Wetenschappers in de Verenigde Staten ontvangen massaal geld om nieuwe mRNA-vaccinsystemen te testen op knaagdieren, vee en producten. De schadelijke aard van het mRNA-platform en de dodelijke mislukkingen van de toepassing ervan op menselijke populaties hebben de Amerikaanse regering er niet van weerhouden om nieuwe mRNA-experimenten te financieren om dieren, voedsel en mensen te re-engineeren. Krankzinnige wetenschappers experimenteren nu met mRNA-injecties in rundvlees, gevogelte, varkensvlees en producten. Er zijn momenteel geen wetten om de voedselvoorziening en het menselijk genoom te beschermen tegen een aanval van mRNA-experimenten en de massaproductie en inzet van biologische wapens in dieren en producten, schrijft Lance D Johnson.

De mRNA-experimenten met koeien aan de Iowa State University gaan door

De afdeling Veterinary Microbiology and Preventive Medicine Department van de Iowa State University test een mRNA-vaccinsysteem op koeien. Het doel is immunologische bescherming te bieden aan koeien die gevoelig zijn voor RSV-infectie. Het vaccinplatform omvat een prefusie F mRNA die continu wordt toegediend door een vaccinimplantaat. Het implantaat levert voorgeprogrammeerd mRNA in de cellen van de koe, waardoor de cellen worden geïnstrueerd om een pathogeen eiwitantigeen te produceren dat de immuuncellen van de koe worden getraind om aan te vallen. De technologie zal eerst worden toegepast op muizen, voordat deze wordt losgelaten als een “kosteneffectieve manier” om koeienpopulaties in stand te houden.

Op 5 april 2023 verklaarde de National Cattlemen’s Beef Association: “Er zijn momenteel geen mRNA-vaccins in de Verenigde Staten toegestaan voor gebruik bij vleesvee. Veehouders en ranchers vaccineren vee om veel ziekten te behandelen en te voorkomen, maar momenteel bevat geen van deze vaccins mRNA-technologie.” Hun vereniging lijkt niet bezorgd dat mRNA-experimenten op weg zijn naar de rundvleesvoorziening.

  Een praktische aanpak om gezond te blijven na uw Covid-19 prik - Post Covid-19-injectiesyndroom (pCoIS)

Merck en Genvax zijn in een race om varkensvlees te transfecteren met mRNA-injecties

Het geneesmiddelenbedrijf Merck heeft geen tijd verloren om zijn mRNA-producten in varkensvlees te krijgen. In feite hebben varkensvleesproducenten het Sequivity-platform van Merck gebruikt om de cellen van varkens om te vormen tot expressie voor verschillende varkensziekten, waaronder de varkensgriep. Dit mRNA-platform produceert massaal gifstoffen in varkens en dwingt hun immuuncellen om specifieke reacties op de vreemde biowapen-eiwitten te genereren. Tot overmaat van ramp heeft dit mRNA-platform geen enkel specifiek voordeel opgeleverd voor de varkenspopulaties. De sterfte onder zeugen is gestegen van 11,1% in 2017 tot 12,6% in 2021. Het volstaat te zeggen dat het mRNA-platform de problemen in de varkensvleesindustrie niet heeft opgelost en zelfs de vernietiging van varkenspopulaties op lange termijn kan bespoedigen, aangezien het immuunsysteem van de dieren van seizoen tot seizoen (verzwakt) afhankelijk wordt van de programmering van het mRNA.

De race om de voedselvoorziening te vervuilen met mRNA-biowapens houdt hier niet op. Genvax Technologies werkt aan een zelfversterkend mRNA-vaccin voor veestapels. De startup heeft 6,5 miljoen dollar financiering gekregen van United Animal Health, Johnsonville Ventures, de Iowa Corn Growers Association, de Summit Agricultural Group en de Ag Startup Engine. Ze hebben ook aanvullende subsidies verkregen van het USDA-Agricultural Research Services Plum Island Animal Disease Center en de Foundation for Food and Agriculture Research. Dit mRNA-platform wordt gepromoot als een oplossing in de strijd tegen bestaande en opkomende bedreigingen voor de voedselvoorzieningsketen. Het mRNA zal de varkens programmeren om eiwitten te produceren die gemodelleerd zijn naar varianten van Afrikaanse varkenspest. Wanneer een nieuwe uitbraak wordt vastgesteld, zal het mRNA-platform worden ingezet om de cellen van het vee aan te passen voor een mutantspecifieke immuunrespons. De dieren worden gemanipuleerd met behulp van een transgen of “gen van belang” dat is afgestemd op de dominante variantstam die in omloop is.

