De afgelopen week heeft de wereld toegekeken hoe het nu al twee jaar durende COVID-19 narratief van de mainstream media bijna op slag ineenstortte.

Met een timing die niet minder dan verdacht genoemd kan worden, kondigden Ierland en Groot-Brittannië in dezelfde week dat het World Economic Forum zijn virtuele Davos Agenda evenement hield, de plotselinge en onmiddellijke beëindiging aan van vrijwel alle Covid-maatregelen en riep de Wereldgezondheidsorganisatie op tot het beëindigen van Covid-gerelateerde reisbeperkingen, waarbij de organisatie ook verklaarde dat het einde van de ‘pandemie’ wellicht in zicht is, in schril contrast met een recente aankondiging dat zo’n voorspelling voorbarig was, schrijft Gavin O’Reilly.

De jaarlijkse top van het World Economic Forum in 2022, die in mei wordt gehouden en de eerste persoonlijke bijeenkomst van het forum sinds 2019 is, heeft als thema “Working Together, Restoring Trust” (Samenwerken, herstel van vertrouwen); de optimisten onder ons kunnen zeggen dat de mondiale elite heeft geaccepteerd dat het wereldwijde groeiende besef van de machtsgreep van het bedrijfsleven op het openbare leven die de afgelopen twee jaar heeft plaatsgevonden, evenals de gestage opmars naar een digitaal ID-systeem zoals beoogd in Klaus Schwab’s concept van de vierde industriële revolutie via het gebruik van vaccinpaspoorten, zo wijdverbreid is geworden dat het niet langer haalbaar is om het huidige COVID-19 medianarratief voort te zetten.

Het plotse laten vallen van COVID-19 door de bedrijfsmedia is echter ook een geschikt moment om onmiddellijk de aandacht te verleggen naar iets anders – een mogelijk dreigende valse vlag aanval in Oekraïne, gebruikt als voorwendsel voor de door het Westen gesteunde regering van Kiev om een aanval te lanceren op de afgescheiden pro-Russische republieken Donetsk en Luhansk in het oosten van het land, en zo een gewapend conflict te ontketenen tussen Oekraïne en Moskou, een conflict dat een grote kans heeft op wereldwijde gevolgen.

Sinds eind november promoten de westerse media, in een gesloten front, het narratief dat Rusland een “dreigende” militaire invasie van zijn kleinere westerse buurland plant – terwijl Kiev onder controle is gekomen van de door de VS en de EU gesteunde regeringen van Petro Porosjenko en Volodymyr Zelenski, sinds de door de CIA en MI6 georkestreerde Euromaidan-kleurrevolutie van 2014, die werd ontketend als reactie op het feit dat toenmalig president Viktor Janoekovitsj in november 2013 een handelsovereenkomst met de EU opschortte ten gunste van nauwere banden met Moskou.

Hoewel het enige “bewijs” dat de afgelopen twee maanden voor een dergelijke invasie is geleverd, de legitieme verplaatsing van Russische troepen binnen de eigen grenzen van Rusland is, blijven de door de neocon beïnvloede westerse media volhouden dat een Russische invasie van Oekraïne slechts een kwestie van dagen verwijderd is – op een manier die niet verschilt van hun eerdere beweringen dat Saddam Hussein in de aanloop naar de door de VS geleide invasie van Irak in 2003 het vermogen had om binnen 45 minuten massavernietigingswapens te lanceren.

De beweringen over een Russische invasie in Oekraïne komen ook op een moment van bredere spanningen in Oost-Europa, nu de Russische president Vladimir Poetin, samen met zijn Wit-Russische tegenhanger en enige Europese bondgenoot Alexander Loekasjenko, ervan wordt beschuldigd dat hij de Europese Unie probeert te destabiliseren door een opeenhoping van migranten uit Afrika en het Midden-Oosten aan de grens tussen Wit-Rusland en Polen. Het feit dat veel van die migranten op de vlucht zijn voor de oorlogen en kleurenrevoluties die door de VS-NAVO-hegemonie aan beide regio’s worden opgelegd, wordt door de westerse media gemakshalve genegeerd.

