Ik vermoed dat de meeste mensen die zich hebben laten verleiden tot het accepteren van de covid-19 prik, nu wensen dat ze regeringen, adviseurs, mediadokters en beroemdheden hadden genegeerd, schrijft Dr. ernon Coleman.

Dit is het script van mijn video die in december 2021 verscheen. De video is nog steeds hier te zien. Ze werd destijds onvermijdelijk met hoon behandeld. Ik nodig de sceptici en 12-jarige ‘factcheckers’ uit om eens te kijken of ze iets kunnen vinden waarmee ze het nu niet eens zijn.

Het is 11 december 2021 of daaromtrent.

We weten allemaal dat de risico’s op korte termijn voor degenen die de covid-19 prikken verschrikkelijk zijn – erger dan de risico’s van elk traditioneel vaccin of medicijn dat ooit is gemaakt, en er zijn in het verleden enkele horrorverhalen geweest in verband met farmaceutische producten.

Geneesmiddelenbedrijven zijn de meest meedogenloze van alle bedrijven – ze laten wapenbedrijven er positief welwillend uitzien. En, zoals ik al eerder heb opgemerkt, laten ze degenen die betrokken zijn bij de illegale drugshandel er relatief fatsoenlijk uitzien.

Het was eind 2020, een jaar geleden, bekend dat de covid-19 injecties hartproblemen, beroertes, neurologische problemen, myocarditis en pericarditis zouden veroorzaken.

Ik weet dit omdat ik vorig jaar, 2020, verschillende video’s heb gemaakt waarin ik uitlegde dat al deze dingen zouden gebeuren. En dat de bijwerkingen niet zeldzaam of zelfs maar ongewoon zouden zijn.

Als u geïnteresseerd bent, kijk dan eens naar mijn video genaamd `Covid-19 Vaccin – Mogelijke bijwerkingen van het vaccin’ of `Belangrijke informatie over het Covid-19 Vaccin’. Beide video’s zijn opgenomen en gepubliceerd in december 2020 en ze staan er nog steeds. Als ze op YouTube hadden gestaan waren ze natuurlijk verwijderd.

Ik heb al tienduizend woorden geschreven over de kortetermijnproblemen met deze prikken.

Maar ik heb ook onderzoek gedaan naar de gevaren op middellange en lange termijn en wat ik heb gevonden is echt angstaanjagend. Dit is echt een ruiming. Ik vrees dat de meeste mensen die worden gevaccineerd blij mogen zijn als ze het vijf jaar volhouden – en dat allemaal voor een prik die niet doet wat de meeste mensen denken dat ze doet. Om eerlijk te zijn zou iedereen die nog steeds een van deze prikken accepteert, als suïcidaal of krankzinnig moeten worden beschouwd. De levensverwachting zal drastisch dalen – en niet alleen omdat de kwaliteit van de gezondheidszorg dagelijks achteruitgaat. Ik vind het eerlijk gezegd moeilijk te geloven dat er mensen zijn die zo gehersenspoeld zijn en zo bang zijn voor de leugens die ze hebben gehoord, dat ze zoveel prikken accepteren als ze aangeboden krijgen.

Als u trouwens aan mijn geloofsbrieven twijfelt, kijk dan eens naar de lijst van mijn voorspellingen en waarschuwingen op www.vernoncoleman.com.

En als u daaraan twijfelt, lees dan eens door mijn 20 miljoen woorden aan gepubliceerde boeken en oude columns.

De politici, de regeringswetenschappers en de journalisten beweren dat er geen gevaren op middellange of lange termijn verbonden zijn aan de experimentele prikken.

Maar dat zeggen ze omdat ze blijkbaar niets weten over traditionele vaccins, die wel degelijk problemen op middellange en lange termijn kunnen veroorzaken. En natuurlijk weten ze niets over de experimentele covid-vaccins, omdat niemand op aarde met zekerheid kan zeggen wat er over één, vijf of tien jaar zal gebeuren.

