Deze beelden zijn zeer verontrustend.” De patholoog Prof. Dr. Arne Burkhardt presenteerde bevindingen van een autopsie van een vaccindode – en schokte het aanwezige publiek. Want de spike-eiwitten als gevolg van de gevolgen van de mRNA-vaccinatie stapelden zich op in de testikels van een jonge man en verdrongen volledig het sperma dat daar normaal gesproken wordt geproduceerd. Deze resultaten spreken ook alle beweringen en geruststellingen van de vaccinfabrikanten tegen, bericht Report24.

In de hieronder van Twitter gelinkte video-opname legt Prof. Arne Burkhardt in het Engels zijn bevindingen uit van de autopsie van meerdere mannen van verschillende leeftijden. De spike-eiwitten van de vaccinaties werden in alle organen aangetroffen – een massale ophoping in de testikels is bijzonder zorgwekkend. Dr. Byram Bridle had dit medio 2021 al gepresenteerd op basis van een Japanse Pfizer-studie voor de vrouwelijke voortplantingsorganen – en was daarvoor massaal aangevallen door de mainstream. (Zie: Viroloog slaat alarm: we hebben ons vergist, spike-eiwit is giftig). Tegelijkertijd verklaarde Dr. Roger Hodkinson dat spike-eiwitten beide geslachten onvruchtbaar kunnen maken (Zie: Dr. Roger Hodkinson waarschuwt dat spike-eiwitten beide geslachten onvruchtbaar maken). Burkhardt’s bewijs is hier gebaseerd op pathologische studies.

De lezing is ook beschikbaar op Bitchute.

Het uittreksel uit de lezing in het Nederlands

Wij konden bevestigen dat het spike-eiwit wordt geproduceerd in de deltaspieren, waar het vaccin wordt toegediend. Maar we konden het in bijna alle organen aantonen, min of meer expliciet. En hier ziet u een geval waarin we de testikels laten zien. U ziet dat bij deze 28-jarige man, die een gezonde zoon had, en die 140 dagen na de injectie overleed. Het spike-eiwit komt sterk tot expressie in het spermatogene orgaan in de testes en u kunt zien dat er hier bijna geen spermatozoa zijn. Er is een sterke expressie van het spike-eiwit in het spermatogene weefsel. Dus ook bij ouderen. Dit is een oude man [85 jaar oud, annotatie] en u ziet hier ook een sterke expressie in de spermatogonia. Er is hier geen enkele spermatozoa. En er is een sterke expressie van het spike-eiwit. Dus als ik een persoonlijke opmerking mag maken, dit is geen wetenschappelijke opmerking. Als ik een vrouw in de vruchtbare leeftijd was, zou ik geen moederschap plannen van een man die gevaccineerd is. Ik vind deze foto’s zeer verontrustend.

De ongelooflijke misdaad die tegen de mensheid wordt begaan door ongeteste zogenaamde “vaccins” die in snelle massaproductie worden geproduceerd, is nog niet helemaal te bevatten. Het wordt echter steeds duidelijker – hetzij door dergelijke pathologische bevindingen, hetzij door de dalende geboortecijfers met tegelijkertijd meer miskramen en doodgeborenen – dat er een bevolkingsafname plaatsvindt. Of dit al dan niet bewust is gepland, zal in de komende decennia moeten worden vastgesteld door goede rechtbanken – die door de burgers moeten worden aangespoord om hun werk te doen.

  Open brief aan de "Goede Duitser" in je

Hier de originele bron als aanvulling: Histopathologische herevaluatie ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie, een presentatie die volledig te zien is op Rumble en waarschijnlijk plaatsvond in het voorjaar van 2023. Verdere informatie en inhoud over het evenement vindt u hier.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Big Pharma klokkenluider: “97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKrankzinnige wetenschappers experimenteren nu met mRNA-injecties in rundvlees, gevogelte, varkensvlees en producten… voedselvoorziening biowapens?
Volgend artikelDe mensheid hacken: Transhumanisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. maar hoe zit t dan met alle babies die in mn omgeving worden geboren, vrienden, neven nichten. allemaal covid prik, sommige wel 2x. allemaal gezonde babies. niks dood en verderf. allemaal goeie batch gehad, of wat. ik wil t allemaal zo graag geloven en ik ken paar 90+ die dood zijn neergevallen, allemaal op een manier zoals ik zelf ook wil sterven. arghh waarom zelden berichten uit nederland. maar t moet hier zijn, lareb zit vol meldingen, waarvan procentueel het meeste niet eens geregistreerd. en ik kwam keer iemand tegen in de rij van de kassa. jonge student, die had die ene prik dat je weer mocht dansen. jansen/johnson? geen idee. iig had die over heel zn lichaam jeuk, hij had zo een spijt. en al die long covid onzin, lijkt mij ook spuit schade

