Pakistan: vrouw en haar vierjarige dochter twee weken lang verkracht

4

Een vrouw in Pakistan werd met valse beloften naar het district Kasjmore gelokt. Daar werden zij en haar vierjarige dochter ontvoerd en twee weken lang verkracht. De misdaad heeft tot landelijke verontwaardiging en demonstraties geleid.

Een van de daders lokte de vrouw met de valse belofte van een goed betaalde baan als verpleegster naar Kashmore in de provincie Sindh. Daar werden het slachtoffer en haar vierjarige dochter ontvoerd, twee weken vastgehouden en verkracht. De mannen lieten de vrouw uiteindelijk vrij, maar vroegen haar om meer vrouwen naar hen toe te brengen. Ze namen haar kind in gijzeling en dreigden het te doden als de vrouw niet aan de eisen voldeed. De vrouw ging meteen naar de politie. De agenten lokten de dader, Rafiq Malik, naar een park waar hij uiteindelijk werd gearresteerd. Er worden nog steeds andere medeplichtigen gezocht, meldt RT.

Het vierjarige kind is naar verluidt in kritieke toestand in een ziekenhuis in Larkana opgenomen. Woensdag heeft een medisch onderzoek bevestigd dat de twee slachtoffers zijn verkracht. Een video opgenomen door de politie toont het meisje dat praat over haar marteling. De moeder huilt terwijl het kind haar broek uittrekt en haar verwondingen laat zien.

Activisten, politici en prominenten veroordeelden de daad. Het incident veroorzaakte verontwaardiging in de sociale media. Demonstranten marcheerden door de straten na de gewelddadige misdaad. De Pakistaanse mensenrechtenminister Shireen Mazari sprak op Twitter over een vreselijk geval van verkrachting en een beestachtige mentaliteit. Ze riep op tot strikte handhaving van de wet.

Reeds in september had de verkrachting van een vrouw op een snelweg in de buurt van de oostelijke stad Lahore een landelijke opschudding veroorzaakt. Bijzonder schandalig waren destijds de verklaringen van een politiechef die de vrouw medeverantwoordelijk hield voor het geweld.

Pakistan gaat zijn pedofielen chirurgisch castreren en opknopen

  Bashiri, 29 jaar, heeft onafgebroken verkracht sinds hij naar Zweden kwam - aanklager: "Ik wil hem uitwijzen, maar het is niet mogelijk"
Vorig artikelHertelling in Georgia: opnieuw kunnen de verkiezingswaarnemers niet zien wat de stemmentellers werkelijk doen
Volgend artikelAntifa vandaliseert Democraten partijgebouw: “Fuck Biden!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Deze verkrachters zijn vast dezelfde criminelen die de heer Wilders wilden vermoorden vanwege een tekening van hun pedofiele profeet ; dus aanhangers van de ideologie die “vrede en liefde” predikt.

  • “Vrede”voor moslims: de staat, waarin de hele wereld moslim is, en de rest vermoord.”

   Maar dan gaat het door Ër kan maar EEN islam zijn” Dan gaan ze elkaar om zeep helpen. Dat is lam…..

 2. Het geloof van de Vrede…..
  Koran 2:191  Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft
  Koran 3:28    Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen
  Koran 3:85    Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel
  Koran 5:33    Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren
  Koran 8:12    Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran
  Koran 8:60    Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren
  Koran 8:65    De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten
  Koran 9:5      Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt
  Koran 9.29 – Doodt hen dan die niet in Allah en het Hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en Zijn Boodschapper verboden hebben verklaard, en zij die de godsdienst van de Waarheid niet als godsdienst nemen, van hen aan wie de Schrift is gegeven, totdat zij het beschermgeld (Djizyah) betalen, naar vermogen, terwijl zij onderdanigen zijn
  Koran 9:30    Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen
  Koran 9:123  Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen
  Koran 22:19  Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken 
  Koran 47:4    Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.          

  “Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u.”
  Dit zei de toenmalige Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, enige jaren voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 
  Er is nog NIETS veranderd………!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in