© CEphoto, Uwe Aranas / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

De komende verkiezingen in Nederland kunnen belangrijk zijn omdat zij de samenstelling van de Eerste Kamer zullen bepalen op basis van de resultaten van de twaalf provinciale assemblees, en drie van de meer dan dertig partijen kunnen een echt alternatief bieden voor de politieke lijn die decennialang de overhand heeft gehad, schrijft Hans Vogel.

Wij leven in een wereld waarin de meeste landen zichzelf als “democratieën” bestempelen. Om de claim van een democratie hoog te houden, moeten er van tijd tot tijd verkiezingen worden gehouden waarbij de burgers de kans krijgen hun stem uit te brengen op de kandidaten en partijen die volgens hen hun belangen het best vertegenwoordigen. Tot zover gaat het goed.

Voor, tijdens en na dergelijke verkiezingen is er veel manipulatie, beïnvloeding, fraude bij het tellen van de stemmen en gesjoemel. Dat hoort allemaal bij verkiezingen. Daarom zijn de verkiezingsuitslagen vaak nogal teleurstellend. Uiteindelijk zullen de meeste mensen moeten concluderen dat hun invloed, als individu en als lid van een groep of collectief, nogal beperkt is.

Nederland, dat vreemde land in de noordwestelijke hoek van het Europese vasteland, vormt daarop geen uitzondering. Net als de andere leden van de Europese Unie en de NAVO (behalve de VS) heeft zijn regering slechts een zeer beperkte autonomie. Net als al die andere staten heeft Nederland in de loop der jaren zoveel van zijn nationale soevereiniteit moeten inleveren dat het niet langer als een onafhankelijke politieke entiteit kan worden beschouwd. Het is nuttig om in gedachten te houden dat tachtig procent van alle wetten, regels en verordeningen wordt bepaald door de bureaucratische machinerie van de EU in Brussel.

Maar voor wat het waard is, op papier blijft Nederland een soevereine natie, en juist daarom kunnen de komende verkiezingen van 15 maart belangrijk blijken. Deze verkiezingen zijn voor de twaalf provinciale assemblees, en op basis van de uitslag daarvan wordt de samenstelling van de Eerste Kamer bepaald. Het is misschien de eerste keer in vele jaren dat de provinciale verkiezingen er echt toe doen.

Er zijn slechts drie van de meer dan dertig partijen in Nederland die een echt alternatief bieden voor de politieke verhoudingen zoals die al decennialang heersen.

De reden is dat de Tweede Kamer nagenoeg is gekaapt door een hechte alliantie van “links-liberalen”, groenen en christendemocraten. De meest militante en ideologisch rigide van deze partijen zijn D66 en de Groenen. Zoals overal in Europa zijn de sociaal-democraten (PvdA) gemarginaliseerd sinds zij het neoliberalisme als hun nieuwe evangelie hebben aangenomen. Sinds de val van de Berlijnse muur is hun rol als meest trouwe lokale verlengstuk van de Amerikaanse macht en invloed overgenomen door de Groenen en D66, die ook de meest luidruchtige voorstanders zijn van het WEF en de “duurzame ontwikkelingsdoelstellingen”. D66 is ook de meest fanatieke Russofobe oorlogspartij, met haar niet aflatende oproepen om steeds meer wapens naar Oekraïne te sturen om “onze waarden te verdedigen”.

Er zijn slechts drie van de meer dan dertig partijen in Nederland die een echt alternatief bieden voor de politieke lijn zoals die al tientallen jaren heerst. Deze partijen zijn PVV (Partij voor de Vrijheid), FvD (Forum voor Democratie) en BVNL (Belang van Nederland), waarvan FvD de meest dynamische is, met de grootste aantrekkingskracht op jonge kiezers. Het is geen verrassing dat deze partijen worden bestempeld als “rechts-populistisch”.

