Gideon is opnieuw in furie de berg afgekomen om de valse profeten en afgoders van de Gouden Reset te geselen. De stenen tafelen vliegen de hogepriesters van het verraad om de oren en hij laat daarmee zichtbaar zien dat ze het verbond met de grondwet verbroken hebben. Dat is een onvergeeflijke zonde. Het addergebroed smeekt hem clementie te tonen en zijn zicht van hen af te wenden. Nimmer! Gideon slaat ook de Gouden Reset in stukken vermaalt het en strooit de as ervan in het water en laat de landverraders daarvan drinken. Zo drinken ze hun eigen afgod op. Er blijft niets van over dan wat uitwerpselen. Als er één is die aanvoelt hoe ernstig de situatie is, dan is het Gideon wel. Hij vertelt dit ook eerlijk aan het volk. Als het naar zijn recht te werk gaat, blijft er niet één van het geboefte op vrije voeten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Thierry Baudet legt het kwaad bloot

  Deze tien dingen zullen gebeuren als de samenzweerders de schroef aandraaien
Vorig artikelVergeet de Joden, geef de schuld aan de Ongevaccineerden!
Volgend artikelDe prik werkt – 50 procent minder doden … onder de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. ook ik kan niet wachten op het tribunaal voor dat soort volksverraders , maar welke rechters hiervoor aangesteld worden kan ik nu al raden vrees ik

 2. Arme Gideon, dat was praten tegen furby’s

  Je hebt te maken met een tweede kamer wat het niveau van de brugklas nog steeds niet is ontsprongen, de perfecte slachtoffers om een “Third Wave” experiment op uit te voeren. Zodat deze semi-intellectuelen “slachtoffers” niet eens doorhebben dat ze de boerderij der dieren ten uitvoer brengen.

  Alle burgers hebben gelijke rechten, maar sommige burgers hebben minder recht op rechten dan andere burgers.

  Aldus het nieuwe credo van Heil Hugo en de onderste steen blijft ook zoek met de 1.000 euro er onderop Markie Mark R van de WEF Posse.

 3. Enne..wanneer begint het “snelrecht” tegen de agenten die met scherp schoten? En wie zijn het? Wel zo eerlijk om te vertellen, aangezien de “relschoppers” ook met kop en kont te zien zijn.. eenzijdig “rechtssysteem ten alle tijden in het voordeel van de heersers.
  Vergeet Neurenberg, het zal eerder op een berg lijken gaan plaatsvinden in ons eigen landje, deze duivels stoppen niet!

 4. Toen de mensen van de tweede kamer nog op school zaten en leerden discussiëren, zei de leraar: “Géén ad hominem gebruiken, dat is echt een faux pas!”.
  Het enige wat ze onthouden hebben daarvan is ‘ad hominem’ en dus gebruiken ze dat… nou ja, niet te pas maar wel zeker te onpas. Daardoor komt een gemiddelde discussie in de tweede kamer hier op neer:
  Gideon: “Als [gebeurtenis of feit], dan [conclusie].”
  Kamer: “Nee, jij.”.
  En dus is het net alsof je een hooggeleerde in een zaal vol kleuters zet. Een zaal kleuters onder leiding van Markadolf Rutler.

 5. Die mevrouw moet zich laten nakijken, want ze is duidelijk het spoor bijster! Mevrouw u behoort tot de misdadigers die de mensen hun privileges wegnemen en vermoorden middels die vaccins, welke gewoon gifspuiten zijn om zoveel mensen om zeep te helpen!

 6. Tenenkrommend weer die reacties van die gespeelde verontwaardigde losers daar. Bergkamp voorop, ze gaat steeds verder, klikt de microfoon gewoon uit terwijl Gideon zich stond te verdedigen. Ongekend onbeschoft. Het wordt steeds erger daar in die kamer met dat modder “kunstwerk”, symbool voor de modder die daar aanwezig is. Dat mensen dit niet zien, onvoorstelbaar. Top prestatie weer van Gideon, het is simpel, degene die misdaden tegen de menselijkheid begaan ZIJN misdadigers! Ze voelden zich blijkbaar aangesproken.

 7. Niets is zó frustrerend om met data om de oren geslagen worden, ik bedoel de bomen door het bos niet meer zien, om te beginnen komt alle kwaadschrijverij uit het grote verdeelde land aan de andere kant van de Atlantische oceaan.

