Orbán’s eenvoudige oplossing voor terrorisme: Stop de immigratie – “Zolang Hongarije deze regering heeft, komen er geen migranten binnen”

5
1072
© European Parliament / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft een eenvoudige oplossing om islamitische onthoofdingen in Europa te voorkomen. Stop de immigratie, zegt hij in een radio-interview meldt Hungary Today. Hij zal nooit immigranten in Hongarije toelaten zolang hij het land regeert, verduidelijkt hij.

De terroristische moslimaanslagen in Frankrijk van de afgelopen weken hebben er onder andere toe geleid dat het land de oorlog heeft verklaard aan het “islamisme”.

Hoe die strijd precies zal verlopen, is echter onduidelijk.

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft een eenvoudigere manier bedacht om islamistische terreurdaden van immigranten te voorkomen: stop de immigratie.

Als we geen gevallen willen zien zoals in Nice, moeten we ze niet binnenlaten. Afgezien van de weinigen die hier al zijn [in Hongarije], willen we geen nieuwkomers, vooral geen [illegale] migranten, zegt hij.

“Afrikanen zouden een toekomst in Afrika moeten hebben”, vertelt premier Viktor Orbán op de publieke radio over de terroristische aanslag van donderdag in Nice en voegt eraan toe dat “het enige wat je kunt doen, is hen de toegang ontzeggen”.

Volgens Orbán zijn de terroristische aanslagen te wijten aan de massale immigratie die de EU doelbewust heeft nagestreefd en nog steeds nastreeft.

Maar hij zal Hongarije nooit dezelfde weg laten gaan, iets wat de links-liberale oppositie in het land met behulp van de EU wil doorvoeren.

De Hongaarse regering zal niet toestaan dat Brussel aan Hongarije regels oplegt die ervoor zorgen dat we mensen accepteren die we hier niet willen, en die ervoor zorgen dat we dan naar begrafenissen moeten gaan. Ondanks alle druk zal Hongarije de weg van Brussel niet volgen, zegt hij, en met nadruk:

Zolang mijn regering Hongarije regeert, zullen er geen immigranten binnenkomen.

Orbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite

Orbán: De EU heeft het bij het verkeerde eind - "immigratie moet worden gestopt, niet gecontroleerd"

5 REACTIES

  1. /d66 modus: Ja maar het zijn maar een paar lone wolfs en u moet dat los zien van de islam. En we gaan een miljoen huizen bouwen voor 2035, want waar moeten al die nieuwe nederlanders anders wonen.

    • die zijn gek aan het worden.de enige weg is de Islam verbieden anders komt er een burgeroorlog van.als het al niet te laat is als zo verder gaat zijn we binnenkort een minderheid en is het gedaan met ons.Er is geen enkel land in de wereld waar moslims zijn waar geen problemen zijn.

  2. Orban heeft groot gelijk, je moet niet de halve wereld binnen halen , en vooral geen achterlijk volk ,wat nog in de middeleeuwen leeft en denkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here