Volgens de huidige wetgeving kan Ahmed Mahamoud niet worden gedeporteerd naar Afrika - omdat hij een Zweeds paspoort heeft gekregen © Politie

De Somaliër Ahmed Mahamoud, 40 jaar, sleurde een 9-jarig schoolmeisje het bos in en verkrachtte haar op afschuwelijke wijze. Nu scherpt het Hogergerechtshof het vonnis aan en veroordeelt hem voor poging tot moord. – Het lijkt een gelukkig toeval dat het kind niet is gestorven, zegt aanklaagster Linda Hallstedt.

De beestachtige misdaad werd op 15 april gepleegd in een kleine stad in de gemeente Norrköping.

Het 9-jarige meisje was op weg van school naar huis na het verwonden van een vinger. Ze ontmoette toen de Somaliër Ahmed die haar in een struik sleepte waar hij haar in het gezicht sloeg en een mes op haar keel zette. Vervolgens sleepte de Somaliër het meisje verder een bos in, schrijft Fria Tider.

Somaliër veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 9-jarig meisje

“In een struik sloeg hij haar met open hand op de linkerwang en hield een mes tegen haar keel. Ze was zo bang dat ze zichzelf onder plaste. Hij wachtte tot er geen auto’s waren en sleepte haar aan haar benen op haar rug naar een bos in de buurt. Toen ze in het bos waren, liet hij het mes zien, dat rood of zwart was. In het bos trok hij haar kleren uit en besmeurde haar met klei, inclusief haar haar en tussen haar benen.

Hij dwong haar ook om water en klei in haar mond te doen en wilde dat ze slikte. Hij trok een paar doorzichtige handschoenen aan en frunnikte tussen haar benen. Hij zei haar dat ze haar handen achter haar rug moest doen en bond ze met haar trui vast. Toen wurgde hij haar met twee handen zodat ze niet kon ademen. Ze schopte met haar benen en ‘beefde in haar hele lichaam’. Het voelde alsof ze ging sterven.

De man had toen vaginale geslachtsgemeenschap met het meisje, kuste haar en “plaste wit op haar”. Voor hij vertrok, zei hij dat als je iets tegen de politie of je ouders zegt, zal ik je hele familie vermoorden. Toen hij dat zei, hield hij het mes omhoog”, schrijft het vonnis.

  Somalische mannen zullen mogen trouwen met 10-jarige meisjes en consumeren

In juli veroordeelde de districtsrechtbank van Norrköping Ahmed Mahamoud wegens extreem ernstige mishandeling, ontvoering, en zware kinderverkrachting tot 11 jaar gevangenisstraf. Zowel de aanklager als de neger gingen tegen het vonnis in beroep bij het Hof van Beroep. Ahmed wilde vrijgesproken worden terwijl de aanklager hem wilde laten veroordelen voor poging tot moord in plaats van extreem zware mishandeling, en dat het Hof van Beroep de gevangenisstraf zou moeten verhogen.

Het Hof volgt nu de lijn van de aanklager. Het Hof is van oordeel dat Ahmed zich moet hebben gerealiseerd dat er een groot risico bestond dat het kind zou sterven toen hij haar luchtwegen blokkeerde. Verder is het Hof van oordeel dat Ahmed “ten tijde van de daad onverschillig stond tegenover het feit dat het kind als gevolg van zijn levensbedreigende handelingen van het leven zou worden beroofd (zogeheten onverschilligheidsintentie)”.

“Het was voor de dader onmogelijk om te beslissen in welk stadium hij de hals en de mond van het kind zou moeten loslaten zodat ze niet het risico zou lopen te sterven, en het lijkt een gelukkig toeval dat het kind niet is gestorven”, zegt aanklaagster Linda Hallstedt in een persbericht.

Het Hof veroordeelt dus Ahmed Mahamoud voor poging tot moord in plaats van voor extreem zware mishandeling en scherpt de straf aan tot 14 jaar gevangenisstraf. Daarnaast is hij bij het Hof van Beroep ook veroordeeld voor ontvoering, zware kinderverkrachting en
minachting voor het en Hof en jurisprudentie.

Ahmed Mahamoud was eerder, in juni 2018, veroordeeld voor het seksueel misbruiken van een 12-jarig meisje dat hij in juni 2018 van een bushalte had meegelokt. Al in september 2019 werd hij echter voorwaardelijk vrijgelaten en kon hij weer op staat als vrij man lopen.

  Sadistische verkrachters gezocht - "ze gebruikten ook aluminium blikjes op me en stopten ze in me"

De 40-jarige zwarte, die onder andere werkte als Somalische tolk, heeft het Zweedse staatsburgerschap gekregen en kan daarom onder de huidige wetgeving niet worden gedeporteerd.

Voor de derde keer veroordeeld voor verkrachting – “onmogelijk” om 29-jarige Afrikaan uit te wijzen

Vorig artikelZweedse zusters namen na kroegbezoek zwarte taxi met “zeer aardige” mannen – ontvoerd en verkracht door Roma-bedelaars
Volgend artikelBeveiliger merkte de terrorist op voor de bomaanslag, maar greep niet in: wilde niet ‘racistisch’ zijn – Het verschil tussen held en lafaard
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Paspoorten kunnen worden ingetrokken; een pistool kan per ongeluk afgaan.

    Arresteer hem, neem zijn papieren af, en trap hem over de grens.
    Geen straf uitzitten, maar dwangarbeid.

    het leven van het meiskeis verpest.Waarschijnelijk ook lichamelijke schade aan over gehouden. ZIJ heeft levenslang….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in