Ik heb echter een vastberaden, klinische poging gedaan om te analyseren wat ik denk dat er zal gebeuren. En dit is waar ik op uit ben gekomen.

Ten eerste zijn er natuurlijk de hartproblemen. Het lijkt erop dat de schade aan het hart, waardoor zoveel fitte sporters dood neervallen of instorten, waarschijnlijk veel meer mensen treft dan we weten. Artsen kunnen nauwelijks harten van levende patiënten verwijderen om te zien hoeveel er lijden aan ernstige hartproblemen in een vroeg stadium. En het is nog vroeg wat betreft myocarditis, pericarditis en andere problemen. Dit probleem is nu voor velen een permanent onderdeel van het leven. En het was allemaal met grote precisie voorspeld. Kijk maar eens terug naar de video’s die ik de afgelopen twee jaar heb gemaakt. Alles was voorspeld. De video’s staan allemaal op Brand New Tube. Ik waarschuwde dat er meer, veel meer, zullen sterven aan de prikken dan er gestorven zijn of zullen sterven aan de nieuwe griep.

  Vaccindoden stapelen zich op zonder media aandacht

Het blijkt natuurlijk dat de hartproblemen worden verergerd door zware inspanning. Ik vrees dat er plotselinge sterfgevallen zullen zijn onder degenen die werken, sneeuw graven of zwaar tuinieren. Sterfgevallen onder ouderen zullen worden afgedaan als een gevolg van gewoon ouder worden.

Is het u trouwens opgevallen dat de laatste tijd officieel wordt beweerd dat mensen die naar de sportschool gaan meer kans hebben op beroertes of hartaanvallen – alsof gewoon naar de sportschool gaan het probleem is? De prik wordt niet genoemd als oorzaak. Ze proberen beroertes en hartaanvallen te normaliseren om de verwondingen door de prik te verdoezelen.

En dit is, vermoed ik, ook de reden waarom zoveel jongeren op de dansvloer zijn ingestort. De inspanning, gecombineerd met de hitte, heeft druk uitgeoefend op beschadigde harten. En ze zijn ingestort. Ik denk dat de verhalen over mensen die in nachtclubs worden gedrogeerd of drankjes met drugs drinken, grotendeels gewoon verhalen zijn. Verhalen om het echte probleem te verdoezelen. Bizar genoeg heb ik zelfs zien beweren dat de opwarming van de aarde de oorzaak is van alle hartproblemen die we zien. Dat is echt vergezocht.

Helaas twijfel ik er niet aan dat steeds meer mensen ernstige hartproblemen zullen krijgen als gevolg van hun prikken. Ouderen zullen eerder sterven dan anders het geval zou zijn geweest. Maar de sterfte onder jongeren zal blijven schokken. Er gaan al stemmen op om defibrillatoren in scholen en sportclubs te plaatsen vanwege de ongekende epidemie van hartaanvallen.

Ook de verandering in het immuunsysteem van de geprikten zal van grote betekenis zijn. Naar verluidt hebben veel van de dubbel geprikte mensen een groot deel van hun immuunsysteem verloren. Dit betekent dat zij ongelooflijk kwetsbaar zijn voor vele ziekten.

Ik vermoed dus dat de gevaccineerden uiterst kwetsbaar zullen zijn voor nieuwe varianten van de griep. Zij zullen voortdurend worden aangemoedigd om nieuwe prikken, nieuwe boosterprikken enzovoort te nemen. De onwetenden, de angstigen en de vatbaren zullen speldenkussens worden, de farmaceutische bedrijven zullen onnoemelijk veel miljarden winst maken, de medische wereld zal enorme honoraria ontvangen voor het geven van de prikken en de kwaadaardige samenzweerders achter de agenda voor een wereldregering zullen steeds dichter bij hun doel komen. Vaccinpassen zullen, schijnbaar op vanzelfsprekende wijze, veranderen in digitale paspoorten met financiële gegevens enzovoort en de slavernij zal compleet zijn. De toekomst is nu heel, heel dichtbij.