  De Amerikaanse media die zich allemaal in Joodse handen bevinden die schrijven en herschrijven de geschiedenis welke hun doelen zijn, en het is en wordt geen prettig vooruitzicht door de Angelo zionistische machthebbers die volgens de Georgia Guidstones een wereldbevolking van 500 miljoen mensen genoeg vind.

  PS.
  Verwar het zionisme niet met het judaïsme, ik ben géén jodenhater!

 8. Ik volg het circus in Den Haag niet zo, maar heeft er al iemand in de Kamer voorgesteld om heel Nederland te voorzien van een covid zelfhulp kitje zoals ze in Uttar Pradesh, India deden?

  Een goede combinatie van enkele uitstekend werkzame en veilige medicijnen voor covid-19 (met name IVM), inclusief een oximeter, en dat alles kost maar iets van 3.5 euro per persoon. Daarmee zou voor pakweg 60 miljoen euro het hele covid probleem en met name de overbelasting in de zorg binnen enkele weken opgelost zijn. 2000x goedkoper en onvergelijkbaar veel effectiever dan de aanpak van dit kabinet. Maar gaat natuurlijk nooit gebeuren, stel je voor wat een enorm verlies aan winst dat betekent voor BigPharma, ziekenhuizen en medisch specialisten en allerlei andere zakkenvullers aan de zijlijn.

  Als ik iemand als Wilders (die soms wel verstandige dingen zegt, ook rond corona) in de Kamer een superduur en gevaarlijk middel als Molnupiravir hoor pushen dan vrees ik het ergste 🙁

  • Sterker nog beste V HCQ en Ivermectine zijn door de Inspectie Gezondheidsdienst verboden om door huisartsen voorgeschreven te worden op straffe van een boete die kan oplopen tot het krankzinnige bedrag van €150.000. Een ander feit is dat een bedrijf die de grondstoffen voor HCQ maakte verleden jaar tot de grond toe afbrandde, dus er is kwade opzet in het convid spel.

   Er zijn twee soorten mensen; mensen die geloven dat de regering hun belangen behartigen en mensen die denken.

   • Dat van die boetes was mij bekend ja, ook het gerucht (geen betrouwbare bron voor gezien maar zou me niet verbazen) dat RIVM begin 2020 al de hele NL voorraad HCQ in beslag genomen heeft. De Nederlandse fabrikant van CQ (ook geschikt maar heeft zwaardere bijwerkingen) zat naar mijn indruk ook al snel in de tang van het geboefte in Den Haag, draaien ze nog daar?
    Er zijn genoeg producenten van HCQ en grondstoffen daarvoor dus wat dat betreft zal het zo’n vaart niet lopen. Voor Ivermectine ken ik de productieketen niet maar het wordt nog volop geproduceerd in o.a. India; alleen dus verbannen uit de EU, voor mensen dan.

    • Het kon zeker in de lijn der verwachtingen liggen, sterker verleden jaar waarschuwde het gerenommeerde medisch tijdschrift The Lancet eerst dat het middel goed werkte tegen de Cytokine Storm (patiënten met zeer ernstige ademhalingsproblemen) daarna publiceerde het blad dat het toedienen van hydroxychloroquine ernstige bijwerkingen vertoonde en zelfs de dood als gevolg.

     Feitelijk was het zó dat verschillende huisartsen hun ‘convid’ patiënten hen behandelden met veel succes als resultaat, je begrijpt natuurlijk dat deze artsen de mond werden gesnoerd, dat was het dan, het is een groot complot, en ons die zich informeren worden complot wappies genoemd, een Geuzennaam.

     • Lancet is een van de meest ongeloofwaardige bekende medische tijdschriften geworden; was ook al voor covid-19 trouwens, wordt volledig gedomineerd door BigPharma belangen. Ze speelden een centrale rol in het demoniseren van HCQ en pushen van dodelijk Remdesivir (een brutale samenzwering waar minstens enkele editors van Lancet bij betrokken waren). Ik zie de laatste jaren het nodige van wat er achter de schermen plaatsvindt aan manipulatie en je mond valt open …
      Niet dat andere bekende wetenschappelijke publicaties veel beter zijn, bij sommige zoals Nature wordt je bovenop de covid-19 ideologie ook nog dagelijks met het woke evangelie om de oren geslagen ;(

 9. Telkens als Gideon over de ongemakkelijke waarheid sprak, werd hij onderbroken door de voorzitster. Dat zegt al genoeg en zo ook al die meelopers die de voorzitster dan gaan steunen in haar beleid. Dit geeft zo duidelijk aan dat er absoluut geen open discussie gevoerd mag worden, dat het kabinet een andere macht dient en dat onze grondwet bij het oud vuil geplaatst heeft. Met al die onwettige corona maatregelen. Daar er door de andere telkens spreken over een democratie, terwijl er nog nooit een democratie in ons land is geweest sinds we bezet zijn door het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN.

