Foto: freepik / BillionPhotos

Het Europees Openbaar Ministerie onderzoekt momenteel de rechtmatigheid van de oorspronkelijke deals met de vaccinfabrikanten, waarvan de twijfelachtige basis ook de eigenmachtigheid van individuele EU-politici en dubieuze tekstberichten van Ursula von der Leyen omvat. Nu moeten de lidstaten elk 10 euro betalen voor geannuleerde doses – d.w.z. niet-geleverde en niet-geïnjecteerde “vaccins”. In totaal moeten nog eens 70 miljoen “vaccins” van Pfizer worden gekocht, bericht Report24.

De Financial Times meldt dat de EU momenteel onderhandelt over een deal voor 70 miljoen “Covid-19 vaccins” tot 2026 – en dit exclusief met BioNTech/Pfizer. Volgens de FT zou dit concurrenten Moderna, Novavax en Sanofi uit de markt drukken.

Blijkbaar moeten de bestaande contracten met Pfizer worden gewijzigd. Zo zouden geannuleerde doses moeten worden betaald tegen 10 euro per dosis. Als je erover nadenkt, kun je niet anders dan verbaasd zijn. Waar komt het nog voor dat een regering, die verplicht zou zijn zuinig en doelgericht met middelen om te gaan, belastinggeld verspilt aan producten die niet nodig zijn?

Sommige landen, waaronder Polen, zouden dit verdrag verwerpen. Zij hebben er geen belang bij dat hun bevolking moet betalen voor vaccindoses die ze niet nodig heeft. Op dit moment werkt de EU aan het “overtuigen” van deze tegenstanders.

Als het akkoord er komt, zullen de andere bovengenoemde vaccinproducenten grotendeels buiten spel staan. Want 70 miljoen doses tot en met 2026 zou het verwachte totale marktaandeel zijn. Het feit dat realistisch gezien helemaal geen enkele dosis nodig is, aangezien Covid-19 buiten een griepgolf geen statistisch aantoonbaar gevaar oplevert, werd niet besproken en ook niet ter sprake gebracht door FT.

  Het proces van het ontwikkelen van het vaccin is te snel en te riskant

De genoemde fabrikanten worstelen met verschillende problemen. Zo zou de aandelenkoers van Novavax inmiddels 97 procent gedaald zijn ten opzichte van 2021. De vaccindoses hadden doorgaans een houdbaarheid van slechts drie maanden, en het merendeel zou verlopen zijn.

Bij Sanofi en Novavax zou tot 90 procent van de geleverde doses ongebruikt zijn gebleven en moeten worden vernietigd. Moderna daarentegen had alle gecontracteerde doses al geleverd en er zou geen sprake zijn van contractverlenging of -vernieuwing.

Ondertussen onderzoekt het Europees Openbaar Ministerie het gedrag van Ursula von der Leyen, die de oorspronkelijke vaccindeals rechtstreeks met Pfizer-baas Albert Bourla had onderhandeld via SMS, uit de losse pols en met twijfelachtige democratische legitimiteit. Het is onbekend of deze sms-berichten überhaupt beschikbaar zijn voor justitie – Brussel had geweigerd ze te openbaren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze hebben mensen vermoord voor vaccinwinstenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOver vriendschap met zelfingenomen lafaards
Volgend artikel4 Manieren waarop Joe Biden het Westen in een nucleaire oorlog kan brengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. We wachten wel tot de volgende hoax.
  Het struisvogel virus.
  Iedereen die de kop in het zand steekt, krijgt vijf prikken tegen…..
  Baat het niet schaad het niet.
  De criminelen creëren wel weer een nieuwe crisis waarin iedereen meegaat.

 2. Dus ze willen gecompenseerd voor de rotzooi die God zij dank niet is ingespoten.
  Dit is toch echt wel weer satanisch. Ze draaien alles om en zij zijn dus de slachtoffers.
  Iedereen met vaccinatie schade moet door deze boevenbende financieel gecompenseerd worden en niet zo zuinig ook.
  Voor iedere moord een miljoen voor de nabestaanden.
  Hoeveel miljard hebben ze niet van ons gestolen !!!!

  • Al die spuitdwazen hebben NUL recht op vergoeding!!!!!!!! Lijd je ook aan cognitieve dissonantie dat je vergeten bent wat de mssa ons heeft aangedaan EN WEER EN WELLICHT ERGER ZAL DOEN????!!!!!

 3. Huh, covid? Is dat nog steeds een ding dan? Ik dacht dat we dat gewisseld hadden voor stikstof.

 4. Wat een idioterie. En het gewone volk in EU mag voor die krankzinnigheid nog belasting betalen.
  En de veroorzaakster blijft natuurlijk buiten schot. De betreffende sms’en zullen wel nooit openbaar worden. En dat geldt ook voor de marionetten inde diverse regeringen, die slaafs het volk volspoten.
  Maar wel van het volk verlangen dat d3 Roverheden alles van het volk mogen zien en korten als het diezelfde Roverheid uitkomt.
  Wat een wereld.

 5. Waarom moet de eu-belasting betaler opdraaien voor een produkt, waarvan de leverancier (pfizer) niet weet of het een vaccin is? (tijdens het onderzoek naar de effectiviteit, of het ontbreken ervan in het corona onderzoek van het europees parlement in oktober beweerde pfizer geen idee te hebben of hun produkt een bescherming biedt, of de transmissie stopt, m. a. w. of hun produkt een vaccin is, laat staan of dit experimentele injectie veilig is.)
  Hoogste tijd om onze EU-leiders in een aangepaste instelling (een psychiatrische instelling) onder te brengen.