Vanwege haar dynamiek, no-nonsense programma’s en de persoonlijke kwaliteiten en het charisma van haar vertegenwoordigers wordt de FvD, net als de AfD in Duitsland, het hardst aangepakt. Zij wordt beschouwd als een groot gevaar voor de zogenaamde kartelpartijen die het politieke theater domineren. Nu de verkiezingen naderen, zitten de Nederlandse staatsmedia in de eindfase van een offensief tegen alle “rechtse populisten”, waarbij ze geen middel onbeproefd laten en geen enkele tactiek schuwen, hoe verwerpelijk ook. Toch straalt FvD vertrouwen en focus uit, omdat haar platform gebaseerd is op feiten, gezonde principes en gezonde logica, in tegenstelling tot die van het heersende kartel. De regering en haar aanhangers zijn duidelijk bang voor de jeugdige energie, het charisma en de intelligentie van FvD-leider Thierry Baudet en andere FvD-leden als Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen. FvD is de enige partij die echt nationalistisch is, die de Nederlandse nationale geschiedenis en tradities waardeert binnen het bredere kader van de Europese beschaving, en die uit de EU wil stappen, de Amerikaanse bezetting van Europa veroordeelt en zich fel verzet tegen internationale misdaadsyndicaten zoals het WEF en de WHO.

Maar de te overwinnen obstakels zijn ontmoedigend. Om te beginnen mag in de staatsmedia en de MSM nooit iets verschijnen dat ook maar enigszins gunstig is voor de echte oppositie. Het enige wat is toegestaan zijn hitsige stukken, variërend van regelrechte ad hominem aanvallen tot meer verhulde vormen van laster. Een voorbeeld is de hoogdravende talkshow Lubach, geproduceerd door de vrouw van de LGBT-minister van Defensie van D66, mevrouw Kajsa Ollongren, met een lading schadelijk nepnieuws over de financiën van de FvD-partij.

Peilingen voorafgaand aan de verkiezingen zijn opzettelijk verwarrend en een essentiële voorbereiding op de onvermijdelijke fraude bij het tellen van de stemmen, omdat ze nooit het werkelijke percentage kiezers zullen aangeven dat van plan is op de oppositie te stemmen. Dit kan namelijk ergens tussen de vijfentwintig en veertig procent liggen. Bij de vorige provinciale statenverkiezingen in 2019 behaalde de FvD maar liefst 14,5% van de stemmen. De PVV is al twee decennia lang steevast goed voor minstens tien procent van de stemmen.

Gezien het monumentale wanbeleid van de regering onder leiding van Mark Rutte (de langstzittende premier in de Nederlandse geschiedenis) en de mate van stille, machteloze woede die dit heeft veroorzaakt onder de Nederlandse kiezers, is het alleen maar te verwachten dat meer mensen op “rechtse populisten” zullen stemmen dan ooit tevoren. De mensen zijn het zat om te moeten juichen en betalen voor de Oekraïne, zijn het zat om het dagelijkse spervuur van schandalige klimaatverering te moeten ondergaan en om offers te moeten brengen aan de boze klimaatgoden en hun priesters. De Nederlanders zijn ook verontwaardigd dat Rutte alleen al vorig jaar 400.000 “vluchtelingen” op zoek naar “asiel”, voornamelijk uit Afrika, Azië en Oekraïne, heeft toegelaten om zich in Nederland te vestigen. Om plaats te maken voor al deze nieuwkomers worden steeds meer autochtone Nederlanders uit hun huizen gezet. Anderen zien de veiligheid verdwijnen uit de buurten waar zij wonen door de massale toestroom van buitenlanders met een strafblad, een slechte instelling en veeleisend. Tegelijkertijd zijn de voedselprijzen met dertig procent gestegen als gevolg van de EU-sancties tegen Rusland in reactie op de speciale militaire operatie in Oekraïne. De prijzen voor elektriciteit en gas zijn sinds vorig jaar nog sterker gestegen. Geen wonder dat autochtone Nederlanders massaal hun land verlaten: elk jaar gemiddeld 100.000 van hen.

Er is overigens alle reden om “stop” te zeggen tegen de regering door op FvD en PVV te stemmen. Mochten deze partijen een meerderheid in de Eerste Kamer weten te behalen, dan zou er wel eens wat kunnen veranderen. Maar een combinatie van onophoudelijke regeringsgezinde propaganda, de passiviteit en berusting van de burgers en stemfraude zullen dat waarschijnlijk verhinderen.

Burgers die het land niet kunnen of willen verlaten, maar weigeren de situatie te accepteren en zaken willen oplossen en het leven voor hun kinderen beter willen maken, hebben geen andere optie dan de straat op te gaan en te demonstreren. Daarom protesteren Nederlandse boeren, geconfronteerd met onteigening vanwege de “groene agenda” om de uitstoot van stikstof te verminderen, al sinds vorig jaar met hun tractoren. Te oordelen naar de manier waarop de politie al tientallen jaren gekleed, uitgerust en getraind is, kan men echter alleen maar concluderen dat de heersende elites al lang rekening houden met protesten en demonstraties.

