dagen na de vaccinatie. Pfizer voerde een intern onderzoek uit en oordeelde dat de sterfgevallen niets te maken hadden met hun vaccin.

Niet iedereen was het in deze gevallen met Pfizer eens. “Volgens de huidige stand van de wetenschap zouden deze twee gevallen worden toegewezen aan de vaccinatie,” zei de Berlijnse farmaceut Susanne Wagner, “vooral omdat de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC momenteel onderzoek doet naar beroertes bij gevaccineerde mensen en dit bekend is.”

Een 36-jarige advocaat uit Argentinië, Augusto Roux, schreef zich in voor de klinische proeven. Hij kreeg onmiddellijk na thuiskomst van zijn tweede dosis van de Pfizer covid-prik brandende pijn op de borst, kortademigheid, misselijkheid en koorts. Tijdens de eerste observatieperiode van 40 minuten was Roux in orde, maar op weg naar huis werd hij verrast door de symptomen. In het ziekenhuis moesten artsen vocht verwijderen dat zich rond zijn hart had gevormd. Hij had een pericardiale effusie en zijn urine werd zwart. In het ontslagrapport beschreven de artsen de situatie als een hoge waarschijnlijkheid van een “bijwerking van het coronavirusvaccin.” Roux bracht de volgende maanden door met onregelmatige hartslag, leverproblemen en plotseling gewichtsverlies.

  Meer dan 4000 vrouwen in de VS hebben inmiddels hun baby verloren door het Covid-vaccin; dit is een stijging van 16.633% ten opzichte van het aantal foetussterfgevallen ten gevolge van de griepprikken

Pfizer loog uiteindelijk over het levensbedreigende vaccinletsel van Roux en nam geen eerlijk rapport over zijn letsel op in de klinische onderzoeksrapporten. Pfizer beschreef de situatie als een “bijwerking van toxiciteitsniveau 1” die niets te maken had met het vaccin, omdat een covid-infectie niet kon worden uitgesloten. Toegegeven, Roux testte meerdere malen negatief op covid terwijl hij leed onder de verwondingen door het vaccin.

Door de schaamteloze fraude en misleiding van Pfizer en hun herhaalde inspanningen om in hun proef op te heffen en de gegevens te verdoezelen, zou het farmaceutische bedrijf al zijn contracten ingetrokken kunnen zien – hun zelfopgelegde aansprakelijkheidsbescherming in rook opgegaan. Iedereen die betrokken is bij deze daden van medisch wangedrag moet ter verantwoording worden geroepen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: De meeste van de geprikten zullen vroegtijdig stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVIDEO: Dilbert-bedenker Scott Adams waarschuwt blanken ‘ga als de donder weg’ van zwarten, nu uit enquête blijkt dat ze niet ‘oké’ zijn met blank zijn
Volgend artikelProfessor Trenin: Een jaar later – Dit is hoe het Oekraïne-conflict de wereldorde verandert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

   • ´De lobby op Capital Hill is officiële omkoping. Pfizer en anderen doneerden slechts 61,8 miljoen dollar, niet voor de politieke campagne van Biden, maar alleen voor zijn inauguratiefeest!´

    Miljarden mensen in de armoede. Hongersnoden enzovoorts. Voedsel op rantsoen. Raketjes de ruimte inschieten. Nergens geld voor behalve voor de hobby´s van de ´Elite der Parasitaire Psychopaten´. Dood en verderf zaaiend en oogstend zonder met de ogen te knipperen. Satansgebroed.

  • Idd, de door hebzucht geplaagde Pfarma industrie is het grootste en meest moordadige misdaadsyndicaat ooit. Alle betrokkenen WISTEN dat de mRNA – brouwsels dood en verderf zouden veroorzaken en hebben altijd, uit winstbejag, alle dezastreuze gevolgen onder de mat geschoven en getracht te verdoezelen. Het wordt nu dan ook hoogtijd dat al degenen die betrokken zijn bij deze mensonterende genocidepogingen ter verandwoording geroepen worden voor opzettelijk gepleegde onmenselijke misdaden tegen de mensheid.

 1. Deze gegevens zijn bijzonder interessant voor het onderzoek in Florida.
  Het is toch daar dat men gestart is met eerlijke diepgaande onderzoeken?
  Ze moeten absoluut gestraft worden voor deze criminele en obscure zaken.

