Een imam legt de echte reden uit waarom de zogenaamde vluchtelingen – allemaal moslims – naar Europa gaan: om onze vrouwen zwanger te maken en moslimkinderen te verwekken.

Foto: Sjeik Mohammed Ayed: “Neem de vluchtelingen op! We nemen ze binnenkort terug in de naam van het komende kalifaat!” via Unsermitteleuropa

Sjeik Mohammed Ayed, een leidende figuur onder de moslims, heeft in een toespraak in de Al-Aqsa-moskee de moslims vermaand “kinderen te krijgen met westerse vrouwen, zodat we ze onder de voet lopen en overmeesteren, als Allah dat wil”.

“In heel Europa haten mensen moslims. Ze willen ons dood hebben, maar ze hebben hun vruchtbaarheid verloren.

We zullen ze vruchtbaarheid geven. We zullen onze kinderen via hen baren en opvoeden, want we moeten hun landen veroveren. 

Duitsers, Amerikanen, Italianen en Fransen zullen gedwongen worden om vluchtelingen op te nemen”, aldus imam Ayed.

Sjeik Mohammed Ayed spreekt van een “demografisch oud” Europa dat veroverd moet worden. Het discours is enigszins vergelijkbaar met dat van Bergoglio over “Grootmoeder Europa”, dat jonge immigranten nodig heeft om een “droog” continent te insemineren, wat verontrustende vragen oproept over de bedoelingen van deze paus.

Veel van deze ‘vluchtelingen’ zijn al onder ons. Ze komen zich toe-eigenen wat ons toebehoort. Een van de middelen om dit doel te bereiken is het huwelijk. Als het anders zou zijn, zouden ze eerst hun dochters, vrouwen en moeders laten ‘vluchten’…

De video (met Engelse ondertiteling) hier:

Moslimprediker: “Laten we Europa innemen en laten de Europeanen het voor ons financieren”

EU wil gratis Russisch gas

3 REACTIES

    • Jawel hoor. Ze zoeken hier niet al te slimme vrouwtjes uit. De hoerige types en daar zijn er hier genoeg van. Die trappen ze met jong, verlaten ze vanwege dom en hoerig en nemen dan een goede vrouw om mee te trouwen. Dat zei een van die gasten ooit tegen me. En hij moest er erg om lachen. Ik ook wel eigenlijk.
      We laten ze zelf binnen hoor. Een normaal sterk volk zal zijn grenzen verdedigen. Nou dat doet Nederland dus niet. Dus we zijn een zwak volk dat gemakkelijk van zijn eigen grond te verdrijven is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here