Zo’n twintig jaar geleden werd het heersende politieke systeem op vergelijkbare wijze uitgedaagd door de charismatische figuur van Pim Fortuyn. De enige manier om hem ervan te weerhouden de leider van het land te worden, was hem te liquideren en het te doen voorkomen als de daad van een “lone wolf” fanaticus. Hoewel er altijd een vergelijkbaar dreigend gevaar is voor Baudet en zijn kring van jonge leiders, lijkt het de huidige Nederlandse leiding om de een of andere reden aan vastberadenheid en meedogenloosheid te ontbreken om dergelijke harde methoden te gebruiken om de status quo te beschermen.

Net als de partij van Pim Fortuyn twee decennia geleden, is de FvD het doelwit geweest van Nederlandse staatsinlichtingendiensten, gericht op het zaaien van verdeeldheid onder partijleden en op het doen overlopen van kandidaten om ogenschijnlijk onnozele redenen als zij eenmaal gekozen zijn. Zoals niet ongebruikelijk in de politiek is chantage door de staatsinlichtingendienst waarschijnlijk ook gebruikt om de FvD te verzwakken.

Als de FvD en de PVV er op 15 maart in slagen een goed resultaat te behalen, zal dit een ingrijpend effect hebben op zowel de Nederlandse politiek als de Europese politiek in het algemeen. Als de uitslag tegenvalt, zal dat de FvD er niet van weerhouden de enige visionaire en echt levensvatbare politieke partij in Nederland te zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FORUM VOOR DEMOCRATIE DOSSIER

Thierry Baudet waarschuwt: “De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven” (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Een boodschap aan de geprikten
Volgend artikelHet voorzienbare einde van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. @ Hans
  Een juiste analyse. Had ook niets anders verwacht van jou. Zou willen dat je veel meer schrijft om de walgelijke ZioNAZI bezetting sinds 1937, en waarvan mijn ouders en ik persoonlijk een slachtoffer werd zoals ontelbaren in Hol_land, te beeindigen.

  CIA-NATO-Terreur, SS-Gestapo-polizei-terreur en NSB, weg er mee.
  Dictatuur-kabinet Rutte 3 weg er mee. WEFFIES & WAFFIES (van de Waffen-SS) weg er mee.
  Kijk en sidder op: “NSB-WEG ER MEE” op: Zie: https://www.bitchute.com/video/yqpVuesunm98/

 2. ‘De mensen zijn het zat’ lees ik. Daar ben ik niet zo heel zeker van, ‘de mensen’ is volgens mij een niet zo grote groep. De meerderheid wil gewoon meer wapens naar Oekraïne en vindt dat Poetin een barbaar is. De meerderheid vindt dat CO2 omlaag moet en denkt dat we dat met een paar windmolens en zonnepanelen en elektrische auto’s wel redden. Een familielid kotst deze regering uit en zal daarom stemmen op PvdA/GroenLinks… zucht. Ik hoop met hart en ziel dat er écht iets gaat veranderen maar verwacht er niet veel van.

  • De verandering die moet komen, en die ook gaande is, is de verandering in onszelf. Dit wordt niet meer opgelost via de politiek. De politiek is juist hef probleem!!! Over een paar jaar kijken we achterom en beseffen we dat de politiek juist de kanker is waar we aan kapot gaan. We moeten het zelf gaan doen, maar om bij dat besef te komen, dat we de politiek helemaal moeten opheffen, hebben de meeste mensen een trauma nodig. We moeten het zelf gaan doen en daarvoor moeten we alle vertrouwen in de machten buiten ons verliezen. Maak Uw borst dus maar nat, we gaan het vertrouwen in de autoriteiten volledig verliezen om, na een rouwproces, weer in ons zelf te gaan vertrouwen. Wij hebben de politiek helemaal niet nodig. Kijk dan hoe 98% van Den Haag ons tegenwerkt. Als de mensen die voor en met Den Haag werken, gewoon hun werk doen, maar als mens ipv als slaaf van Den Haag, dan veranderen er dingen. We hebben geen regels nodig van Den Haag, wij moeten weer gaan leven volgens de regels van God… DAN WORD ALLES NAMELIJK VANZELF LIEFDE.