 2. Het is toch duidelijk dat we in een wereldwijd openlucht laboratorium leven.
  Vaxxins waren al klaar 5 jaar voor 2021.
  En ze moesten uitroeiend zijn.
  Maar dat is dan weer niet gelukt, anders was de planeet een openlucht sterfakker geweest.
  We hebben veel hulp van voor velen onbekende herkomst.
  We gaan het redden van de menselijke ziel voortzetten. En de aarde bevrijden van de duisternis.

 3. ´„Ken uw recht” is een uniek boek dat je écht helpt om een veel sterkere positie in te kunnen nemen in allerlei juridische zaken. Het laat je alle wetten en wetgeving zien die voor jouw vrijheid van belang zijn. Het boek staat vol met zinnige tips en waarschuwingen, ook ten aanzien van de juridisch vaak onjuiste werkwijze van overheidsinstanties. Michael van Leeuwen is tot op de bodem van het Nederlands recht gegaan, vanuit enerzijds een diepe verontwaardiging over de nadelige positie waarin veel mensen onnodig terechtkomen, en anderzijds vanuit een bevlogenheid om een bijdrage te leveren aan een waarlijk rechtvaardige maatschappij waarin rechtsregels helder zijn en wetten ook echt worden nageleefd. Onthullend, praktisch en een echte oogopener. Een must voor iedereen die op de juiste manier zijn recht wil halen! Michael van Leeuwen is een uniek buitenbeentje op allerlei gebied. Hij is rechtsfilosoof en op het gebied van wetenschap en rechtsaangelegenheden autodidact. Hij is een veel gevraagde, geliefde en succesvolle spreker die veel mensen bewust heeft gemaakt van hun recht. Vanwege zijn diepgaande kennis heeft hij de bijnaam ‘maestro’ gekregen.´

  https://www.succesboeken.nl/book/9789076277844/Ken-uw-recht

  • Zonde van tijd en geld.
   Na mijn studie Nederlands recht wist ik al, m.n. door de metavakken dat het systeem niet deugt.

   Elke nog zelf denkende persoon weet genoeg als zelfs de elementaire mensenrechtenverdragen nu door de plee zujn gespoeld dat een rechtsysteem alleen werkt zolang het deugt

 4. Hier wordt gesteld , dat het overhaaste klinische proeven waren. Maw dat pfeizer alleen aansprakelijk is
  Hier is jaren aan gewerkt – uitroei model.
  alle globalisten regeringen zijn medeverantwoordelijk.
  En de nazi fanclub hiervan 🥼🩺 🧑‍🏭 👩‍🏫

 5. In de officiële Pfizer papers die op last van de rechter toch vrijgegeven moesten worden stond duidelijk dat bij de eerste klinische proeven 1223 mensen waren overleden. ‼️
  GEK MAAR NIEMAND SLOEG DAAROP AAN…….❓❗️❓❗️

  Het is een grof schandaal dat dit gif dan toch op de markt werd gebracht. ❗️
  Dit zijn de OFFICIËLE PFIZER PAPERS. En niemand doet iets of niemand reageert.
  Ik begrijp ook de mensheid, die zich zomaar laat prikken niet………
  Waarom onderzoek je niet wat erin zit, waarom vertrouw je zomaar op de farmaceuten die alleen,maar WINSTBEJAG NAJAGEN.
  Het ging hier niet om corona, ( ik ontken corona niet ) maar het ging hier om een GEHOORZAAMHEIDS EXCERCITIE.
  KIJKEN HOEVER MEN KAN GAAN, MENSEN BANG MAKEN EN DAN INGRIJPEN…… HET LIEFST VERPLICHT INGRIJPEN.

  HET VERPLICHT INGRIJPEN komt eraan. Als de regering het zogenoemde “ “ pandemie verdrag” met de WHO sluit ( en het ligt al bij de eerste kamer❗️) dan MOETEN WE bij een volgende pandemie ( en die komt er , want het levert flink geld op )
  ALLEMAAL DE BEVELEN VAN DE W.H.O. OPVOLGEN.
  Onze overheid heeft dan met het oog op volksgezondheid NIETS MEER te vertellen.