Er zullen ook ernstige neurologische problemen ontstaan. Die ontwikkelen zich nu al – de gezichtszenuwverlamming is natuurlijk bekend. Maar er komen nog veel meer problemen die al in 2020 bekend waren.

Zullen er vruchtbaarheidsproblemen zijn? Ik denk van wel. Niemand kan zeggen dat die er niet zullen zijn.

Het is verbazingwekkend hoeveel vrouwen geen glas wijn willen drinken voor het geval dat het hun baby aantast, maar wel graag een experimenteel prikje nemen. Niemand weet wat er met hen of hun ongeboren baby zal gebeuren.

  Schokkende video: Indiase omroepster stort in tijdens reportage over koningin Elizabeth

Steeds meer vrouwen die de prik hebben gekregen en zwanger worden, zullen geboren worden met onderontwikkelde baby’s. Of de baby’s zullen ernstige hartproblemen hebben. Of de baby’s krijgen ernstige hartproblemen. Wie weet? Veel baby’s zullen ongetwijfeld halverwege verloren gaan of dood geboren worden. De medische geschiedenis is bezaaid met voorbeelden van geneesmiddelen waarvan iedereen zei dat ze veilig waren, maar die niet zo veilig bleken te zijn. Thalidomide is slechts een van de vele geneesmiddelen in die geschiedenis.

En wat gebeurt er als die baby’s opgroeien? Zullen ze volledig onvruchtbaar zijn? Welke andere problemen zullen ze ontwikkelen? Het mRNA is een geheel nieuw soort product. Niemand kan u precies vertellen wat er gaat gebeuren. Niemand kan u vertellen wat er over vijf, tien of vijftien jaar zal gebeuren. We moeten afwachten. En voordat iemand de spot drijft, wil ik u eraan herinneren dat er geneesmiddelen zijn geweest die de kinderen van vrouwen die ze innamen hebben aangetast.

Het geneesmiddel diethylstilboestrol (DES) is een gefabriceerde versie van oestrogeen. Het werd aan zwangere vrouwen gegeven om miskramen te voorkomen. Men dacht dat het veilig was, maar het was hiertoe nutteloos. In 1971 werd ontdekt dat het middel kanker veroorzaakte en artsen in Amerika stopten met het voorschrijven ervan. Artsen in Europa gingen er nog zeven jaar mee door.

Maar er is een twist. Later werd duidelijk dat de dochters van vrouwen die DES gebruikten tijdens hun zwangerschap een verhoogd risico liepen op verschillende soorten kanker. Ik schreef hierover in 1977 in mijn boek Paper Doctors – en Europese artsen stopten toen met het voorschrijven van DES aan zwangere vrouwen. Het duurde 40 jaar voordat de kanker aan het licht kwam.

Het kankerrisico voor de gevaccineerde personen kan niet worden onderschat. Niemand weet wat er zal gebeuren.

Er zijn al vroege tekenen van problemen.

Een arts in Idaho, Amerika meldt dat hij een twintigvoudige toename van endometriumkanker heeft gezien bij geprikte patiënten.

En het is natuurlijk bekend dat menstruatieproblemen een ernstig probleem vormen onder de gevaccineerde vrouwen. Ik vrees dat de incidentie van alle soorten kanker dramatisch zal toenemen onder de gevaccineerde bevolking. Met een veranderd immuunsysteem kunnen er grote problemen ontstaan.

En er is nog een ander probleem.

Zullen de gevaccineerde mensen geneesmiddelen op recept of vrij verkrijgbare geneesmiddelen kunnen nemen? Als zij bijvoorbeeld aspirine of warfarine nemen, zullen die bloedingsproblemen dan verergeren? We bevinden ons op geheel nieuw terrein. Ik betwijfel of de wiskundigen en psychologen die de regering adviseren veel idee hebben van de problemen die kunnen optreden bij de interactie tussen geneesmiddelen en gewone mensen. En aangezien de covid-prik volledig nieuw is, zijn er geen grenzen aan het aantal problemen dat in het verschiet ligt.

