Inmiddels zijn tientallen gebouwen in Milaan gekraakt, waaronder het voormalige slachthuis in Viale Molise, waar meer dan honderd illegalen wonen, onder wie veel criminelen. Blijkbaar ontbreekt het de politieke leiders in Milaan aan de wil om de bezette huizen, die ware tijdbommen zijn, te ontruimen.

De illegalen worden gesteund door militanten van het Sociaal Centrum Macao, die pleiten voor het kraken en rekenen op de welwillendheid van het stadsbestuur om hun aanwezigheid op hun manier te reguleren. Terwijl de gemeente deze structuren in deze staat laat, waardoor Sociaal Centrum militanten en de illegale immigranten de gebouwen in alle vrijheid kunnen bezetten, is de “Lega” de enige partij die zich verzet tegen de misbruiken en het wangedrag.

En zo was er afgelopen zondag naar verluidt een incident in Viale Molise, waarbij illegale immigranten verenigd met de militanten eerst een flink aantal politici van de Lega ernstig beledigden en vervolgens probeerden hen fysiek aan te vallen. Een illegale Afrikaanse immigrant riep: “Ga naar huis, klootzakken, we blijven hier!”

Wegens “agressieve genen”: strafvermindering voor migranten-moordenaars

Hier bestormen migranten het Siciliaanse toeristenparadijs

2 REACTIES

  1. Wat doe je met gasten die zich misdragen in jouw huis en jou zelfs beledigen? Juist, je schopt ze eruit; met deze ‘gasten’ moeten ze precies hetzelfde doen.

  2. Wat doe je met agressieve gasten in jouw huis? Juist, je schopt ze eruit…met deze ongenode agressieve ‘gasten’ moeten ze precies hetzelfde doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here