Een honderdtal moslims in Bangladesh hebben een geestelijk gehandicapte man na een meningsverschil gelyncht en verbrand. De man zou op een koran in een moskee zijn gestapt. Op sociale media circuleert een video die het evenement laat zien.

Het was op donderdag dat een moslimmenigte twee mannen gevangen nam in Burimari, zo’n 300 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Dhaka, meldt Al Jazeera.

De achtergrond van de aanval in Bangladesh, waar het moslimaandeel van de bevolking 90,5 procent bedraagt, zou zijn geweest dat de twee mannen de imam bij de moskee erop wezen dat men vermoedde dat moskeebezoekers wapens in het gebouw bewaarden. Toen de mannen opslagruimtes en boekenplanken doorzochten, waar zowel de koran als de hadiths werden bewaard, moeten de mannen “oneerbiedig” zijn geweest ten opzichte van de heilige boeken.

Politie: “Ze hebben het lichaam verbrand”

Er wordt onder meer vermeld dat de mannen per ongeluk op de boeken stapten. Er ontstond een ruzie in de moskee en een honderdtal plaatselijke moslims kwamen toen ter plaatse bijeen om de mannen te “straffen” voor hun behandeling van de boeken.

“Ze doodden een man en verbrandden vervolgens het lichaam”, zegt politiechef Abida Sultana.

De politie vond de resten van het verbrande lichaam terwijl de andere man de aanval overleefde. Uit mediaberichten blijkt dat de verbrande man geestelijk gehandicapt was.

Dit soort moslimmeute-mishandeling komt veel voor in het land. Vorig jaar werden meer dan 50 mensen gedood bij moslimmeute-aanvallen. Hieronder staat een video die circuleert op social media waarvan wordt gezegd dat ze de lynchpartij van donderdag laat zien waar de moslimmenigte juicht terwijl de man wordt verbrand.

Backup:

40.000 moslims demonstreren tegen Frankrijk: “Macron aanbidt Satan”

Vorig artikelOrbán’s eenvoudige oplossing voor terrorisme: Stop de immigratie – “Zolang Hongarije deze regering heeft, komen er geen migranten binnen”
Volgend artikelFranse geheime diensten: “We hebben te maken met massa’s islamitische immigranten die ons willen vernietigen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Allee verdorie en dat zijn juist de grote vriendjes van Macron! Naar soit…van dat volk doet zelfs de politie het in haar broek dus zien we mss weldra Macrons kopke rollen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in