In een kleinere stad in het noordwesten van de Verenigde Staten, Coeur D’Alene, Idaho, laat een video zien hoe massa’s lokale bewoners zich bewapend hebben en door de straten patrouilleren na geruchten dat relschoppers uit de nabijgelegen stad Spokane daar naartoe zouden komen om te rellen en te vernietigen. De filmmaker waarschuwt hen om niet te komen en laat zien hoe mensen gewapend met verschillende vormen van automatische wapens rondlopen om hun gemeenschap te beschermen.

Te oordelen naar de video is een aanzienlijk aantal van de lokale bevolking bereid om hun stad te verdedigen, waaronder ook zwarte mensen. Te oordelen naar de reacties van de overige mensen op de video, is iedereen het er mee eens en voelt men zich op zijn gemak bij de lokale burgerwacht die werd gevormd.

“Denk twee keer na voordat je het doet”, zegt filmmaker Ray Robles King tegen degenen die misschien van plan zijn om te komen om hun stad te vernielen.

Video inmiddels verwijderd. Deze dan maar:

Het is ook zichtbaar hoe ondernemers houten planken voor hun etalages aanbrengen voor preventieve doeleinden voor het geval de relschoppers daar zouden komen. Maar ook andere locals die hen prijzen als ze op straat patrouilleren.

Vroeger had ik een hekel aan geweren, maar als ik al die mannen met geweren zie, vind ik het prachtig.

Zwart geweld tegen blanken veel meer

Terwijl het geweld van relschoppers in de VS woedt nadat George Floyd door de politie werd gedood, tonen de statistieken aan dat zwart geweld tegen blanken veel omvangrijker is dan andersom.

Volgens de Conservative Review, die gegevens van het Amerikaanse ministerie van Justitie presenteert, hebben zwarten in 2018 meer dan 547.000 misdaden tegen blanken gepleegd. Het overeenkomstige cijfer voor het geweld van blanken tegen zwarten was niet eens 60.000. Dit wordt nog opmerkelijker als men bedenkt dat zwarten slechts 12 procent van de bevolking uitmaken tegen het blanke aandeel van 62 procent.

Men schrijft:

Volgens de misdaadstatistieken van de FBI uit 2018 waren van de 11.514 moordenaars van wie het ras bekend is, maar liefst 55 procent zwart, 42 procent blank en drie procent overig. Hoewel zwarten slechts 12 procent van de bevolking uitmaken.

In gevallen waarin het ras van zowel het slachtoffer als de dader bekend was, werd maar liefst 88,9 procent van de zwarte slachtoffers van moord door zwarte daders vermoord.

Bovendien blijkt uit een rapport van de regering (Pdf) dat van de 593.598 gewelddaden tussen zwarten en blanken, 90 procent zwarten waren die gewelddaden tegen blanken pleegden.

Ook op Twitter schrijft de christelijke zwarte libertaire Leonydus Johnson dat het politiegeweld dat tot dood leidt, de blanken harder treft dan de zwarten, waarbij hij een aantal bronnen aanhaalt in een antwoord op zijn eigen tweet:

Rasrellen in de VS duren voort: blanken worden aangevallen en mishandeld

Vorig artikelPlunderaars braken in bij wapenwinkel – doodgeschoten door eigenaar Greg, 67
Volgend artikelSlovenië lanceert grens veiligheidsoperatie nu het aantal illegale migranten toeneemt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Goede video, zo moet Duitsland er ook uitgezien hebben in de jaren 1920/1930 toen de Duitsers genoeg hadden van de communisten die het land de vernieling in wilden helpen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in