Inmiddels zijn tientallen gebouwen in Milaan gekraakt, waaronder het voormalige slachthuis in Viale Molise, waar meer dan honderd illegalen wonen, onder wie veel criminelen. Blijkbaar ontbreekt het de politieke leiders in Milaan aan de wil om de bezette huizen, die ware tijdbommen zijn, te ontruimen.

De illegalen worden gesteund door militanten van het Sociaal Centrum Macao, die pleiten voor het kraken en rekenen op de welwillendheid van het stadsbestuur om hun aanwezigheid op hun manier te reguleren. Terwijl de gemeente deze structuren in deze staat laat, waardoor Sociaal Centrum militanten en de illegale immigranten de gebouwen in alle vrijheid kunnen bezetten, is de “Lega” de enige partij die zich verzet tegen de misbruiken en het wangedrag.

En zo was er afgelopen zondag naar verluidt een incident in Viale Molise, waarbij illegale immigranten verenigd met de militanten eerst een flink aantal politici van de Lega ernstig beledigden en vervolgens probeerden hen fysiek aan te vallen. Een illegale Afrikaanse immigrant riep: “Ga naar huis, klootzakken, we blijven hier!”

Wegens “agressieve genen”: strafvermindering voor migranten-moordenaars

  Journalist bekent: "We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren"
Vorig artikelVoorbeeldland Chili: coronavaccinaties werken niet, infectiecijfers stijgen niettemin
Volgend artikelMeer Coronagevallen en -doden sinds vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Wat doe je met gasten die zich misdragen in jouw huis en jou zelfs beledigen? Juist, je schopt ze eruit; met deze ‘gasten’ moeten ze precies hetzelfde doen.

  2. Wat doe je met agressieve gasten in jouw huis? Juist, je schopt ze eruit…met deze ongenode agressieve ‘gasten’ moeten ze precies hetzelfde doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in