© Mat Napo op Unsplash

In een ander teken dat de campagne van COVID-19 vaccinatie in Europa nog lang niet ten einde is, eiste de Franse president Emmanuel Macron vorige week dat het gepaste antwoord op de crisis in de overspannen noodgezondheidszorg in Frankrijk is om “alles te vaccineren wat gevaccineerd kan worden,” schrijft Robert Kogon.

“Vaccineer alles wat gevaccineerd kan worden,” zei Macron, “want zo voorkomen we het virus. Dat is het beste antwoord om de gezondheidszorg te ontlasten en een gezonde bevolking te hebben. We zullen dus aan dit aspect blijven werken.”

De woordkeuze van Macron heeft bijzondere aandacht getrokken in de Franse Twittersfeer en andere online media, omdat hij letterlijk zei dat het nodig was om “alles” (tout ce) te vaccineren en niet, zeg maar, “iedereen” (tous ceux) die gevaccineerd kan worden. Maar zelfs als hij ervoor gekozen had om mensen mensen te noemen in plaats van dingen, dan nog ontzegt het idee alleen al dat mensen “gevaccineerd” moeten worden hun duidelijk zeggenschap – om nog maar te zwijgen van elke mogelijkheid van geïnformeerde toestemming.

Een fragment van de opmerkingen van Macron, die werden uitgezonden op de Franse nieuwszender BFM TV, is hier te zien. Zij maken deel uit van meer uitgebreide opmerkingen, waarvan geen volledige video online beschikbaar lijkt te zijn.

Maar een ander fragment dat op de website van BFM is geplaatst, lijkt de onmiddellijke aanloop tot de “vaccineer alles” opmerking te tonen, en suggereert dat Macron antwoordde op een vraag, meer bepaald of het herintegreren van ziekenhuispersoneel dat geschorst was omdat het geweigerd had zich tegen COVID-19 te laten vaccineren, zou kunnen helpen om het personeelstekort op de Franse spoedeisende hulpdiensten aan te pakken.

  Wat een volslagen onzin kraamt Bourla uit, absolute bullshit! - Pfizer CEO Bourla voorspelt "constante COVID-19 golven" wegens "zelfgenoegzaamheid rond het coronavirus en politisering van de pandemie"

“Het herintegreren van ongevaccineerde gezondheidswerkers is absoluut geen antwoord op het probleem,” aldus Macron, niet alleen omdat zij volgens hem slechts een “kleine minderheid” vormen, maar ook omdat – “als we eerlijk zijn” – het ongevaccineerde personeel “een dubieuze verhouding tot de zorg en tot de ethiek” heeft. De Franse regering heeft in september 2021 de vaccinatie tegen COVID-19 voor gezondheidswerkers verplicht gesteld.

De opmerkingen van Macron over “alles vaccineren wat gevaccineerd kan worden” komen na de recente oproep van voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie om “de vaccinatie verder op te voeren” in de hele EU en de uitgifte door de Commissie van een gedetailleerde strategie om dat vanaf het najaar te doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europa richt zich na de zomer op de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiet in staat om succes te boeken, vermoorden Oekraïense troepen burgers in Donbass 
Volgend artikelOekraïense topambtenaar bedreigt het Westen met een “invasie” van het verenigde leger van Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

71 REACTIES

 1. Ja, ik hoop dat de Fransen zich realizeren wat ze uitgericht hebben met deze persoon opnieuw als president te kiezen. Marine Le Pen was een veel betere kandidaat.

   • Net zoals met biden en al twintig jaar voorloper het vlaams blok

    Maar iedereen houdt smoel toe, om het jobke niet te verliezen

  • Er zijn vele duizenden stembiljetten voor Le Pen gevonden met “beschadigingen”. In Frankrijk is zo’n biljet automatisch ongeldig, zelfs als het een scheurtje is van een paar millimeter.

  • Het heeft mij altijd al verbaasd dat Macron uit het niets destijds zo de verkiezingen won. Nooit eerder had ik van hem of van zijn partij gehoord. Dit wijst er sterk op dat hij gekatapulteerd is door anonieme krachten van boven-nationaal niveau. Dit klopt ook, want Schwab noemde hem als zijn pupil. Ongelofelijk eigenlijk dat zoiets mogelijk is.

 2. De tijd dringt…..er zal geweld gebruikt gaan worden. Dat beest kruipt zelfs met een oude rotschild in bed voor macht.

  Ik kan wel vloeken zoals iedereen maar blijft toekijken

  • Mee eens.
   De msm als propagandamachine is de grote vertrager wat betreft het wakker worden vd grote groep. Men stinkt er nog steeds in als men een glimlachende presentator op het scherm ziet . . .

 3. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • Mischa, ik zei regelmatig dat er berichten verwijderd worden van reageerders….

