Veertig procent van de Democraten verklaarde aan Morning Consult/Politico pollster dat ze “blij” zijn dat President Trump positief test op het Coronavirus en 31 procent zei dat ze “enthousiast” zijn.

Aan de andere kant zei 55 procent van de Republikeinen dat ze “verdrietig” waren en 51 procent zei “bezorgd” (deelnemers werd gevraagd om hun top twee emoties te kiezen).

Natuurlijk kon één blik op Twitter u vertellen dat de Democraten absoluut blij en enthousiast zijn.

Er waren zoveel linkse mensen die het vooruitzicht op de dood van Trump vierden dat Twitter aankondigde dat zij gebruikers gingen schorsen die hem dood wensten.

“Wat zegt het je, als een deel van de Amerikanen openlijk de dood wensen
aan de gekozen president van de Verenigde Staten en de First Lady, terwijl ze demonstreren voor het leven van gewelddadige criminelen, schurken en verkrachters?”, schreef Andy Ngo in een tweet op vrijdagavond.

Dat het wel zo’n beetje alles zegt wat je moet weten.

Door Soros gefinancierde linkse coalitie bereidt zich voor om totale chaos op de dag na de Amerikaanse verkiezingen te ontketenen

  Ted Cruz: Twitter blokkeert weer een andere corruptie-onthulling over Biden
Vorig artikelOp bevel van Allah: Afghaan wilde Oostenrijkse vrouw hoofd afsnijden
Volgend artikelZuid-Afrika: Twee aanvallen op boerderijen in twee dagen, boerderijmanager gemarteld en gedood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. ‘The COVID measures are an attempt to bring in worldwide totalitarianism.
  I try to show you a wide view in this video.
  At first I talk a little about the history of the Q movement and “the calm before the storm” .. NOTE: I say it’s a 2 year anniversary but it’s really 3 years. Mostly this video is about remembering who you are and paying the LOW COST now while it is still possible to stand up to tyranny. I talk about a recent funeral service that broke my heart, I show a portion of Trump’s Warsaw speech and I try to show how we are in the midst of a totalitarian WAR …’

  It’s Your Funeral – Stand up now – Amazing Polly – 05/11/2020
  https://www.youtube.com/watch?v=GP6mApouvAw

  Reference:
  Trumps Full Speech Poland: https://www.youtube.com/watch?v=t3nKhhz7ZMw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in