Foto ter illustratie

Het is geen toeval dat dezelfde naties met de hoogste vaccinatiegraad ook de allerhoogste gezondheidszorg- en pensioenverplichtingen op de planeet hebben. Zo was de gemiddelde levensverwachting van een persoon in Canada en West-Europa 82 jaar voordat de Covid-vaccins de wereld in werden geholpen, schrijft FB.

Hoe ouder u wordt en hoe langer u meegaat, hoe duurder u over het algemeen zult worden en beschouwd zult worden als een last om de verschillende diensten en persoonlijke pensioeninkomens in stand te houden, en vooral als een last voor degenen die de leiding hebben over de geld- en kredietvoorziening.

U allen die gezegd hebben dat de vaccins bedoeld zijn om te ruimen, als dat het geval was, waar zouden ze dan beginnen?

Waarschijnlijk bij degenen die het kwetsbaarst zijn, het duurst en die het minst in staat zijn om zich te verdedigen – degenen die zij hoogstwaarschijnlijk al als “nutteloze eters” beschouwden.

Hebben de autoriteiten die de vaccins pushen geen grote stappen gezet om euthanasie en hulp bij zelfdoding te legaliseren in juist die landen met de hoogste levensverwachting?

Het versnellen van het sterftecijfer van de “bijna-doden” om de vermeende “onbetaalbare” gezondheids- en pensioenverplichtingen te verlichten kan dienen om de demografische groei van de grote schuldenlanden te snoeien in vormen die de geldschieters van het IMF en de Wereldbank inderdaad aanvaardbaarder en “duurzamer” zouden vinden.

Duurzaamheid is immers de mantra voor al het andere dat zij bepleiten. Deze instellingen en de geldmacht daarachter zijn onze grootste schuldeisers, en samen met onze regeringen hebben zij al toegegeven dat de meeste pensioenplannen en gezondheidsdiensten gewoon niet langer houdbaar zijn.

  Dr. Robert Malone: Verzet je - De tijd is nu gekomen

Het motief is in dit alles duidelijk aanwezig en het zou aanleiding moeten zijn voor meer mensen die gewoon verder willen leven om de volgende vragen te stellen:

Wat zit er precies in de vaccins die hun worden opgedrongen? De makers willen het niet zeggen.

Wie kreeg wat toegediend in welke partij met welke ingrediënten?

Wat zijn eigenlijk de sterftecijfers voor elke leeftijdscategorie van de gevaccineerden vergeleken met de ongevaccineerden?

Deze informatie wordt verzwegen.

Toevallig zijn dit precies de vragen die onze regeringen en alle pionnen van het internationale bankkartel weigeren te beantwoorden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEscaleert in augustus de situatie in Oekraïne?
Volgend artikelU moet DOOD om de Aarde te redden: Center for Biological Diversity dringt aan op massahonger en armoede voor de mensheid door invoering noodplan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Ouderdom is niet langer “duurzaam” in het Westen – Dat nog meer duurzaam is goed op weg.
  Soylent Green (1973), naar Make Room! Make Room! (1966 roman)
  Tegen 2022 hebben de cumulatieve effecten van overbevolking, vervuiling en een schijnbare klimaatcatastrofe geleid tot ernstige wereldwijde tekorten aan voedsel, water en huisvesting.
  ..
  Bij het horen van de waarheid is Roth zo geschokt dat hij besluit “terug te keren naar het huis van god (lucifer)” en hulp bij zelfdoding zoekt in een overheidskliniek.
  (Dat was alleen een lichte spoiler, en met plotselinge sterven van jonge mensen gelijkenis)
  https://www.youtube.com/watch?v=EtSexMHKr_8

  ‘Wat zijn eigenlijk de sterftecijfers voor elke leeftijdscategorie van de gevaccineerden vergeleken met de ongevaccineerden?’

  https://www.frontnieuws.com/overmatige-sterfgevallen-stijgen-5-maanden-na-winter-boostercampagne-bewijst-theorie-covid-vaccins-hebben-5-maanden-nodig-om-ontvangers-te-doden/

  https://expose-news.com/2022/04/20/analysis-gov-data-finds-covid-vaccination-increases-risk-death/

 2. Als je de waarde van oudere mensen gaat meten in hun kosten voor de gezondheidskas ben je echt ziek in je hoofd. Deze mensen hebben ons het leven gegeven, ons opgevoed, ons een warm thuis gegeven en liefde. Nu ze hulpbehoeftig worden zijn ze ineens gedegradeerd tot kostenpost???? Echt !! zulke figuren die zo met onze ouders omgaan verdienen de ergste dood denkbaar. In wat voor wereld zijn wij terechtgekomen. Om deze zieke wereld te veranderen is naar mijn mening elk middel gedoogd

 3. Afbraak van ouderen en gezondheidszorg is toch al decennia lang bezig in Nederland. Tot 72 jaar werken en dan snel euthanasie, weg met die oude of zieken nutteloze. De nazi’s deden dat ook.

 4. Christine Madeleine Odette Lagarde zegt letterlijk oude mensen leven te lang en zijn een bedreiging voor de globale economie.

  Deze globalistische graftak is zelf 66 jaar oud 🤣

 5. Laten de ouderen onder de zgn leaders eerst zelf het goede voorbeeld geven;
  Soros, Schwab, Gates, Lagarde, Merkel, enz., enz. verplicht op de lijst voor vrijwillige euthanasie middels vierendeling. 😉

 6. Het is niet waar dat je in Nederland makkelijk euthanasie kunt krijgen of zelf kunt toepassen. Integendeel. Het is bijna onmogelijk. Er is een vereniging die “Laatste wil” heet en die ervoor ijvert om mensen zelf te laten beschikken over een middel waarmee ze zelf hun leven kunnen beëindigen. Die vereniging wordt aan alle kanten en op allerlei manieren de voet dwars gezet en gehinderd, de leden van het bestuur opgepakt en geïntimideerd.