   Maar als ik kijk naar wat voor soort type berichten sommige reageerders hier delen, shocking dat die wel mogen blijven staan.
   Vooral gericht op rassenhaat.

   Enfin, ik kijk er maar doorheen want ben enorm dankbaar met FN dat de berichten hier informatief gedeeld worden (niet de rassenhaat berichten.. want daar slinken mijn hersencellen van- gelukkig heb ik er wel veel maar het is elke milliseconde van mijn tijd niet waard).

   Misschien een idee om beter te screenen op dat soort (haat) berichten tegen bijv. chinezen of mensen uit India of Noord Afrika etc. Het is echt niet meer van deze tijd… ja misschien online vanaf een zolderkamertje of 1 of andere steen waar die persoon onder leeft… maar in de praktijk is het echt een uitstervende mentaliteit.

   Graag filteren op dat soort mallotige (verdeel en heers / stemmingmakerij) reacties.

   • Ik zal morgen een gele sok en een zwarte aantrekken vooraleer ik voor jou ook een racist ben? FN doet voor mijn part zijn werk uitstekend !
    En rassenhaat moet je vooral gaan zoeken in je vaderland of buitenland!
    Ik heb jaren gewoont in China en ben uit frustratie terug naar hier verhuist.

 4. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • Ik ben ook tegen geweld, maar niet als men probeert mij zo’n spuitje op te dringen, zodra iemand met zo’n
   spuitje in de buurt probeert te komen van mij of mijn gezin zal er geweld ontstaan van mijn kant, potentieel dodelijk geweld zelfs.

   • Hahaha Simon, heerlijke reactie… maar ik weet zeker dat FN het heus wel eens is dat in de PRAKTIJK als zoiets zou gebeuren (in de buurt komen met een spuitje).

    Don’t worry about that!

    FN wil niet (en terecht!) dat dit 1 of andere ophef forum wordt waar we met elkaar gaan bekokstoven hoe een aanval te plannen etc.

 5. Mensen die meer weten van het monetaire spel beweren wel eens dat de grote bankiers de wereld regeren. De redenering daarachter hoorde ik heel helder uitgelegd door Anthony Migchels in Café Weltschmerz. Ik begreep het. Vergeet Bill Gates, Elon Musk en al die andere posterboys. De hele wereld zit tot in de triljoenen in de schuld en daarom moeten we allemaal luisteren naar de grote bankiers. Zelfs de VS, de zogenaamde world usurpator, zit tot over de oren in de schuld en dus in de fuik van de geldmannen.
  Bron: https://wakkernieuws.be/slapende-schapen/met-babystapjes-naar-het-nirvana/

  • Weltschmerz is ook niet altijd zuivere koek… Lees svp ook dit om meer te weten te komen over wat er speelt :
   Zonderreden.substack.com
   Geoengineering and Consent. Er is veel behoefte aan geld omdat de ruimtevaart het nu nodig heeft plus de damage control dmv zgn chemtrails aan de lucht. Wat denk je dat die shit niet kost…

  • Wat ook zeer verhelderend is, zijn de video’s van de Duitse financial expert, schrijver en journalist Ernst Wolff over het Digital Financial Complex!! Een bundeling van krachten, die op dit moment de grootste sturingscapaciteit heeft op deze planeet !!
   Maar ook Ernst zegt dat er vooralsnog hoop is, omdat het bovengenoemd complex samen met haar msm een tweede realiteit volgt, een realiteit gestoeld op computermodellen. Omdat dit niet strookt met de echte realiteit is er vanuit hun perspectief logischerwijs steeds meer geweld nodig. Pure kwade opzet, dus. Hun traject is immers incompattable (?) , onverenigbaar met de echte feitelijke en spirituele realiteit vd natuur, alwaar de gezonddenkenden toe behoren

  • Het wordt dus tijd voor andere betalingssystemen. Zodat we ‘hun’ geld niet meer nodig hebben. Ruilsystemen. LETS. Wat dan ook. Verzin het maar.
   Hier waar ik woon hebben we een tijdje een eigen munt gehad. Dat werkte een tijdje maar is zomaar doodgebloed.
   De tijden zijn veranderd, misschien dat het kan gaan lukken als alles naar de de klote gaat?

  • Die triljoenen schuld die veroorzaakt zijn door een vorm van diefstal en bedrog zouden geen enkel probleem hoeven te zijn. Het volk en volksvertegenwoordigers die voor haar opkomen zoals het hoort zouden die schuld nietig kunnen verklaren en bovendien de triljarden die al eerder van de volkeren gestolen zijn terugeisen.

   De banksters in de bak smijten en de sleutels weggooien. Opgeruimd staat netjes. Niemand schijnt zich te beseffen dat als leger en politie achter hun volk zouden staan dit wereldwijd in een uurtje of wat geregeld kan zijn.

