Pakistan voert met onmiddellijke ingang chemische castratie voor verkrachters in

0

De nieuwe maatregel maakt deel uit van een grotere inspanning voor de bestrijding van verkrachting in het land. De nieuwe regelgeving treedt met onmiddellijke ingang in werking.

Dinsdag heeft president Arif Alvi een decreet goedgekeurd dat onder andere een snellere behandeling van verkrachtingszaken en het opstellen van een lijst van zedendelinquenten inhoudt.

Het omvat ook chemische castratie van zowel nieuwe criminelen als recidivisten die verkrachting hebben gepleegd. De behandeling verlaagt het testosterongehalte.

Een ander punt is dat de identiteit van verkrachtingsslachtoffers geheim wordt gehouden en dat het onthullen ervan strafbaar wordt gesteld.

Protesten

Het pakket maatregelen komt na uitgebreide protesten tegen de verkrachting van een vrouw die in de herfst met twee kinderen in de auto een pauze op de snelweg hield.

Degene die in de individuele gevallen over castratie beslist, zijn de rechters.

Tegelijk met het decreet van de president, dat door mensenrechtengroeperingen wordt toegejuicht, wordt gesteld dat weinig verkrachtingen die voor de rechter worden gedaagd, tot een veroordeling leiden.

Islamieten prefereren jongetjes: Honderden dode pasgeboren meisjes gevonden op vuilnisbelten in Pakistan

  Immigrant verkrachtte 10-jarig Zweeds meisje honderden keren - wordt niet uitgewezen wegens een "sterke band met Zweden"
Vorig artikelFarage: China op weg naar wereldheerschappij met Biden als president
Volgend artikelGezondheidsfunctionaris van Canada blundert tijdens Coronapersconferentie: “Ik zeg gewoon maar wat ze maar willen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in