Wat kunnen de gevaccineerde mensen doen om zichzelf te helpen?

Eerst en vooral hoop ik dat de gevaccineerde mensen niet nog meer van die bijzonder giftige prikken nemen. Ik vermoed dat de schade cumulatief is – misschien is dat de reden waarom ze het spul zo graag in zulke hoeveelheden in mensen pompen.

De geprikte mensen moeten zware inspanning vermijden – anders wordt hun hart op de een of andere manier beschadigd. Ik vrees dat die schade niet altijd zichtbaar is wanneer het hart wordt getest. Alleen rustige oefeningen voor degenen die de covid-19 prik hebben gehad. De voetballers die “nee” hebben gezegd, waren zo wijs als hun reputatie.

En als ik per ongeluk een prik had gekregen (en het zou een vreselijk ongeluk zijn geweest als ik een prik of vaccin had gehad) zou ik mijn immuunsysteem in topconditie willen houden. U kunt gemakkelijk vitamine D en zink kopen. U kunt gemakkelijk voorraden van beide kopen – maar neem niet meer dan de aanbevolen dosis, want dat kan ernstige en mogelijk dodelijke bijwerkingen hebben. De geprikte personen moeten eerst hun arts raadplegen – voordat zij een geneesmiddel of supplement nemen.

  Brief aan een Covidiaan: Een tijdreis-experiment

Zullen de gevaccineerde mensen een bedreiging vormen voor hun omgeving? Ja, ik vrees van wel. Zij zullen sommige infecties bij zich dragen zonder symptomen of tekenen te vertonen, en dus vermoed ik dat zij die infecties zullen verspreiden. Asymptomatische verspreiding kwam vóór de prikken niet voor, maar nu zijn er aanwijzingen dat de gevaccineerde personen de infectie kunnen verspreiden zonder zelf symptomen te vertonen.

Ik heb lang geleden melding gemaakt van de theorie dat immunosuppressieve personen een reservoir kunnen vormen waarin virussen gemakkelijker kunnen muteren.

En zullen de gevaccineerde personen kwetsbaar zijn als zij zich mengen met ongevaccineerde personen? Ik vrees van wel. Het immuunsysteem van de gevaccineerde mensen is voorgoed veranderd. Hoe kwetsbaar ze zullen zijn, is een groot raadsel.

Het probleem is dat de autoriteiten hierover niet eerlijk zullen zijn. Zij zullen beweren dat sterfgevallen onder de gevaccineerde mensen worden veroorzaakt door nieuwe variaties en wanneer zij maar kunnen, zullen zij natuurlijk de schuld geven aan de verstandigen die hebben geweigerd zich te laten prikken met het meest dodelijke, giftige brouwsel dat ooit is uitgevonden en gepromoot door regeringen, farmaceutische bedrijven en het medisch establishment.

En zullen de prikken enig effect hebben op de hersenen van de gevaccineerden? Nou, het zou me verbazen als dat niet zo was. Alles wat de bloedsomloop en het immuunsysteem beïnvloedt, zal waarschijnlijk op de een of andere manier de hersenen aantasten. Wat gebeurt er, afgezien van grote bloedingen, met de intelligentie van de geprikte?

Misschien verklaart dat waarom degenen die geprikt zijn allemaal zo verdomd dom lijken. De meesten van hen dragen maskers en dat is zo dom als maar kan. En natuurlijk zullen de maskers de domheid vergroten omdat degenen die ze dragen een verminderde hoeveelheid zuurstof inademen.

Het komt erop neer dat ik vrees dat de geprikte mensen een sterk verminderde levensverwachting hebben. En ik geloof niet dat dat toeval is.

Hoe lang zullen ze leven?

Nou, sommigen zullen waarschijnlijk lang leven. Sommige sigarettenrokers leven tot in de negentig. Het menselijk lichaam gedraagt zich niet altijd zoals verwacht – dat is het hele punt.

Maar ik vrees dat velen tijdens de wintermaanden zullen sterven. Het sterftecijfer zal de komende jaren sterk stijgen. De regeringen zullen nieuwe varianten van de nieuwe griep de schuld geven. Maar dat zal de zoveelste leugen zijn.

