Terwijl de gevolgen van de uitrol van de vaccins voor de professionele sporten blijven doorklinken in de voetbalgemeenschap, hebben de afgelopen 24 uur nog twee spelers tijdens de wedstrijd pijn op de borst en ademhalingsmoeilijkheden gehad, bericht Thecovidworld.com.

Op zaterdag werd Manchester United-speler Victor Lindelof van het veld gehaald nadat hij ademhalingsmoeilijkheden had ondervonden en op zondag werd Napoli-speler Piotr Zielinski van het veld gehaald nadat hij al na 19 minuten spelen met ademhalingsmoeilijkheden leek te kampen.

De plotselinge stroom van noodgevallen op het veld heeft vragen opgeroepen bij een aantal doorgewinterde veteranen van het spel.

Voormalig profvoetballer Trevor Sinclair na het incident met Lindelof

Bezorgde teamgenoten van Manchester United snelden Lindelof te hulp toen hij neerging, ogenschijnlijk zonder dat er andere spelers in de buurt waren. Ook kwamen er hulpverleners het veld op toen de aangeslagen Lindelof naar zijn borst wees en klaagde dat hij moeite had met ademhalen.

Manchester United-coach Ralf Rangnick zei na de wedstrijd:

“Lindelof was ongeveer 10 minuten in ademnood. Zijn hartslag was hoger dan normaal. Hij was geschokt en wist niet wat hij moest doen.”

Zondag vroeg Napoli-middenvelder Piotr Zielinski om het veld te verlaten tijdens het duel met Empoli nadat hij last had van ademhalingsproblemen.

De 27-jarige middenvelder liep naar de zijlijn en vertelde de medische staf dat hij moeite had om goed te ademen. Ook hij wees naar zijn borst.

Vorige maand werden twee andere voetballers in dezelfde week getroffen door gezondheidsproblemen. Een speler van Wigan Athletic, Charlie Wyke, kreeg een hartstilstand tijdens een scrimmage en werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij later in stabiele toestand werd gemeld. Wyke heeft de noodreanimatie door manager Leam Richardson gecrediteerd voor het helpen redden van zijn leven.

  Geloof het of niet!

Enkele dagen later werd John Fleck, 30 jaar, speler van Sheffield United, tijdens een Championship-wedstrijd tegen Reading op een brancard van het veld gedragen. Fleck had in augustus zijn tweede dosis van het COVID-vaccin gekregen.

Eind oktober werd de glansrijke carrière van de 33-jarige Barcelona-speler Sergio Aguero, die als een van de beste spitsen ter wereld wordt beschouwd, afgebroken nadat na een wedstrijd hartritmestoornissen waren geconstateerd. De superster voetballer was volledig gevaccineerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNFL-ster Thomas: Volgende topsporter overlijdt “plotseling en onverwacht”
Volgend artikelPaniek? Amerikaanse megabedrijven ontvluchten de vaccinatieplicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Gewoon toeval! Move along! Nothing to see! Come on, sir, move along! Along, now… oh, he’s dead. Nothing to see here, move along!

 2. We zijn al een tijd gestopt met zingen in ons koor Ik stelde het bestuur voor om voor de repetities een corona test te doen omdat bij enkele andere koren corona was geconstateerd die ze hadden opgelopen op de repetities vandaar dat we niet lange tijd niet meer samen willen en kunnen repeteren Helaas geloven ze nog in wonderen en denken dat ze eens er van af zullen zijn…. Mijn voorstel wordt door het bestuur afgedaan met ja maar als we allen de booster spuit halen dan is het probleem opgelos….t Maar dat werd ook al gesuggereerd bij de vorige twee spuiten dat dat wel zou gaan lukken Echter niets is minder waar en we sukkelen verder met het vertrouwen in de medici te leggen dat zij de oplossing wel zullen hebben maar er sterven dagelijks mensen die alle 3 de spuiten al hebben gehad Zodoende blijven we nog jaren bezig gehouden met loze kreten dat we snel weer het oude leven terug zullen hebben door de een na de andere spuit toe te dienen wanneer het schapenvolk eindelijk wakker wordt is mij zeer onduidelijk maar ik zie veel mensen straks niet meer als ze in leugens geloven en als proefdier worden gebruikt…………….

  • Pcr testen zijn extreem schadelijk
   Bij ook lichaamstemperatuur gaat ethyleen zwellen ; gelezen
   Bestuur zou van satan zelf kunnen zijn
   Zoals veel besturen

   Ga een eigen zangkoor beginnen met of zonder dirigent , mogelijk met een ander reportoir. Denk dat we als gezond verstand burgers af moeten van dit soort randdebielen.

  • Pcr testen zijn extreem schadelijk
   Bij ook lichaamstemperatuur gaat ethyleen zwellen ; gelezen
   Bestuur zou van satan zelf kunnen zijn
   Zoals veel besturen

   De kliek zit vanuit mijn visie, als volgt in elkaar
   Verkenners, verdedigers, aanvallers

   Ga een eigen zangkoor beginnen met of zonder dirigent , mogelijk met een ander reportoir. Denk dat we als gezond verstand burgers af moeten van dit soort randdebielen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in