  • Die voorzitster moet eruit. Ze heeft kennelijk nooit gehoord van vrijheid van meningsuiting; haar patijdigheid is spreekwoordelijk.
   Idd, en ik begin me hoe langer hoe meer af te vragen waneer we meer vrijheid hadden: nu–of 1940-1945.

 10. Weet niet of iemand het interessant vind, want heb een lezing gegeven op youtube betreft Corona vs mattheus 24 marcus 13.
  Zelf ben ik theoloog, en studeer al jaren sterrenkunde in combinatie met onderzoek naar het ufo alien fenomeen, en ik zie verbanden maar het kan toeval zijn.
  Zelf zit ik niet bij een organisatie, ben onafhankelijk bijbel onderzoeker.

  https://youtu.be/mM2HsybRiVw deel 1
  https://youtu.be/kJkbJv2Nng0 deel 2

 11. De rechtstaat is allang begraven.
  Dat begon op twee manieren: in 1999 werd Janmaat veroordeeld voor wat de rechter DACHT dat Janmaat DACHT.
  We hadden twee klokkenluiders–een uit het leger en een bij de Duma van Brussel,
  Kamer gaf opdracht tot betaling; kabinet weigerde…
  Toeslag affaire; zelfs nu nog worden de slachtoffers gecriminaliseerd…..maar daar heeft de kamer het niet over

  Onderwijs: wordt gerunned door linkse vrouwen, die 5 jarigen masturbatieles geven en 10 jarigen les in homotechnieken met negers, maar rekenen en spellen: dat is te moeilijk
  De rechters, de media, de sgemeentehuizen; overgenomen door links tuig.

  Maar allez; wij hebben het zover laten komen…..

  De term “misdadig”was zeker terecht; dat de voorzitster van tweede kamer dat “niet toestaat”is haar zaak niet.
  Zij is het bewijs dat bepaalde vrouwen echt niet in de politiek horen.
  Zij moet eruit.

  Zij verbood ook het blootleggen van de redenen van jodenvervolging; conformisme dus.
  Zij was te stom om te begrijpen dat er verschil is tussen vergelijken en gelijk stellen.

  De kliek van Rutte moet eruit en een heel lange gevangenisstraf krijgen….zij zijn landverraders.
  ——————————–
  Trouwens: weleens iets gehoord van de redenen waarom de Serven de Serven 8000 moslims afschoten?
  Waren heel legitiem.
  Weleens iets gehoord van het verraad van de Franse commandant, die inzet van jagers saboteerde?
  Weleens iets gehoord van andere militaire oplossingen toen?
  Nee dus.

  • Het zijn Volksverraders,Nederland bestaat officieel niet maar zijn nog steeds een onderdeel van het Duitse rijk dat bezet is door de USA(Washington)Dat is ook de rede waarom NL altijd doet wat Washington wil..b.v..uitleveren van “onderdanen” aan de bezetter?geen probleem voor justitie …

 12. Ooit wasdie voorzitster een mooie meid; nu verwart ze haar “gelijk krijgen”in de kroeg met de realiteit. Ze maakt de gang van zaken in parlement tot een belachelijke vertoning; nog meer dan het al was.

  Als we ooit uit deze linkse corrupte incompetente terreur komen, moet er een duidelijk ander systeem komen.
  Nu: tegen een beslissing van deze tuthola zou beroep mogelijk moeten zijn.

 13. Goede morgen strijders , dit is mijn laatste reactie op Frontnieuws.
  Ik stop er mee : wanneer je de jood noemt als schuldige van dit hele verhaal word je gewist !
  Ook ,, Frontnieuws” word financieel gesponsord door de jood !
  Ik ben er klaar mee !
  Nog fijne dagen toe gewenst !

 14. Bij de kortere versie die voornamelijk Pieter Omtzigt’s interruptie toont en die ook op YouTube staat had ik als comment geschreven na O’s rammelende antwoorden: Geef hem toch maar een functie elders.
  Maar dat commentaar is niet meer te vinden en blijkt inmiddels verwijderd te zijn!!!
  Dus onderhandelende partijen mogen Omtzigt wél aan de kant zetten.
  Lang leve de democratie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in