   Daarna een betalingssysteem opstarten met betalingsmiddelen die waarde vertegenwoordigen en niet schuld zo als nu het geval is! Dit kunnen dezelfde zijn, $, €, etc. die we nu al gebruiken, maar het achterliggende systeem totaal omgekeerd.

 6. Waarom horen we uit het toch strijdlustige Frankrijk niets meer van de Mega Fraude welke bij de vermeende verkiezingen is toegepast door de kleine sneetje in de stembiljetten van Le Pen waardoor vele van deze ongeldig verklaard zijn. BIZAR ‼️

  Zou het Kunnen dat de Gen therapie hier voor zorgt ??

  • Leven in Frankrijk was al voor de uitbraak van de griephisterie een rasechte totalitaire politiestaat.
   (omwonenden reageerden bv geschokt toen ik een onterechte megahoge factuur aan publiekelijke instantie niet betaalde. Ze waren bezorgd over de consequenties)

   Bureaucratie, dictatuur….men weet niet beter meer.

   • Het staat bekend als een land waar men veel sneller òp de barricade springt, maar het tegendeel is blijkbaar ook waar. Misschien is ook hier sprake van een natuurwet, dat het ene ( het veel sneller op de barricade springen ) het andere ( snellere gang naar totalitarisme ) uitlokt. Hier in Ned. verloopt dat proces idd trager. Of iig veel meer onderhuids. Wij hebben per slot van rekening een veel schmiechterigere minpres.

    • Die smiecht vind ik ál lachwekkender worden. De streken en dat blije gezicht van hem. Zou die smiecht vroeger seksueel misbruikt zijn? Dat vraag ik me serieus af. Er moet in zijn verleden langduren iets verkeerd zijn gegaan. Waardoor hij zo meedogenloos is geworden. Of misschien dat zijn moeder zeer dominant was en haar zoon mentaal vermoord heeft. Jammer dat je daar nooit achter komt.

  • In feite kunnen we zeggen, dat de leus van Obama, ” Yes, we can!” ,door alles wat er de laatste jaren steeds duidelijker geworden is, een HELE ANDERE betekenis heeft. Hij ging de geschiedenis in, niét alleen als de eerste afro-am. president van Amerika, maar vooral ook de eerste, die de MEESTE slachtoffers heeft weten te bewerkstelligen mbv drones. Yes, we can ! Na Trump was dus de mega verkiezingsfraude ten faveure van Biden. Yes, we ( lees : de oligarchie ) can ! Men leek ermee weg te komen.
   Daarna de verkiezingsfraude hier in Ned. Yes, “we” can! En daarna dus in Frankrijk. En waarschijnlijk breidde dat Yes, we can als een olievlek zich verder uit. En dat kan ook sinds we weten dat de regeringen in de meeste landen hun soevereiniteit hebben afgestaan aan de echte macht, de oligarchie.
   Yes, they can, maar hoe lang laten wij dat toe? Ik zeg dit met heel veel tegenzin en ook ikzelf zit in dezelfde matrix als jij en velen met ons, maar het gaat ons blijkbaar nog goed genoeg. . . .

   • Herstel van mijn laatst hierboven geschreven regel :
    Ik zeg dit met heel veel tegenzin en ook ikzelf zit in dezelfde matrix als jij en velen met ons, maar het gaat ons blijkbaar nog goed genoeg.
    Moet zijn : …, maar het gaat ons blijkbaar nog te goed . . .

 7. Macron is vele malen beestachtiger dan bv een schurk- en psychopatische ‘dokter’ zoals Mengele.
  Mengele heeft de doodstraf via het Neurenberg-proces kunnen ontlopen en heeft zijn duistere praktijken in alle rust nog jaren in Argentinië en Brazilië kunnen uitoefenen.
  Maar Macron is een misdadiger van een onwaarschijnlijk niveau: hij heeft macht gejat en vervolgens verkondigt openlijk massamoord met een dodelijk gif, zonder zelf ook maar enige kennis te bezitten van de precieze werking van het gif. Zijn opdracht is duidelijk, alles en iedereen, behalve de corrupte elite, moet dood.
  Hij maakt zelfs geen verschil tussen mensen, dieren en dingen, het interesseert hem niet, als het dodelijke gif maar ingespoten kan worden.
  Een eerste therapeutische behandeling van dit soort schoften zou deze moeten zijn: ZE GRIJPEN en op een groot podium zetten, om ze ten overstaan van de hele wereld in te spuiten met de grafeen- eh gifspuit die ze verplicht in het lichaam van miljarden burgers willen spuiten.
  Ze zullen gillend om genade krijsen, maar het zal de vele slapende slaven eindelijk wakker maken.