Mocht er echter binnenkort een valse vlag aanval worden gelanceerd om een conflict tussen Moskou en Kiev uit te lokken, dan zou dat een tactiek zijn met recent eerder gebruik door de regimewiselingslobby die, net als een theoretische oorlog tussen Rusland en Oekraïne, ook bijna uitmondde in een bredere gewapende confrontatie tussen Moskou en de NAVO.

In 2017 en 2018 werden twee chemische aanvallen uitgevoerd op respectievelijk de Syrische stad Khan Shaykhun en de stad Douma. Beide aanvallen werden door het Westen toegeschreven aan de met Moskou geallieerde regering van Bashar al-Assad en beide leidden tot kruisraketten en luchtaanvallen van de VS op Syrische regeringsdoelen – waarbij een grootschalige militaire interventie op het nippertje uitbleef.

Het gebruik van een provocatie met chemische wapens werd vorige maand nog als zodanig geschetst door de Russische minister van Defensie, Sergej Sjoigu – een aanval onder valse vlag waar de westerse mainstream media, met het plotseling laten vallen van het COVID-19 narratief, binnenkort misschien in plaats daarvan hun aandacht op zullen richten.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe een oorlog met Rusland eruit zou zienVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom eerlijk praten over het falen van vaccins nog moeilijker zal zijn dan eerlijk praten over al de andere Covid mislukkingen
Volgend artikelDr. Coleman – “We mogen hun verraad nooit vergeten – of vergeven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. De amerikaanse economie leeft vooral van oorlogjes her en der. En eens de zoveel tijd een flinke oorlog. Bekijk de geschiedenis van dat schijtland maar eens. Half europa russisch? Prima toch. Maakt amerika geen reet uit. De lachende derde of zelfs vierde zijn oftewel china of al die moslim woestijn apen.

 2. Acute dreiging van Rusland naar Oekraïne !

  Nederland stuurt vanaf april twee F-35 gevechtsvliegtuigen naar Bulgarije.

  Hahaha echt acuut zeker 1 april mop.

  • Twee nogwel, ik wist niet dat we er zelfs een hadden.??? en wie moet nu ons land verdedigen. Owja natuurlijk die agenten die graag oude mensen op hun smoel slaan in amsterdam, die booien we in de eerste linie

 3. Wat ze in het klein doen bij demonstraties tegen het regime met romeo’s doen ze binnenkort in ’t groot in Oekraine. Maar deze keer zien veel meer mensen het bedrog, dank zij alle alternatieve media zoals Frontnieuws!

 4. Het houdt niet op. Niet vanzelf. 2g, 3g, QR worden afgeschaft, zodat we weer in een militair pakje kunnen rondlopen. Destijds heeft deze wappie NEE gestemd in een referendum. Ukraine betekend grensland. Laten we dat zo houden. En als het toch moet….. we krijgen wekelijks 600 asiel zoekers binnen met oorlog ervaring. Niet te vergeten de ¨jongeren¨die zeer ervaren zijn met messen. Stuur die maar naar het front.

 5. Tja waar blijven we dan met onze windmolen parken en daken volgeplempt met zonnepanelen, de verbreking van de betrekkingen tussen Rusland en het Westen zal resulteren in het volledige embargo van Russisch gas en olie aan Europese klanten.

  Het niet nodig voor Rusland om raketbasissen in Cuba en Venuzuela op te bouwen, de VS, de NAVO, de EU en de G7 allemaal ‘ongekende sancties’ hebben beloofd, zijn sancties alleen van belang als de andere partij erom geeft. Rusland zou, door de betrekkingen met het Westen te verbreken, zich niet langer bekommeren om sancties.

 6. Greet….
  Je bent een nare, giftige, lompe hork….en door jouw soort worden heel wat zinvolle iniatieven als deze niet serieus genomen.
  Gaan jullie elkaar maar fijn gelijk geven. Dit is de moeite van mijn aandacht niet waard. Doei….!

