Donald Trump Jr.: “Biden is een moeraswezen”

0
1174

De Democratische presidentskandidaat Joe Biden belooft nu de Verenigde Staten te veranderen en het land te redden van de “duisternis” die de zittende president heeft gecreëerd. Maar Donald Trump Jr. gelooft de woorden van Joe Biden niet en vergelijkt hem met een politiek “moeraswezen” dat al 50 jaar niets bereikt heeft.

Joe Biden wordt nu geprezen voor zijn toespraak op de conventie van de Democraten, waar de 77-jarige officieel werd genomineerd als de presidentskandidaat van links.

Biden verklaarde onder andere dat hij de Verenigde Staten zou veranderen en het land uit de “duisternis” zou halen die door president Donald Trump was gecreëerd.

“Ik leg een verband met het licht, niet met de duisternis,. Het is tijd voor ons, het volk, om ons te verenigen”, zei hij.

Maar iemand die niet onder de indruk is van de toespraak is Donald Trump Jr.

Het Amerikaanse volk verwacht resultaten. Joe Biden is al 50 jaar een moeraswezen. Hij werd politicus toen hij in de twintig was. Een halve eeuw later slaagt hij erin om een ​​toespraak van een teleprompter voor te lezen, zegt Trump Jr. in een interview met Fox News’ Laura Ingraham.

Maar hij weigert vragen van het Amerikaanse volk of journalisten te beantwoorden. Hij heeft zich in een kelder verstopt, maar beweert nu dat hij de zaken zal veranderen. Niemand gelooft dat. Joe Biden is nooit een bron van inspiratie geweest, gaat hij verder.

Joe Biden verklaarde ook in zijn toespraak dat hij “hard zal zijn tegen China”. Maar dat is een leugen, beweert Donald Trump Jr.

Hij gaat nu hard zijn tegen China? Joe Biden heeft zijn hele carrière gebruikt om China op te bouwen. Toen hij vocht voor een vaste plaats voor China in de Wereldhandelsorganisatie, had het land een economie van dezelfde omvang als Nederland.

Op donderdag publiceerde Fox News Tucker Carlson een videoclip waarin hij de Democraten uithangt als een linkse extremistische sekte die de politie willen ontmantelen, het kapitalisme willen afschaffen, zwarte machtssymbolen gebruiken tijdens de conventie en die het Amerikaanse volk bedreigen met “hel” als ze blijven stemmen op Donald Trump.

Democraten verkiezingsstrateeg: “Democratische Partij verliest haar verdomde verstand”

Elite overproductie voorspelt burgeroorlogen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here