  • Meer dan 90% van alle nazi’s hebben nooit straf gekregen voor hun oorlogsmisdaden, en van de “top” hebben zelfs nog meer de dans ontsprongen.

  • Idd.
   En wat ook erg belangrijk is om erbij te benoemen is waar dit onmens vandaan komt en door wie hij rugdekking krijgt.
   We zien dat ook in bv Canada. Als Trudeau die rugdekking vh WEF, WHO en al het vuige zooitje dat hierin meebepaalt, niet zou hebben, dan hadden deze ” young global leaders” NOOIT gedurfd wat ze nu in hun neppositie hebben kunnen doen !!
   “Onze” Mark R. had zo’n participatie aan het klasje van Schwab niet nodig. Die was al gehaaid genoeg. Zag je ‘m GLUNDEREN van tróts, toen bij de laatste Bilderberg conf. ? De top vh mondiale misdaadsyndicaat. Daar mocht ‘onze’ ras-schmiecht bij aanwézig zijn ! “Onze’ neocon wolf, gehuld in een “liberaal” schapenjasje.

   • De plannen zijn al veel ouder dan men denkt. Trudeau zijn vader kwam in de jaren zestig al op, op een manier die destijds iedereen verbaasde en men eigenlijk ongelofelijk vond. Hij was een viespeuk, losbol en net zoals Justin zijn ‘zoon’ hield ook hij van verkleedpartijtjes, uitsloverijen en ranzigheden met meiden die hem toevallig voor de voeten liepen. Hij was al een stroman. Net zoals de corrupte Justin(hij ontvangt omkoopgeld van China, is dat al bekend gemaakt? Ik heb het gemist.)
    Ook Justin is erin gezet, hij heeft het niet aan zichzelf te danken dat hij zo ver is gekomen. Het hoort allemaal bij het grote plan voor de wereld(gut, dat klinkt wel heel megalomaan nietwaar?) waar ons familielid, die zijn hele leven voor een ministerie werkte, ons in de jaren zestig-zeventig van de vorige eeuw al over vertelde.
    Konden wij niet geloven natuurlijk.
    Maar alles komt uit. Alleen oorlog daar heeft hij het niet over gehad. Maar hij heeft het ook niet over het pad ernaartoe verteld, alleen over de resultaten.

  • @Leen, op 07.05.2017 heeft Emmanuel Macron de verkieizingen ‘gewonnen’ met 66,06% (verwijst naar Openbaringen 13). Dit jaar heeft hij dit nog eens dunnetjes overgedaan met hulp van de Dominion-verkiezingssoftware. De Franse elite is vooralsnog dolblij met deze ultieme Rothschild-dienaar. En Marche, het politieke vehikel van Emmanuel Macron verwijst naar zijn initialen. Verder is zijn vrouw Brigitte een tranny:
   https://www.johnccarleton.org/BLOGGER/2022/01/20/rumours-persist-that-brigitte-macron-is-a-man/
   Ovrigens bevindt Emmanuel zich in goed gezelschap, want Barack Obama’s vrouw is niemand minder dan Michael Robinson.

 8. “Waarom pikken we dit allemaal? Allereerst de veranderingen die met babystapjes worden ingevoerd, de kikker-in-de-kokende-pot-techniek. Tweedens de slinkse marketingtechniek, weggeplukt uit de gedragspsychologie, “nudging” of in het Nederlands “zachte dwang” of een “duwtje geven’. Het ligt voor de hand waarom deze techniek wordt gebruikt en nee, het is niet uit een vorm van gevorderde beschaving of menslievendheid. Als je geweld gebruikt, herkent het slachtoffer dit direct en gaat reageren. Bij nudging wordt dit euvel vermeden, want je merkt het gewoon niet dat je in een bepaalde richting wordt gedreven. Enkel wanneer je het doorhebt, kun je er je tegen wapenen. En dat is erg nodig, want ‘babystapjes + nudging’ is de meest vernietigende en duivelse tweeling die de mensheid ooit heeft gebaard. Over de nefaste invloed van nudging zul je in de mainstream publicaties weinig slechts lezen. Die zijn het stadium dat het onethisch is om de mens zonder dat hij het weet of wil dingen te laten doen, al lang voorbij. Er zouden namelijk ook goede kanten aan nudging zijn. Wellicht wel, indien het enkel daarvoor werd gebruikt. Maar zelfs dan blijft het een inbreuk op de soevereiniteit van een mens en zijn gemeenschap, alsof mensen onverantwoordelijke wezens zouden zijn. Dat zijn we niet. Nudging is het totale misprijzen van het gezag tegenover de mens.”

