De nationale vernietiging van Biden’s federale contractanten vaccinatiemandaten door de federale rechter R. Stan Baker van Georgië heeft geresulteerd in een aardverschuiving van laffe megaconcerns die zich terugtrekken uit hun zo zelfverzekerde intimidatie van Amerikaanse werknemers, schrijft Ronpaulinstitute.org.

Biden’s illegale gok, het nationale federale contractanten vaccinatiemandaat, is net als zijn eerdere Medicare mandaat en OSHA als-u-100-werknemers-hebt-vaccinmandaat al in een vroeg stadium door de rechtbanken aan flarden gescheurd.

Biden’s mandaten zijn altijd een intimidatie gok geweest, een erkenning dat ze wisten dat ze zich bezig hielden met illegale handelingen, maar dat ze door zouden gaan met het gebruik van de niet onbelangrijke wapens van de uitvoerende macht om zoveel mogelijk schade aan te richten totdat de rechtbanken ingrepen en het voor de hand liggende opmerkten: “Je kunt dit niet doen!”

Cynici – en ik ben het met hen eens – zullen zeggen dat de rechtbanken op beide manieren hadden kunnen beslissen, dus windt u zich niet te veel op.

Dat is de les van de afgelopen twee jaar: er is niets onder ons als we naar beneden kijken. Het beneemt ons de adem. We begrijpen nu dat onze beschaving is gebouwd op een hoop zand en dat elke vastberaden entiteit een tunnel onder ons kan graven terwijl wij worden afgeleid door de menselijke noodzakelijkheden van het voorzien in ons gezin en het zo goed mogelijk leiden van ons eindige leven.

Voorheen zagen wij onze heersers – van hondenvanger tot president – als kwaadwillig, maar meestal op een afstand. We hadden nooit gedacht dat ze hun hand zouden uitsteken met hun geleidelijk maar gestaag verworven ijzeren vuist en de zuurstof uit onze longen zouden knijpen: “Neem een prik of sterf van de honger!”

  Knijp me, maak me wakker, sla me - Heeft Newsweek dit gedrukt?

De Hongaren in het begin van 1918 waren evenzeer geschokt door het feit dat er in hun midden vreemdelingen woonden die zich op het meest vruchtbare moment activeerden en letterlijk een einde maakten aan hun slaapdronken toestand, door hun samenleving “mandaten” op te leggen, waaronder mobiele galgen – een ruwe, vroegere vorm van gedwongen vaccinatie.

Met de welkome desintegratie van dit kwaadaardige regeringsdecreet – via de uitspraak van rechter Baker dat het contractanten vaccinatiemandaat onwettig is – zien ook de mega-ondernemingen één voor één hun positie verschuiven naar het onhoudbare. Ze trekken zich zo snel mogelijk terug.

Zo’n 83.000 gezondheidswerkers in Florida worden niet langer op straat gezet door het terrorisme dat door de Amerikaanse overheid wordt gesponsord, tot deze week plichtsgetrouw gehandhaafd door de “vrije markt” prostituees in bed met de staat.

Zoals held Alex Berenson donderdag heeft gemeld, kijken de megaconcerns in de VS ook plotseling onder zichzelf en ontdekken dat ze er alleen voor staan. Geen regeringskanonnen meer gericht op de machtelozen… althans voorlopig.

General Electric, 3M, Verizon, en Oracle hebben in de afgelopen dag of zo hun weddenschappen afgedekt en zijn uit bed gestapt met de Amerikaanse overheid: geen vaccin-eisen meer! We hebben het hier over een grote groep mensen die niet langer gebonden is aan de broederschap van de naald.

We staan ​​aan de winnende kant en moeten even stilstaan ​​om dit te laten inzinken.

Maar tegelijkertijd moeten we ook kijken naar wat er verrot is in onze beschaving dat zo’n kracht zou toestaan om ons omver te werpen, om deze ijzeren vuist te ontketenen die ooit verborgen zat in een fluwelen handschoen. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn, wetende wat deze mensen ons hebben aangedaan. We mogen het niet toestaan dat ze het ooit vergeten.

  Allemachtig... het begint! De kat is uit de zak!

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dus, proberen ze je te vermoorden of zijn ze gewoon corrupt, gierig en dom?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVictor Lindelof en Piotr Zielinski: Twee professionele topvoetballers getroffen door pijn op de borst in de afgelopen 24 uur
Volgend artikelOostenrijkse minister: Verblijf in Oostenrijk wordt illegaal voor ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. En de psychopaat heeft al toegezegd dat een nòg vele malen erger virus ons te wachten staat als hij nu z’n plan niet kan voltooien….

    Ik dacht overigens dat overzee veel mensen met vuurwapens rondlopen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in