  Pandemie van de gevaccineerden: Twee keer zoveel sterfgevallen in de meest gevaccineerde landen

Groenten zijn niet langer heilig, aangezien hun genetische integriteit wordt vervuild door federaal gefinancierde mRNA-experimenten

Het mRNA-platform wordt ook losgelaten via basisgroenten. Onderzoekers van de University of California Irvine en University of California, Riverside hebben een manier gevonden om mRNA op te nemen in sla, tomaten en andere groenten. Wetenschappers creëren transgene, chimere planten met DNA dat is gecombineerd met DNA van virussen en dieren. Deze wetenschappers pushen mRNA in groenten, dankzij een subsidie van 500.000 dollar van de National Science Foundation, een financieringsorgaan van de NIH, waarvan de directeuren worden benoemd door de president van de Verenigde Staten.

In de race om mensen te hacken en populaties onder controle te houden, is zelfs de voedselvoorziening niet heilig. Wetgevende instanties in de Verenigde Staten moeten snel in actie komen om de toekomst van de voedselvoorziening en de genetische integriteit van planten, dieren en mensen te beschermen. De dreigende mislukkingen van mRNA-experimenten en de schadelijke gevolgen van de poging van de mens om voor God te spelen zijn slechts een kwestie van tijd; onvermijdelijk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalist Harari’s krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachtenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Over het Ego en de Ziel
Volgend artikelPatholoog Burkhardt laat zien: Vaccin spike-eiwit stapelt zich op in testikels, vervangt sperma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. De disclaimers van de bronnen van dit artikel vertellen mij dat dit “nieuws” met een zak zout genomen mag worden gezien niemand zijn verantwoordelijkheid neemt of dit nu nieuws, entertainment of wat dan ook is.

  Het word hoog tijd dat vrije journalistiek eens serieus genomen word, en niet samen met msm, een info-gevangenis word.

  Weet waar je aan meewerkt

  • Je moet altijd kritisch zijn naar wat je leest. Één bron is niet voldoende. Dit verhaal had je ook kunnen schrijven over corona. Alle verhalen bij elkaar opgeteld wijzen wel in een bepaalde richting. Zoek deskundigen daarbij op internet die betrouwbaar zijn en je komt bij de waarheid uit. Dit verhaal over dieren met MRNA inspuiten heb ik al gelezen in meerdere bronnen. Het is een goedkope manier voor Pharma al is het eindresultaat dat je sterft aan de bijwerkingen.

 2. Het experimenteren op de voedselketen, niets nieuws onder de zon, toch.

  In de jaren van de dioxine crisis, dolle koeien ziekte, schapen enz. die massaal werden afgeslacht was het reeds duidelijk dat er “iets” niet klopte.

  Toen ben ik, samen met anderen die het door hadden, vegetarisch gaan eten omdat ik de boel niet meer vertrouwde.
  Nu sta ik voor nog grotere uitdagingen, gezien dat groenten ondertussen ook “verkloot” worden.
  Kan men de lokale producten bij de plaatselijke landbouwers nog vertrouwen?
  Waar kopen die hun zaden, plantjes in?

  Het gaat van kwaad naar erger, moeten wij dan nog uitsluitend vertrouwen op ontgiftende producten?

  Jongens, waar gaat dit naartoe?

  • Het spijt mij te lezen dat u zo in angst lijkt te leven. Je kunt je ook afvragen: wat is mijn lot, laat ik het lot bepalen, of probeer ik dat krampachtig zelf, met desastreuze gevolgen. De dood is onvermijdelijk, en angst brengt het onvermijdelijke alleen maar sneller dichterbij.

   Leef, en zie uw koers, probeer deze vooral niet te bepalen op een manier die ongezonde angst met zich meebrengt. Voorzichtig is iets anders dan pure paranoia.