  Tja. En wanneer je het door hebt? Protest of in beklag gaan, wordt niet gewaardeerd en bijkans alles wat meer lijkt op mopperen is verboden of zou strafbaar moeten zijn. Zelfs ‘overdrachtelijk’ mopperen kent zijn censuur en moet in de digitale middeleeuwen onmogelijk worden.
  Stikken, slikken of slopen (dwz de andere kant laten stikken of slikken) maw.
  stikken/je leven is over, slikken/ook over maar nog niet voorbij, of slopen/je leven is voorbij maar u is wat lastig tot het over is.

  • Exact. Goed gesproken. Daarom is de rol vd msm – die ze in elke crisissituatie maar al te graag op zich neemt – ZEER kwalijk. De msm is immers in handen vd agressor zelf. Deze beroepsgroep is maar met 1 woord te beschrijven : perfide. Vanaf de eerste seconde dat je als burger in contact komt met de msm – al dan niet via tv, radio of krant – dan is deze burger blootgesteld aan mind manipulation. Het toneelstuk, waarvan de gemiddelde burger niet mag weten wie het stuk geschreven heeft en al helemaal niet wie het gefinancierd heeft cq hebben.
   Het wordt oa daarom ook De Tweede Realiteit genoemd. De eerste realiteit is onze tastbare wereld, waartoe ooit de feitelijke wetenschap en justitie behoorden.

 9. Ik roep op tot wreedzaam geweld, met zoweinig mogelijk bloedvergieten langs de goede kant.

  Is dit erover of niet ?

 10. We weten wie het zegt.
  Een leerling uit het klasje van Schwab, die daarna op de positie van presidentschap geplaatst is, neemt een woord als ethiek in de mond. Het zal wel even een voor hem hele vréémde smaak hebben opgeleverd.
  Ik interpreteer het pure gif dat uit de pen van Macron komt als een spasme, gedreven door paniek. Ik weet niet welke batchnummers vd verschillende vaccins in Frankrijk gebruikt moeten worden – we weten inmiddels dat daar ook een heel gerichte strategie achter schuilt > in het ene land moet de prik nu eenmaal VEEL meer dóden genereren, dan in een ander land – maar zij die na de prik nog ff verder mógen, die moeten dan natuurlijk wel – mbv de ingespoten nanotech volledig traceer- & controleerbaar worden! Al die megaïnvesteringen in 5G zijn natuurlijk óok daarom gedaan. Duh!
  En omdat Rutte’s tweede natuur de hàrtewens is om het bèste jongetje vd ( vuige ) klas te zijn cq worden ( ook al gaat die hartewens letterlijk over lijken ) zal deze low life samen met zijn club der betreurenswaardigen er àlles aan doen om het hiér in Nederland nog draconischer te laten worden. En dat alles heel vanzelfsprekend mét de inmiddels brede grijns op z’n porum ( mocht er toevallig een gekochte journalist in de buurt zijn). Ik wens iedereen een fijne doch laaatste zomer.

 11. De ‘verplichte vaccins’ zijn nog niet definitief EMA goedgekeurd. Het circus Macron moet dus minstens wachten tot ultimo 2023

 12. er zijn te weinig geprikt en de geprikten gaan niet snel genoeg dood, wanhoop is dat, omdat de mensen zich verzetten en niet naar hun pijpen dansen

 13. Frontnieuws had de foto van de smerig kijkende Macron erbij moeten zetten. Wat een lelijke rotkop vol haat heeft die vent zeg. Zou dat komen omdat hij zo’n lelijk wijf heeft?

  • Het kan nog erger als je een foto van hun geslachtsdelen zou publiceren. Met dat voor je ogen heb je nooit van je leven nog gezonde sex

   • Hoe weet u dat nou weer?

    Ik bedoel waarom over dit nadenken überhaupt?

    En geslachtsdeel is wel het láátste waar ik aan denk bij psychopaten, dus ik probeer dit te begrijpen, gezien uw naam plaats ik uw opmerking over het willen zien van geslachtsdelen en geen gezonde sex meer kunnen hebben hierna, totaal niet!