  • Dat is hetzelfde als bijvoorbeeld huidkanker… zodra je met kankerverwekkende omstandigheden te maken hebt gehad, zonnebrand, chemische stoffen, etc.. ben je niet meteen dood.. zo is het ook met de vaccins.. het gebeurt over een periode van meerdere jaren. We zijn nu twee jaar verder…

  • Ik ken gevaccineerden die en kind gaan krijgen. Tot nu toe gaat alles goed, dus eeh, we zullen zien. Ik denk dat dit artikel een beetje overdrijft.
   Ik laat me niet bang maken door covid fanaten, maar ook niet door de wappies.
   (Nee ik ben niet gevaccineerd)

  • Volledig gevaccineerde dochter (de enige trouwens in m’n gezin die gevaccineerd is) is net zwanger van haar volledig gevaccineerde man. Niet al het sperma wordt dus vervangen. Moeten nog zien of ‘t blijft zitten en wat eruit komt maar ze is wel zwanger.

  • Prof Mike Yeadon die voor zijn pensionering vaccin ontwikkelaar is geweest bij pFizer, heeft dit al heel vroeg in de vaccinatie periode aangekondigd, dat deze vorm van vaccineren dodelijk zal zijn.
   mRNA zomaar inspuiten kan zeer vele vormen van ziekte veroorzaken.
   En dat is voor de ontwikkeling van dit vaccin niet voldoende onderzocht.
   Het gevaarlijkste is/ was dat het vaccin zich door het hele lichaam kan verspreiden en daar ter plekke gaat woekeren. En dat zien we nu.
   Bovendien was niet onderzocht of het vaccin of deeltjes hiervan in de celkern kan binnen dringen en dat blijkt ook mogelijk te zijn.
   Yaedon geeft dan ook aan dat grote delen van de gevaccineerde populatie zal komen te overlijden, binnen 10 jaar…….. dus op dit moment beginnen we de “ oversterfte op termijn” en alle mogelijke problemen die er aan vooraf gaan, nu te zien.
   Komt nog bij dat niet alle “ batches” ( productie lijnen van het vaccin ) ( serie nummers) hetzelfde zijn.
   Ook hiermee is geëxperimenteerd, door de farmaceuten………
   Dat is ook zeer laakbaar van de controlerende organen / instanties want de farmaceuten konden precies doen wat ze wilden………. Alles leek wel geoorloofd….. schandelijk…. ❗️
   U kunt zelf controleren hoe uw persoonlijk vaccin is samengesteld en wat de risico’s van complicaties zijn op de website van Craihg Paardenkooper “ How bad are my Batches” op uw vaccinatie kaart staat een serie nummer……
   Sommige zijn zeer schadelijk en snel dodelijk andere serie nummers van de vaccins geven vrijwel geen bijwerkingen. ( Of nog geen bijwerkingen)

   Op dit moment verkeerd de mensheid een beetje in een “ verweesde fase” is het nu fout of toch niet…..
   Deze onrust begint nu te komen.
   De overheid zal alles eraan doen om de onrust te bagataliseren en te onderdrukken, zo las ik vanmorgen in de krant dat de parlementaire enquête over het covid gebeuren is uitgesteld tot 2025❗️

   Onthoudt……. deze hele pandemie is EEN GROTE ZWENDEL….internationaal en nationaal❗️
   BLIJF HET NIEUWS VOLGEN EN COMBINEER DE FEITEN DIE U LEEST❗️