   Hoeveel boerderijen denkt u dat er geruimd zijn indertijd met de gekke koeien ziekte? Staat dat in verband met de 0 casussen van mensen die zelf aan bse overleden zijn?

   Het ging niet om onze gezondheid, maar een test of voorbereiding voor wat nu doorgang vind. Niemans menselijk heeft bse, vogelgriep, varkensgriep gehad of eraan gestorven. Toch al die boerderijen tot fallisement gedreven….ziet u wat ik wil zeggen?

   We worden al decenia voor de gek gehouden, niet de laatste paar jaar

   • Beste Erwin,
    Je schrijft; “Het spijt mij te lezen dat u zo in angst lijkt te leven. Je kunt je ook afvragen: wat is mijn lot, laat ik het lot bepalen, of probeer ik dat krampachtig zelf, met desastreuze gevolgen. De dood is onvermijdelijk, en angst brengt het onvermijdelijke alleen maar sneller dichterbij.”

    Ik kan uit de reactie van joghe niet opmaken dat hij in angst zou leven.
    Wie bepaald of het een lot is? men kan het ook zien als een uitdaging om mogelijke schadelijke ontwikkelingen te vermijden.
    Dat joghe overgaat op vegetarisch eten heeft niets te maken met krampachtigheid maar naar mijn mening met voorzichtigheid en’de goden niet verzoeken’.
    Welke desastreuze gevolgen zouden er kunnen ontstaan als mensen ervoor kiezen om geen risico’s te lopen met geen gevaccineerd vlees te eten?

    Je schrijft verder; “Leef, en zie uw koers, probeer deze vooral niet te bepalen op een manier die ongezonde angst met zich meebrengt. Voorzichtig is iets anders dan pure paranoia.
    Nogmaals, het vermijden van geïnjecteerd vlees hoeft niets te maken te hebben met angst of paranoia maar heeft naar mijn mening alles te maken met zorg om het persoonlijke welzijn m.b.t. eigen gezondheid.

    je schrijft verder; “Hoeveel boerderijen denkt u dat er geruimd zijn indertijd met de gekke koeien ziekte? Staat dat in verband met de 0 casussen van mensen die zelf aan bse overleden zijn?”
    Hoeveel mensen zijn er overleden of blijvend invalide/gehandicapt na die MRNA spuiten en daarbij mensen die door shedding klachten hebben gekregen?

    je schrijft; “Hoeveel boerderijen denkt u dat er geruimd zijn indertijd met de gekke koeien ziekte? Staat dat in verband met de 0 casussen van mensen die zelf aan bse overleden zijn?
    Bij mensen heette dat Creutzfeldt–Jakob.
    En daar zijn er vele van die daaraan gestorven zijn.

    Ook schrijf je; “Het ging niet om onze gezondheid, maar een test of voorbereiding voor wat nu doorgang vind. Niemans menselijk heeft bse, vogelgriep, varkensgriep gehad of eraan gestorven. Toch al die boerderijen tot fallisement gedreven….ziet u wat ik wil zeggen?

    We worden al decenia voor de gek gehouden, niet de laatste paar jaar

    Er zijn wel degelijk mensen gestorven aan de door jou genoemde ziektes, maar niet in de hoeveelheden die wellicht in de honderdduizenden lopen.
    Dat e.e.a. niet om onze gezondheid ging ben ik een aardig stuk mee eens.
    Er kunnen eveneens natuurlijke dierenziektes zijn ontstaan waarna men vaccins zijn gaan ontwikkelen die vervolgens veel geld opleverden.
    Ga eens kijken naar de gevolgen van die Coronaprikken en de miljoenen slachtoffers,

    Als laatste schrijf je; “We worden al decenia voor de gek gehouden, niet de laatste paar jaar”
    Geen decennia maar reeds een paar duizend jaar. Kijk alleen maar eens naar wat diverse ‘geloven’ de mensheid hebben wijsgemaakt.

    • Je hebt een punt. Ik ook denk ik toch. En decenia..idd…1000 jaar?….ook niet denk ik. Ik denk dat het de aard is van het beest.