 14. Makron in Frankrijk

  De Franse president Macron geeft toe dat hij een ‘Jupiter’ is. In 2017 wenkte de nieuw gekozen Franse president Emmanuel Macron meer dan negenhonderd politici van beide huizen voor een zeldzame bijeenkomst in het paleis in Versailles. Macron verklaarde dat het zijn politieke agenda was om te regeren als een ‘Jupiteriaanse’ president, ‘een verre, waardige figuur, zoals de Romeinse god der goden, die zijn zeldzame uitspraken zorgvuldig afweegt’. Om de esoterische verklaring van Macron te begrijpen, moeten we ernaar kijken door het spirituele prisma van de occulte mysteriereligies. Jupiter werd erkend als de oppergod van Rome, Heer van het Licht, heerser van de dag, hoofd van het Romeinse pantheon en de vijfde planeet vanaf de zon. Volgens de theosofie is occultiste Helena Blavatsky Jupiter veel verder geëvolueerd dan onze aarde. “Jupiter is veel superieur aan de aardse geest, niet omdat Jupiter zo vele malen groter is dan onze aarde, maar omdat zijn substantie en textuur zoveel fijner zijn dan en superieur aan die van de aarde.” Een andere beroemde occultist Eliphas Levi: “In theologische symboliek … Jupiter [de zon] is de verrezen en glorieuze Redder, en Saturnus, God de Vader, of de Jehova van Mozes.” Helena Blavatsky benadrukt verder het feit dat Zoon en Vader, Jupiter en Saturnus, “dus één zijn. Hier wordt het interessant. De Franse president Emmanuel Macron werd op 21 december geboren. Dezelfde dag van “The Great Conjunction” tussen Jupiter en Saturnus. Deze maandag zullen de twee grootste planeten in ons zonnestelsel slechts een tiende van een graad van elkaar verwijderd zijn, waardoor het paar eruitziet als één langwerpige ster. De samensmelting van Jupiter en Saturnus in 2020 zal de dichtste zijn sinds 1226, of 794 jaar geleden. Het is dus bijna 800 jaar geleden dat Jupiter en Saturnus zo nauw op één lijn lagen. Wijst 21 december vanuit een esoterisch spiritueel gezichtspunt naar de geboorte van het antichristelijke systeem, dat in de nauwe voetsporen zal treden van de Grote Reset? Het lijdt geen twijfel dat de huidige Europese Unie het hedendaagse Heilige Roomse Rijk is. De voornaam van Emmanuel Macron is Emmanuel, wat ‘God is met ons’ betekent, en de naam van de Messias die werd geprofeteerd door de profeet Jesaja. Merk ook op dat de voornaam Macron “merkteken” betekent. Een van de andere namen van president Macron is Frederic, wat vreedzame heerser betekent. Bijbelprofetie vertelt ons dat de antichrist het wereldtoneel zal betreden op een platform van vrede. Macron stond ook op de cover van Time Magazine onder het bijschrift “The Next Leader Of Europe”. In 2017 verklaarde de voorkant van The Economist Macron tot “Europa’s Verlosser”. Macron’s achtergrond was en is een leven van voorrecht. Opgeleid aan een particuliere jezuïetenschool. Banden met elites en machtsmakelaars. Werkte als investeringsbankier bij Rothschild. Door Israël vereerd als aanhanger van de Joodse natiestaat. In 2018 had Macron zijn ministerie van Buitenlandse Zaken eind augustus opdracht gegeven om nieuwe ideeën te onderzoeken voor het oplossen van het Israëlisch-Palestijnse conflict en dat de Franse president nu aan Trump had gesignaleerd dat als de VS niet vooruitgaan, Parijs dat zal doen. Nu Trump binnen een maand aan de macht is, kan die diplomatieke vacature door Macron worden ingevuld. Ook werd zojuist aangekondigd dat Macron COVID-19 heeft opgelopen en onmiddellijk in quarantaine gaat. Dus op Macrons verjaardag, maandag 21 december tijdens The Great Conjunction, zal hij uit het publieke oog verdwijnen. De Grote Conjunctie zal ook plaatsvinden op een van de acht heiligste satanische feestdagen, de winterzonnewende om 06:12 uur EST op vrijdag 21 december. De zon zal een punt bereiken waar hij het meest ten zuiden van de evenaar lijkt te schijnen, boven de Steenbokskeerkring, en zo het moment van de winterzonnewende markeert. Een andere laag aan deze occulte mix is Saturnus, de andere planeet in “The Great Conjunction”. Bekend als de oude zon en donkere heer. Gesymboliseerd als een oog, stier, uil en Moloch. In de esoterische Luciferiaanse religie wordt aangenomen dat de halvemaanvormige ring van Saturnus wordt ondersteund door de twee pilaren van de vrijmetselarij, Boaz en Jachin. Saturnisme is satanisme. Lucifer is één met Saturnus. Hier is de rest van de satanische stamboom. Cronos de Nephilim, zoon van Uranus en Gaia Vader van Poseidon en Hades Griekse god van Saturnus, vadertijd

 15. Farao’s

  voorgeschiedenis getuigd van ‘running in the family’ (of te wel
  ‘incest’).

