Over de hele wereld sterven elke week tienduizenden of zelfs honderdduizenden mensen meer dan vóór de plandemie. En al het beschikbare bewijs wijst naar de COVID-19 “vaccins” als de boosdoener, schrijft Ethan Huff.

De oversterfte, zoals men het noemt, blijft stijgen in bijna elk geïndustrialiseerd land dat de vaccins aan zijn bevolking heeft opgedrongen. Het gebeurt in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Europa en Noord-Amerika – allemaal plaatsen waar met Operatie Warp Speed massaal gevaccineerd werd.

De cijfers zijn een beetje wazig, afhankelijk van welke datasets u gebruikt, want de regeringen hebben overuren gedraaid om de waarheid te verbergen. Als u echter dieper in de gegevens duikt, begint het duidelijk te worden.

Ongevaccineerde mensen blijven in leven en doen het in de meeste gevallen goed, terwijl hun “volledig gevaccineerde” tegenhangers VAIDS (vaccine-induced AIDS) blijven ontwikkelen of dood neervallen door het “sudden adult death syndrome,” ook bekend als SADS.

“In elke maand sinds het begin van 2022 hebben gedeeltelijk gevaccineerde en dubbel gevaccineerde 18- tot 39-jarigen meer kans om te sterven dan ongevaccineerde 18- tot 39-jarigen,” meldt Exposé News.

“Drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen hebben echter een sterftecijfer dat met de maand verslechterd is na de massale booster-campagne die in december 2021 in het Verenigd Koninkrijk heeft plaatsgevonden.”

Overal sterven baby’s als gevolg van COVID-19 injecties

Een andere trend die zich over de hele wereld voordoet in de landen die het meest gevaccineerd zijn, is een overmaat aan sterfgevallen onder pasgeboren baby’s. Voor de tweede keer sinds zeven maanden terug, in maart, bereikten de dode pasgeborenen een kritiek niveau, zo blijkt uit de gegevens

COVID-vaccin uitgevonden vóór COVID, wat is er aan de hand?

In maart werd een verbazingwekkende 4,6 neonatale sterfgevallen per 1.000 levendgeborenen geregistreerd, een stijging van 119 procent boven het verwachte niveau. In september 2021 werd een nog grotere piek van 5,1 neonatale sterfgevallen per 1.000 levendgeborenen gezien.

Public Health Scotland (PHS) heeft een onderzoek ingesteld dat grotendeels onder de radar is gebleven. De conclusie? Baby’s sterven door “factoren buiten de toevallige variatie” – de injecties werden niet genoemd.

In Duitsland, Taiwan en elders zijn de geboortecijfers op soortgelijke wijze gedaald, hetzij doordat volledig geprikte vrouwen niet zwanger kunnen worden, hetzij doordat baby’s niet lang na de geboorte sterven.

De zogenaamde Pfizer-documenten gaan hierop in, zo blijkt, en vermelden diep in de gegevens dat meer dan 90 procent van de met COVID-19 geprikte zwangere vrouwen uiteindelijk hun baby’s verloren.

Zonder een gerechtelijk bevel zouden deze en andere kritische onthullingen in de Pfizer-documenten trouwens nooit het daglicht gezien hebben.

Uit het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) blijkt verder dat het aantal miskramen na een COVID-19 injectie minstens 1.517 procent hoger ligt dan het aantal miskramen na een griepprik.

“In april van dit jaar zijn, voor zover wij weten, ongeveer 4.113 ongeboren baby’s gestorven door complicaties als gevolg van de COVID-19 prikken. Daarvan werden er 3.209 specifiek toegeschreven aan de mRNA (messenger RNA) injectie van Pfizer.

De CDC heeft toegegeven dat slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen werkelijk aan VAERS gemeld worden, daarom zou het werkelijke cijfer vele malen erger kunnen zijn,” legt Exposé News uit.

Aantal sterfgevallen in Nederland na tweede COVID-prik 20% hoger dan vorig jaar

“Maar om deze cijfers in perspectief te plaatsen: er waren slechts 2.239 gemelde foetale sterfgevallen bij VAERS in de 30 jaar voorafgaand aan de vergunning voor noodgebruik van de COVID-19 injecties in december van 2020.”

Intussen blijven de medicijnregulatoren de leugen rondbazuinen dat er, op grond van “dierstudies,” geen directe of indirecte schadelijke gevolgen voor de zwangerschap zijn, veroorzaakt door COVID-19 injecties.

Dan hebben we nog eierstokkanker, waarvan de percentages dramatisch zijn gestegen als gevolg van Operation Warp Speed.

“Stelt u zich voor dat de zelfvoldane driedubbel gevaccineerden die de laatste twee jaar de ongevaccineerden hebben gedemoniseerd, nu dit artikel lezen,” schreef een commentator. “Over een een bittere pil slikken gesproken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SADS DOSSIER

EXCLUSIEF: Schokkende microscopefoto’s van bloedklonters die onttrokken zijn aan degenen die “plotseling gestorven” zijn – kristalachtige structuren, nanodraden, krijtachtige deeltjes en vezelige structurenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

2 REACTIES

  1. gewoon doorprikken. Het is de wil vd meerderheid vh volk(knuddevee). Wel fijn dat je als knuddedier op een feestje of bijeenkomst kunt vertellen hoe verstandig en sociaal je bent. Je doet het toch voor een ander ?…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here