Model Layla da Costa is op 24-jarige leeftijd overleden in Bologna, Italië

De politie in Italië onderzoekt de dood van een voormalig Miss World deelneemster, wier lichaam maandag werd gevonden in een huis in Bologna, schrijft Mirror.co.uk.

Layla da Costa, 24 jaar, werkte als model in de hoofdstad van de Noord-Italiaanse regio Emilia-Romagna.

Collega’s werden ongerust toen ze deze week niet op haar werk verscheen.

Naar verluidt zou zij een hartaanval hebben gehad, hoewel de plaatselijke autoriteiten de doodsoorzaak nog niet hebben bevestigd.

Da Costa was gecontracteerd bij het in Lissabon gevestigde bureau Face Models.

De eigenaar van het bureau – modeontwerpster Fatima Lopes – beschreef da Costa als “ongelooflijk”.

Layla da Costa werkte samen met het agentschap Face Models in Bologna
Ze zei dat Da Costa een van de “meest veelbelovende modellen” was die ze ooit had ontmoet.

Lopes zei dat Italiaanse artsen haar hadden verteld dat da Costa een hartaanval heeft gehad, aldus het Portugese persagentschap Observador.

Lokale media melden dat da Costa geen bekende onderliggende gezondheidsproblemen had.

Een autopsie zou gisteren duidelijkheid moeten geven over de doodsoorzaak, maar sindsdien is geen update meer gegeven.

Naar verluidt is de familie van Da Costa nu in Italië terwijl het onderzoek wordt voortgezet.

Het model was verkozen tot Miss World Guinee-Bissau, en liep over de catwalk tijdens de Parijse modeweek toen ze pas 19 was.

Ze werd ook uitgeroepen tot Face Model van het jaar in 2016 .

Lopes bracht hulde op sociale media en zei dat da Costa “voor altijd in haar hart zal blijven”-

Ze zei dat ze “haar zachtaardigheid, vriendelijkheid, nederigheid, vastberadenheid, professionaliteit en zo veel andere kwaliteiten” nooit zou vergeten.

  AIDS-alarm: "Gevaar van een epidemie door immigranten"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

‘Verontrustende’ toename van hartstilstand en hartaanval gezien bij Israëlische jongeren in voetspoor van massale vaccinatiecampagne – MIT professor Retsef LeviVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe 4e Covid prik: Kan het falen van een vaccin nog duidelijker zijn?
Volgend artikelStudie: Mensen die Johnson & Johnson COVID-19 vaccin kregen, hebben meer dan drie keer het risico op bloedklonters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Gaan we nou berichtgeving krijgen van iedereen die overlijdt?
  Mij persoonlijk interesseert het niets. Ik vind het ook totaal niet relevant. Er is niets bewezen over de oorzaak wat van alles kan zijn.

  • Nu komen de berichtgevingen over doden op zeer jonge leeftijd jou niet uit hé!?
   Ik weet niet welke rol jij speelt in het geheel, maar maak je borst maar nat.
   Het einde van de corona-hoax is in zicht.

   • Juist!! eens met jou Noel. Walgelijkem ensen; nu ook nog de overledenen en mensen met blijvende schade ontkennen… de tijd gaat komen dat ze (de ontkenners van het niet werkend experimenteel vaccin) op hun knieën gaan. Walgelijke ontkenners.

  • IMHO is het alleeeen de bedoeling een ieder die nog geen JAB des doods (naar Dr Vernon Coleman) gehad heeft te waarschuwen.
   (Als er gevaar dreigt en men waarschuwt NIET, dan is men medeschuldig aan het ONheil van anderen!)
   P.s. Stephan, wanneer neemt u The Jab?

  • Juist wel hoe meer er aandacht besteedt wordt hoe beter want dan kunnen zeniet zeggen dat de prik veilig is omdat er niets gebeurt aan bijwerkingen. Je ziet in het nieuws dat de experts zich afvragen waarom nu zoveel oversterfte is eh ik heb niet gestudeerd als arts of viruloog maar ik heb wel een goed getraind stel hersenen en kan logisch denken maar als je dit zo stelt dan doe je mee aan deze nazi systeem hoog te houden en ja zoals Sola Scriptura ook schreef heb je The Jab al gehad of durf je dit niet te melden jammer en als dat wel zo is durf je dan over je schaamte heen te stappen als je alleen maar bijwerkingen krijgt want dan kun je dit hier nog melden???

 2. Beter is melden hoeveel oversterfte er is per land en als het kan leeftijd groepen erbij vermelden als dat mogelijk is. Maar wel weer vreemd, gezond, jong en bam dood.

  • Check deze link; (zuster met 15 jaar ervaring werkend in ziekenhuis verteld): https://www.algora.com/Algora_blog/2021/09/25/covid-19-vaccine-deaths-and-injuries-cover-up

   Ze geeft aan dat gezonde ouderen, ná vaccineren zichzelf meldden met positieve test voor Covid. En long onsteking meldingen binnen kwamen. Maar ook alle bijwerkingen die verborgen gehouden worden. Verpleegafdelingen zijn helemaal niet geïnformeerd. Dus wisten niet van de bijwerkingen en kregen ook geen begeleiding. Dus de GGD is gewoon misbruikt!! Zoals we al dachten.. op de vage plekken (in loodsen, lege parkeerplaatsen etc.) volop mensen injecteren…

   Vandaag op een long forum zag ik ook iemand een item plaatsen: na Pfizer heb ik long ontsteking gekregen..iemand anders hier ervaring mee?

 3. Hij staat er naast te koekeloeren, alsof het hem niets aangaat, maar schrijftafelmoordenaar Biden is hier uiteraard ook schuldig aan.

 4. Nu komen de berichtgevingen over doden op zeer jonge leeftijd jou niet uit hé!?
  Ik weet niet welke rol jij speelt in het geheel, maar maak je borst maar nat.
  Het einde van de corona-hoax is in zicht.

 5. Ik zou niet direct de schuld bij het experimentele genetische injectie leggen, maar het wel onderzoeken via autopsie. Want er gaan nu juist vele jongeren dood aan hartfalen die door de injecties in ons lichaam veroorzaken. Het spike eiwit wordt met synthetische substanties geactiveerd, zodat er miljarden in ons lichaam continu aangemaakt worden. Deze natuurlijk opruimers van zieke en stervende cellen, gaan nu ook de gezonde cellen opruimen door die synthetische substanties in de injecties, hierdoor tasten zij onze bloedvaten, het hart, organen en spieren aan. Waardoor we last krijgen van o.a. trombose, bloedproppen, hartfalen en orgaanfalen e.d. wat de dood oorzaak tot gevolg heeft. Zolang er geen uitsluitsel van de autopsie is waar zij aan is gestorven, kunnen we niets uitsluiten ook niet dat het van die zogenaamde vaccins het kan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in