  Gaan we er ons er echt in verdiepen, dan zien we dat veel politieke
  leiders eigenlijk uit dezelfde bloedlijnen komen. Het valt niet altijd na
  te gaan, want de dames en heren zijn meester in het zich verschuilen
  achter een gewone-burger-identiteit. Toch ontdekte ik bijvoorbeeld
  recentelijk dat de nieuwe president van de EU, Ursula von der Leyen,
  feitelijk familie is van koningin Elizabet II.
  Het huis Saksen-Coburg en Gotha (Saksen-Coburg-Gotha) is een van
  oorsprong Duitse dynastie waarvan leden over verschillende Europese
  landen heersten. De dynastie ontstond uit het hertogelijke huis
  Saksen-Coburg-Saalfeld (uit het huis Wettin), dat in 1826 het
  dubbelhertogdom Saksen-Coburg en Gotha in bezit kreeg. Telgen uit
  dit geslacht kregen in de 19e eeuw verschillende andere landen in
  handen. In 1917 veranderde koning George V de naam van het Britse
  koningshuis in Windsor. De Britten zijn hierdoor vergeten dat ze
  heimelijk door een Duits koningshuis geregeerd worden (net als
  Nederland). Het lijkt erop dat de EU nu dus ook definitief in handen
  van diezelfde adellijke bloedlijn komt.
  Ursula von der Leyen heet van haar meisjesnaam Ursula Albrecht. Zij
  stamt af een oude koninklijke dynastie (een farao bloedlijn).
  Wat we kunnen vinden via Google is dat Ursula de dochter is van Ernst
  Carl Julius Albrecht. Laten we eens deze hele stamboom natrekken.
  Ernst Carl was de zoon van Friedrich Carl Albrecht, geboren op 28
  maart 1902. Dat is weer een zoon van zoon van George Alexander
  Albrecht en Mary Ladson Albrecht (trouwen binnen dezelfde bloedlijn
  is normaal in de wereld van de koninklijke, adellijke, faraonische
  bloedlijnen). George Alexander Albrecht is op zijn beurt een zoon
  van George Alex. Albrecht en Luise Albrecht (het blijft Albrecht –
  incest?). Die Alex Albrecht is een zoon van van Karl Franz Georg von
  Knoop en Kath. Albrecht (Giffenig), een opmerkelijke naam van die
  vader, want deze Karl Franz Georg von Knoop is een achterkleinzoon
  van een Albrecht (dus heeft zijn opa vermoedelijk de achternaam
  veranderd). Zijn vader was namelijk Karl Franz Georg von Knoop en
  diens vader is Franz August Heinrich von Knoop. Diens vader was
  uiteindelijk toch weer een Albrecht, namelijk Johann Friedrich
  Albrecht.
  Als we de bloedlijn op website Geni.com bestuderen, zien we dat Von
  Knoop eigenlijk steeds dezelfde familienaam is voor Albrecht. Soms is
  het Von Knoop en soms Albrecht. Die familie lijkt van “koninklijke
  bloede” te zijn en draagt de davidsster en de leeuw in het
  familiewapen. Dezelfde leeuw die we van de oranjes kennen.
  Via de naam Albrecht komen we dan inderdaad uit bij de naam Saksen-
  Coburg en Gotha, te vinden op de website 4crests.com. Hier een citaat
  van die website:
  Deze wijdverspreide Engelse, Duitse, Franse Catalaanse, Italiaanse,
  Spaanse en Hongaarse naam was oorspronkelijk afgeleid van een
  Germaanse persoonlijke naam ALBRECHET, die was samengesteld uit
  de elementen ADAL (nobel) en BERHT (helder en beroemd). Dit was
  een van de meest voorkomende Germaanse voornamen en werd
  gedragen door verschillende middeleeuwse prinsen, militaire leiders
  en grote kerkelijke leiders, met name St. Albert van Praag (Tsjechische
  naam Vojtech, Latijnse naam Adalbertus), een Boheemse prins die in
  997 stierf als martelaar toen hij probeerde de Pruisen tot het
  christendom te bekeren; St Albert de Grote (1193-1280) Aristotelische
  theoloog en tutor van Thomas Aquinas; en Albert de Beer (1100-70)
  Markgraaf van Brandenburg.
  De meeste Europese achternamen in landen als Engeland, Schotland
  en Frankrijk zijn gevormd in de dertiende en veertiende eeuw. Het
  begon op sommige plekken eerder en ging op andere plaatsen door
  tot in de 19e eeuw. In de tiende en elfde eeuw hadden mensen
  normaalgesproken geen achternaam, terwijl in de vijftiende eeuw het
  grootste deel van de bevolking inmiddels wel een achternaam had.
  Er zijn veel notabelen die deze naam dragen, waaronder Albert I (1255-
  1308) die de koning van Duitsland was, de zoon van Rudolph I van
  Habsburg. Hij werd verkozen tot koning van Duitsland in tegenstelling
  tot de afgezette Adolf van Nassau, die hij vervolgens versloeg en
  doodde in de strijd bij Gollheim (1298). Hij ging energiek te werk om
  de macht van de monarchie te herstellen en die van de kiesvorsten te
  verminderen, maar werd vermoord tijdens het oversteken van de
  rivier de Reuss door zijn ontevreden neef John. Albert, Prince Consort
  van Queen Victoria (1819-61) geboren in Schloss Rosenaux, nabij
  Coburg. Hij was de jongere zoon van de hertog van Saksen-Coburg-
  Gotha. In 1840 trouwde hij met zijn eerste nicht, koningin Victoria, een
  huwelijk dat een levenslange liefdesmatch werd. Hij kreeg de titel
  Prins Consort in 1857. Gedurende hun huwelijk was hij in feite de
  privé-secretaris van de koningin. Ministerieel wantrouwen en publieke
  twijfels vanwege zijn Duitse connecties beperkten zijn politieke
  invloed, hoewel zijn raad meestal oordeelkundig en vooruitziend was.
  Hij stierf aan tyfus in 1861, wat aanleiding was voor een lange periode
  van afzondering door zijn weduwe. Het Albert Memorial in Kensington
  Gardens werd in 1871 in zijn nagedachtenis opgericht.
  Ursula von der Leyen is een Albrecht; haar bloedlijn is Albrechet. De
  moeder van Ursula is door geni.com op ‘private’ gezet, maar gezien de
  gehele voorgeschiedenis van de Albrecht (soms Von Knoop) familie,
  kunnen we er eigenlijk wel vanuit gaan dat dit ook een Albrecht of een
  Von Knoop (een-en-dezelfde bloedlijn) was. De gehele
  voorgeschiedenis getuigd van ‘running in the family’ (of te wel
  ‘incest’).
  Uit de beschrijving van de website 4crests.com kunnen we duidelijk
  halen dat deze Albrecht-familie gekoppeld kan worden aan het Britse
  koningshuis, via een huwelijk tussen John Albert (een Albrecht die zijn
  oom – hou de inteelt in gedachten – Albert I vermoorde) en Queen
  Victoria. Deze John Albert was een zoon van de hertog van het gebied
  Saxe-Coburg-Gotha en komt dus uit de familielijn genaamd Albrechet.
  Albrechet of Albrecht is eigenlijk dezelfde familie als Von Saksen-
  Coburg en Gotha. Ursula lijkt dus van dezelfde bloedlijn te zijn als het
  Britse koningshuis! Beide bloedlijnen ontspringen eigenlijk in het
  gebied Saksen Coburg en Gotha en zijn dus heimelijk Albrecht’s.
  Kijk je naar de gezichtslijnen van Ursula, dan zou zij inderdaad zo een
  dochter van de huidige koningin Elizabeth II kunnen zijn. We gaan
  natuurlijk niet speculeren, maar duidelijk is dat zij uit de adellijke
  bloedlijn Albrecht (Albrechet – ook wel Von Knoop) komt en dat die
  bloedlijn terug leidt tot dezelfde lijn van koningin Elizabeth II.
  Wetende dat Elizabeth II terug te traceren valt tot het farao-
  bloedlijnen, hebben we dus een indicatie dat de farao’s nog steeds de
  tent runnen. Toe gegeven, keihard bewijs ga je nooit vinden.

