Hint: Je kunt je maskers weggooien, je kunt scholen openen, maar je kunt niet onvaccineren.

Ik denk graag dat de waarheid wint, vroeg of laat, schrijft Alex Berenson.

Wat Covid betreft, hebben we al gezien dat de waarheid (en de Republikeinse winst in de gouverneursverkiezingen in Virginia) het beleid heeft veranderd. Scholen zullen niet snel weer sluiten. Lockdowns lijken ook voorgoed van de baan te zijn. Beter laat dan nooit.

Maar vaccins zijn een ander verhaal. Vorige week sprak ik met mijn redacteur bij Regnery, de goede mensen die PANDEMIA uitgeven, over het schrijven van een ander Covid boek.

Het steeds grotere falen van de vaccins, zeg ik. Kijk gewoon naar de gegevens, zeg ik. De manier waarop de klinische proeven voortijdig werden opgeblazen, de myocarditis cijfers, de oorspronkelijke antigene zonde, yadda yadda yadda…

Ik had zelfs een titel: IEDEREEN WEET HET.

Iedereen weet dat doorgestoken kaart is, iedereen weet dat het spel is omgekocht…

Je weet het als je een gooi doet (Schatje! Laten we de lokale swingersclub proberen! Ze hebben een twee-voor-één actie deze week!), en je denkt dat het geweldig gaat? Dan kijk je diep in de ogen van de ander en zie je dat het… niet zo is.

Dit was een van die momenten.

Omdat mijn redacteur een hele goede vraag had: Wie is je publiek? Wie koopt het boek?

Wie inderdaad?

Het is redelijk om te zeggen dat iedereen die op dit moment nog niet is ingeënt, dat ook niet zal doen, tenzij hij zijn baan kwijtraakt en/of mannen met zwarte helmen van deur tot deur gaan.

  Ja, je kunt ontgiften van covid "vaccin" spike-eiwitten: hier is hoe

En ik kan niet bieden wat de harde kern anti-vaxxers willen. Ik ben een incompetene en hebzuchtige factualist, geen samenzweringstheoreticus (nog niet, in ieder geval). Ik kan u geen ontvolking of 5G geven, alleen een overhaaste klinische proef die de slimme jongens vertelde wat ze zo graag wilden horen, gevolgd door mucho din-euros.

Dan zijn er de gevaccineerden. Dat is de overgrote meerderheid van de volwassenen in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië en Europa.

En die zijn, denk even met me mee… gevaccineerd. Dat is een keuze die niemand ongedaan kan maken. Alleen tijd kan mogelijk de impact verminderen van de veranderingen die die kleine klodders mRNA hebben veroorzaakt in het immuunsysteem – en overal elders.

Als je gevaccineerd bent, en tevreden met je keuze, blijf je ver weg van dit boek. En als u gevaccineerd bent, en twijfels hebt… dan blijft u nog verder weg.

En voor die gelukkigen onder u die wat ik zou noemen redelijke sceptici zijn? U krijgt hier waarschijnlijk alles wat u nodig heeft.

Dus voor het moment staat IEDEREEN WEET HET in de wacht. (Niet de slechtste journalistieke zet toch. We hebben nog een jaar of twee Covid- en sterftecijfers op bevolkingsniveau nodig, evenals fundamenteel onderzoek over de invloed van de vaccins op het immuunsysteem, om een kans te hebben ze eerlijk te kunnen beoordelen).

Maar maak je geen zorgen. Ik heb mijn redacteur iets anders voorgelegd en ze… was zeer geïnteresseerd.

Wat, zeg je?

Het spijt me, ik ging net een tunnel in, je valt weg –


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

#RealNotRare: Vaccinbeschadigde vrouwen brengen video uit om mensen bewust te maken van bijwerkingen



Volg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Bryan Ardis zegt dat SLANGENGIF-EIWITTEN in COVID-19 injecties achter MISKRAMEN zitten
Vorig artikelAlles wat je moet weten over het falen van het Covid-vaccin in één grafiek
Volgend artikel‘Pandemie’ narratief voorbij… volgende valse vlag in Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Nou Anna hier nog een. Ik zou een complot verspreider zijn zonder kennis en verstand.. ja dut zei mijn eigen familie die respectloos handelde. Kon amper uitpraten….. nu mogen ze zich diep schamen.

   • Heel eg triest.maar wij hebben geen dodelijke troep in ons lijf.en we ZIJN NIET dom/achterlijk.die 2 jaar lang aangevallen worden heeft mij ZO boos gemaakt dat t me niets meer doet als ze bij de bosjes omvellen.die haat die WIJ NU over ons heen gaan krijgen is pure jaloezie en angst.t doet me niets meer.ergste is,we bedoelden t goed.