 3. Forum is er eigenhandig in geslaagd om corona de beruchte A status te geven. Nu corona endemisch, wat het dan ook was, is er werkelijk niemand die zorgt dat ie van die A lijst gegooid wordt.

  • @Bass, Leg uit….Want ik was zelf namelijk op de hoogte reeds in 2013/2014 dat ze met een virus uit Azië op de proppen zouden komen en de euthanasie spuitjes erbij …Alleen wist ik niet hoe ze het zouden flikken en of het kwaad uitgerold werd via ziekte en spuitjes samen, of via alleen de spuitjes..Maar hun plan lag allang op tafel…Dat samen met de wetenschap dat Fauci maar ook Nederlandse, Canadese en Britse labprutsers al voor 2019 contacten onderhielden in Wuhan en sommige er zelfs rondliepen…Had ik in beginsel ook voor de A status gekozen en sterker nog heel ff de grens pot dicht gegooid om de kat uit de boom te kijken wat er nu daadwerkelijk speelde. Daarna snel objectief zonder massahysterie benaderd en dan had men al snel kunnen zien dat het een grote show gaande was met nepbeelden. De inluiding van de NWO…

   • Ik was ook op de hoogte van de komst van de vaccins, zie ook het patent 060606 van Microsoft Gates of hell. De vraag is in hoeverre FvD ook niet controlled opposition zijn. Ik snap dat ze een hoop dingen aankaarten, zie WEF etc. Maar bijvoorbeeld de status van covid als virus zelf.. het is in drie jaar nog nooit geïsoleerd aangetroffen. Er staat een prijs van anderhalf miljoen op voor degene die het geïsoleerd leverd. Ze houden dus ook de besmettingsleugen in stand. En waarom staat het nog steeds op de A lijst, naast ebola

 4. Terugkomend op de fobie van racisme. Als de Daila Lama in Duitsland zelfs zegt dat we onszelf moeten blijven omdat hij de politiek van vervanging van zijn volk door de Chinezen heeft gezien, dan is het toch tijd om even na te denken.

   • De Illuminati is weer een Duitse variant op de theosofie.
    Er bestaat een hoop waanzin, ook bij Anonymous die ik sprak achter hun masker.
    Dit soort gesprekken kan nooit te lang duren, de oudgereformeerden daarbij zijn als hippies.
    De Illuminati is een kindverhaal.

    • Ik zag in Amsterdam een schilderij van iemand die een rol prikkeldraad rond een ander weghaalt en zo om zichzelf heentrekt. Het verhaal van anarchisten van allerlei pluimage en de ‘illuminati’ (een complimenteuze benaming voor we ze op het oog menen te hebben).
     Dit alles valt onder het hoofd: de glamour van de 6e straal van idealisme (= fanatisme).
     Ze hebben de grootste hekel aan de gebreken van de ander die bij zichzelf het sterkst zijn.

    • Nee was het maar een kindverhaal..Helaas niet..Het is een bont Satanisch gezelschap met vele sub organisatie’s..De Bilderberggroep en Vrijmetselaars en Zwarte Adel zijn goed vertegenwoordigd..Daarnaast loopt er van alles uit elke religie, zogenaamd: Joods/Katholiek/Protestant,Christen/Moslim/Boedist en zelfs leden van de Church of Satan.. 1 ding hebben ze gemeen en dat is het occulte.

    • Met de CIA heeft de Dalai Lama NIETS te maken.

     Wat betreft occult, dat betekent verborgen. Een beetje griezelig woord misschien voor opa en oma in de kerk op het dorp. Zodra gepubliceerd is het in principe niet meer verborgen. Oorspronkelijk leek het voor sommigen wel een alternatief voor religie. De verschillende dimensies van de materiële wereld werden uitgelegd en een meer rationele basis werd gelegd voor het begrip spiritueel. Vorm en inhoud, energie en materie. Maar de schoolse mensen die hoofdzakelijk leren imiteren weten meestal nog niets als ze het officieel kennen, dat is de grootwaan die alles opblaast tot gigantische schaal. De reden dat kennis occult is ligt aan de vervolging in de oudheid, en het gevaar van misbruik die daarom een symbolentaal hanteerde, zoal in openbaring. Beide, vervolging en misbruik, zijn springlevend. Maar het enige occulte aan die clubs zoals Bilderberg is misschien hun bankrekening.