  • Geloof dat maar niet. Als ze je dood willen geven ze je in het ziekenhuis gewoon niets meer te drinken en draaien ook het infuus dicht en na 5 of 6 dagen slaap je zomaar in. “Versterven” noemt men dat. Geen papieren rompslomp, want de patient is zomaar en op onverklaarbare wijze overleden. Ook autopsie kan geen enkel verboden middel aantonen…

   En op ons goede Nederlandse voorbeeld is dit overal in de E.U. geïntroduceerd. Heb zo gezonde familieleden en kennissen verloren.

 7. Eddy ik ben het volkomen met U eens.

  “Ze” voeden ons wantrouwen, kotsen de meest denkbare en ondenkbare citaten over ons uit.

  “Als” dit om de financiële kosten van de oudere generatie gaat, is het werkelijke om te kotsen.
  Deze ouderen hebben voor de geldelijke winsten gezorgd.
  En de financiële wereld is met.dat geld NIET goed omgegaan, de GRAAIERS.

  Dat is de werkelijkheid, “ZE” hadden verder moeten kijken, als HUN eigengewin.

  Daar mogen de nu levende generaties de kolen voor uit het vuur halen.

  De “gouden lepel” opgevoede hebben geen ruggegraat.
  Egoïsten zijn het.

  Ze sleuren bovengenoemde generaties voor eigengewin en behoud de afgrond in.

  Uiteindelijk zullen ze zelf aan de beurt komen, want empathie hebben ze niet.

  Dan kunnen en zullen ze onderling het recht v.d. sterkste moeten uitvechten.

  Ook dan zullen hun slaven en lakeien eerst het loodje voor hen gaan leggen.

  Wij de wereldbevolking zullen “hun” van “hun” denkbeeldige “troon” moeten verwijderen.

  1% die denken de macht te hebben.
  Over vanalles dat aan de menselijke geest/fantasie is ontsproten.

  Alles is bedacht.
  Het financiële – , gezondheids-, en wettelijke gebeuren.
  Dat zijn maar een paar v.d. bedachte zaken waar we van onze geboorte door in een bepaalde manier van denken en doen in zijn gehersenspoeld.

  Maar we zijn uniek, waar we twijfels hebben, kiezen we onze eigen weg.

  De natuur is binnen “grenzen” aan banden te leggen.

  M.i.z. is de natuur niet te overwinnen.

  Mensen dus ook niet.gaan

  We worden uitgedund.

  Dan hoeven de lafaards en de met gouden lepel opgevoeden geen alles zelfvernietigende strijd te voeren.

  De lafaards, door leugens en bedrog is de strijd al veel te lang oneerlijk.

  Nu zijn ze het met elkaar eens.
  Maar ook dat is geen garantie voor de in eerste instantie bedacht einddoel.

  Ik vraag me zelfs af “of” ze een “echt” einddoel hebben.

  Gezien de vele bijeenkomsten, en de vele bedrijven en gematigde regeringsleiders..
  Dat m.i.z. méér gewicht in de schaal zal gaan leggen.

  Ik denk dat 70 tot 80% van de boosaardige plannen totaal niet vaststaat.
  Fantasieën die weliswaar op wetenschappelijke feiten zijn gebaseerd, maar nog uitgeprobeerd moet worden.

  Daarom worden we met een heleboel onzinnige uitspraken van betrokkenen om de oren geslagen.
  Dat creëert chaos.

  Niet en nergens aan meewerken, en instanties die verzet plegen b.v. “samen voor NL ” en zovele anderen steunen waar mogelijk.

  Ze hebben zoveel macht als wij ze geven.

 8. In het noorden van Japan moeten ouderen naar de berg Nara trekken om er te sterven, als ze de leeftijd van 70 hebben bereikt. Zo zorgen ze ervoor dat er genoeg eten is voor de rest van de gemeenschap. De De ballade van Narayama,
  Japanse dramafilm uit 1983 van Shohei Imamura. Won voor deze film de Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes.

  • Een recordaantal van 86.510 mensen is 100 jaar of ouder in Japan. Het aantal 100-jarigen stijgt al zo’n 50 jaar gestaag. Dat komt volgens verschillende bronnen door de steeds betere gezondheidszorg in Japan.

   Nederland, Japan en Haïti zijn zwaar overbevolkte landen, Nederland heeft de voortrekkersrol voor de aanstaande NWO, o hoe je die ook wil noemen bijv. de 4e Industriële Revolutie, Build Back Better, The Great Reset ect.

 9. Wanneer Wij De Bevolking terug aan de macht zijn, moeten we al die onozelaars van WEF, regering, pharma oppaken en volspuiten met hun eigen gif, ditmaal geen placebo. Minstens 2 injecties en dan een booster. Dan mogen ze terug vrij rondlopen. They won’t get far…

  • “Terug vrij rondlopen”? Na de misdaden die ze gepleegd hebben? Nyet! Stalen kogel aan hun poten geklonken en de zware dwangarbeid in. En als er hier geen werk meer voor ze is dan is er vast nog wel een plekje vrij in Servië, Syrië, Libië of Siberië. Terugbouwen wat ze afgebroken hebben.

 10. Rutte en zijn elite en het WEF hebben ons gespaard geld gestolen dus er zal en probleem gaan ontstaan dat wij naar ons pensioen kunnen fluiten , en omdat voor te zijn moeten de ouderen dood en kijk wij zijn een ezele volk we bleren maar doen wat zij van ons verwachten, wij gaan er allemaal aan dankje wel VVD kiezers onze moordenaars .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in