  Keihard bewijs

  https://youtu.be/OEsIl-L0WEI

 16. Dit is de eindtijd. We zitten er midden in. Het is de tijd die in de oude boeken al werd beschreven als een periode zo verschrikkelijk als nooit eerder op aarde gezien en daarma ook nooit meer zal terugkomen. Ik ben ook tegen geweld, vertrouw op God want die wint uiteindelijk.

   • Er valt vrij weinig te doen als het verloop van die eindtijd in grote lijnen is gepredestineerd, behalve bidden (wat wel veel invloed heeft op de geestelijke strijd in de hemelse gewesten). In de visioenen die Johannes op Patmos kreeg staan geen relativerende voorbehouden. Frustrerend voor ongelovigen, maar troostrijk voor Christ-gelovigen is wel dat het goed afloopt. Maar het moment van de wederkomst van Christus om het tuig in de afgrond te gooien is zelf Hem onbekend, maar alleen God de Vader. Ik zelf hoop alleen dat het lijden voor de onschuldige mensen zo beperkt en kortdurend mogelijk zal zijn. Ik zelf troost me met de Bijbelse belofte dat de christenen met Christus onze vijanden zullen mogen veroordelen!

 17. wanneer kpmen de belgen echt op straat ? ze zijn ons stilletjes naar den arme aan’t brengen -heeft nu echt niemand dat door ????????

 18. De frustratie die u heeft, speelt hier in NL ook hoor!

  Herkenbaar.

  Het is ongelooflijk hoe iedereen slaapt.

  Maar gelukkig steeds meer mensen die echt wel wakker worden. En dankzij FN hebben we nieuwe inzichten en nieuwsfeiten die ons weer benadrukken hoe vaag het allemaal is!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in