    • Correct. De symbolentaal werd gehanteerd tegen en niet door het misbruik. (Hoewel dat ook voorkomt.) Zo zie je hoe snel er een misverstand kan ontstaan.

    • Dat de duivel bestaat daar twijfel ik niet (meer) aan, al word ik daarmee direct als ‘oudgereformeerde’ bestempeld. Het probleem is dat de krachten van het kwaad te gespreid zijn. De beste remedie is het oplossen van begoocheling in jezelf. Want door er tegen te vechten word je juist nog medestander. Daarom zegt het Christendom vergeving, opdat je er zelf niet in verwikkeld raakt. Karma wordt er niet door opgelost, die macht heeft een normaal mens niet. Laat de rituelen maar, het zijn de krachten van chaos. Hoewel de rituele kant ook weer bestaat. In de dagen na de Bijlmerramp werden de illegale immigranten daar per ongeluk bekend, en zo ook de praktijk van geïmporteerde baby’s uit Afrika waar altijd zo om gesnikt wordt, die daar aan de duivel geofferd worden. Dat is de oorzaak dat de ramp plaatsvond. Zo werken de krachten van het licht die het diffuse karakter (diffuus door de sentimenten van de onwetende massa die het kwaad uitnodigt en nog idealiseert ook) ervan even concentreren. Kijk ook eens in de ondernemersvereniging of de dorpsraad, en zie het niveau van Klaus Schwab als ze goed willen doen. Verder zou ik stilstaan bij de sluiting van 3000 boerderijen, het is een begoocheling bij uitstek, het is maya.

    • Net zoals u oordeelt of ik nog jong, ijdel en dwaas genoeg ben om te kunnen gebruiken voor uw duistere doelen, wordt u daarmee even beleefd geoordeeld op uw nut in de eeuwigheid door de meester (die u pretendeert) voor wie geen einde of tijd speelt.

 5. Forum is de enige partij geweest die in corona tijd de juiste vragen durfde te stellen. Hoon, spot en bedreiging waren Gideon en Pepijn hun deel. Oorverdovende stilte bij de PVV. Ik weet wie mijn stem verdient.

  • Juist Bas, en vergeet ook niet dat FVD als enige partij niet meedeed aan de staande ovatie voor clown zelenski toen die in Den haag kwam schooien voor nog wat wapens en geld.

 6. FvD is de enige partij die het over de NWO en het WEF heeft de rest niet, geen woord, sterker nog ze doen of het niet bestaat. En ondertussen nodigd ons (Fraude kabinet) buitenlandse weffers uit om ons hier te dicteren in het engels…Moet niet gekker worden.

 7. Kiezen om je vrijheid juridisch Weg te tekenen in een burger-“service” contract of bsn aan socialisten of het nu communisten socialisten liberaalisten zijn onder de paraplu van Corporaties en alle ander “isme,s”

  Om daarna te gaan roepen en eisen dat je je vrijheid terug wil ,is niets anders dan aan je mishandelaar toestemming vragen of deze wel aub op wil houden je te mis-handelen.

  De grote deceptie.:
  Overheden die feitelijk bedrijven uit het buitenland zijn die van onrecht recht maken dmv je eigen “vrijwillige” toe-stemming en handtekening.

  Dat er nog mensen op deze “vrij”metselaar site zitten is mij een raadsel.

  Doch voor deze controles oppositie bull/baal-shit.
  Pedofilen en kinderofferraars=
  3-2-1..NULL & LEEGTE.

  De dag van de lantarenpaal voor de ill-umi-Nazi,s zionazi.s verenigde-Zio-Nazi,s en vacciNazi,s
  En gevangen/vrij-metselaar,$ is om de hoek en niemand ontsnapt.

  Causatie is een universele en natuurlijke wet en onvervreemdbaar of onveranderbaar.

  Dus niet te “stelen” of “Weg-Te-Tekenen”.

  Als alle leugens zijn verteld
  Staat alleen de waarheid nog overeind.

  BAM!!