  Vele Nederlanders hebben dit niet begrepen, maar Nederland sluit BINDENDE OVEREENKOMSTEN MET DE W.H.O. WAARDOOR ZE ZELF GEEN BESLUITEN MEER KAN NEMEN BIJ EEN VOLGENDE PANDEMIE.
  Als dan de WHO zegt “verplicht vaccineren” dan moet dat ook anders krijg je sancties, de QR code, niet meer naar de winkel mogen, niet meer reizen, niet meer werken, enz enz geen deel meer uit maken van het openbare leven enz enz

  Deze BINDENDE OVEREENKOMSTEN GAAN BOVEN ONZE EIGEN NEDERLANDSE WETTEN……
  DAT IS ZEER GEVAARLIJK VOOR ONZE VRIJHEID…‼️
  Onze regering levert ons uit aan internationale afspraken met ongekozen criminelen…….. ‼️

 6. Na de proeven van dr Mengele is de macht overgenomen door de pharma industrie die honderden miljarden eraan kon verdien en verdient We hebben overal pillen poeiers en spuiten voor waar vroeger niemand aan dacht Dit was het gevolg van de proeven die Mengele deed op weerloze gevangen joodse en ander volk die naar de gaskamer werden geleid en dus opgeruimd werden Helaas waren dat gewillige mensen die dachten dat Holocaust niet bestond en dat mensen tot zo iets in staat waren………… En nu doet Gates en Biden precies hetzelfde gevolgd door de WEF EN EU met medewerking van de meelopers,,,,,,, nederland duitsland frankrijk en belgie Dit werd jaren geleden afgesproken op de bijeenkomst van de G7 in parijs Omdat als reden werd aangenomen dat zij de wereld konden redden van de totale ondergang door de wereld bevolking niet meer te laten groeien maar uit te roeien tot een vooroorlogs niveau van 4 miljard mensen!!!!!!!!!!! Helaas blijkt dat het volk weer dezelfde fout opvolgd dat men het goed met hen voorheefd Spreek je in gezelschap dit uit dan ben je uitgesloten voor een volgend gesprek omdat niemand dat wil inzien!!!!!! Voorbeeld;;;;;;;; zie corana pas en spuiten!

 7. Je kan nooit voldoen aan zelfverzonnen regels en kwam hier uit voort en 2000 jaar geleden opgelegd door Romeinen…….Wat geleerd dient te worden komt altijd weer terug….ook na 2000 jaar. Er is onlangs een methode onder mijn aandacht gebracht, die ik graag met jullie wil delen. We weten allemaal dat Volksrecht het hoogste recht is, staat boven mensenrecht en daaronder, de laagste is burgerrecht. Inheemse volken hebben wetten en rechten die voor hun volk gelden, zij behoren niet tot de staat nimmer tot een koninkrijk, zij behoren tot hun eigen volk, en vallen onder volksrecht.

  Onze voorouders, voordat de Romeinen hier kwamen, waren de Germanen. Er was toen geen staat of koninkrijk. Dit volk hanteerde Common Law als wetten, ook wel natuurrecht, zij controleerde hun eigen volk met elkaar als volk. De Romeinen hebben ons in dit slaven systeem geïsoleerd.
  Onze voorouders, de Germanen zijn herstart, vanuit Duitsland, waar ze de Germaniten heten. Hier in Nederland worden ze de Friezen of oer Friezen genoemd ook wel de Frii. Wanneer we ons bij dit volk aansluiten, vallen we niet langer meer onder de NL staat en ook niet onder het Koninkrijk. Hoe dat ging kan je hier zien en doen we nog steeds na 2000 jaar in gedrag…The Dutch Vikings: Frisians Full History https://youtu.be/iSDTRRpYcgM en begonnen de kruistochten op 16 min in deze video en kom je hier uit LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU

  Humanity Is Under Attack
  https://rumble.com/v2alosk-histopathological-reevaluation-serious-adverse-events-and-deaths-following-.html

  Plannen met Agenda2030 in het vooruitzicht…..Is He on our side? The King will take the Royal Oath, but will it be the correct one, or is there something else going on? https://youtu.be/F3aXekqZwVQ The Future Looks GRIM…..Addressing the Current Industry Headwinds in the context of a New System for Harnessing Frontier Technologies for Private Sector Innovation and Resilience…This is one of the tenants that the WEF will be speaking on at the 2023 Davos meeting. Gene Editing, AI, and the 4th industrial revolution all will be spoken about. What do you think about this? Are all the WEF cronies trying to play God? And have complete control over us? https://youtu.be/zkXOqCbc5QA

  Hier leggen ze duidelijk uit dat Common Law de soevereiniteit van de mens beschermt en boven alle wetten staat. Niet een technocratische vervanging kan worden ingezet als vervanging die duidelijk georganiseerd is door Claus Swab zijn familie maar geen enkele rechtvaardiging in houdt om dit door te voeren……

  Goede uitleg over soevereiniteit = Common Law…
  De Hoogste Wet van het Land. Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren. Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.
  https://commonlawnederland.earth waren we allang soeverein…….