 6. Beste Mensen

  Alle Shaytaan’s = Satans bedrijven opdoeken en die behuizingen kopieën welken die bedrijven runnen door de rasper heen halen
  Het moet afgelopen zijn met leugens en bedrog rond bazuinen in naam van de twee in èèn heid God Duivel = Rand van gespleten Tong
  Mes die aan twee kanten snijd
  Met Zoetigheid besmeurt of met Zurigheid besmeurt
  Smaakpapillen
  Ieder levend wezen is geschapen inclusief hersenen
  Dus ook mensen hebben dat ding
  Gebruik dat Als het U belieft
  Als het lukt en kan
  Weest barmhartig
  Liefdevol tot Alles
  Ja echt Alles
  Dus ook tot alle levende wezens en niet levende wezens
  Weest eerlijk en oprecht

  Dank U

  • Aanvulling

   Inzicht
   Als een mens dat doet
   Zal dat mens Automatisch minder gaan neuken
   Gelijke Rechten tot Alles en iedereen
   Alles zal groeien en bloeien met mate
   Nu is het zo
   Dat alles word vernietigd in het belang van een handjevol door het Alien het KwallenRas genaamd God Duivel = Ego bezetenen
   Een klein clubje wezens uit het dierenrijk dieren die Mens heten
   Alleen mensen zijn begiftigd Vergiftigd door met deze gave Ego ik
   Ikke ikke ikke en de rest mag stikke
   Hooguit tot Tweede graad
   Wij Witte mensen eerst
   De rest kan dus de pot op inclusief de als andere ons uitzienden en kleuren hebbenden
   Ze Mogen Dood
   Zie Rusland Oekraine tegen elkaar opgezet uit gespeeld
   Wapens Medicatie verkoop Winst
   Aan dat specifieke clubje
   Bill Ellon Besos Fauci Schwab enzovoorts

 7. We sturen Pfizer dit bericht:
  Beste Pfizer,
  Hierbij annuleren we alle bestellingen van jullie dodelijke Corona gen therapie die jullie “vaccin” noemen omdat deze niet voldoet aan de beloofde specificaties. Mocht u proberen via rechtszaken nog geld van ons af te troggelen, zijn wij genoodzaakt uw kantoren, fabrieken en distributiecentra plat te bombarderen.
  Hoogachtend,
  Europa.

 8. Dus met andere woorden worden de burgers opgezadeld voor de kosten, veroorzaakt door de incompetente beslissing van Ursula von der Leyen. Die op eigen houtje zonder enige bevoegdheid private deals heeft afgesloten met Pfizer-baas Albert Bourla had onderhandeld via SMS. De corruptie druipt er van af. Laat Ursula von der Leyen – Albrecht er zelf voor opdraaien en niet de gemeenschap, zij heeft het persoonlijk veroorzaakt en alle bestaande wetgeving bewust omzeilt. Niemand van de gemeenschap heeft zij erin mee gedeeld in die private deal.

 9. Ik word hier zo boos van! Ik hoop dat dit nieuws als een laaiend vuur rond gaat. Inmiddels voelen velen zich zwaar bedonderd, en willen mensen geen prik meer, laatstaan betalen voor die rotzooi.
  Damn, oppakken die kwaadaardig graaiende monsters!!!!!!!!!!
  Sorry voor de uitroeptekens. Moest het even kwijt.

 10. Laat al die mensen die nog een prik willen en die mensen die het nog steeds opdringen, lekker zo veel prikken nemen als ze willen. Is volgens mij een win win situatie dan.

 11. Ursula von der Crazy. De graaiende wolf (of; zwarte weduwe van meest mannelijke myocarditis slachtoffers!) verpakt in fragile vrolijke zacht gekleurde kleertjes, verzorgd door de duurste couturiers.. Dat is madame von der Crazy!
  Von der Crazy is hèt visitekaartje van het achterbakse WEF schorum: Steenrijke lafaards die zich verschuilen achter deze zieke madame!

  Hoogmoed komt voor de val. Want als je zo’n dodelijke kuil graaft voor de massa, dan ben je een massamoordenaar. Vroeg of laat krijgt deze graaiers club de rekening!
  Dit schorum leeft in ivorentorens en durft niet meer op straat zonder hun omgekochte extra veel verdienende “wef leger”. Nee niet meer spontaan op straat, maar in geblindeerde gepanserde wagens… Ze zijn gevangenen van hun eigen tirannie, zoveel mogelijk levens te injecteren met troep en dus te beschadigen en kapot te maken. En ze WETEN dit!

  Ze gaan verliezen! Politie en leger zijn ook niet achterlijk..Ursula von de Lijen- Albrechts.. wéér een engel des doods. Ze zijn er van alle tijden.. watch out!

 12. De EU moet niets betalen en het contract met pfizer ongeldig verklaren ivm fraude en al het geld terugvorderen. Als de VS een dan een handelsoorlog tegen de EU uitwaardigd dan meteen ook een handelsoorlog terug en alle dollars dumpen

 13. Is wel makkelijk van alles kopen met het geld van een ander! En als er dan nog betaald moet worden voor niet afgenomen producten laten wij dat die domme mensjes maar lekker betalen. Ze smijten overal met geld, vullen hun eigen zakken lekker goed vol en allemaal van ons geld. Wanneer komt hier een keer een eind aan?? Wanneer wordt die bende oplichters opgepakt en wanneer worden die volgzame schapeen eens wakker??

 14. Alles wat van die kant komt is €€€.
  Als,, als wij, het volk…
  enz toch moéten betalen, ok,, probeert er maar ééns iets aan te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in