© Yumi Kimura from Yokohama, JAPAN / Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

De voorzitter van de FPÖ, Andreas Leiter Reber, kan alleen maar zijn hoofd over zoveel schaamteloosheid schudden. Een linkse instelling liet zich gedurende twee jaar 30 onderzoekers financieren om een jubelend verslag te schrijven over het thema migratie. Terwijl buitenlanders in Zuid-Tirol 50% van de delicten plegen, hoewel hun bevolkingsaandeel slechts 10% bedraagt. Er moet een einde komen aan de ongecontroleerde toestroom van buitenlanders, zegt hij, en linkse fantasieën zouden daarbij weinig helpen.

Eurac Research is een particulier onderzoeksinstituut in Bolzano. Volgens een persbericht van de Zuid-Tiroolse FPÖ hebben 30 onderzoekers daar over een periode van twee jaar met royale overheidssubsidie een jubelrapport over het thema migratie geschreven.

Dit ‘verslag’ zit vol met multiculturele en onrealistische wensdromen, die migratie vanuit een eenzijdig positief perspectief belichten en problemen met immigratie zo veel mogelijk weglaten, zegt FPÖ-voorzitter Reber.

Demografische verandering veroorzaakt een gevoel van verlies van vaderland

Volgens de huidige cijfers van het Provinciaal Instituut voor de Statistiek waren in 2017 meer dan 50 procent van de verdachten in Zuid-Tirol buitenlandse burgers, hoewel ze iets minder dan tien procent van de totale bevolking uitmaken. Aangezien we te maken hebben met arbeidsmigratie en, in veel gevallen, met armoedemigratie, staan onze sociale zekerheidsstelsels onder zware druk. De demografische verandering die gepaard gaat met ongebreidelde migratie veroorzaakt een gevoel van sluipende ontheemding bij grote delen van de bevolking, vervolgt Reber.

Leden van parallelle maatschappijen hebben geen respect voor wetten

Het grote aantal ongecontroleerde migranten – vooral die uit moslimgezinde, cultureel verafgelegen landen – in combinatie met het gebrek aan druk om te integreren heeft ook in ons land geleid tot de ontwikkeling van parallelle en contra-samenlevingen. In veel gevallen zijn hun leden niet bekend met de twee nationale talen of met de normen en waarden die in onze cultuurruimte worden beleefd. Maar al te vaak is er een gebrek aan respect voor de regels en wetten die gelden.

Bevindingen door linkse denktank afgewezen

Zuid-Tirol heeft geen behoefte aan fiscaal gefinancierde linkse adviezen die de facto neerkomen op een ´Zo doorgaan!´ en de aanpak van toekijken en gewoon laten gebeuren van migratie voortzetten, concludeerde Reber het 100 pagina’s tellende rapport van Eurac.

Wat het rapport extra moeilijker maakt, is dat de auteurs niet willen dat hun verslag wordt opgevat als een verzameling gegevens. Ze willen dat het als een richtlijn dient voor scholen en beleidsmakers. In de kern van de zaak is het dus een poging tot eenzijdige politieke beïnvloeding – van ultralinks.

Oostenrijkse socioloog Dr. Ley: “Angela Merkel is een zware crimineel”

  Deze griezelige spookfiguren demonstreren voor nog MEER onderdrukkende Corona-restricties
Vorig artikelParijs: Politie omsingeld door vijandige zwarte massa
Volgend artikelGriekse minister van Asiel: Bewaakte gesloten kampen met dubbele hekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ongelofelijk 10% nieuwkomers pleegt 50% van de misdaden in ……… Oostenrijk!
    De bakermat van het nationaal socialisme en geboorteland van meneer A Hatler!
    Wat is de tijd veranderd! Dit blijft natuurlijk nooit goed gaan, al willen de linkse gekkies dat wel, maar die doen allemaal aan wensdenken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in