Pakistan: vrouw en haar vierjarige dochter twee weken lang verkracht

2
599

Een vrouw in Pakistan werd met valse beloften naar het district Kasjmore gelokt. Daar werden zij en haar vierjarige dochter ontvoerd en twee weken lang verkracht. De misdaad heeft tot landelijke verontwaardiging en demonstraties geleid.

Een van de daders lokte de vrouw met de valse belofte van een goed betaalde baan als verpleegster naar Kashmore in de provincie Sindh. Daar werden het slachtoffer en haar vierjarige dochter ontvoerd, twee weken vastgehouden en verkracht. De mannen lieten de vrouw uiteindelijk vrij, maar vroegen haar om meer vrouwen naar hen toe te brengen. Ze namen haar kind in gijzeling en dreigden het te doden als de vrouw niet aan de eisen voldeed. De vrouw ging meteen naar de politie. De agenten lokten de dader, Rafiq Malik, naar een park waar hij uiteindelijk werd gearresteerd. Er worden nog steeds andere medeplichtigen gezocht, meldt RT.

Het vierjarige kind is naar verluidt in kritieke toestand in een ziekenhuis in Larkana opgenomen. Woensdag heeft een medisch onderzoek bevestigd dat de twee slachtoffers zijn verkracht. Een video opgenomen door de politie toont het meisje dat praat over haar marteling. De moeder huilt terwijl het kind haar broek uittrekt en haar verwondingen laat zien.

Activisten, politici en prominenten veroordeelden de daad. Het incident veroorzaakte verontwaardiging in de sociale media. Demonstranten marcheerden door de straten na de gewelddadige misdaad. De Pakistaanse mensenrechtenminister Shireen Mazari sprak op Twitter over een vreselijk geval van verkrachting en een beestachtige mentaliteit. Ze riep op tot strikte handhaving van de wet.

Reeds in september had de verkrachting van een vrouw op een snelweg in de buurt van de oostelijke stad Lahore een landelijke opschudding veroorzaakt. Bijzonder schandalig waren destijds de verklaringen van een politiechef die de vrouw medeverantwoordelijk hield voor het geweld.

Pakistan gaat zijn pedofielen chirurgisch castreren en opknopen

2 REACTIES

  1. Deze verkrachters zijn vast dezelfde criminelen die de heer Wilders wilden vermoorden vanwege een tekening van hun pedofiele profeet ; dus aanhangers van de ideologie die “vrede en liefde” predikt.

    • “Vrede”voor moslims: de staat, waarin de hele wereld moslim is, en de rest vermoord.”

      Maar dan gaat het door Ër kan maar EEN islam zijn” Dan gaan ze elkaar om zeep helpen. Dat is lam…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here