Sinds begin 2017 zijn er 345 dode baby’s gevonden in Karachi, de grootste stad van Pakistan met 15 miljoen inwoners. 99 procent hiervan waren meisjes.

Foto: Ter Illustratie © Jonathan McIntosh / Wikimedia (CC BY 2.0)

Een vier dagen jong meisje werd gevonden met haar keel doorgesneden en een ander pasgeboren kind werd gestenigd nadat een imam had aangenomen dat het een buitenhuwelijks kind was toen het op de trap van een moskee was achtergelaten, schrijft Metro.co.uk.

In Pakistan is kindermoord illegaal, maar de politie verwijt het aan armoede en analfabetisme dat er nog steeds meisjes worden vermoord. Om een zaak te onderzoeken, moet iemand een melding doen – in het afgelopen jaar is er slechts één melding gedaan.

Anwar Kazmi, die werkt bij een organisatie die probeert een einde te maken aan de kindermoorden, vertelt The News International dat ze al vier jaar met dergelijke gevallen te maken heeft en sommigen van deze haar vreselijk hebben geschokt.

We vragen ons af of onze samenleving achteruitgaat.

Een andere organisatie zorgt voor de lijkjes en geeft ze een fatsoenlijke begrafenis.

Door liefdadigheidsorganisaties zijn nu in delen van het land kinderbedjes geïntroduceerd voor ouders om hun kinderen in te plaatsen, in een poging de meisjesmoorden te stoppen.

  Woke school VERBIEDT 10-jarigen water te drinken om 'belediging van moslims' te voorkomen
Vorig artikelMadou de onthoofder bidt voor zijn onthoofde dochter
Volgend artikelObama’s portret zal nooit in Trump’s Witte Huis hangen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Pakistani zijn van god en de aarde los.
  Ze hanteren meisje moet maagd zijn voor huwelijk
  De mannen verkrachten meisjes
  De meisjes zwanger van verkrachting
  Meisjes ongewenst
  Is gedachten van retarded brains
  Geen man geboren zonder vrouw.
  Pakistanen zijn zwaar into kinderverkrachting pedofielen
  Pakistanen zijn heel zwaar into dierenverkeachting bestiality

  Pakistanen zijn goddelozen

  • Het is heel verdrietig maar als Pakistaans meisje kun je ook maar beter dood zijn. Je hebt daar geen leven tussen die varkens die zich man noemen. Je hele leven moet je lijden en ook nog toezien hoe je kinderen mishandeld worden door dat varken dat zich jouw man noemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in