© European People's Party (CC BY 2.0)

De Midden-Europese landen moeten zich verenigen om hun christelijke wortels te behouden, terwijl West-Europa experimenteert met gezinnen van hetzelfde geslacht, immigratie en atheïsme, zei de Hongaarse premier Viktor Orban donderdag in een toespraak.

Orban sprak tijdens een ceremonie ter gelegenheid van de opening van een monument ter herdenking van het Verdrag van Trianon na de Eerste Wereldoorlog. Het monument is volgens hem een oproep aan de Midden-Europese landen om hun bondgenootschap te versterken en zich te verenigen rond wat hij “het Poolse vlaggenschip” noemt – de conservatieve regering van Polen.

West-Europa heeft een christelijk Europa losgelaten en experimenteert in plaats daarvan met een goddeloze kosmos, regenboogfamilies, migratie en open samenlevingen, aldus Orban.

Veel Hongaren zien het Verdrag van Trianon nog steeds als een traumatische gebeurtenis, omdat twee derde van het grondgebied van het land is verdwenen en er vandaag de dag miljoenen etnische Hongaren in Roemenië, Slowakije, Servië, Oostenrijk en Oekraïne wonen.

Orban heeft deze mensen het Hongaarse staatsburgerschap gegarandeerd en ook stemrecht gegeven.

Orbán over West-Europa: “Weet niet of ik moet lachen of huilen”

  Het lijkt erop dat de gasafsluiting van Polen door Poetin werkt
Vorig artikelDonald Trump Jr.: “Biden is een moeraswezen”
Volgend artikelApen worden als slaven gebruikt in Thailand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het verdrag van Trianon was de wraak van het Franse Groot Oosten op de Oostenrijkse – Hongaarse dubbel monarchie, die vernietigd moest worden. Dit zelfde Groot Oosten, gevestigd in de rue des Cadets in Parijs, was ook de regisseur van de aanslag in Sarajevo, in 1914, o.a. via een loge in Thessasaloniki, waar ook de Armeense genocide werd geregisseerd.
  De oproep van Orban, gaat dan in feite terug tot het Intermarium project tijdens het Interbellum. Dit lijkt mij een zeer goed initiatief, een buffer van het Balticum over Polen – Tsjechië – Slowakije – Hongarije – Kroatië – Slovenië . Een belangrijke vw. hierbij is wel dat men dan uit tal van internationale organisaties stapt, waarvan de directieven als een molensteen rond de hals hangen. Bovendien zal het nodig zijn zich dan ook te bevrijden van de dictatuur van de “banksters..”. Is echter altijd levensgevaarlijk. Jörg Haider zou daar kunnen van meespreken, moest hij nog leven.

 2. Wat Orban kan doen voor andere Europeanen is de wet op verkoop van vuurwapens zo maken dat autochtone Europeanen zonder registratie wapens kunnen kopen. Moslims zijn zwaar bewapend ondanks onze wetten, Dijon afgelopen Juni was een duidelijk voorbeeld daarvan, en de autochtoon heeft geen middelen tot verdediging, alles verboden of zo goed als.

  De middelen beschikbaar stellen om ons niet langer machteloos te maken is wat Orban kan doen, ook nog goed voor de lokale detail handelen de FEG fabrieken….en de toeristen zullen massaal komen….

 3. @ DUCHESNE.
  U schrijft: “Wat Orban kan doen voor andere Europeanen is de wet op verkoop van vuurwapens zo maken dat autochtone Europeanen zonder registratie wapens kunnen kopen.”
  ????
  Heb het geld al klaar liggen.
  Nu nog het adres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in