Brandstichting verdacht in Nantes kathedraalbrand – Rwandese asielzoeker gearresteerd

2
Screenshot YouTube

Franse rechercheurs onderzoeken de omstandigheden van de verwoestende brand in de kathedraal van Nantes. Het Openbaar Ministerie van de stad in het westen van het land nam brandstichting als mogelijke oorzaak aan. Volgens de officier van justitie van Nantes, Pierre Sennès, waren er drie bronnen van brand in de kerk. Een op het grote hoofdorgel en twee meer in het schip. Bij het eerste onderzoek in de kathedraal waren geen sporen van inbraak gevonden.

Uit de cijfers van de Franse politie blijkt dat alleen al in 2018 875 van de 42.258 kerken in Frankrijk zijn vernield.

Na de grote brand in de kathedraal van Nantes, West-Frankrijk, heeft de politie een man in hechtenis genomen. De man was verantwoordelijk voor de sluiting van de kathedraal op vrijdagavond. Daarom wilden de rechercheurs “bepaalde aspecten van zijn dagelijkse routine” ophelderen, zo vertelde de procureur-generaal Pierre Sennès aan het persbureau AFP. Verklaringen over de vraag of de man betrokken was bij de vermeende brandstichting waren echter “voorbarig”, benadrukte hij. Volgens de Franse media zou de man in kwestie een 39-jarige man uit Rwanda zijn.

Waar de islam zich ook vestigt, het eindigt altijd slecht

  Frankrijk: de scholen zijn weer begonnen
Vorig artikelZweedse Rebecca en haar zus door asielzoekers mishandeld, echtgenoten met broekriemen gegeseld: “Hoerenkinderen!”
Volgend artikelChristelijke activiste smijt verf op De Blasio’s ‘Black Lives Matter’ straatschildering: “BLM is een marxistische beweging”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Hier in de media stond enkel dat ze een vrijwilliger hadden aangehouden.
    Geen enkele achtergrond werd er verder bij vermeld.
    Dan denk je nou niet direct aan een Rwandese asielzoeker die ze de bewaking/ beheer van een eeuwen oude kathedraal hebben gegeven.

  2. @ BertG. Ik hoorde ook alleen dat het om een vrijwilliger zou gaan. Zoals gebruikelijk krijgt de bevolking niet meer het échte verhaal te horen. Ik wist niet dat er in Rwanda óók al oorlog is, allemaal zwarte mensen die elkáár afmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in