Was ist los? Twee derde van de Duitse dokters kwam niet opdagen voor de inentingen

0
5420

Afgelopen zaterdag zouden 600 artsen en praktijkmedewerkers uit de stad en regio Hannover worden ingeënt, meldt PolitikStube. Maar slechts 200 medici die zich wilden laten vaccineren kwamen opdagen voor de afspraak.

De anderen lieten de afspraak voorbijgaan zonder af te zeggen, zoals de “Hannoversche Allgemeine Zeitung” (HAZ) op zaterdag meldde. Volgens de regio Hannover waren de afspraken schriftelijk vastgelegd tussen de praktijken en het vaccinatiecentrum. Het medisch personeel van het vaccinatiecentrum op het beursterrein wachtte daardoor tevergeefs – en was tegelijkertijd afwezig voor andere vaccinaties.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen vaccinatie in Saarland: 54 procent kwam niet opdagen – minister van Volksgezondheid boos

Volledig gevaccineerd met Pfizer? Je hebt 6 tot 13 keer meer kans om Delta te krijgen dan iemand met natuurlijke immuniteit, zegt een studie
Vorig artikelJe weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?
Volgend artikelVS deelstaten: geen nut van lockdown en mondkapjes
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in