Ik vrees dat veel van de geprikte mensen gemiddeld niet meer dan vijf jaar hebben voordat ze een statistiek worden.

De factcheckers zullen zeggen dat ik dit niet kan bewijzen.

En ze hebben gelijk. Dat kan ik niet. Het enige wat ik kan doen is kijken naar de feiten die we hebben en conclusies trekken. En ik herinner u eraan dat ik sinds maart 2020 absoluut gelijk heb over deze neppandemie en de injecties. Ik ben, denk ik, veel nauwkeuriger geweest dan welke regeringswoordvoerder dan ook. En mijn video’s, artikelen en columns zijn er allemaal nog voor u om te controleren als u dat wilt.

Deze video en dit transcript werden voor het eerst gepubliceerd in 2021.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Wat gaat er gebeuren in 2023?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAnatomie van een Russische Psyop
Volgend artikelVideo: Bill Gates zegt dat hij privéjets mag gebruiken omdat hij “de oplossing” is voor klimaatverandering.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

  • https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram/1226

   OFFICIELE BIJSLUITERS VAN COVID-19 VACCINS.
   Wat je als bijwerkingen zal lezen is PURE MOORD. Ik denk dat de gevaccineerde de bijsluiters niet hebben gelezen. De media en de overheid heeft deze ernstige bijwerkingen niet opgenoemd.

   Bijsluiter PFIZER

   Bijsluiter MODERNA

   Bijsluiter ASTRAZENECA

   Bijsluiter Astrazeneca = Vaxevria

   Bijsluiter JOHNSON & JOHNSON
   Zie bijlage PDF

   Ik heb alle bijsluiters gedownload. Moesten de bijsluiters niet meer beschikbaar zijn, kun je me mailen op: [email protected]

   Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid. https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram
   2.9Kviewsedited
   22:18

  • Ligt eraan hoe dat berekend gaat worden. Als er gedurende langere tijd een oversterft is van 20% dan wordt deze 20% oversterfte als de normale waarde gezien. Dan krijg je de situatie als er dan sprake is van 18% oversterfte dat er dan gezegd wordt dat er geen oversterfte meer is maar zelfs een ondersterfte is van 2%

  • Dr. Coleman, Mag ik u bedanken voor het strijden en het waarschuwen voor de dodelijke giftspuit en als ik zo om mij heen kijk en spreek met mensen blijven eraan geloven het is een ongelijke strijd wij kunnen niet tegen deze macht van geld en corruptie op en de zogenaamde artsen zijn in mijn ogen het ergste het enigste wat ze hebben gepresteerd is het doden van mensen en werden er goed voor betaald.
   U bent een gevecht aan het leveren tegen de media en de corrupte leiders over de gehele wereld het zijn gewetenloze moordenaars en laten onze kinderen nog niet meer met rust, gelukkig zijn er ook strijders en die wel willen zien wat er in deze wereld zich allemaal af aan het spelen is en niet hun mond houden en mij soort noemen ze wappies maar wij zijn wel mensen die het zien, nogmaals mijn dank.

  • Je moet eens ophouden met het zwartmaken van mensen waar je verder niets van weet, en alles uit tweede of derde hand hebt.

   Vrijmetselaars worden persoonlijk pas een mogelijk probleem bij de hogere graden. Er is mij verteld dat ze tot de 16e graad van niets belangrijks of organisatorisch op de hoogte zijn en zich vaak alleen maar met onschuldige zaken bezig houden. In de lijn van Lions, Diners Club of Rotary. Pas hogerop worden ze bekend met bepaalde zaken en ook nog maar mondjesmaat. Slechts de allerhoogste graden weten van de hoed en de rand en die verdienen de verdenkingen waar jij op doelt.