 8. Naar mijn idee:
  Vergeet het maar, een echt goed resultaat voor deze oppositiepartijen.
  Ze zullen misschien een beetje stijgen, dat zal wel worden getolereerd.
  Deze kleine stijging zal worden verkocht als een belangrijke vooruitgang voor hen, maar de heersende regeringspartijen zullen gezamenlijk NIET VERLIEZEN of in ieder geval perfect kunnen verder werken aan hun agenda.
  Verkiezingsfraude uiteraard is zeer belangrijk, maar ook de propaganda en leugens van de heersende macht tot een climax gebracht juist voor de verkiezingen. Ik ken ook enkele Nederlanders, in hun vakgebied zeker geen dommeriken, maar toch hangen ze aan Lubach’s lippen altijd weer opnieuw. Zij zijn ook allemaal meervoudig geprikt want de rest zijn toch WAPPIES die in de nepnieuws-fuik van ’t internet zijn gevangen.
  Wordt er in Nederland met potlood en papier gestemd of is het ook een computergebeuren ?
  In dat laatste geval is FRAUDE een absolute zekerheid !
  IK HOOP DAT IK ER VOLKOMEN NAAST ZIT.

 9. Beste Mensen

  Halve heelhoofden intellectuelen
  Doorgedraaide zwaar in hersen gestoorden
  Dus Ge Brainwashed ten via de Thora , Bijbelse , Koan Gift genaamd Vergiftprik
  Wie gaat er nou in Vredesnaam stemmen ?
  Op wie ?
  Ikke ikke ikke en de rest mag stikke
  Dus stemmen doet alleen een Egoïst
  Zo een Slaaf van Thora via Jahweh , Bijbel via Jezus , Allah via Mohammed
  Alleen dezen gaan stemmen
  Immers hun Ouders Voorouder en schepper Shaytaan = Satan moet blijvend aan de sleeptouw trekken met de rest als hun slaven inclusief een groot gedeelte van de eigen onderdanen die tot slaven worden verklaard en als Hun Kadaver Lijken vreters Kannibalen voer
  Dus eigen schuld Dikke Bult

  Dank U

 10. Er is maar een doel en dat is deze In Nederland wil de overheid alles en iedereen onderbrengen in het monster project TriState City Network. Heel Nederland moet Holland City worden.
  Een monsterachtig grote stad waarbij overal data-harvesting technologie aanwezig is, die alles wat de mensen doen, denken, en voelen zal opnemen. Ze willen data, want data is geld en macht. Het stikstof verhaal is slechts het excuus voor de domme, onwetende mensen die nooit over iets nadenken en onnozel alles slikken wat de criminele overheid hen vertelt. Er is natuurlijk geen sprake van stikstof overlast door de koeien. Ze willen de boerderijen vervangen door een reusachtige Smart City!
  De officiele naam is TriState City Network, met Holland City als centrum. Hoezo is dat beter voor het milieu?
  Ik ben een uitvoerig rapport en documentaire hierover aan het maken die het haarfijn aantoont, met alle bewijzen. Binnenkort wordt dat gelanceerd. Het zal wereldschokkend zijn.

  Boeren, geef niet toe!
  Bericht aan de boeren: vertrouw alsjeblieft NIET op een politieke partij of organisatie om je te vertegenwoordigen. Trap niet in die klassieke val. Ze doen alsof ze het voor je opnemen, maar staan net zo goed aan de kant van die criminelen. Als ze maar tien of twintig miljoen krijgen, laten ze jou zo vallen.
  Je moet ZELF opstaan, ZELF je boerderij en land verdedigen. ZELF je stem laten horen. Niet toegeven aan de druk van een misdadige overheid.
  Als we nu niet opstaan en “NEE!” zeggen tegen deze monsters, dan zal Nederland totaal verwoest worden. Niet figuurlijk, maar letterlijk. Dan verdwijnt al het schitterende landschap en natuur, en zul je overal tienduizenden 5G masten zien, flatgebouwen, industriezones, enz.
  Het rundvlees en kippenvlees willen ze massaal vervangen door insecten die genetisch gemanipuleerd zijn, en in fabrieken kunstmatig gekweekt worden. Je reinste waanzin.

  Deze zieke geesten stoppen nergens. Ze kennen letterlijk geen grenzen. Hun lust naar totale macht is ongebreideld.

  https://stopworldcontrol.com/nl/holland-city/

  Pyramid of Death: Who Really Runs This World?
  https://yogaesoteric.net/pyramid-of-death-who-really-runs-this-world/
  We planned:Fragmentation of Democratic Societies: Trade and Deglobalisation
  Ukraine https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020 How powerful is the Bilderberg group? https://youtu.be/HCBSYATuBX0

  Hey Globalists
  You overplayed your hand. We see you. We know your plans. Guess what… WE ARE READY All freedom-lovers, groups and organizations SHOW UP in UNITY to send a clear message… We are MANY, we are UNITED, and
  WE ARE READY! https://www.weareready.world

  In Nederland willen zit door pushen….We are in The photon belt will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego…..

