Israël ondervindt een piek in het aantal noodoproepen voor hartstilstand en hartaanval bij jongeren in de nasleep van hun massale vaccinatiecampagne, volgens onderzoek van MIT-professor Retsef Levi, schrijft Theworldnews.net.

Nieuwe verontrustende resultaten, Israël 2021 (Prof. Retsef Levi), MDA noodoproepen:

25% toename van hartstilstanden & hartaanvallen (16-29).
83,6% stijging in hartaanvallen (Vrouwen 20-29).

Volgens de studie is deze toename gecorreleerd met de massale vaccinatie.

Volgens onderzoek van MIT-professor Retsef Levi ondervindt Israël een sterke toename van het aantal noodoproepen voor hartstilstand en hartaanvallen bij jongeren in de nasleep van hun massavaccinatiecampagne.

We hebben soortgelijke rapporten gezien in de VS, waar zo’n 2.018 mensen post-vaccinatie gevallen van myocarditis en pericarditis hebben gemeld aan VAERS.

Uit de eerste autopsieresultaten bleek dat de voorheen gezonde jongen leed aan myocarditis, een inflammatoire hartaandoening waarvan CDC-functionarissen hebben erkend dat er “waarschijnlijk” een verband is met mRNA COVID-vaccins.

“Onder 12- tot 17-jarigen zijn er 406 meldingen geweest van myocarditis en pericarditis, waarvan 402 gevallen zijn toegeschreven aan het vaccin van Pfizer,” meldde Robert F. Kennedy Jr van Children’s Health Defense woensdag.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Klaus Schwab’s "Wereldleiders van Morgen" - geïnfiltreerd in regeringsposities om de sinistere Davos Reset agenda door te drukken
Vorig artikelAls de Covid-19 vaccins werken, waarom zijn de Covid-19 sterfgevallen dan 44 keer zo hoog als vorig jaar rond deze tijd, en waarom zijn 75% van die sterfgevallen mensen die gevaccineerd waren?
Volgend artikel27-jarige Australische verslaggeefster 10 dagen na injectie Pfizer in ziekenhuis opgenomen met hartzakontsteking, moedigt anderen aan toch de injecties te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Inderdaad wordt in Israël al afgevraagd of dat de aanjagers wel menselijk zijn.
  En die gifmengers van pf willen nog verder want zij zijn toch zo veilig en goed. Ja in het binnenhalen van belastinggelden en mensen en de economieën kapot maken.
  En dat allemaal onder regie van de grootste misdaad organisatie in de wereld: de overheid.

  • Niet de overheid, maar de Davos en Bilderberg groep.
   Staatshoofden hebben 500.000.000 dollar gekregen met het dreigement dat als ze niet meewerken zij en hun familie eraan gaan. Bij 5 Afrikaanse staatshoofden is dat dreigement inmiddels al uitgevoerd, en sindsdien wordt ook Afrika gespoten.

   Dat het nieuws uit Israel komt voornamelijk, is omdat wij gewoon overal bij voorop lopen. Maar wat hier gebeurt, zal overal gaan gebeuren als jullie niet oppassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in