 7. Ik zou maar niet te vroeg juichen. Alles gaat welliswaar open, maar vraag niet onder welke voorwaarden ! mondkapje, 1,5 meter, QR code, een tijdklok voor openbare gelegenheden, terwijl nachtclubs gesloten blijven. Ze proberen ons gewend te laten raken aan al die rare toestanden. Bovendien worden we afgeleid middels dat – schandaal – bij de Voice of Holland en al dat geouwehoer over de Oekraine. Er komt iets nieuws aan, mogelijk nog veel erger dan heel die Corona hoax. Ze willen ons wederom te grazen nemen. Via de klimaat en de stikstofnonsens zullen ze proberen zoveel geld uit onze portemonnees te kloppen dat armoe onstaat bij velen. Mogelijk komt er tegen ons een biologische oorlogsvoering. Een begin werd gemaakt via die vliegtuigen die in de lucht een blijvend spoor achterlaten van chemische stoffen die op aarde neerdalen.

  • Hoi Dobby,

   Eens en de meeste mensen zien m nog niet. Iedereen is afgeleid door de fophef rondom the voice. Wat serieuzer is het issue met Rusland maar de echte, niet meer ongedaan te maken, rottigheid is hongersnood.

   Dat is het instorten van de kunstmest productie van +- 50%. Dat lijkt onschuldig maar is het niet. Zo een 3.5 a 4 miljard! mensen zijn afhankelijk van voedsel welke direct of indirect (diervoeding)wordt geproduceerd met kunstmest. Zonder kunstmest levert een gewas 40-60% minder oogst op (afhankelijk van het gewas.

   Reken maar uit…. Ik heb er meerdere rapporten over gelezen maar deze vat het goed samen. https://journal-neo.org/2021/11/12/now-the-organized-takedown-of-global-fertilizer-supply/

   Groeten,
   Hugo

   • Adhesiebetuiging voor dit stuk, goed en duidelijk verwoord….langzaam maar zeer zeker via de achterdeur van velen kruipt de ondergang door

    • Hoi Mary-ann van Ast-Lagry,

     Fijn te lezen dat je er wat aan had. Verder eens dat via de achterdeur van velen de ondergang doorkruipt. Ik noem wat andere ”achterdeur” issues;

     – Het ineenstorten van het financiele systeem (how did you go bankrupt, first slow and then all of the sudden)
     – De waarschijnlijke gevolgen van injecties die het zorg systeem gaan overbelasten
     – Oorlog? (het Westen is nu het gewonde dier, de optie / oplossing die de globalisten boden ca 20 jaar geleden is afgewezen door het Oosten).
     – Energie

     En natuurlijk voedsel zoals ik al noemde. Een aanval over meerdere fronten tegen de bevolking.

     Groeten,
     Hugo

 8. Hoi Hugo,
  Dat klopt, er gaat een ‘kunstmatig’ tekort komen aan voedsel en meer benodigdheden, dat zal voor de meesten als een grote verrassing komen.

  Groeten,
  Dobby

  • Hoi Dobby,

   Helemaal eens. In mijn bovenstaande reply staan alle , die ik ken, aanvallen die op de populatie losgelaten worden. Vanaf de herfst gaat het heel moeilijk worden.

   Sterkte!

   Groeten,
   Hugo

 9. Meer voor Rusland; net alsd de MH17.

  belang? gelegenheid?
  Rusland–geen belang–geen gelegenheid
  Rebellen oekraine: geen belang, geen gelegenheid
  Oekraine: de enigen met belang en gelegenheid. Zij gaven de koerswijziging een uur voor het neerschieten
  belang; zie de voorspraak van NL in EU voor een gigantische kippenslachterij terwijl er al overproductie is en diverse subsidies.

  Dus: Rutte heeft Oekraine omgekocht om vliegtuig neer te halen, om zo in EU meer sancties tegen Rusland af te dwingen.

  Dat een BUK gebruikt werd zegt niks. In Tjetjenie hadden de rebellen russische wapens; gekocht van russische generaals–corruptie.

  Duidelijk voor eenieder met een IQ boven de 50.
  ———————————–
  Rusland zal zeer waarschijnelijk de opstandige provincie gaan bezetten.
  =============================================
  De amerikanen pressen voor oorlog; maar zoals gewonelijk: NIET op Amerikaanse bodem
  En via de wapen leverancies aan Oekraine en Nato verdienen zij er een vermogen aan; net als met de diefstal van goud uit Irak en Libie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in