     Als ik even heel open in alle mogelijkheden erover nadenk lijkt het eerder soms dat de mensheid zelf een lopend experiment is. De diversiteit in de natuur van de aarde is een stuk diverser dan die van het menselijk ras. Soms vraag ik mij af, of de aarde de oorsprong van de mens heeft gezien, of ermee overvallen is.

     Een ding weet ik zeker, als je constant met veel moeite iets ontwijkt omwille van het eigenbelang, dan leef je in soort angst. Chronische angst in deze….ipv alles te vermijden kun je zaken ook aangaan en zien of er ook andere wegen zijn. Als je vlees weigert uit principe, omdat je het zielig vind is dat een keuze. Als je vegetarier word vanwege wantrouw van wat er in zit, dan kies je niet, dan word een keuze gedreven en afgedwongen door angst.

     • Beste Erwin,
      Je schrijft; “Een ding weet ik zeker, als je constant met veel moeite iets ontwijkt omwille van het eigenbelang, dan leef je in soort angst. Chronische angst in deze”.

      Ik denk zelf niet dat een vegetariër veel moeite hoeft te doen om zijn/haar voedselkeuze te maken.

      Om eigenbelang te koppelen aan angst, en zelfs chronische angst, onderschrijf ik niet.
      Iemand die wil overwerken om wat extra’s te verdienen doet dat meestal uit eigenbelang en zeker niet uit angst.
      Iemand die stopt voor een rood stoplicht doet dat niet uit angst, maar omdat de wet dat voorschrijft.
      Dit zijn maar 2 voorbeeldjes.
      Aan de andere kant is het zelfs gebleken dat vele mensen die Coronaprikken namen, dit deden uit angst.
      Zij hebben dus volgens jouw reactie de zaken aangegaan en die prikken laten zetten, wat overigens ook weer voortkwam uit angst voor een besmetting.
      Het is nu door alle zaken die naar boven komen t.a.v. MRNA gevolgen, de houding dat mensen geen geprikt vlees willen eten zeer begrijpelijk.
      Deze mensen maken hun keuzes niet uit angst maar uit waakzaamheid m.b.t. hun gezondheid, helemaal met de kennis van nu.

      Je schrijft;”Als je vegetarier word vanwege wantrouw van wat er in zit, dan kies je niet, dan word een keuze gedreven en afgedwongen door angst.

      Vreemde uitspraak.
      Met andere woorden; een keuze die voortkomt uit gedrevenheid en afgedwongen is dus volgens jou geen keuze.!?

      Ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken en de daarbij horende verantwoordelijkheid om de gevolgen van de gemaakte keuzes te dragen.
      Er zijn talloze redenen te bedenken waarom mensen bepaalde keuzes maken:
      Hebzucht.
      Macht.
      Gezondheid
      Andere baan.
      Huwelijk.
      Voedselkeuze.
      En inderdaad ook angst.
      enz.enz.

      Om iemand aan te spreken dat de gemaakte keuze van een ander voortkomen uit angst is een waardeoordeel uitspreken over de betreffende persoon in kwestie en daarbij subjectief omdat het jouw persoonlijke mening/aanname is.

     • Erwin 15:29
      “Soms vraag ik mij af, of de aarde de oorsprong van de mens heeft gezien, of ermee overvallen is.”

      Interssante gedachte, niet? Je begint het je wel af te vragen. Zelf denk ik dat het de aard vh beesje is, een soort van ingebouwd mechanisme om zichzelf uit te roeien om de Aarde weer te verfrissen. Ik geloof dat de mens al duizenden jaren rondloopt hier in de eoa vorm. Mss was er ooit ook wel veel lachgas in de lucht, en men was standaard vrolijk ipv standaard zuur en hatelijk zoals nu in de Kali Yuga. (Grappie).

