Op bevel van Allah: Afghaan wilde Oostenrijkse vrouw hoofd afsnijden

1
1127

Een 31-jarige Afghaan werd vorige week gearresteerd op verdenking van terrorisme. Naast internetwerving voor de terroristische moslimgroepering Taliban zou hij een vrouw hebben bedreigd die de koran had verbrand dat hij “in opdracht van Allah haar hoofd zou afsnijden”.

Niet alleen in Duitsland wordt de veelzijdigheid en kleurrijkheid van de ongecontroleerde massamigratie steeds duidelijker. Ook in het buurland Oostenrijk manifesteert de moslimcultuur zich in volle glorie: afgelopen dinsdag heeft de speciale politie-eenheid Cobra een 31-jarige Afghaan gearresteerd op verdenking van terrorisme. Zoals gemeld in het tijdschrift Heute heeft het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigd dat het openbaar ministerie een onderzoek instelt op verdenking van steun aan een terroristische moslimorganisatie. De moslim zou propaganda hebben gevoerd voor de terroristische moslimgroepering Taliban en daarvoor reclame hebben gemaakt via verschillende sociale-mediakanalen (hij zou onder andere ook zijn eigen YouTube-kanaal hebben geëxploiteerd), meldt Jouwatch.

Hij zou onder andere een vrouw hebben bedreigd die de koran had verbrand dat hij “in opdracht van Allah haar hoofd zou afsnijden”. Onthoofdingsbevelen van het hoogste gezag lijken vaak invloed te hebben op moslims die naar Oostenrijk of Duitsland zijn “gevlucht” of daar al “geïntegreerd” zijn. Zo stak een afgewezen asielzoeker uit Afghanistan in 2017 herhaaldelijk een landgenote die zich tot het christendom had bekeerd voor de ogen van haar kinderen keer op keer in de hals, zodat het leek alsof hij haar hoofd letterlijk wilde  afsnijden. Zijn probleem: de vrouw had hem beledigd door hem te vragen zich ook te bekeren. Medio september stond een moslim terecht die als IS-terrorist tot negen jaar gevangenisstraf was veroordeeld, omdat hij in de gevangenis een medegevangene zijn hoofd wilde afsnijden, om reden dat hij hem niet als een “goede moslim” beschouwde. De Afghaanse moslim Harun P. bedreigde in 2013 voor de camera’s de islamcriticus Michael Stürzenberger om zijn hoofd af te snijden.

Vaccinatieregime laat definitief masker vallen: ook "herstelde" mensen worden gedwongen tot vaccinatie

Deze kleine, onvolledige selectie weerspiegelt de islamitische “kop-eraf-in-naam-van-Allah traditie” die in Europa wordt geïmporteerd. De moslims verwijzen hierbij naar de praktijk van “Qata al-raas” – het afsnijden van het hoofd, dat al 1400 jaar in gebruik is, die hun bedoeïen religieuze stichter Mohammed al veelvuldig en uitvoerig beoefende en die gedetailleerd wordt beschreven in de koran.

Ahmed tot levenslang veroordeeld voor de moord op Zweedse Wilma – Wilma’s hoofd werd in het appartement van de asielzoeker gevonden

1 REACTIE

  1. Deze Oostenrijkse mevrouw had kunnen zeggen dat zij dat sprookjesboek, koran, in opdracht van Allaaf in de fik had gestoken, omdat deze sprookjesfiguur ook zélf niet meer in dat soort sprookjes gelooft.
    Dat hele islamitisch gebeuren heeft in de EUSSR alleen nog meer narigheid en ellende veroorzaakt als dat de EUSSR zelf al had aangericht.
    D’r uit met die zooi !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here