De Staatssecretaris van Georgia, Brad Raffensperger, kondigde woensdag aan dat de verkiezingsambtenaren een handmatige telling en een volledige controle van elk ingediende stembusbiljet zullen uitvoeren. Reeds vorige week kondigde Raffensperger aan dat ze een hertelling zouden uitvoeren nadat stembiljetten in het midden van de nacht opdoken en de deelstaat naar Joe Biden forceerden, bericht Politikstube. Biden’s voorsprong bedraagt momenteel 0,28 procent.

Susan Knox, een GOP-waarneemster die aan de handtelling van vrijdag in Cobb County, Georgia, zegt dat wat er gebeurde “vreselijk voor de integriteit van ons verkiezingsproces” was. De waarnemers kunnen nog steeds niet zien wat de stemmentellers eigenlijk doen.

Klik voor Twitterdraad

David Shafer, voorzitter van de Republikeinse partij, zegt dat de GOP-waarnemers zich moesten beperken tot één erkende waarnemer per tien teltafels. Congreslid Doug Collins zegt ook: “We zijn beperkt tot één gecertificeerde waarnemer per tien teltafels. Doug Collins en ik vroegen gisteren om een één-op-één-verhouding, maar ons verzoek werd afgewezen”, aldus David Shafer.

Tucker onthult verkiezingsfraude: de doden hebben gestemd bij de verkiezingen

  Trump's advocaat: "Dit is de rechtszaak die alles zal beslissen!"
Vorig artikelIraanse man sneed hakenkruis in zijn huid om rechts-extremistische agressie te veinzen
Volgend artikelPakistan: vrouw en haar vierjarige dochter twee weken lang verkracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in