 8. Interesting scientific findings on Covid: It now looks like a neurological disease.
  This once again confirms astrology.
  Even before this pathology started, in 2019, our team and I warned that with the entry of Saturn into Aquarius (in 2020) we will see an increase in neurological pathologies (Aquarius rules the nervous system and brain) in combination with heart and blood diseases . (Leo) which is the opposite sign of Aqua where Saturn went)
  With Saturn about to leave Aquarius and enter Pisces, the diseases will shift. Pisces rules the hormone system, so watch out for collective problems related to irregularities there.Hormonal issues are notoriously hard to diagnose since we still know little about hormones, but that’s another side of Pisces – mysterious illnesses or the like that are hard to pinpoint. Hormones are also directly related to emotions, another realm of Pisces, and each set of hormones corresponds to one of the 7 chakras. So we are not just talking about physical processes here, but also fine energetic blockages of the chakra system that Saturn would be pointing to, which can hopefully be rebalanced through more energetic and spiritual means, such as the release of emotions and grief, emotional regulation, forgiveness. Have we no spiritual knowledge but confirmed this = Pisces is all connected to the immune system, and Saturn in Pisces indicates that humanity collectively could have lowered immunity for a while and should pay special attention to raising it. The most dangerous time will be in a year or two when Saturn moves closer and closer to Neptune, which could be an epidemic/pandemic signature.
  Pisces is a sign of seeing consequences of past actions and life choices, which is what we call karma. Let’s hope karma isn’t a bitch this time, but a wise teacher!
  According to esteemed esoteric researcher Rudolf Steiner, the true reason for susceptibility to viruses and the like is not the actual virus, but the materialism of the person…= profit over life with egoistic desires..or love?

 9. Hoe gaat opgelegd gedrag = Humoristisch uitgelegd ziet dat er zo uit = Fotoboeken waar niemand om gevraagd heeft https://youtu.be/Qjp_aRjktAQ

  Dat komt als je alleen maar over je linkerkant van je lichaam ademt waar je gal zit en begint dus met een negatieve gedachten stroom in te ademen. Zit er een duiveltje tussen je wenkbrauwen die dit zou moeten nivelleren maar is bij de meeste verhard en/of zijn zich hiervan niet bewust en adem je 2 keer zo lang uit over je rechter gedeelte waar je hart zit als het duiveltje de balans in jezelf heeft opgeheven en goed geaard die negatieve gedachten uit ademt…..is weten dat dit proces zo gaat….My book Breathing and emotions is now available on Apple Books.
  https://books.apple.com/us/book/breathing-and-emotions/id1560465605?ls=1

  Staat ook wel bekend als neusgat dominantie = Yang linker hersenhelft is ego en lust = Yin rechter hersenhelft is balans terugvinden in evenwichtige gedachten is derde oog bereiken voor zuiverheid in je zelf.
  De symptomen die uw derde oog opent!

  Sinds de middeleeuwen wordt het derde oog al lang gezien als een kostbaar bezit. Ondanks het feit dat het wordt aangeduid met een wetenschappelijk woord, de pijnappelklier, wordt het derde oog in astrologische kringen lange tijd als enorm belangrijk beschouwd.

  Anders gezegd, er wordt gezegd dat het een oneindige hoeveelheid wijsheid in zich heeft, wat iemand zou helpen bij het bestrijden van uitdagingen die zich voordoen in het geestenrijk. Het is de schakel die het lichaam, de geest en de ziel verbindt. Karma dragers en 7 generatie. Moeder karma lijn. Vader karma lijn. Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM

 10. Gezond Wereldnieuws
  Hier worden enkel medische issues gepost van onafhankelijk medici. Dit zijn medici die de waarheid willen verspreiden over gezondheid.

  …Kanker is multifactorieel. Je kunt niet alleen op je eten letten en denken dat je niet ziek wordt. 85-95% is kanker een chronische stress, angst woede, choque probleem.

  Er word ons wijs gemaakt dat ziektes iets is waar we niets aan kunnen doen. Dit soort dingen wordt ons echt aangeleerd. Ik heb 5 jaar al deze info bewaard en bestudeerd en ik concludeer dat mensen ziek worden door leugens, foute info en het bedrog dat achter kanker zit. Verdient een arts 350.000 euro per patient is profit over life….

  Ik ben net een telegram groep gestart over kanker: hier kun je al veel interviews en blogs bekijken
  https://t.me/+WCxJPD3z5hVhYTM8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in