  Ze hebben het al ingericht = UKRAINE 2030 THE 4TH INDUSTRIAL REVOLUTION https://youtu.be/PV2MYx–ljc
  En straks hier in Nederland is Agenda2030 en daarom moeten de boeren weg hier…..
  Dystopia is coming, I can smell it. And it smells like technocracy and sulfur.
  Technocratic bullshit. Madman’s dream
  AGHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA
  most likely won’t in this century but I hope I’m wrong
  Is this a parody piece? Or are they serious?

  OR

  The Great Awakening Inverted Triangle Great awakening voor de komende 2000 jaar is Waterman energie is: terug naar oorsprong(terug naar je eigen land), authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en zitten we nu in een grote transformatie naar eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving. verplaatsen we van begeerte naar intelligentie met de hele wereld, draaien we van yang naar yin voor de komende 2000 jaar en komt de hele wereld hier op uit “We geloven niet meer blindelings in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
  https://nl.pinterest.com/pin/614530311636476164/

 11. Er zou toch geen haar op mij hoofd zijn om voor deze BV Nederland te werken die deze doelstellingen erop na houdt met niet gekozen officials die denken dat ze alles kunnen maken terwijl de wereld al 10 keer fahiet is en de schone schijn staan op te houden in hun eigen gecreëerde fake wereld…..Als je verder zoekt gaat het erom dat dit allemaal bedrijven zijn van de BV Nederland maar gaan ze je in de 2e kamer niet vertellen. Karakteristiek voor de BV Nederland is Strijd en afgescheidenheid, Spirituele zelfzucht, geloofsstrijd, De BV Nederland, groei BBP, onvrede, Tweedracht (wij-zij) massavorming, mobilisatie, Propaganda, haat, Fysiek geweld, oorlog. Oh, wat zijn wij volwassen mensen die geen Nee, durven zeggen en/of loop je niet weg uit een debat als je niets te verbergen hebt. Maar, dat moet wel want je staan niet je eigen verhaal te prediken dus heb je altijd dualiteit.

  Inside Story – How powerful is the Bilderberg group? WEF en WHO

  The Bilderberg group is hosting some of the world’s top business and political leaders in complete secrecy.
  So how influential is the Bilderberg group?
  And what does it say about the relationship between big business and politicians? https://youtu.be/HCBSYATuBX0
  * Fragmentation of Democratic Societies
  * Trade and Deglobalisation
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020
  Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY
  Their main rule is Own Nothing.
  En zie hoe ze het spel spelen en staat vrede niet op hun agenda…….en dus de bedoeling van die BV Nederland afscheid te nemen voor betere resultaten en niet vergetende allemaal zelf verzonnen met macht en controle. Niemand kan het bezit van deze aardbol claimen en staat nergens geschreven dat jij de eigenaar bent. Niemand bezit het water, niemand bezit het land, niemand bezit de oceanen, niemand bezit het zand en/of grondstoffen. Ze zijn ons gegeven en vrij voor iedereen te gebruiken. Alles bij hoge uitzondering vraagt de aarde om een vergoeding. Dus om uit de dualiteit van mensen die menen hier voor anderen in te moeten beslissen zijn alleen maar egoïstische mensen die een ander niets gunnen. De grootste bezigheids therapie en dualiteit in de samenleving terwijl iedereen gelijk is als je je eigen ego overstijgt. Laat die mensen lekker wat anders gaan doen en zijn we van al deze ellenlange discussie af en lossen de burgers dit onderling wel met elkaar op.

 12. About In5d
  Welcome to in5d Esoteric, Metaphysical and Spiritual Database where you are never alone! Your spiritual path led you to in5d! Like an 11:11 synchronicity, this is not a coincidence! in5d is one the internet’s largest resources for articles and videos about spiritual awakening, meditation, indigo children and adults, starseeds, walk-ins, soul groups, why we are here, where we came from and where we are going. What is ahead of us? Only ‘time’ will tell!

  https://in5d.com/about/

  We are moving from the Age of Pisces to the Age of Aquarius.) The Precession of the Equinoxes is caused by the differential between the gravitational forces of the Sun and Moon on the Earth.
  https://ascensionglossary.com/index.php/Precession_of_the_Equinoxes

  In 2008, Pluto entered Capricorn again and stays there until 2023. Right on schedule, we saw a collapse of the banking system in the United States, with the exception of the “too big to fail/jail” banks. Right on schedule, we also have seen a number of revolutions all around the world. These are not coincidences!