  • Hij deugt heel overduidelijk niet!!!!
   Spuugklaar met dit trieste, nietszeggende ego fat ook zijn geld heeft verdiend als dealer)
   (vitamine D vd pharmaffa kopen? De gek, dat is zonlicht in chemische vorm)

 1. “De geprikten moeten eerst hun arts raadplegen voor geneesmiddel of supplement “
  Deze vent is controle en er zit geestelijk ruim 100 draadjes los.

  • Zit er mogelijk als insider, DS om de angst erin te houden
   Elk jaar, lulverhaal over de gevaccineerden, wat ze te wachten staat. “De grote sterfte ! “
   voetballer op het veld, die suddenly dead gaat, onwaarschijnlijk
   Zien is toename van chroniciteit , dan sta je niet op een veld , potje te voetballen. En stort je neer ‘ zomaar’
   Fabels voor ✈️ , 🏝

   • Lulverhaal? Wat is dat voor kul? Vallen er niet overal lui om, en vooral mensen die sport bedrijven? Ben jij soms geprikt?

    Zoon van kennis, 18 jaar oud, 2 baantjes gezwommen, hartstilstand. Uit het water getrokken door ouders, dan 30 min hartmassage en defibrillator, dan de ambulance gearriveerd, nog eens 40 minuten met de apparatuur in de ambulance en zuurstof, dan met de helicopter in 15 minuten naar het ziekenhuis, en daar 2 weken behandeling. 18 jaar jong en vóór de prikjes nooit ziek, zwak of misselijk.

    Een maat van me, 2 prikken, eerst 1 jaar alles in orde. Nu plotseling heel veel verlies zicht, van goede ogen naar jampotglazen, van gezond en sporten (boxen) naar niets inspannends meer aankunnen, afspraken bij de longarts, hartspecialist, etc.

    Mag ik stoppen, of zal ik nog even doorgaan?

  • “De geprikten moeten eerst hun arts raadplegen voor geneesmiddel of supplement “
   Deze vent is controle en er zit geestelijk ruim 100 draadjes los.”

   Valt niet mee hè, begrijpend lezen? Coleman doelde op hoog gedoseerde supplementen, en daar zou hij best gelijk in kunnen hebben.

 2. De sportmannen die zogezegd ingespoten zijn, die ga je er kunnen uithalen. De domme sporters zullen neervallen.

  Van Djoko zijn we tenminste zeker 👍👍

 3. Ja eerst je arts raadplegen voor vit. D en zink? Huhhh?

  Kan iemand me uitleggen wat het doel is van deze man? Want hij exposed toch ook een hoop? en ja ik ken het principe van C O maar toch….. volgens sommige zijn het allemaal vrijmetselaren

  • @Bibi.
   Dag Bibi,

   Ik snap je reactie en inderdaad, de controled opposition is groot, maar daarover straks meer.

   Om een voorbeeld te nemen de site NineForNews. Al jaren heb ik op verschillenden sites en in magazines artikelen geplaatst, allen met wetenschappelijke ondergrond, voorzien van bronnen etc. Maar hoevaak door deze site reacties van mij botweg geweigerd, of verwijderd werden is bizar.

   Dit terwijl ik met wetenschappelijke feiten kwam en aantoonde hoe de kabal/elite al tig jaar het Westen met leugens en bedrog (met succes) heeft beïnvloed.

   Maar goed, terug naar je opmerking. Ooit gehoord van de Codex Alimentarius? Bekijk dan eens de korte (introductie) video van dr. Rima Laibow eens. Het is shocking en het klopt (helaas).
   Om de grote toename van oa. kanker te maskeren, kreeg roken de schuld. Met effect, want 99% van de mensheid gelooft inmiddels, dat roken verantwoordelijk is voor tal van ziekten en kanker.
   Toen bleek dat juist niet-rokers longkanker kregen, werd het meeroken als grote dader neergezet. Mja, de roker zelf is per definitie de notoire meeroker, en heel heel erg vaak rookt juist de roker mee ….
   En nee, ik zeg niet dat roken niet gezond is, maar goed….

