Onlangs onthulden wij hoe uit door de Britse regering gepubliceerde officiële gegevens bleek dat de gevaccineerde bevolking in Engeland een hoger sterftecijfer per 100.000 had dan de ongevaccineerde bevolking, schrijft Expose-news.com.

Onze analyse wees uit dat het ongeveer 5 maanden duurt vanaf het ontvangen van het Covid-19 vaccin voordat dat verhoogde sterftecijfer zich realiseert.

Wel, nu geven de laatste gegevens van de Britse regering over sterfgevallen in Engeland en Wales nog meer gewicht aan de bovenstaande bevindingen, want het Verenigd Koninkrijk heeft sinds eind april 2022 weer te maken met een overmatig sterftecijfer. Ongeveer 5 maanden na de massale winter “Booster” vaccinatiecampagne.

Het Office for National Statistics (ONS) publiceert wekelijks cijfers over de sterfgevallen die in Engeland en Wales geregistreerd zijn. De meest recente gegevens laten sterfgevallen tot 27 mei 2022 zien.

De volgende grafiek, gemaakt door het ONS, toont het aantal sterfgevallen per week vergeleken met het gemiddelde over 5 jaar –

Bron

De meest recente week laat zien dat er 10.860 sterfgevallen waren in Engeland en Wales, wat neerkomt op 996 meer sterfgevallen dan het vijfjarig gemiddelde. Maar dit is een trend die zich al sinds eind april 2022 voordoet.

Bron

De vraag is: waarom?

U hebt deze week waarschijnlijk allemaal de krantenkoppen gezien over artsen die verbijsterd zijn over een toename van het “Sudden Adult Death Syndrome” (SADS).

Bron

Zo niet, dan hebben wij dat uitvoerig behandeld in een artikel dat u hier kunt lezen. Maar deze “verbijsterende” opleving van gezonde jongeren die onverwacht sterven aan “een mysterieus syndroom”, en het feit dat het aantal overledenen in Engeland en Wales weer toeneemt, komt gewoon door de Covid-19 vaccinatie.

  "Welk F*cking onderzoek? Wij zijn het F*cking onderzoek" - rouwende weduwe gaat los op social media nadat echtgenoot aan Myocarditis is overleden

Uit verdere gegevens van het ONS blijkt namelijk dat de Covid-19 vaccinatie het risico op overlijden aanzienlijk verhoogt en na vijf maanden duizenden het leven kost.

Op 17 mei heeft het Office for National Statistics (ONS) zijn nieuwste dataset over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland gepubliceerd, en daaruit zijn een heleboel schokkende bevindingen naar voren gekomen.

Zo weten wij nu bijvoorbeeld dat volgens de ONS in Engeland 70.000 mensen binnen 28 dagen na de vaccinatie tegen Covid-19 zijn gestorven, en 179.000 mensen binnen 60 dagen.

Wij weten nu ook dat Covid-19 vaccinatie de kans op overlijden bij kinderen tussen 8.100% en 30.200% verhoogt.

Tabel 1 van de ONS dataset bevat cijfers over de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus voor sterfgevallen tussen 1 jan. 21 en 31 maart 22. De eerste Covid-19 injectie werd in Engeland toegediend op 8 december 2021, en hier zijn de cijfers over de sterftecijfers naar vaccinatiestatus in de volgende 4 maanden –

De ongevaccineerden hadden aanzienlijk meer kans om aan een andere oorzaak dan Covid-19 te sterven dan de gevaccineerden, zowel in januari als in februari 2021, voordat de percentages eind april leken te normaliseren.

Maar kijk eens wat er vanaf mei 2021 gebeurde –

Plotseling had de gevaccineerde bevolking als geheel meer kans om te sterven dan de ongevaccineerden aan elke andere oorzaak dan Covid-19, en deze trend heeft zich sindsdien maand na maand voortgezet. Het blijkt ook dat deze tendens klopt met degenen die het eerst de Covid-19 injecties kregen.

De mensen in Engeland werden gevaccineerd in volgorde van leeftijd, waarbij de oudsten het eerst de Covid-19 injectie kregen.

  Horrorrisico's: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

De volgende grafiek toont de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per 100.000 persoonsjaren naar vaccinatiestatus en leeftijdsgroep voor de maand mei 2021 –

Uit de cijfers blijkt dat in mei de drie leeftijdsgroepen die een hoger sterftecijfer hadden onder de gevaccineerden de 70-79-, 80-89-, en 90+-jarigen waren. De trend zet zich vervolgens voort in juni, waarbij de gevaccineerden van 60-69 jaar zich bij de club met het hoogste sterftecijfer voegen.

Uit de gegevens van de ONS blijkt dat deze tendens zich maand na maand voortzet, totdat alle leeftijdsgroepen meer kans hebben om te sterven als zij gevaccineerd zijn. Nu de Britse regering in december 2021 met een landelijke winter boostercampagne begint, zou het dus eigenlijk geen verrassing moeten zijn waarom wij nu, vijf maanden later, in Engeland en Wales weer een stijging van overmatige sterfgevallen zien –


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnen

Vorig artikelBritse pers: Het huidige tempo van de verliezen van het Oekraïense leger doen vragen rijzen of Oekraïne nog tot de herfst volhoudt
Volgend artikelDuur en onrealistisch EU-plan om de invoer van Russische energie te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in