  Our extra-terrestrial overlords are very well versed in astrology and use this as their time table as well. It appears that our Earth-born overlords are way behind schedule and are being pressured by their extra-terrestrial overlords for more sacrifices and/or a One World / New World Order.

  As more and more people awaken and see how we’ve been controlled and manipulated for millennia, the less we will tolerate being manipulated by our Earth-born and extra-terrestrial overlords.

  Pluto in Capricorn is our opportunity to create what is in humanity’s best interests. Our overlords know this and will try everything within their own perceived powers to prevent this from happening, but it all starts with the bottom of the pyramid uniting as one as well as each individual doing his and her own “inner work” to resolve any issues that keep repeating within his or her own lives.

  Malevolent extra-terrestrials are trying to flee the planet

  According to contacted Corey Goode, the Dracos are throwing bricks and their overlords are pressuring them to intimidate the Blue Sphere Alliance into letting them leave our solar system, along with the human shills (world leaders, politicians, etc) who have enslaved humanity.

  According to Dr. Simon Atkins, intergalactic waves of energy (Wave X) that will expose the controllers are arriving. Atkins stated that CERN is being used to prevent these incoming energies from arriving, adding that no matter what they try, it will not prevent these waves of intergalactic energy from transforming our entire solar system.

  CERN may also be used to create portals or wormholes as a means of the ruling controllers to exit our solar system before they can be held accountable for their crimes against humanity. It’s possible that Wave X is prohibiting these malevolent beings from leaving or it might be the veil or quarantine that was placed over our planet many millennia ago.

  Lifting the veil

  At the bottom of the pyramid, you’ll find the rest of us. What would happen if we no longer conformed to our own “overlords”? World peace.

  Many people are oblivious to what is happening before their very own eyes but soon, it will become blatantly obvious as the veil lifts and more people awaken every day.

 13. Kaagflatie door hordes gelukzoekers, welke nadien, via mensensmokkelaars, in het drugcircuit/criminaliteit belanden….waardoor Nederland de grootste drug-draaischijf van de E.U. is geworden.
  De miljarden winsten van de Nederlandse drugkartels worden door de E.U. bij ons Nationale inkomen geteld, zodat wij miljarden €. extra aan de E.U. moeten bijdragen.
  Sterk verouderde (vluchtelingen) verdragen passen niet meer in deze veranderende tijd! OPZEGGEN!
  Stop deze idiote D66 strategie, welke congestie, armoede, forse belasting verhogingen/inflatie,criminaliteit en sociale onrust zal meebrengen.
  Maffia (Italië)verdiend nu meer geld met mensensmokkel dan met drugsmokkel!
  Hoe lang kunnen wij dat volhouden???

 14. Welke organisatie verzorgt verkiezingsuitslagen ?
  Welke organisatie is hierin actief voor Nederlandse verkiezingsuitslagen?
  Welke organisatie is lid van het WEF?

  Antwoord 1 : Ipsos.com
  Antwoord 2 : Ipsos.com
  Antwoord 3 : Ipsos.com

  Think!

 15. Stemmen of niet?
  Ik ben toch zo benieuwd hoeveel en wie van deze voorlieden lid zijn van een soort loge, zodat ze toch uiteindelijk broeders en zusters van elkaar zijn. Nu ik weet dat Drees, Troelstra, Melkert, Nijpels, Jorritsma en veel andere “leiders” en ex-leiders uiteindelijk loyaal zijn / waren aan de loge en niet aan de kiezer. Het is wat mij betreft een reden om niet meer te stemmen zolang deze geheime vriendenclubs (loges) bestaan.

 16. Quote: “de mensen zijn het zat om het dagelijkse spervuur van schandalige klimaatverering te moeten ondergaan en om offers te moeten brengen aan de boze klimaatgoden en hun priesters.”

  Daar is in Waalre niks van te merken. Daar staat een wijk aan het water met prachtige woningen in Amerikaanse stijl, en steeds meer mensen kunnen het niet laten om het hele aanzicht van hun duurbetaalde huis te verkloten met zonnepanelen om een paar tientjes per maand te besparen / te laten zien hoe erg ze deugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in