   Sinds de invoering van de Codex Alimentarius blijken bepaalde vitamines, mineralen etc. ineens giftige reacties te veroorzaken, terwijl dat voorheen never het geval was. Dit is ook het geval bij zink en vitamine D (en vele andere…).
   Deztinds kwam ik het boekje “Wat zit er in uw eten” tegen en deze is nu ook als app te downloaden.
   Hierin wordt op een duidelijke en overzichtelijke manier vermeld welk E-nummer veilig, slecht of zelfs giftig is, maar ook wat de vevolgen kunnen zijn.

   Overigens, het RIVM is al vele decennia lang zo corrupt als de duivel zelf…..

   • Dank voor je reactie! Van de codex had ik nog nooit gehoord, interessant!
    Wat ik wel weet is dat veel mensen bijvoorbeeld tekort hebben aan vit.D
    En dat het advies (vanuit de overheid) is om niet meer dan 25 mcg per dag te nemen wat dus echt te weinig blijkt te zijn.
    En dat het RIVM en vele andere overheids instanties corrupt zijn was me idd ook al een tijdje duidelijk.

    Ben benieuwd wat je van Martin Vrijland vind? Hij heeft het over de judas geiten en volgens hem zijn dat er heel wat tot en met David Icke.

  • Wat Coleman zegt over Vit.D en zink zijn gezondheidsclaims en die mag je wettelijk gezien niet zomaar doen. De opmerking over ‘je arts raadplegen’ is dan ook wettelijk verplicht bij zulke claims en sluit daarmee tevens eventuele aansprakelijkheid voor Coleman uit.

   • Ja heb je een punt
    Maar ik betwijfel of dat de werkelijke rede is terwijl hij de overheid met dit hele verhaal “afvalt” behalve als hij C O is natuurlijk

 4. De oversterfte is lang niet hoog genoeg om alle geprikten binnen 5 jaar naar de eeuwige jachtvelden te helpen. Met de cijfers van nu lijkt het erop dat de prik grote schade opbrengt, maar niet dat iedereen spontaan omvalt. Ze mogen wel opschieten.

  • Nietiedereen heeft een rna prik gehad, alleen zij die prik hebben zullen vroegtijdig sterven volgens een nieuw onderzoek, dat bij dr tenpenny hoge ogen heeft gegooid. Het schijnt dat het in ieder orgaan kruipt en iets aantast dat er voor zorgt dat het hart en nieren en lever enzo sneller verouderd.

 5. @Oops, om even terug te komen op je opmerking over NineForNews.

  Mij overkwam hetzelfde en ik denk dat er ook hier nog wel meer reaguurders te vinden zijn wier reactie en/of link verwijderd werden.
  Voorbeeldje: indertijd met de truckersprotesten in Ottawa toen Justin Castro halsoverkop wegvluchtte, schreef ik dat hij -als een vermeende kloon/dubbelganger/cgi – zich naar horen zeggen in Quebec ophield.
  Mijn reactie werd niet geplaatst, mogelijk omdat heer de Boer dit gegeven als conspiracy beschouwde.

 6. ik heb in korte tijd nog nooit zoveel overlijdens mee gemaakt van vrienden kennissen mensen uit mijn omgeving als nu gelukkig volg ik mijn gezonde verstand we gaan het zien hoeveel er nog gaan volgen maar het is bizar hoeveel sterfgevallen er zijn om ons heen

 7. Mensen willen dood en dat is begrijpelijk wie wilt nou in zo een wereld leven waar wij heel langzaam in verzeilt zijn aan het raken, wij waren al slaven van de elite nu is men begonnen de zwakken van de gezonde te scheiden in de huidige tijd is alles mogelijk Kuipers is al zover dat hij zieke kinderen wilt gaan dood spuiten en dat heeft D66 en GroenLinks al eerder gezegd en nu deze partij samen gaat met de PVDA zal er zeker een meerderheid voor gaan komen, het kan zo maar zijn dat u zoon of dochtertje op hun lijst komt te staan en de kwakzalvers die zich arts noemen zullen dat graag uitvoeren mits ze goed betaald er voor worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in