   • Nog twee dingen…❗️
    1. Let op,; Door deze covid pandemie en de aanvullende zwendel van vaccinatie productie, heeft de WHO haar definitie van “ vaccin “ gewijzigd. ❗️
    Dit was nodig omdat dit GEEN VACCIN IS MAAR EEN VORM VAN THERAPIE……..
    Eerst was DE definitie van vaccin een “ verzwakt of een gedood virus of bacterie “ wat ingespoten werd en waartegen het lichaam dan ZELF ANTISTOFFEN GAAT MAKEN.
    Dit is de ENIGE JUISTE DEFINITIE VAN EEN VACCIN.❗️❗️❗️❗️
    Vooral dat je lichaam zelf antistoffen ,maakt is belangrijk……
    Nu is dit veranderd en mogen “stoffen die antistoffen opwekken” ook als vaccin gerekend worden.
    Dit is dus het “ pakketje mRNA “ waaraan ze allerlei virussen of bacteriën kunnen binden en dit dan ls “ boodschapper/ producent “die ze in je lichaam in kunnen spuiten……… Niet zonder gevaar dat zien we in dit artikel.
    Dit is gevaarlijk, je lichaam krijgt dus een “ opdracht” om LICHAAMSVREEMDE STOFFEN TEGEN HET INGESPOTEN SPIKE EIWIT TE GAAN MAKEN, MAAR DIT SPIKE EIWIT WORDT NIET AFGEBROKEN ( zoals was beloofd ) MAAR ZET ZICHZELF VAST IN ALLERLEI ORGANEN ( de ziekten die we hieruit zien ontstaan zijn ook zeer verschillend…..) EN HET LICHAAM GAAT NU ANTISTOFFEN TEGEN ZICHZELF MAKEN…. ‼️ En dit is dodelijk😢❗️
    mRNA is in beginsel ontwikkeld als een “ vorm van kanker therapie “

    Let op men wil nu ook alle andere vaccinaties op deze manier gaan ontwerpen en inspuiten….. men is met de “ griepprik “ hier al mee bezig…..
    Dus pas voorlopig op met het nemen van een vaccin denk drie keer na en laat je niet afschrikken…..( vraag of dit een mRNA vaccin is,) wees niet bang, want angst is een slechte raadgever…… deze methode mRNA is niet voldoende getest….

    En 2: Dit vaccin wat nu wereld wijd is uitgerold, bevond EN BEVINDT…… zich nog steeds in DE EXPIRIMENTELE FASE‼️
    Dat wil zeggen dat het NOG NIET OFFICIEEL IS GOED GEKEURD.
    DAT HOUDT IN ( als u de prik hebt genomen) DAT U DAN HEBT ,MEEGEDAAN AAN ÉÉN GROOT MEDISCH EXPIRIMENT TEN FAVEURE VAN DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE.❗️
    U had voordat u de prik kreeg PERSOONLIJK GEÏNFORMEERD MOETEN WORDEN OVER DIT FEIT.❗️( HET FEIT DAT U MEEDOET AAN EEN MEDISCH EXPIRIMENT ❗️)
    DIT IS NIET GEBEURT❗️
    U had op de hoogte gesteld moeten worden dat dit een EXPIRIMENT is en u had hiervoor SCHRIFTELIJK TOESTEMMING MOETEN GEVEN….. ❗️Dit IS NIET GEBEURT.❗️
    Sterker nog ; u werd door de minster van volksgezondheid opgejaagd als een hond die zijn prikje nog niet had gehad, met de mededeling dat hij u en mij wel wist te wonen….❗️😡. Pas in 2025 mag hij zich voor deze “ werkmethode “ verantwoorden ❗️
    JAMMER.

    Let op mensen de wereld is zeer sterk in beweging. En deze zwendel hoort daar ook bij.
    Men hoort al spreken van de volgende pandemie…. En die zal zeker komen…….
    Kijk naar en luister de mensen die aan deze pandemie veel geld hebben verdiend.
    Wees de volgende keer ZEER VOORZICHTIG EN LAAT U NIETS OP DE MOUW SPELDEN‼️‼️
    Sterkte met alles rondom u. Grt Anna

 2. Het is heel simpel en zelfs voor de meest domme mens te begrijpen. De overheid berooft ons al jaren van onze centen door middel van criminele belastingen, het is gewoon pure diefstal en afpersing, maar dan ineens komen ze met gratis “vaccins” en de schapen geloven ineens in de goedheid van de regering? Beetje raar vind je ook niet? Miljarden worden ineens gespendeerd om het volk te beschermen maar aan de ander kant worden we bestolen waar we bij staan. ziekenhuizen worden gesloten en de verplichte verzekering wordt ons door de strot geduwd. Alles wat zij ons bieden zijn leugens en wetten om ons te verarmen en te knechten. De hoofdschuldigen zijn de “brave burgers” die niets doen tegen deze terreur. Mooi dat al die prikgeile mensen nu schade oplopen. Ik hoop dat ze kapot gaan van de pijn. Zij hebben ons verraden en onze waardigheid en vrijheid afgenomen. Vergeten en vergeven zal ik nooit, Sterf lekker af en vraag God om vergeving.

  • Precies… het lukt ze nooit om de echte rijken belasting te laten betalen, want.. ja… kaaimaneilanden, kanaaleilanden en andere belastingparadijzen, maar het lukt ze wel om wereldwijd allerlei andere landen hun neoconservatieve wil op te leggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in