  • je kunt het ook zo doen spoor die b tenten op en maak ze met de grond gelijk met of zonder deze idioten die het materiaal maken ben je klaar toch zij willen oorlog nou die kunnen ze krijgen met de juiste personen van over de hele wereld denk ik dan

 3. Mocht het zo zijn dat ze dit willen gebruiken dan hoop ik maar een ding, Ieder die daar aam meewerkt ze laten bungelen aan een touwtje en al die labs opblazen OOK hier in Nederland vergis je niet de Nederlandse labs doen gretig mee .
  En vergeet niet dat het meest gevaarlijkste virus wat er ooit bestaat opgeslagen is in bunker volgens mij in Leiden

 4. De goede koe werd vroeger met de hand gemolken en leefde wel minstens 14 jaar.
  Nu wordt de koe met robot gemolken, geen waarnemende handen ad spenen meer.
  Geen innige band tussen koe en koehouder.
  De koe zelf is een melkproduktierobot geworden. Ze houdt het ook maar enkele jaren uit. En… Gentechmelk is zeer ongezond.
  Misschien is het wel een mensendoder.
  De robotkoe.

 5. De afgelopen 10 a 20 jaar had china last van enorme epidemien
  In haar vee stapels; vooral kip en varkens werden getroffen.
  Afrikaanse varkenspest varianten trokken de halve wereld rond
  Via china naar siberie om dan 2 jaar later ook gevonden te worden in de baltische landen
  Via mensen en handelsstromen kwam deze afrikaanse varkenspest vervolgens ook in nederland terecht.

  Mrna technology zoals we in c19 zagen drijft een versnelde mutatie aan van de ziekte verwekker.
  Dus dit is niet voorbij, maar zal veel erger gaan worden, plotklaps zullen alle kippen,
  varkens of koeien geruimd moeten worden en verdwijnen uit de supermarkt.
  Helaas leven wij in een tijd waarin heel snel biologische wapens ontwikkeld kunnen worden
  terwijl het ontwikkelen van veilige medicijnen veel langer duurt.

  Kortom voedsel productie, verwerking en consumptie moet regionaal georganiseerd gaan worden.
  Dus varken groeien in groningen, slachten in limburg en eten in noordholland kan echt niet meer, want
  dit zal de varkenspest over het hele land verspreiden.
  Ook zullen er regionaal grote voedsel voorraden aangelegd moeten worden als buffer.
  En sanitaire cordons om productie centra heen, dus kippetjes kweken in denhaag en rotterdam kan wel
  maar niet in het tussenliggende delft om de kans op besmetting te verminderen.
  Je wil niet dat de vogelgriep van rotterdam ook de kip populatie in denhaag uitroeit en
  beide plaatsen zonder voedsel komen te zitten.

  Wellicht is dit ook de reden waarom trends als visfarming in aquaria, aquaponics en land- en
  tuinbouw in flatgebouwen zo’n mode is geworden.

 6. Beste Mensen

  Heb heel vaak langs de snelwegen graffiti gelezen
  Vlees is Leed
  Wat houd dat in ?
  Heeft men daar wel eens over nagedacht ?
  Waarom is dat geschreven ?
  Denken kijkend uit het diepste het Reinste van het Hart

  Dank U

  Dank U

 7. Niet als de persoon uit angst iets vermijd, zodat dat in eerste instantie uitgestraald werd door zijn manier van uitleg. Ga die zinnen eens uitsmeren, onbevooroordeeld

  Om een lange discussie meteen te stoppen, ik vel geen waardeoordeel of mening. Het uitsmeren van elke zin die ik schrijf zegt meer over uzelf. Inhoudelijk zet u mijn reacties op zijsporen die geen waarde hebben op de kern op de kern van mijn reactie en u probeert mij in een zinloze discussie mee te trollen. U houd niet van kritiek zover is duidelijk. En dat terwijl de reactie niet eens aan uw adres was. Typisch.

  Angst is een slechte raadgever, punt.

 8. Beste Erwin,
  Joghe heeft het woord angst niet gebruikt in zijn reactie.
  Het is uw uitspraak geweest en dus een aanname van uw kant.
  Ik spreek u aan op een aanname gebaseerd op de reactie van Joghe.

  Met uw uitspraak dat angst een slechte raadgever is, ben ik volledig met u eens.
  Echter, uit angst iets vermijden of juist niet is ook een keuze.
  PS. Mij betichten van trollen is ook een aanname.
  PS2. indien er een reactie op internet geschreven wordt zou het vreemd zijn dat anderen daar dan niet op zouden mogen reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in