  • Je behoort eerst aan mensen te vragen of ze wel eens de instructie/bijlage boekjes en de bijsluiters hebben gelezen van een (zelf/PCR) test, de geadviseerde muilkorfjes en als laatst de experimentele injecties.

   Zolang ze dit niet gelezen hebben, papagaaien ze een ander na, al deze drie gereedschappen waren waardeloos geproduceerd, een soort van action product, leuk om te hebben en te showen hoe goedkoop het wel niet is, maar het is niet van een dergelijke kwaliteit om langdurig mee te gaan en nauwkeurig het te werk te verzetten, men gebruikt een schop in plaats van een kwastje, spitten is geen verven

  • Ik ben van Tweakers.net gegooid omdat ik te veel de waarheid had verkondigt, zat al op ruim 100.000 punten, en toch werd ik er vanaf gegooid, Tweakers is een schaduw van zichzelf geworden, maar omdat ik met bewijzen en zo kwam over Covid en zo werd ik er af gegooid, en de laatste rede was omdat ik aan Conspiracy theory deed (wat trouwens uitgevonden is door de CIA, om mensen ongeloofwaardig te maken), er werd gezegd als Covid gedoe verdwijnt mag ik terug komen, met andere woorden ben nooit meer welkom, ik werd ook vaak Wappie genoemd, en ook andere die iets zijden wat tegen Mainstream Media in ging, en je werd meteen -1 gemod zo dat niemand kun zien wat je zij, of ze moeten op je drukken.

 1. Je kunt zeggen dat iedereen weet dat het Covid programma gekocht bedrog is, maar veel mensen geloven erin en zijn nog steeds angstig om deze niet bestaande ziekte op te lopen. Ze vertonen nog steeds merkwaardig gedrag in gezelschap. Er zal echt donderend dwingend en meeslepend bewijs van dit bedrog door de media moeten worden geleverd. Doen ze ook eens iets nuttigs. Maar ja dat betaalt Billy Boy natuurlijk niet, maar wie dan wel.

 2. De media hoeven geen bewijs te leveren, dat is er al volop. Ze hoeven het alleen maar te publiceren.
  Dat doen ze niet voor de centen en het openlijk gezichtsverlies. Al die notulisten kunnen dan hun pen wel wegbergen.
  Een utopie.

 3. Ik lees en hoor de laatste tijd opvallend weinig het woord ‘ wappie’ . Zou de realiteit , zelf nadenken en bezinning dan toch gekomen zijn ?

 4. Als archeoloog boekliefhebber zeg ik: je kunt een boek schrijven om de ware geschiedenis te bewaren. Te zelden gebeurt dit, omdat het tijdens het gebeuren “vanzelfsprekend lijkt” wat de waarheid is. Achteraf wordt deze gemanipuleerd waardoor het nog een keer kan gebeuren. Steeds opnieuw vallen beschavingen.

  Dus schrijf een boek in de hoop dat de info bewaard blijft.

  • Zoooo waar! Geef (eigen geschreven) boeken en dagboeken door aan de volgende generatie, alleen dan kan de waarheid bewaard blijven. Er zal altijd iemand zijn die de info doorneemt en er weer wat mee gaat doen ten goede van de mensheid.

 5. Het lijkt alleen te gaan over corona-covid en de mRNA-vaccins…Koop eens boeken die er al waren vóór de covidhysterie en -waanzin losbarstte en die alle waanzin ontmaskerden waar we al decennia en generaties lang mee bedrogen werden, heel de kwakzalvers’wetenschap’ gebaseerd op bedrog en misleiding…
  1) ‘Vaccin Vrij !’ van Door Frankema 2) ‘Dodelijke leugens’, van C.F. van der Horst 3) ‘Dodelijke Medicijnen’, van Peter C. GØtzsche… Als je ze kunt krijgen, want ze worden regelmatig geblokkeerd met allelei smoezen..
  Alleen al de eerste paar bladzijden t/m pagina 17 van 1) zou al genoeg geweest zijn om helemaal nooit de kwakzalvers’vaccins’ te pakken…En de rest is ook één grote ontmaskering van Big Farma en en de verziekte medische- en voedingsindustrie..Én goede tips voor hoe wél gezond te leven en te blijven…..

 6. En laat je éigen gezond verstand erop los en erover oordelen, niet wat allerlei sukkels en vaccinpakkende idioten je erover wijs willen maken, die er bij voorbaat van allerlei denigrerende etiketten op zullen plakken, omdat ze altijd te stom zijn voor echte argumenten en zélf denken en oordelen !!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in