© Freepik

Een hoger gebruik van Covid mRNA-vaccinaties correleert met een kleine maar opmerkelijke stijging van de mortaliteit door alle oorzaken, zo blijkt uit een nieuw paper van een Nederlandse onderzoeker, bericht Alex Berenson.

Het paper is gebaseerd op Nederlandse gegevens op stads- en gemeenteniveau over vaccinaties en sterfgevallen, en toont aan dat gebieden met hoge Covid-vaccinatiecijfers de laatste tijd een hoge sterfte aan alle oorzaken hebben gehad – sterfgevallen van alle soorten, Covid of niet (bron).

Net als veel andere Europese landen met hoge vaccinatiecijfers heeft Nederland het grootste deel van het afgelopen jaar een hoog sterftecijfer door alle oorzaken gehad, zelfs als de Covid-sterfgevallen buiten beschouwing worden gelaten.

(Vandaag meldden de Europese statistici weer een week van bovennormale sterfte, met bijna 8.000 meer wekelijkse sterfgevallen dan men in midzomer zou verwachten:)

Verschillende artikelen hebben de laatste tijd melding gemaakt van de tendens, hoewel de gezondheidsautoriteiten en de meeste grote nieuwszenders die resoluut blijven negeren.

De bevinding in het nieuwe paper is vooral opvallend omdat Nederland nationaal een zeer hoge Covid-vaccinatiegraad heeft, zodat de verschillen tussen de steden betrekkelijk klein zijn. Bijna elke stad had vaccinatiepercentages tussen 70 en 90 procent – meestal mRNA prikken van Pfizer en Moderna, samen met enkele DNA/AAV vaccins.

Het paper vond een “vaccinatie-gerelateerd sterftecijfer” van ongeveer 5 procent van de totale sterfte, wat betekent dat 5 procent van de sterfgevallen scheefgegroeid was in patronen die de vaccinatiegraad weerspiegelden.

Zoals het document uitlegt, bewijst het patroon niet dat vaccinaties die sterfgevallen werkelijk veroorzaakt hebben, alleen dat de correlatie bestaat. Toch is het zo dat sinds afgelopen zomer in landen waar veel gevaccineerd wordt over het algemeen een toename van het aantal niet-Covid-doden van 5 tot 10 procent te zien is, zodat het cijfer van 5 procent verre van onaannemelijk is.

  BREAKING - Directeur-generaal van de WHO zegt: "Landen geven boosters om kinderen te doden, dit is niet juist"

Een toename van het aantal sterfgevallen met 5 procent lijkt misschien klein, maar naar historische maatstaven is het een enorme jaarlijkse verandering. Het zou zich vertalen in bijna 175.000 extra sterfgevallen per jaar in de Verenigde Staten en nog meer in Europa.

Het artikel is niet peer reviewed, en de auteur, Andre Redert, is een computerwetenschapper, geen epidemioloog (wat aantoonbaar een punt in zijn voordeel is).

Redert eindigt zijn bespreking met de erkenning van de “vele tekortkomingen” van zijn artikel, waaronder het gebrek aan leeftijdsgestratificeerde gegevens, maar schrijft:

Ons voornaamste resultaat blijft alarmerend en roept op tot meer onderzoek naar het effect van de huidige covid-vaccins op de mortaliteit door alle oorzaken.

U hoeft uw adem niet in te houden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zombie ApocalypseVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU topdiplomaat Josep Borrell klaagt, hij is minder populair dan Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov
Volgend artikelCovid Hoax Pushers (inclusief Trump) willen u dood hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Een kleine toename plus die 400 onverklaarbare oversterftedoden die er per week waren.
    Verklaar dat maar eens. Begin daar maar eens mee na een jaar nadat dit bekend was.

    • Minder mensen wilden een kind tijdens die shitperiode. Sommigen waren misschien een kléin beetje voorzichtig i.v.m. die prik. En ook waren er al berichten over grote toename van. babystefte. Dat kwam er ook nog bij.

  2. Ik zie de laatste + jaar ook vele woningen op de woning te koop sites vrij komen van vooral oudere mensen, echt veel, veelal te herkennen aan oude meubels/bekleding/interieur/steunhulpen wc e.d. van mensen die al heel lang in die huizen woonden (die hoeven niet telkens nwe meubelen e.d. tis wel goed zo) en die dan toch veelal voor hun eigenlijke tijd het loodje leggen, bv vanwege de genjecties in hun lichaam.
    Het valt gewoon op, voor de cojonashitshow kwam je die ook wel eens tegen via normaal verloop, maar de laatste jaar + echt veel meer! die huizen zijn overigens vaak ook nog betaalbaar (ik kijk alleen vrijstaande huizen met garage), je moet dan wel veelal van binnen wel renoveren/verfrissen, maar hoeft niet duur te zijn. Afijn, zomaar omdat het echt begon op te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in